HTC One V, Κυκλοφορεί με τιμή 319 ευρώ

Με τον μονοπύρηνο επεξεργαστή του μοντέλου Desire HD κυκλοφορεί το μικρότερο μοντέλο της νέας σειράς HTC One και σε τιμή 319 ευρώ. Το HTC One V έρχεται με οθόνη 3.7 ίντσες τεχνολογίας S-LCD 2 με ανάλυση 800×480 pixels, μνήμη RAM 512ΜΒ, κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280×720 pixels και κυρτό σχεδιασμό που θυμίζει Hero.

, HTC One V, Κυκλοφορεί με τιμή 319 ευρώ

HTC One V
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8255 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, S-LCD 2, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, HD video 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: mAh
Διαστάσεις: 120.3×59.7×9.2 χλστ.
Βάρος: 115 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Ε.

Αυτη η κλιση κατω το κανει super ασχημο κατα τη γνωμη μου.

Γιώργος Τσ.

Και γιατί να μην δώσω 199€, να πάρω το Neo V που είναι και καλύτερο..?

giannhs

Το one s θα κυκλοφορήσει στην ελλάδα??

enigma

Aν θέλω htc παίρνω desire s με 30euro λιγότερο, 3gb λιγότερο αλλά παραπάνω ram και πολύ πιο όμορφο….Ή lg l7 με bonus μεγαλύτερη οθόνη…

Aλλιώς έρχεται ο καιρός που έρχονται τα xperia sole, u που και στην ίδια κατηγορία θα είναι και με κλάσεις ανώτερο value for money…

Λουκάς

Με 319 θα αγοράζεις τετραπυρηνο σε λίγους μήνες γτ να κανείς τέτοια βλακεία,είμαι φαν την Htc αλλα κάτι δεν παει καλα με τον αέρα της Taiwan!

Dark_Zompie 7

Fail…Ολοι Εχουμε Καταλαβει Οτι Θελουν Να Μας Φανε Τα Λεφτα. Θα Μεινω Στο Neo V Μου Και Αντε Μετα Να Να Αγορασω Το Xperia U,P ή sole

IΩΑΝΝΗΣ

χαχα…ποσοι θα το παρουνε με τετοια τιμη……

powerbob

ρε παιδια… ολα τα htc one (v,s,x) τα εχει στο πλαισιο

Angelos

Δευτερη καμερα οχι….που πας ρε htc με αυτα τα specs που θες και 319€…..περιμενουμε με αγωνια xperia u,p και sole

dimpep

Όλοι λέτε για τα Xperia U και P αλλά για να δούμε μόλις θα έρθουν τιμολόγηση….γιατί δεν είναι τόσο όλα ρόδινα

makis88

Μ’αρέσει αυτό το τηλέφωνο… Είναι αρχή ακόμη και λογικά σε λίγο καιρό θα πέσει η τιμή του και θα είναι καλή πρόταση! Και απο ποιότητα κατασκευής υλικών πρέπει να είναι πολύ καλύτερο απο πολλές πλαστικούρες συνεπώς και απο το neoV.

Angelos

@makis88 μας εφτιαξες τη μερα τωρα……καλυτερο απο το Neo V για κανενα λογο..!!!

dimpep

Σιγά το τηλέφωνο πια το Neo V, πλαστικούρα είναι αντικειμενικά, το καπάκι πας να το βγάλεις και τρίζει, χώρια ότι λίγο να το βάλεις στο τραπέζι χαράζεται το γυαλιστερό πλαστικό, σίγουρα καλύτερο θα είναι το One V, ακόμα και στο κράτημα

Tony Cool

Εγω το βρισκω σχεδον ισαξιο με το neo v,αλλα με 120 ευρω πανω…fail.

Iωαννης

dimpep…το u p sole ειναι διπυρηνα ενω αυτο οχι!!..και το u λενε 249,το p 449(που δεν γινετε ομως γιατι 460 εχει το xperia s…και το sole δεν ξερουμε!)

ναι ποιοτικο πλαστικο ομως…και βαζεις μια θηκη σιγα..

dimpep

To xperia S έχει 540 από γνωστό κατάστημα. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τιμές πλαισίου με ιντερνετομάγαζα και να βγάζουμε συμπεράσματα. Και μόνος σου είπες ότι…λένε…ακόμα ΔΕΝ ξέρουμε.
Επιπλέον, όταν παίρνεις κινητό δεν λες ότι είναι καλό με θήκη, γιατί τότε χαίρω πολύ…

kostass

320€ για αυτο το κινητό? Μόνο οι άσχετοι και οι κολλημένοι θα το αγοράσουν.

Mike

και γιατι να μην παρω desire hd?

Iωαννης

δεν μιλαω για σκρουτζ…δες ΟΛΑ τα μαγαζια του εξωτερικου,το expansys,το αμαζον δε…ολα τοσο το χουνε!..(και το amazon de εχει το one v 319 και το xperia s 450..!)
ναι για ενα δεν ξερουμε…

ναι αλλα ενα κινητο δεν το περνεις για μοστρα…μια θηκη την βαζεις αν θες να το προσεχεις οπως και να χει…και οι γρατζουνιες στο ασπρο κιολας δεν φενονται και οι γρατσουνιες που φενονται στο μπλε ειναι αυτες οι γρατζουνιες που αποχτουνε ολα τα κινητα..οσο και να το προσεχεις..!

paris

LG L7 χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτήν την κατηγορία τιμής!!
Και εγώ πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από neo V, αλλά με τέτοια τιμή δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης ποιο από τα 2 να επιλέξει κανείς..
Να ρωτήσω, αυτό υπάρχει περίπτωση να έχει ακουστικά beats;;
δύσκολο φαντάζει (εδώ δεν βάλανε στο one x) αλλά αν είχε, θα καταλάβαινα εν μέρει αυτήν την τιμή….

George

είμαι ανάμεσα στα htc one v – desire s. το μόνο που με κολάει στο desire s ειναι ότι δεν έχει sence4… η γνώμη σας?

dimpep

Προτείνω George αυτό, νεότερο μοντέλο –>καλύτερη υποστήριξη

enigma

Θεωρώ την ram πιο αναγκαία και από τους διπύρηνους. Συνεπώς αν ήταν κατ’ανάγκη htc τότε μάλλον desire s θα κοίταγα…Όσο για υποστήριξη, αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη αρκετή…Θα πρέπει να το παρατήσουν για να πιάσουν το V…

George

Απλά το θέμα μου είναι οτι με 300-350 αυτα τα δύο είναι τα καλύτερα. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο?

Κώστας ο ξερόλας!!!

Όλοι σας από ότι βλέπω είστε κολλημένοι με το neo v και κάποιοι μάλιστα υποστηρίζετε ότι είναι καλύτερο κιόλας,λοιπόν το neo v πρώτον κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο,δεύτερον είναι πλαστικούρα και χοντρό (13.2mm) και τέλος μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί από τη sony αναβάθμιση για το λογισμικό του (σε ice cream sandwich).Λοιπόν δεν είναι καλύτερο το neo v από το one v σε τίποτα.Τώρα,επίσης πολλοί από εσάς θεωρείτε την τιμή του εξωφρενική,δε λέω θα μπορούσε να ήταν λίγο φτηνότερο αλλά μέχρι ένα σημείο στα 300 περίπου,όμως θα σας απαντήσω στην ερώτηση σας γιατί έχει 320.Λοιπόν η τιμή του είναι τέτοια διότι,πρώτον έχει την τελευταία έκδοση android (ics 4.0.3) καθώς και την τελευταία έκδοση του htc sence (4.0),δεύτερον η κατασκευή του είναι από αλουμίνιο και είναι αρκετά λεπτό (9.2mm) και έχει πολύ άνετο κράτημα,τρίτον έχει ένα φοβερό ηχείο beats audio με μαγευτικό ήχο,τέταρτον έχει εξαιρετική ανάλυση στην οθόνη του όπως όλα τα htc κινητά της σειράς one και τέλος τραβάει καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ανάλυσης 1280x720pixels!!!Για αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτό το κινητό έχει τέτοια τιμή!!!

kostass

Κώστα ο ξερόλα, πιστεύω ότι δεν εισαι καλα ενημερωμένος και τα παραλές. Πρώτα απ όλα το neo v έχει αναβαθμιστεί σε ICS. Για τα άλλα που λες ότι αξίζει τα λεφτά του κτλ. ένα θα σου πω, το motorola razr έχει την ίδια τιμή και είναι τουλάχιστον μια κλάση ανωτερο.

andreas

πανω κατω το ιδιο με το nexus s μονο που το nexus s εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη κατωτερης ποιοτητας ομως παραπανω ενσωματωμενη μνημη και τραβαει κατωτερης ποιοτητας βιντεο! σιγα! δεν αλλαζω το nexus s…ακομα :Ρ

Κώστας ο ξερόλας!!!

OK ΑΝΔΡΈΑ, δικό μου λάθος,κοίτα δεν λέω ότι το neo v είναι κακό τηλέφωνο,απλώς προσπαθώ να πω ότι το one v είναι καλύτερο και δεν θέλω να προσβάλω για κανένα λόγο τους κατόχους αυτού του κινητού,με συγχωρείς?

Κώστας ο ξερόλας!!!

Ηθελα να πω ΟΚ ΚΩΣΤΑ!!!

Ελενη

Εγω παντως προτιμω το neo v και πιστευω πως ειναι σχεδον ισαξια και 120 ευρω φθηνοτερο.

Σταυρος

Το κινητό αυτό το έχω 1 χρόνο.και δεν έχει παρουσιάσει πρόβληματα σημαντικά..τ κύριο πλεονέκτημα του είναι η κάμερα και Γενικως βγάζει πολύ ΚΑΛΥΤΕΡα από κάποια αλλά με 5mp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.