HTC One, HDR video και φωτογραφίες με την κάμερα Ultrapixel

Η κάμερα Ultrapixel (4 Megapixel) του HTC One έχει τη δυνατότητα να κάνει capture 4 φορές περισσότερο φως από τις άλλες κάμερες των smartphones και προσφέρει τη δυνατότητα λήψης βίντεο και φωτογραφιών HDR (όπως και το Sony Xperia Z). Παρακάτω ακολουθούν κάποια πρώτα δείγματα που ανέβηκαν στο ίντερνετ από το event στο Λονδίνο. Εμείς δεν προλάβαμε να τραβήξουμε.

Τραβήξαμε όμως ένα χορταστικό 15λεπτο hands-on video του HTC One μέσα από το οποίο μπορείτε να γνωρίσετε περισσότερες λειτουργίες της κάμερας Ultrapixel όπως και για το HTC Zoe.

Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για πλήρη ανάλυση
HTC One Ultrapixel, HTC One, HDR video και φωτογραφίες με την κάμερα Ultrapixel

HTC One Ultrapixel, HTC One, HDR video και φωτογραφίες με την κάμερα Ultrapixel

HTC One Ultrapixel, HTC One, HDR video και φωτογραφίες με την κάμερα Ultrapixel

HTC One Ultrapixel, HTC One, HDR video και φωτογραφίες με την κάμερα Ultrapixel

HTC ULTRAPIXEL
• Αισθητήρας BSI, μέγεθος pixel 2,0 µm, μέγεθος αισθητήρα 1/3′
• Ειδικό HTC ImageChip 2
• Φακός 28 χλστ. με διάφραγμα F2.0
• Οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS)
• Έξυπνο φλας: πέντε επίπεδα φλας που ορίζονται αυτόματα ανάλογα με την απόσταση από το αντικείμενο
• Εγγραφή βίντεο Full HD (1080p) τόσο με την μπροστινή όσο και με την πίσω κάμερα
• HDR Video
• Συνεχείς λήψεις και VideoPic
• Εγγραφή βίντεο σε αργή κίνηση και αναπαραγωγή σε διάφορες ταχύτητες
• HTC Zoe με Zoe Highlights και HTC Zoe Share
• Ρετουσάρισμα με αφαίρεση αντικειμένων, Always Smile και Sequence Shot

Πηγή: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XperiakiasT

δεν βγαζει καθαρα στις φωτογραφιες

kafrog

δεν το καταλαβαινω αυτό με τα ultrapixel ! αν η αναλογία είναι 4megapixel και τα αποτελέσματα αυτά που βλέπω δεν νομίζω να φτάνει με τίποτα την ποιότητα του xperia z! εκτος κ αν κατι δεν εχω ποιασει σωστα! . . .

Makis

Το Xperia S μου νομίζω ότι το πατάει και στις 2 περιπτώσεις! 😛

ΝΙΚΟΣ

μαθετε τι ειναι το ultrapixel εδω
https://gizmodo.com/what-is/
ευχαριστω αλλα δεν θα παρω!περιμενω το s4.εχοντας το s3 αδημονω να δω τι θα κανει η sammy.περιμενω και τον σεπτεμβριο να βγει το ubuntu phone os για να το βαλω στο s3.magic!!!

GiannisMix

ψαρωσα πολυ με το ultrapixel αρχικα.. αλλα αν κρινω απο αυτες τις φωτο (που συνηθως αυτες οι φωτο ειναι παντα καλυτερες απ αυτες που βλεπεις μετα στα δικα σου χερια!) υστερει σε σχεση με τον αταγωνισμο! εχει πολυ θορυβο και φαινεται να ειναι καθαρα μαρκετινγκ το ολο παιχνιδι της ονομασιας ULTRAPIXEL

takis1994

Ναι μου το παιζει και η HTC πλεον αυθεντια και δεν μας λεει ποσα MPixel ειναι..Ειπαμε φοβερη ποιοτητα κατασκευης, αλλα στο θεμα της φωτογραφιας ΠΑΝΤΑ ηταν πισω απο τον ανταγωνισμο…

Οι φωτογραφιες ειναι μετριες..Μην πω και κατω του μετριου για τα δεδομενα της τιμης, και κρινοντας οτι ειναι το flagship της εταιιριας για το 2013..
αλλα
κραταω επιφυλαξη , γιατι ακομη δεν εχει κυκλοφορησει ..ισως βελτιωθει οταν γινει διαθεσιμο για το κοινο…

Conx

Παιδιά η τεχνολογία ultra pixel είναι διαφορετική από τα mega pixel. Περισσότερα mega pixel δεν σημαίνει καλύτερη φωτογραφία. Το μέγεθος ενός ultra pixel είναι einai 4 micron ενώ τα πινελιές των περισσότερων κινητών τα πινελιές της κάμερας έχουν μέγεθος 2micron που στη πράξη σημαίνει μεγαλύτερα πιξελ τα οποία συνθέτουν μια καλύτερη εικόνα με λιγότερο θόρυβο και την δυνατότητα λήψης περισσοτερου φωτός. Θέλουμε βέβαια και ένα συγκριτικό μαζί με lumia 920 κάποια στιγμή Κώστα για να συγκρίνουμε και οι ίδιοι. Προς το παρόν παντός μόνο καλές εντυπώσεις έχω αποκομίσει από το κινητό.

GiannisMix

@Conx
με αυτο το αποτελεσμα που βλεπω τα 4 megaultrapixels του one δεν ποιανουν μια μπροστα στον ανταγωνισμο. φυσικα και η τεχνολογια του ultrapixel θα ειναι καλυτερη διπλα σε αντιστοιχο νουμερο megapixels δηλ 4megaultrapixels wins 4megapixels, 12 megaultrapixels wins 12 megapixels ΑΛΛΑ 4 megaultrapixels loses from sony’s exmor 12 megapixels and nokia’s 8,7 megapixels pureview.. για να μη πουμε για το 41mp pureview.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μη μας το παιζει μαγκας η HTC στη φωτογραφια… ας αφησει στους παλιους τα πρωτεια!!!

pao13

αχαρακτηριστη κι προκλητικα αλαζονικη η htc……την λεει στην νοκια……ασε κι στο mwc 13 το one θα επισκιαστει…..λες κι η νοκια ειχε ο σημαια της τα πιξελ……..ακομα κι το nokia n8 τραβει καλυτερες……

Chris

Εσεις που λετε δε λεει μια για καμερα κ κοκορευοσαστε για το σ3 εχω νοτε2 κ σε σύγκριση με το ονε χ δε λεει μια η καμερα μου.για οθονη παλι ουτε καν..πολυ ποιο ρεαλιστικη κ ποιο έντονα χρωματα του ονε χ.μπαταρια καλη να ειχε κ θα ηταν ΤΟ κινητο.για να δουμε το ονε τι θα λεει.

GiannisMix

σωστος ο pao13! ονομα μονο να αλλαξει!! 😛 πλακα κανω! φιλικα! 😉
@Chris τρολλαρεις ε;;

Nick

αρχίσαμε την καταστροφολογία.

Γιωργος_Π

Δεν μπορω να καταλαβω που λετε μερικοι οτι τα ultrapixels ειναι διαφορετικα απο τα megapixels. Εγω ξερω οτι pixel ειναι ενα εικονοστοιχειο που παρει να δειξει ενα χρωμα μονο. Ουσιαστικα ολες οι ψηφιακες φωτογραφιες ειναι σαν ψηφιδωτα απο pixels.

MegaPixel = 1.000.000 pixels. (οπως και τα MegaByte – MB)
η λογικη συνεχεια ειναι τα GigaPixels = 1000 MPixels

Οταν μια καμερα εχει πολλα pixels, μπορει να αποδωσει πολυ καθαρες φωτογραφιες. Διοτι συνδυάζει π.χ. 4 pixels σε 1, βλεπε Nokia 808 PureView 41 MP το παει στα 8 αν θυμαμαι καλα.
Σκεφτειτε το σαν να θελετε να ζωγραφισετε εναν κυκλο με το χερι. Την πρωτη φορα ισως να μην βγει τελειος. Αν ομως φτιαξετε 3-4 κυκλους πανω στον αρχικο και παρετε το μεσο ορο θα εχετε πολυ καλη προσεγγιση, αυτο κανουν και τα πολλα MP.

Τωρα αυτα που λενε για ultrapixels ειναι κουταμαρες, καθαρα μαρκετινγ.
Οπως στα 80s που σε καθετι που ηθελαν να δειξουν ποσο καταπληκτικο του βαζαν το πρόθεμα turbo -ακομα και σε γυαλια ηλιου-.

Chris

Φιλε γιαννη αμα θες σου πουλαω το νοτε2 η στο ανταλλαζω με το ονε.οποτε θες.δε λεει κ πολλα.κ κιν που δεν εχει σενσε για μενα δεν αξιζει.το τατσγουιζ ειναι για κλάματα.

ziarkas

Ρε παιδιά ακόμα δεν το είδαμε το κρίνουμε για την κάμερα.Ας μείνουν τα παιδάκια με Samsung που είναι πολύ μπροστά σε διαφήμιση και εμείς με HTC που είναι πάντα πίσω από όλες τις εταιρείες..Αυτό δεν θέλετε να ακούσετε?Είστε καλύτεροι…αλλά πάλι HTC θα πάρω..Τέλειο το κινητό!

MANOS

@Chris απλά τραγικός…Έχεις Note2 και λες την κάμερα του OneX καλλίτερη? Συγγνώμη αλλα καλο θα ήταν να πας να σε κοιτάξει κανένας οφθαλμίατρος, εντελώς φιλικά όμως!

Όσο για την κάμερα του One καλο θα είναι να περιμένουμε περισσότερα αποτελέσματα (και σε καλο φωτισμό), να μην βιαζόμαστε να το θάψουμε, με 2-3 φωτογραφίες που δεν ξέρουμε ποιος και πως τις τράβηξε. Έτσι δεν μπορείς να κρίνεις.
Αυτό που παρατήρησα στο πρώτο video είναι το πρόβλημα με το autofocus που έχει και το OneX

Troll mode on:
Τουλάχιστον τα πρώτα δείγματα δεν είναι ψεύτικα από dslr όπως η γκάφα της Nokia αν και εκεί δεν σηκώνει αμφιβολία για την κάμερα του 920…troll mode off.

tasos1994

αντε τζον το αλλαξα επειδη συμφωνεις μαζι μου….ε μα τι να πω…..ας πιασει αλλον τομεα η htc…..εχει κι ois η καμερα του one ψευτο ois δηλαδη…..

md03582

@Chris +1. Αν καλόμάθεις με htc sense, οποιοσδήποτε άλλος launcher σου φαίνεται πολύ φτωχός

Chris

Γιαννη Κατ αρχην μαθε ορθογραφία. Κατα δευτερον ειχα ονε χ κ εχω νοτε2 οποτε ασε με να κρινω εγω καλυτερα.@ρχιδι@ καμερα εχει η σαμσουνκ. Αναβεις το φλας κ μαυρίζει όλο το περίγραμμα.μονο το κεντρο φωτίζει απο το φλας κ αυτο φαίνεται πολυ ψευτικο.ξ ξεκολλα κ εσυ κ ολοι οι αλλοι.υπαρχουν κ αλλες εταιριες με αξιολογα κιν οχι μονο σαμσουνκ κ απλ.ολοι για τη λεζαντα στην καφετέρια τα πήρατε.κ στο τελος εχετε κινητα με 600 ευρω κ δεν εχετε κάρτα κ κανετε αναπαντητες

md03582

@ΜΑΝΟS δεν νομίζω οτι είναι και τόσο καλύτερη η κάμερα του note ii που να θέλει και οφθαλμίατρο ο chris. Δεν βρήκα κάποιο συγκριτικό μεταξύ των δύο αλλά δυο συγκριτικά τους στο techradar με το iphone5 και νομίζω οτι το one x είναι καλύτερο μεταξύ των τριών

https://www.youtube.com/watch?v=FWOuJ-v0Bw8

https://www.youtube.com/watch?v=4KC2snS3Pfo

GiannisMix

απλα πραγματα note ii wins vs hox https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4854&idPhone2=4320&idPhone3=4577 αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. απ εκει κ περα δε καταλαβαινω την επιθεση που μου κανει ο chris για την ορθογραφια μου και γιατι δε συμφωνειτε οτι η συγκεκριμενες φωτογραφιες εχουν εντονο θορυβο. σα κινητο ειναι τουμπανο οκ. το σενσε κουκλι. αλλα τις φωτο εκρινα εγω και το μαρκετινιστικο ορο “ultrapixels” εξ αρχης

Φίλιππος

Λοιπόν, τα βίντεο και οι φωτογραφίες πιο πάνω, δεν με ενθουσίασαν! Αλλά θα περιμένω κάποιο review από κανένα αξιόπιστο(;) site για να κρίνω καλύτερα. Επειδή πολλοί λένε διάφορα και μάλλον δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο HTC, αλλά κρίνουν από αυτά που βλέπουν στο YouTube, θα πω μερικά πράγματα…Τα HTC έχουν απ’τις καλύτερες κάμερες που έχω δει σε κινητά…Φυσικά στη κορυφή παραμένει η Nokia! Αυτή τη στιγμή έχω το One S, το Xperia T και είχα και το GS3 μέχρι πριν μια εβδομάδα. Για μένα, καλύτερη κάμερα, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και με χρήση φλας, HTC χαλαρά καλύτερο! Το S3 όταν χρησιμοποιείς φλας, άστα να πάνε! Έβγαζε τα πρόσωπα σαν να ήταν νεκρά! Το ίδιο περίπου και με το Xperia! Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, το One S δεν χρησιμοποιεί καν το φλας, ενώ τα άλλα δύο το χρειάζονται! Οπότε, πολλά παπαγαλάκια-fun boys, ας μη παπαγαλίζουν αυτά που ακούνε-διαβάζουν κτλ. χωρίς να έχουν ιδία εμπειρία από τις συσκευές που κρίνουν!
ΥΓ.:Για ποιότητα κατασκευής, UI, ήχο κτλ. δεν θα αναφερθώ εδώ μιας και θέμα μας είναι η κάμερα!

tasos1994

αντε κι ενημερωτικα το λουμια 920 ψηφιστηκε ως το καλυτερο σμαρτφοουν της χρονιας κι η νοκια ως η καλυτερη εταιρια για το ντιζαιν σχεδιο αν προτιματε,κινητων

tasos1994

φιλλιπε επιβεβαιωνω τα λεγομενα σου…..;) οντως το σαμσουγκ φοβερη κινηταρα αλλα η καμερα……ασχολιαστη

MANOS

Ναι τρελή διαφορα δεν έχει αλλα καλύτερο δεν είναι. Ο θόρυβος πάει σύννεφο και το τραγικό autofocus στο βίντεο το οποιο είπα ότι συνεχίζει να υπάρχει και στο One.
Δεν είμαι μέτοχος της Samsung αλλα να μην λέμε και ανακρίβειες. Η HTC βγάζει καλά και ποιοτικότερα τηλεφωνα από την Samsung αλλα στο θέμα μπαταρία-κάμερα ήταν πίσω μέχρι τώρα, ο launcher και η εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και δεν μπορείς να πεις πιο είναι καλύτερο γενικά αλλα πιο αρέσει σε εσένα περισσότερο.

https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4854&idPhone2=4320

https://techblog.gr/mobile/video-war-sony-xperia-t-vs-galaxy-s-iii-vs-one-x-94892/

https://www.youtube.com/watch?v=lei2L-3sYWI&feature=player_embedded

md03582

Σοβαρό site βρήκες.. το gsmarena, τους χουλιγκαν της samsung.. To one x wins note ii στο θέμα κάμερας, αλλά όντως δεν είναι αυτό το θέμα μας

MANOS

EDIT: την ώρα που έγγραφα την απάντηση ο @GiannisMix έβαλε το ίδιο site και φυσικά είναι πολύ αξιόπιστο μέχρι τώρα, ούτος η άλλος τα αποτελέσματα φαίνονται και από τις συγκρίσεις του Techblog, δεν νομίζω να το θεωρείς και αυτό Samsung χουλιγκαν? Άλλο το δεν μας συμφέρει το αποτέλεσμα και άλλο δεν είναι αξιόπιστο…Απλά τα πράγματα!

Nikos T.

Είχαμε τους apple fan boys, τώρα έχουμε τους samsung fan boys.Και για όσους βιαστούν εχω samsung galaxy nexus που παρεπιπτώντως με 5mp βγάζει πολύ καλύτερες photos το βράδυ από σχεδόν όλα, ίδιες με όλα τα υπόλοιπα την μέρα εκτός και άν θέλεις να κάνεις ζοομ οπότε την χάνει την μπάλα και λόγω έλλειψης σταθεροποιητή εικονας κακό video,οπότε με όλα τα υπόλοιπα του htc one δεν καταλαβαίνω γιατί να είμαι αρνητικός χωρίς να το δώ………!!!Το κινητο τα σπάει σε ομορφιά!!!!!

md03582

Το techblog το θεωρώ αξιόπιστο γι’αυτο και το διαβάζω, συμμετέχω σε σχόλια και ενημερώνομαι. Το ίδιο έκανα και με το gsmarena, ωστόσο το θεωρώ αναξιόπιστο και έπαψα να το διαβάζω. Αντιθέτως το techradar το θεωρώ πολύ πιο μετριοπαθές και σοβαρό. Τι ακριβώς να μη με συμφέρει? δε σε καταλαβαίνω. Όταν ήρθε η ώρα να αγοράσω συσκευή τα είδα όλα απο κοντά, έσκασα 600 ευρώ και πήρα αυτό που ΕΓΩ (και πολλοί άλλοι) θεωρώ καλύτερο (και στο θεμα κάμερας), το one x. Ασχέτα όμως απο αυτό, το gsmarena μεροληπτεί, δεν είναι αντικειμενικό και ως εκ τουτου ειναι αναξιόπιστο στη δική μου συνείδηση απο διάφορα άρθρα που κατα καιρούς έχω διαβάσει, απο διάφορα reviews κτλ

MANOS

@Nikos T εγώ θα στο πω διαφορετικά:
Είχαμε τους apple fan boys, τώρα έχουμε τους HTC fan boys.

Πήγαινε μερικά σχόλια πιο πάνω (στο 10 συγκεκριμένα) και δες ποιος άρχισε να κράζει την samsung και τα ΣΞ/Note2 αρχίζοντας το ΩΣ σε ένα θέμα που δεν αναφέρεται καθόλου το όνομα της Samsung.
Αλλα κόμπλεξ είναι αυτό, δεν μπορείς να κανεις κάτι

MANOS

@md03582 Οκ και πες ότι συμφωνώ ότι το gsmarena είναι αναξιόπιστο.
Τα: The Verge και CNET είναι και αυτά αναξιόπιστα? Και αυτά το ίδιο λένε και αποδεικνύουν από τα αποτελέσματα…
Δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση, το θέμα μας είναι η κάμερα του One και όπως είπα πιο πάνω ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν έχουμε αρκετά στοιχεια για να βγάλουμε συμπεράσματα.

md03582

@MANOS όντας κάτοχος του one x διαφωνώ μαζί σου. Όντως καλύτερα να μην την συνεχίσουμε άλλο αυτήν την κουβέντα. Οι htc fan boys προϋπήρχαν καθώς στο τομέα των smart συσκευών η htc προϋπήρχε σε σχέση με τους υπόλοιπους.

https://www.youtube.com/watch?v=fWDHYqBSjQg

tasos1994

ελα περιττευουν οι εριδες:ρ η htc δεν ειναι η εταιρια που ισχυριζονταν οτι ειχε την καλυτερη καμερα λογω 16 μεγκα πιξελσ;;;….κι τωρα μας λεει οτι δεν εχουν σημασια τα πιξελ….παλλινωδια κοινως τουμπα……απ τη στιγμη που η εν λογω χλευασε το pureview για μενα ειναι γελοια……αντε γεια ας το προωθησουν διαφορετικα οχι με σημαια την καμερα γελαει ο ο κοσμος…..

md03582

Αντε γεια σου κι εσένα tasos1994 γιατι εδώ μιλάμε για το htc one

md03582

@MANOS εστειλα και απαντηση αλλα δεν την βλέπω

Nikos T.

θα κάνω μια ερώτηση και ο καθένας ας σκεφτεί την απάντηση μόνος του………Υπάρχει περίπτωση να είναι χειρότερη η κάμερα απο του one x με τα 8 megapixels???????????

MANOS

@md03582 Οι HTC fanBoys προϋπήρχαν και ένας από αυτούς ήμουν και εγώ όντας κάτοχος Qtek 2020 και S100. Την ιστορία της την ξέρω καλά δεν χρειάζομαι διευκρινίσεις. Το ότι έχει όμως μεγάλη ιστορία δεν έχει καμια σχέση με το θέμα ούτε σημαίνει ότι είναι καλλίτερη σε συγκεκριμένους τομείς. Και η Motorola κάποτε ήταν μεγάλη και τρανή και πρωτοπόρος στον τομέα αλλα τώρα κινδυνεύει να αφανιστεί με τα οποια λάθη που έκανε.

σπυρος

Λοιπόν παιδιά ας μιλήσουμε αντικειμενικά! Το κινητο κατ αρχην δεν έχει έρθει ακόμα στο κοινό προκειμένου να ακούσουμε γνώμες… τα fanboys υπήρχαν και θα υπάρχουν.. μερικοί όμως ειλικρινά κάνετε μπαμ από τα σχόλια σάς! Λογικό είναι ο καθένας να υποστηρίζει την μάρκα που έχει. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτο… καθώς μιλάμε για το one! Τώρα ίσως σε κάποιους να φαίνεται πως έχει λίγο κατώτερη κάμερα από το note ii galaxy s3 και λοιπά…
Όμως μιλάμε για τεχνολογία και παράγοντας είναι όλα! Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.Όμως δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν τόσες διαμάχες βρε παιδιά χαλαρώστε λές και εχετε μετοχές κάνετε μερικοί!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ..

Diagrafeas

Όλοι οι ψηφιακοί αισθητήρες (πλην Foveon) όταν λένε 8MegaPixels έχουν στην ουσία 8 Million Sub Pixels.4 Million Green, 2Million Red and 2 Million Blue.

Η κάμερα του One έχει απότι ακούγεται 2 αισθητήρες τον έναν πάνω στον άλλο, ο καθένας 4MPixels δηλαδή 4 Million Sub Pixels ο καθένας, 8 Million Sub Pixels συνολικά. Λογικά ο ένας από τους δύο έχει όλα τα Sub Pixels Green (4 Million) και ο άλλος τα 2 Million Red και τα άλλα 2 Million Blue.

Οι αισθήτηρες της Foveon έχουν 3 αισθητήρες τον ένα πάνω στον άλλο, όπου κάθε ένας αναλαμβάνει ένα χρώμα.

Wolf

Για μένα το one είναι φοβερό απο όλες τις απόψεις..σχεδιασμός.. ποιότητα κατασκευής.. τεχνολογία. .! Άλλα είναι τα θέματα της HTC κατά την γνώμη μου…. 1)κακό service
2)Κακή υποστήριξη των συσκευών της-αναβαθμίσεις 3)βγάζουν συνέχεια ναυαρχίδες προσπαθώντας προλάβουν τον ανταγωνισμό αλλά με αυτόν τον τρόπο μειώνουν τις ίδιες τους τις συσκευές και δεν σέβονται τους πελάτες τους και 4)λίγο βαριά η αίσθηση στην χρήση σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μάλλον λόγω sense σε συνδυασμό με τη ram..!

md03582

MANOS απλά σου φρεσκαρω λίγο την μνήμη διότι αν και κάτοχος παλαιών συσκεων qtek όπως λες, αγνοείς τους φάνς της HTC και λες ότι τώρα έμφανιστηκαν

φιλιππος04

Ομορφο κινητο κ ειναι κ htc μια χαρα να εχει κ καλη αυτονομια κ οσο για την καμερα εχω 2cannon..

Diagrafeas

Είδα σήμερα ένα βιντεάκι στο tomshardware όπου ένας υπάλληλος της HTC όταν παρουσίαζε το κινητό μίλησε για 3 αισθητήρες των 4,3MP και όχι 2 όπως νομίζαμε τόσες μέρες.

fair

οι φωτογραφίες του πολύ κατώτερες των προσδοκιών του περιβόητου Ultrapixel!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.