HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

Το HTC One V θα είναι το πιο οικονομικό μοντέλο της νέα σειρά One και αναμένεται να κοστίζει 299 ευρώ! Δεν μας έκανε τη χάρη να λειτουργεί στην έκθεση (ακόμα το βελτιώνουν) αλλά τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες για τα μάτια σας μόνο. Το HTC One V έχει οθόνη 3.7 ίντσες SLCD 2 ανάλυσης 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel. Θα τρέχει Android Ice Cream Sandwich (+HTC Sense 4.0).

, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

La familia! Από αριστερά: HTC One V, HTC One S, HTC One X.
, HTC One V φωτογραφίες hands-on [MWC 2012]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΗΛΙΑΣ Χ.

χαλια δεν μου αρεσει καθολου ο σχεδιασμος

ΓιώργοςΘ.

σχεδιασμός αλα htc hero!πολύ καλό πάντως το κινητό!

ιωαννης

300 ευρω?γεια σου ρε HTC με τα ωραια σου…
σου χω νεα HTC…ενα 2x στα 260,ενα neo v στα 200 ευρω..και ενα xperia u πιθανοτατα στα 260..
και καλες πωλησεις..:D

Δημητρης K.

αν οντως ερθει σε αυτη την τιμη τοτε θα ειναι σουπερ…. !

ιωαννης

σουπερ με 300 ευρω μονοπυρηνο επεξεργαστη 1ghz,512mb ram,καμερα 5mp και αναλυση οθονης 800χ480? ιδια χαρακτηριστικα εχει και το xperia mini στα 160,και το neo v στα 200..

Γιώργος Τσ.

300€ *****ΧΩΡΙΣ***** τους ΦΟΡΟΥΣ….!!!! Ή κάνω λάθος…? Πάντως και 300€ ακριβώς να έχει, όταν υπάρχει στα 199€ το NEO V και στα 270€ το 2Χ θα πάει άπατο…

kostis

Σασί αλα HTC Legend και τεχνικά χαρακτηριστικά παρόμοια με του HTC Desire!! Ουσιαστικά μας πουλανε το ICS + HTC Sense 4…

Manos

Τωρα το εννοει αυτο η HTC? Specs κινητου 2 ετων βγαζει για καινουριο??
Αυτο εννοουσε οταν ελεγε θα ωγαλει λιγα και προσεγμενα προιοντα??
Κριμα, γιατι το πρωτο μου smartphone ηταν το DHD και το ειχα λατρεψει…αλλα μαλλον θα κανω πολυ καιρο να ξαναπαρω HTC…

AM

Mη συγκρίνετε τις τιμές όλων των smartphones με την τιμή του se neo v … για θυμηθείτε πόσο έκανε όταν πρωτοβγήκε…

dimpep

Βασικά είναι νέο, εισαγωγικό μοντέλο, και ακόμα δεν έχετε δει ποιότητα κατασκευής από κοντά. ΟΛΑ τα οικονομικά πλέον τηλέφωνα ξεκίνησαν από την κατηγορία των 300 ευρώ και μετά έπεσαν. Και το neo v ήταν ειδική περίπτωση προσφοράς από μια εταιρία. Ούτε παραεισαγωγή δεν είχε τόσο.
Πάντως αρκετά όμορφο!

Jason X

Μια αναβάθμιση του legend. Μ’αρέσει πάντως. Και παιδιά, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά έχει beat audio…Που σημαίνει ότι τα ακουστικά μόνο που θα έχει στο πακέτο κοστίζουν 100+ ευρώ. Για κάντε λιγάκι τις πράξεις……

Panos9813

Htc + Dr dre = Yeahh

Jason X

Και κάτι ακόμη…Ας πιάσει πρώτα κάποιος στα χέρια του ένα HTC Legend (γιατί όπως είπα και πριν, είναι ίδια) να δει ποιότητα κατασκευής, και μετά ας πάρει και το μέτρο σύγκρισης Neo V (κλαίω!!!) που είναι μια πλαστικούρα και μετά μιλάμε. Η τιμή δεν διαμορφώνεται μόνο απ’τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
+1 Panos9813

stelios GR

εμενα μου φαινεται απλα ενταξει…ουτε φθηνο αλλα ουτε κι ακριβο….στην ουσια ειναι ενα desire με σχεδιασμο legend αλλα στο πιο λιτο του……αν εχει μεσα και τα ακουστικα b.a. τοτε παλευεται…ασε που σιγουρα θα πεσει μετα απο λιγο η τιμη….ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ να εχει διορθωθει το θεμα του ηχου απο το μεγαφωνακι….γτ σε οσα htc εχω ακουσει ειναι μαυρα χαλια!!!

Paris

Από οτι βλέπω το κινητό θα είναι σε συνεργασία με την beats.. ξέρουμε αν στο πακέτο μαζί με το κινητό θα παρέχονται και τα ακουστικά της beats audio όπως και στα προηγούμενα μοντέλα??

zin

θελω να δω αυτόυς που λένε για τα xperia οτι ειναι καλυτερα οταν τους χαλάσει τι θα τουσ πει η αντιπροσωπεια για την εγγυηση,και δεν μηλαμε για χτυπηματα στο κινητο αλλα οτιδηποτε προβλημα βγαλει το κινητο,αρ@@α εγγυηση θα τους δώσει.

ιωαννης

εμενα μονο μια οθονη εχει σπασει στο arc μου παντως zin..
και ετσι και αλιως τι αλλο προβλημα μπορει να βγαλει? κατασκευης? γιατι λογισμικου και να βγαλει απλα ξαναπερνας το android…ετσι η εγγυηση για τα κινητα ειναι γελοια..γιατι λειτουργικο,οθονη δεν μετρανε και το μονο που μπορει να βγαλει ειναι κατασκευης που ειναι σχετικα δυσκολο..(γνωμη μου)

Ιωάννης Π.

Υπάρχουν πάρα πολλά μονοπύρηνα με 512 ram, που δεν πρόκειται να πάρουν ICS επίσημα….
Αυτό για μένα είναι μέγα σκάνδαλο!

giannischania

Σιγά το σκάνδαλο, το δικο μου nexus s μετα την αναβάθμιση σε ics 4.0.3 official είναι αισθητά πιο αργο απο οτι ηταν με gingerbread.

Γιωργος Μ

ενα neo v 150 ευρω ακριβότερο…

techdoctorgr.

Απαραδεκτη η HTC αν το φερει πανω απο 250€

Νίκος Λ.

ιουυ απαισιο >.<

A.A.

@zin

Μπαρούφα το σχόλιό σου, μάλλον δεν έχεις ιδέα απο service της HTC… Δράμα…

DR.TZEF

Δε νομιζω οτι εχει μελλον στην αγορα,ιδιως απο τη στιγμη που σε αυτη την τιμη 280-320 θα βρισκει κανεις το Desire S με συνολικα καλυτερα χαρακτηριστικα,ισαξια ποιοτητα κατασκευης και android 4.0 συντομα.Πραγματικα δεν εχει καμια τυχη απεναντι του….Aν τωρα προκειται να ειναι ο αντικαταστατης του wildfire s μια τιμη μεταξυ 200-250€ θα εχει νοημα ωστε και ο κανιβαλλισμος με το Desire S να αποφευχθει και να κρατησει τιμη σταθερη για καιρο σπρωχνοντας το wildfire s στην περιοχη τιμων 100-180€….

Panagiotis Tr

Οικονομικό…

frontzosd

δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατι συγκρίνετε το HTC one v με se neo v. το neo v είναι μια συσκευή κακής ποιότητας με πλαστικο ακόμα χειρότερης ποιότητας που παρόλο που έχει τα ίδια τεχνικα χαρακτηριστικά με το HTC ,σέρνεται και είναι πιο αργό ακόμα και από συσκευές άλλων εταιριών με τη μισή ταχύτητα επεξεργασίας . παράδειγμα το HTC wildfire το απλό με 528mhz επεξεργαστη είναι αρκετά πιο γρήγορο από το Sonyerricsson neo v. υπάρχει σύγκριση με το HTC one v; ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Βασίλης Γ.

Σκέφτομαι να το πάρω.. Συμφέρει; Θα είναι το πρώτο HTC κινητό μου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.