HTC One Two, Η νέα ναυαρχίδα έρχεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014

Εχθές μάθαμε για την δικαστική διαμάχη της Nokia με την HTC, και την απαίτηση της Nokia για απαγόρευση της πώλησης του HTC One (και των HTC One mini και HTC One Max αλλά και των HTC 8X και HTC 8S) στην Μ.Βρετανία. Η HTC μπορεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο, εφόσον η άσκηση έφεσης της εταιρείας γίνει δεκτή από το δικαστήριο.

Παρόλα αυτά, η HTC συμφώνησε να μην εισάγει άλλα smartphones από αυτά που αφορούν στην υπόθεση ωσότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με κίνδυνο ωστόσο η εταιρεία να ξεμείνει από stock. Η Nokia πίεσε πολύ το δικαστήριο για να σταματήσει η πώληση του HTC One, του καλύτερου και με τις περισσότερες πωλήσεις smartphone της HTC.

Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την HTC, αφού η Μ.Βρεανία είναι από τις μεγαλύτερες αγορές της εταιρείας και έρχεται η Χριστουγεννιάτικη περίοδος. Η HTC υποστήριξε ότι το στοιχείο μέσα στα κινητά τηλέφωνα που ευθύνεται είναι πολύ μικρό και ασήμαντο για να παρθούν τόσο καταστροφικά για την εταιρεία μέτρα, με αποτέλεσμα ο δικαστής να επηρρεαστεί θετικά. “Θα είναι δραματικό για την HTC αν συμβεί κάτι τέτοιο” έγραψε. Και στην συνέχεια διαβάζουμε τα εξής από την δικογραφία: “Είμαι υποχρεωμένος να πω ότι είμαι κάπως δύσπιστος για αυτά τα στοιχεία, δεδομένου ότι η HTC θα δρομολογήσει σύντομα μια νέα ναυαρχίδα, η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παραβιάζει και ως εκ τούτου ότι εμπίπτει στην εντολή ασφαλιστικών μέτρων. Παρόλα αυτά, δέχομαι ότι υπάρχει μια περίοδος από τώρα μέχρι και τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2014, που η HTC θα είναι ευάλωτη“.

Η HTC λοιπόν, και σύμφωνα με την δικογραφία, αναμένεται σε λιγότερο από ένα χρόνο από την παρουσίαση του HTC One, να διαθέσει στην αγορά την νέα της ναυαρχίδα, το λεγόμενο “HTC One Two” (ή HTC One 2 γνωστό και με την κωδική ονομασία HTC M8). Άραγε αυτή η αποκάλυψη, δεν θα επηρρεάσει όσους ήθελαν να αγοράσουν το HTC One τώρα, κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο ή και μετά; Άραγε ποιος θα επενδύσει σε ένα smartphone που θα αντικατασταθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο ή Μάρτιο; Η αποκάλυψη σίγουρα δεν άρεσε στην HTC.

HTC One Two, HTC One Two, Η νέα ναυαρχίδα έρχεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014

Σημείωση: Η φωτογραφία δείχνει ένα concept, και όχι το πραγματικό προϊόν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πολύ απλά αυτός που θέλει να δώσει 430 ευρώ για κινητό και όχι 730 οσο θα έχει το M8 οταν θα βγει!Άλλωστε η λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ο πιο νέος επεξεργαστής δεν δικαιολογούν τα 300 ευρώ διαφορά πιστεύω!!!

tiamat

σημαντικο νεο για την htc.
δε ξερω ποσο θα αντεξει αυτη η εταιρεια. τα προβληματα της μεγαλωνουν συνεχως και δεχεται πιεση απο παντου. ποσο αλλο μπορει να αντεξει?

ομως ο κοσμος που ασχολειται λιγο με τα νεα των εταιρειων ετσι και αλλιως περιμενε την εξελιξη του htc one να ερθει κατα τον φλεβαρη που το one θα εκλεινε τον 1 χρονο κυκλοφοριας του, οποτε οτι το γνωστοποιησε το δικαστηριο δεν αλλαζει και κατι απ’οσα ξεραμε ηδη για την ημερα κυκλοφοριας

nikos

Μα και η samsung τοτε θα βγαλει το s5, δε βρισκω που ειναι το προβλημα.

P@NOS

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρουσιαστεί στο πρώτο τρίμηνο αφού και το ΟΝΕ τότε παρουσιάστηκε(ένα χρόνο μετά δλδ)..

Γιώργος Χαρίτος

Στην φωτογραφία παραπάνω η συσκευή που παρουσιάζεται έχει τα πλήκτρα αφής που έχουν τα windows phone smartphones.

Γιώργος Χαρίτος

Το διάβασα. Απλά επειδή εδώ καιρό περιμένουμε και ένα FHD wp8 smartphone από την HTC, μου πέρασε μια μικρή σκέψη από το μυαλό μήπως αυτό είναι κάποιο concept windows phone επερχόμενης συσκευής.

katerina

υπερτιμημένο κινητό και όχι όμορφο κινητό . Δεν τα αξίζει καθόλου τα λεφτά του

Giorgos one x

@katerina άμα το one είναι υπερτιμημένο κινητό στα 430 ευρώ τότε τι να πούμε για τα iphone? Επίσης το one έχει βραβευτεί για το design του οπότε οτιδήποτε εκτός από άσχημο δεν μπορείς να το πεις

Nio

Ωραιο φαινεται στο concept αλλα δεν μ’ αρεσει στο μαυρο.
Φανταζεστε η επομενη ναυαρχιδα της HTC να ειναι windows phone????
Μια την πιεζει στα δικαστηρια… Μπορει να τις βρουν ετσι τις διαφορες τους…

Seme

Πέτα το sense να κάνεις δουλειά σου,άθλιο μοτίβο λογισμικού.Το κινητό εμφανισιακά τουλάχιστον δείχνει πάρα πολύ ωραίο.

Θοδωρής

το concept htc της φωτογραφίας τα σπάει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.