HTC One, Firmware update βελτιώνει ακόμα περισσότερο την κάμερα Ultrapixel

Στο πρόσφατο συγκριτικό του Techblog για τις επιδόσεις στη λήψη βίντεο με την κάμερα του HTC One και του Samsung Galaxy S 4 το πρώτο δεν τα πήγε και εξαιρετικά. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε-θέλαμε να μας εκπλήξει θετικά μιας και η HTC με το One “πουλάει” πυκνότητα οθόνης (468ppi), ήχο HTC BoomSound και κάμερα Ultrapixel (4 Megapixel).

Φαίνεται όμως ότι δεν κάθετε με σταυρωμένα χέρια και κοιτάει πως θα βελτιώσει τη ναυαρχίδα της με ένα update που ξεκίνησε να διατίθεται σήμερα OTA (Over the Air) και βελτιώνει την απόδοση των χρωμάτων και το dynamic range. Δείτε εδώ το full review του HTC One.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One Ultrapixel, HTC One, Firmware update βελτιώνει ακόμα περισσότερο την κάμερα Ultrapixel

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΤΕΓΕΙΑ

Μια χαρα!!

btw το χρωμα αυτο μαρεσει περισσοτερο

Απλα θελω να το πιασω στα χερια μου να το δω και απο κοντα να σιγουρευτω

Σιγουρη αγορα

Teo

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτούς που έχουν καλύτερα ματάκια και βλέπανε ανώτερη την κάμερα του ONE απέναντι στο S4.
Χαίρεται.

Νιο

Απαισιο χρωμα! Σαν καρβουνο ειναι!!

Manolis

Αυτή είναι η δεύτερη αναβάθμιση που δίνει για την κάμερα μπράβο στην HTC είναι πολύ καλό που ασχολείται συνέχεια και θα κάνει και άλλες αναβαθμίσεις είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάρω. HTC γιατί το s4 είναι αλήθεια ότι δεν με έχει τρελάνει

keysmith

δυστυχώς η htc εκτίθεται.. Οι συνεχείς αναβαθμίσεις που “βελτιώνουν” την κάμερα (δεν αμφιβάλω) δεν βελτιώνουν την σύγχυση γύρω από την ποιότητα αυτής της κάμερας. Οι πληροφορίες και οι συγκρίσεις που θα βρίσκει κανεις στο ιντερνετ μονο σύγχυση θα δημιουργούν για το πόσο καλή (αν) είναι τελικά αυτή η ultrapixel camera, που ακόμα να πείσει για την ανωτερότητά της (σιγά μην).

Προσωπικά πιστεύω δεν την δούλεψε σωστά την κάμερα και ας ήταν το Νο1 (από τα πρώτα που πλάσαραν) χαρακτηριστικό αυτού του κινητού. Πολύ κακή πολιτική να βγάλουν ανέτοιμο προϊόν που τόσο διατυμπάνιζαν ως “τρομερό” και φοβερό. Εκτίθενται αλλά έστω και έτσι ας το “φτιάξουν” επιτέλους 🙂 😛

Ανδρέας

Να ειχαμε και τη συσκευη καλα θα ηταν…

χαρης

αρχισανε απο τωρα τα update οπως με το one x?τραβατε να παρετε ultrapixel ολοιιιιιιιιιιι ε ρε κλαμα που εχει να πεσει!!!

Ανδρέας

Καλά εσύ πάνε πάρε το S4 για να γουστάρεις άφθονο lag στο scrolling του Gallery με τις “επαγγελματικές” λήψεις της 13άρας (ουάου έχω 13megapixel) κάμερας…

Petros

@Ανδρέας Και που ξερεις εσυ αν κολλαει το scrolling στη gallery του s4? Αν και προσωπικα γουσταρω παρα πολυ την htc στα smartphones αλλα συγκρινε htc sensation μρ galaxy s 2 να δεις λαγγαρισμα το htc ! Απορεις αν ειναι δυπυρηνο το κινητο αυτο.Αλλα φυσικα το λογισμικο φταιει μαζι με την αξιοποιηση του..

Greg

Το οτι δεν παρατησε τη συσκευη στην τυχη της και κοιταζει πως να τη κανει ακομα καλυτερη ειναι προς τιμην της και οχι λογος για να την κατηγορουμε..

Topdim

Μπράβο στην HTC που δείχνει ότι ασχολείται συνεχώς (αυτό έλειπε βέβαια), αλλά πιστεύω ότι μάλλον την πάτησε με την επιλογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας (τουλάχιστον από ότι φαίνεται από τα πρώτα δείγματα). Πάντως σαν κατασκευή, αν και δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου, φαίνεται πολύ ποιοτική, όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια η εταιρία.
Αναμονή λοιπόν, εύχομαι τα καλύτερα, γιατί είναι κρίμα να τους πάρει και άλλο ο κατήφορος.

costas11145

Εγώ συμφωνώ με το Μανώλη, μεταξύ HTC και s4 προτιμώ επίσης το HTC.
Πριν λίγα λεπτά, βέβαια, είδα την παρουσίαση του Xperia Z που επίσης το ζαχάρωνα… και είμαι σε δίλημμα. Πρόμπλεμ!

ΑΡΗΣ

σε οσους λενε οτι εμας που μας αρεσε οτι ΄΄ειδαμε ΄΄ απο HTC
θα πω το απλο …. κανει ακομα καλυτερο το πολυ καλο αποτελεσμα .
πειραζει;;;;;;

ΜΑΝΩΛΗΣ

Τοσα ατομα μεσα στην ΗΤC δεν καταλαβαιναν ποσο χαλια ηταν η καμερα που επρεπε να εκτεθουν στα ματια των καταναλωτων??? τωρα τρεχουν να σωσουν οτι μπορουν με update. Καλιο αργα παρα ποτε θα πουνε μερικοι και ισως ειναι σωστο, αλλα η γκαφα ειναι μεγαλη για να τους εμπιστευτω…

Zsgreek

φιλε Petros εχω το htc sensation και δν εχει φαει κανενα lag πουθενα εδω και 1 χρονο που το εχω(1 χρονο και 2 μηνες)!!!!Αν δν ξερεις ενα κινητο τι δυναμεις εχει καλο θα ειναι να μην το σχολιαζεις!!!!

γιωργος

πολύ σημαντικό να ασχολήσε με το προϊόν και μετά την κατασκευή, αλλά όχι σε σημείο να τρέχεις να το βελτιώσεις για να ανταπεξέλθει. Νομίζω λίγο παραπάνω πρέπει να ασχοληθεί και πριν την κατασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.