HTC One SV, 4G smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες και διπύρηνο επεξεργαστή

Η HTC ανακοίνωσε το 4G smartphone One SV με οθόνη 4.3 ίντσες τεχνολογίας S-LCD2 ανάλυσης 800×480 pixels, σώμα unibody από polycarbonate πλαστικό (η μπαταρία αφαιρείται), διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

To HTC One SV αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες αρχικά στις αγορές της Γερμανίας και Αγγλίας. Τιμή και διαθεσιμότητα για άλλες χώρες δεν ανακοινώθηκαν. Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις του One SV μια 3G με τον επεξεργαστή MSM8230 (Adreno 305) και μια 4G με τον MSM8930 (Adreno 305).

HTC One SV
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 MSM8930 1.5 GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 305
Μνήμη RAM: 1GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.3 ίντσες, S-LCD2, 800×480 pixels, Gorilla Glass 2
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.6 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB (+25GB Dropbox)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB
Μπαταρία: 1800 mAh
Διαστάσεις: 128×66.9×9.2 χλστ.
Βάρος: 122 γρ.

, HTC One SV, 4G smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες και διπύρηνο επεξεργαστή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ilias

ωραιο κινητο αλλα το θεωρω λιγο αστοχο 4,3″ 800*480. ιδια δηλαδη αναλυση με το SII το καλυτερο κινητο του 2010. εχει κορυφαιο επεξεργαστη και 4G στα πλεονεκτημα. ελπιζω τουλαχιστον να μην ξεφυγει πανω απο τα 270euro η τιμη του.

Γιώργος

Εγώ πιστεύω πως θα κάνει γύρω στα 400 ευρώ.Εδώ το desire x κάνει 350… Άσε που αυτό έχει και 4g και όλα τα υπόλοιπα καλύτερα…(CPU , ram , κάμερες , Bluetooth 4 κλπ!
Πάντως αν κάνει κάτω από 300 € θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να το πάρω αντί του ZTE grand X in που σκέφτομαι τώρα…

Λορέντζος

Με αυτα τα spec και λογισμικο εαν παιξει απο 250 μεχρι 300 θα ειναι καλο, οσο για το ICS δεν θα παει και πολυ μακρια:(

alba

Τιμολογιακα κινηθει λογικα μεταξυ του one x και του one s … (σιγα δλδ την μεγαλη αποκλιση στις τιμες) οποτε γυρω στα 390 με 400 (στο ιντερνετ παντα -στα καταστηματα δεν υπαρχει λογικη στις χρεωσεις οπως ξυπνησουν /marketing) … κατω απο τα 300 ειναι αδυνατον αφου το desire x δεν θεωρειται προκατοχος η περασμενο χρονολογιακα μοντελο μιας και κυκλοφορησε σχετικα προσφατα … και παρολο που η καμερα ειναι υποδεεστερη του one s αλλα και το υλικο κατασκευης … δεν θα επηρεασει τοσο την τιμη προς τα κατω (παραδειγμα το samsung galaxy s3 mini) . Τωρα σε τι εξυπηρετει τετοια πληθωρα συσκευων … μονο να μπερδεψουν … αλλα ειδικα η ΗΤc συνηθιζει να βγαζει και απο κανενα ακυρο μοντελο ισα ισα για να μειωνει την αξια και μεταπωληση κατοχων παρομοιων συσκευων …

Solon

Μια χαρά μοντελάκι αλλά γιατί δεν έχει NFC;

kostas

max 300 eur – και πολλα λεω – το μελλον ειναι τα δικαρτα τουλαΣΤΙΧΟΝ στην Ελλαδα – η οθονη ειναι κουκουρουκου – 5αρα καμερα? μονο για γελια – ΤΕΛΟΣ

Πέτρος Π

Πολύ ωραίο κινητό , πραγματικά δεν του λείπει τίποτα! Για τις τιμές πάτε καλά? Σιγά να μην έχει και 100 € με διπύρινο επεξεργαστή S4!! Σκάτε καλά καλά στο SIII 700 € και αυτό θέλετε να κάνει 200 €… Έλεος!!

Αγγελος

Πραγματικά με αυτή την ανάλυση που πίστευει ότι θα πάει??? Ειδικά αν η τιμή του είναι πάνω από 350 ευρώ. Αλλιώς θα ήταν πολύ καλή περίπτωση για τιμές μεταξύ 300-400.

Σταύρος

Καλά ετοιμαστείτε για 499 πρώτη επίσημη τιμή… Τι 200 και 300; Σε άλλη χώρα ζείτε; δεν ξέρετε πως τιμολογούν vodafone, cosmote κτλ;

dimpep

Η ανάλυση είναι αποδεκτή. Και σκεφτείτε ότι με τέτοια ανάλυση αλλά και CPU θα φυσάει. Μια χαρά το κινητάκι+LTE που ακόμα ανεβάζει την τιμή

Kostas K.

Όλα πολύ καλά-επεξεργαστής, μνήμη,αποσπωμενη μπαταριά,micro sd… Αλλά γιατί ρε Htc ανάλυση 840 Χ 400? Και έκδοση λειτουργικού περσινή Δεκέμβρη μήνα ενώ κυκλοφορεί από το καλοκαίρι Jeally Bean? Όσοι πάντως λέτε για μέχρι 300 ευρώ πάτε καλά…? Σιγά μην σας το δώσουν και τσάμπα.. Εδώ το SII πωλείτε ακόμη γύρω στα 350 (και το παίρνω σαν μέτρο σύγκρισης λόγω ανάλυσης οθόνης) και αυτό το κινητό φοράει s4 και έχει και LTE που ανεβαζει την τιμη πως περιμένετε τέτοια τιμή?

lorentzos

Επειδή το παίρνετε στραβά μερικοί που λέμε ότι θα θέλαμε η τιμή να είναι χαμηλή για τον λόγο να μπορεί να γίνει προσιτή και να πουλήσει!!! Εαν ξεκινήσει στα 499+ πες τε μου Πίος θα πάει να το πάρει όταν δίπλα θα υπάρχουν τα κορυφαία S3 N4 Note2 κλπ!!! Εγώ Πάντως όχι….

Σωτηρης Μιχαηλιδης

Παιδιά η τιμή του θα είναι κάπου στα 400 μόνο γιασ το lte.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΛΕΦΟΝΟ 4G AΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΩ…

icecube

ενα μονο δε καταλαβαινω… 5 μεγαπιξελ καμερα, 1920 χ 1080 βιντεο, 8 μεγαπιξελ το ιδιο, 12 μεγαπιξελ το ιδιο και παει λεγοντας…. η ποιοτητα του βιντεο πως οριοθετηται; δεν ειναι δυνατο να ειναι η ιδια…

kostas

ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ – 300 ειναι πολλα – οταν δινεις 4G δεν κανεις τσιγκουνιες – τωρα που το καλοσκεφτομαι για 300 $ μιλαω….μιλαμε για 2013….αλλωστε καποιοι απο εμας γνωριζουμε απο κοστος κατασκευης και ποσο αυτο ”διαμορφωνει” την τιμη…..ετσι δεν ειναι?……….φιλικα…kostas_doha

klgeko

να ρωτησω….τα ακουστηκα beats audio τα εχει μεσα? παρακαλω απαντηστε γιατι σκευτομαι να παρω το τηλεφωνο

Κώστα

270€ το βρήκα παιδιά στο scroutz..
πολύ καλή τιμή και η ανάλυση για τόσες ιντσες είναι αρκετά καλή για την τιμή του

Κώστας

παιδιά επειδή το παρήγγειλα από το scroutz και μου λέει ( στο site που το παρήγγειλα) ότι η οθόνη είναι AMOLED.. μήπως βγαίνει μοντέλο με amoled?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.