HTC One S με Snapdragon S3, Αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Το HTC One S με τον διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S3 1.7GHz αναβαθμίστηκε σε Android 4.1 Jelly Bean 4.1.1 και HTC Sense 4+ όπως προκύπτει από email και σχόλια που λαμβάνουμε εδώ στο Techblog. Η έκδοση του One S με τον Snapdragon S4 1.5GHz είχε ήδη αναβαθμιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

HTC One S Snapdragon S3, HTC One S με Snapdragon S3, Αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

HTC One S Snapdragon S3, HTC One S με Snapdragon S3, Αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Εγώ ένα πράγμα έχω να σημειώσω.Ότι αν και υπερευχαριστημένος μέχρις στιγμής χρήστης samsung galaxy s 2, όλο ακούμε για την περιβόητη αναβάθμιση σε 4.1.2 και πιο μετά σε 4.2.2 αλλά πού είναι ; Τουλάχιστον η htc τις δίνει….

johny88

@Theo μην περιμενεις τη samsung. κατεβασε την ισπανικη 4.1.2 και περασε την με odin. ειναι πολυ ευκολο. μου φαινεται δε πολυθελουν το jellybean στο S2 για να προωθησουν το S2 plus και το S3 mini. δε δικαιολογειται αλλιως τοση καθυστερηση

Theo

@johny88 την πέρασα πριν 5 μέρες, μου άρεσε πολύ περισσότερο από την 4.0.3, αλλά εχθές έβγαλε πρόβλημα, τύπου Η εφαρμογή Tiuchwiz ακυρώθηκε…και το κινητό έκλεισε.Έκανα κατά γράμμα τα βήματα, όμως δεν γνωρίζω γιατί κατέληξε έτσι.Ανοίγει, όμως μένει σταθερά στο λογότυπο S της samsung.Ξαναδοκίμασα να περάσω την 4.0.3 5 φορές, όμως πάλι τα ίδια.Δεν ξέρω γιατί…το πήγα σε κατάστημα vodafone, από εκεί που το είχα πάρει.Μου το έκανε ο υπάλlηλος επαναφορά, προσπάθησε αλλά τίποτα.Το servise δεν το γλιτώνω.Και άντε πλήρωνε τώρα…δεν το ξαναπειράζω το κινητό.Μια χαρά δούλευε 22 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα… :'(

johny88

@Theo πολύ γκαντεμιά. Καλά ξεμπερδέματα.
Πάντως νομίζω ότι όταν περνάς αυθεντικό λογισμικό με το odin δεν ακυρώνεται η εγγύηση.

Πέτρος Π

Προσωπική άποψη, καλύτερα να μην πειράζουμε τα λειτουργικά των κινητών τηλεφώνων… Και bootloaderr, και odin και root και πιάστο αυγό και κούρευτο!! Στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι προγραμματιστές… Νομίζω οτι έχει παραγίνει το κακό με τα κινητά..

Theo

@johny88 Άστα να πάνε…ναι την αυθεντική πέρασα.Το έψαξα πολύ και μετά την πέρασα!!!Το ζήτημα είναι ότι αν πάει στο service, εκτός του ότι δεν ξέρω αν θα με βάλουν να πληρώσω μετά, δεν πρόκειται να έρθει πριν τις 2,5-3 εβδομάδες!!!

@Πέτρος Π έχεις δίκιο φίλε…δεν το ξανακάνω.Από τα λάθη μαθαίνεις …. 😉

Πέτρος Π

@Theo καλή τύχη σου εύχομαι φίλε, μακάρι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και χωρίς έξοδα… Πάντως δεν το λέω κακοπροαίρετα, απλά νομίζω οτι είναι καλύτερο να μην ανακατευόμαστε πολύ με αυτά τα θέματα (εκτός εάν είμαστε προγραμματιστές ή κάτι τέτοιο βέβαια ), γιατί γιαυτό το σκοπό υπάρχουν οι developers των εταιρειών… Εξάλλου οι αναβαθμίσεις που περνάμε έτσι συνήθως έχουν διαφορές με τις προηγούμενες εκδόσεις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, οπότε δεν αξίζει τον κόπο… Πάντα φιλικά…

Αντωνης

Παίδες εμένα οταν κανει reboot για να εγκαταστήσει το update με πηγαίνει στο bootloader ο οποίος είναι σε relocked state και κολλάει εκεί. Root δεν έχει οπότε πως το παρακαμπτω για να εγκατασταθεί ;

Τασος

Παιδια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σημαντικη επισημανση!Χωρις να θελω να τρομαξω κανεναν αλλα μεσα σε δυο μερες το δικο μου HTC (ONE S) και δυο φιλων επαθαν ακριβως το ιδιο sudden death!Τα μοντελα ειναι ONE S,DESIRE C και DESIRE hd ολα με stock rom.Δωστε πληροφοριες αν γνωριζεται κατι.Πηγα το κινητο στο πλαισιο απο το οποιο με παρέπεμψαν στον επισημο συνεργατη ο οποιος βρισκεται καπου στην Βασ.Ολγας (απο Θεσ/νικη ειμαι).Το παλικαρι εξυπηρετικοτατο μου προτεινε να μην “βαλει” χερι ο ιδιος γιατι το κινητο ειναι περιπου 10 ημερων και το εστειλε στην Αθηνα.Πρωτες εκτιμησεις και για τα τρια για “χασιμο” του λειτουργικου.Και στα τρια κινητα εμφανιστηκε το ιδιο προβλημα αλλα με διαφορετικη συχνοτητα.Απανωτες επανεκκινησης εως οτου εκλεισαν εντελως.Στο δικο μου εμφανιστηκε μια εικονα με ενα κινητο και απο πανω ενα κοκκινο θαυμαστικο και απο τοτε δεν ξανανοιξε.. 🙁 με συγχωρειτε για το τεραστιο μηνυμα!!

stefanos

Έχω το htc one s c2 το έχω πάρει άπω την vodafon k έχει υπόλοιπο εγγύησης 14 μήνες
Μου παρουσίασε πρόβλημα στο λειτουργικό και δεν κάνει επαναφορά ρυθμίσεων και σε κάθε κλείσιμο χάνει της ρυθμίσεις. Το έστειλα στο service της Htc και μου απάντησαν ότι έχει πρόβλημα στην πλακέτα αλλά δεν το επισκευάζουν με την εγγύηση
γιατί είναι πειραγμένο στο λειτουργικό από εμένα και δεν το καλύπτει η εγγύηση και το κόστος είναι στα 160 ευρώ + φπα
Αυτό δεν ισχύ γιατί το τηλέφωνο δεν το έχω πειράξει από τότε που το πείρα.
Από έρευνα που έκανα στο internet έχουν αναφερθεί πολλά παράπονα

ΓιώργοςΓ@

Εχω ακουσει οτι ο S3 δεν ειναι καλος ενω ο S4 τα σπαει.Πως λεγεται ομως το μοντελο με τον S4 Ζ520Ε ή Z560E?Παρακαλω Κωστα αν ξερεις πες μου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.