HTC One X, Θα έχει οθόνη τεχνολογίας S-LCD [φήμες]

Το HTC One X αναμένεται να είναι το πρώτο τετραπύρηνο Android smartphone της HTC. Από τα όσα έχουνμε συγκεντρώσει “γνωρίζουμε” ότι θα φοράει τον επεξεργαστή Tegra 3 και θα έχει οθόνη 4.7 ίντσες με ανάλυση HD 1280×720 pixels. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη τεχνολογίας S-LCD και αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι θα ακουστεί καλά στα αυτιά των κατόχων Desire HD.

Κατά τα άλλα, λέγεται ότι θα έχει κάμερα 8 Megapixel, εσωτερική μνήμη 32GB, ραδιόφωνο FM, τεχνολογία ήχου Beats Audio και θα δέχεται κάρτες micro SIM.

, HTC One X, Θα έχει οθόνη τεχνολογίας S-LCD [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Ελεος με τις s-lcd,ειναι μετριοτατες και κανουνε τα πανακριβα κινητα της htc να δειχνουνε φτηνιαρικα.Οι amoled ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει,οι ips και οι nova της lg ειναι εξαιρετικες,οπως και η retina της apple και οι led της sony.Οι s-lcd ειναι για να μπαινουν σε συσκευες μεχρι 250 ευρω,παραπανω ειναι κριμα για το τηλεφωνο.

Kosmas Konstantakakis

Απ’ οσο ξερω η “retina” δεν ειναι ειδος οθονης…
Για την ακριβεια, καθε οθονη με αναλυση πανω απο 300ppi ειναι retina…οπως η Super Amoled του Nexus για παραδειγμα ή καλυτερα του Xperia S που εχει ακομα μεγαλυτερο ppi απο το iphone.

Nightmare

@Γιάννης
οι AMOLED και ειδικά οι Super AMOLED και όλα τα παρακλάδια της που βγάζει η Samsung 😛 έχουν υψηλή αντίθεση, φοβερή απεικόνιση χρωμάτων και απόλυτα μαύρο μαύρο!
το IPS αναφέρεται σε LCD με πολύ καλές γωνίες θέασης.
Nova είναι της LG και έχει πολύ καλά λευκά, πολύ καλή απεικόνιση χρωμάτων και ΠΟΛΥ φωτεινή! επίσης λένε πως καταναλώνει λίγη ενέργεια (?)
Retina είναι η ονομασία που έδωσε στην οθόνη του iPhone 4 η Apple γιατί έχει την συγκεκριμένη ανάλυση που έχει το iPhone σε 3.5 ίντσες και έχει IPS LCD.. ουσιαστικά κάπως έτσι ονόμασε το συνάθροισμα αυτών.. κάπως έτσι..
S-LCD είναι μια LCD απλά καλύτερη 😛
η Sony έχει το Bravia Engine και κάνει τις LCD της να φαίνονται καλύτερες.

Tony Cool

Να’σαι καλα βρε nightmare, την ευχη μου να’χεις γιατι βαριομουνα απιστευτα να τα γραψω!!!!

argiriscuderias

για εμενα το καλυτερο οταν ειναι για αγορα τηλεφωνου, ειναι να πας να τα δεις ολα σε ενα μεγαλο μαγαζι που εχουν ολα τα μοντελα και να κανεις συγκριση ποια οθονη σου καθεται καλυτερα.

Vasilis

Η καλύτερη θα είναι αυτή που θα έχει το Galaxy III (SuperAmoled Plus HD) η δεύτερη καλύτερη η SuperAmoled HD του Galaxy Nexus, η τρίτη καλύτερη η SuperAmoled Plus του Galaxy II μετά η Retina μαζί με την Nova της LG!

Tony Cool

@argiriscuderias
Ετσι ακριβως φιλε μου,γιατι μπορει για εμενα πχ οτιδηποτε αλλο περα απο amoled να ειναι για πεταμα αλλα καποιον αλλο μπορει να τον ενοχλει η εντονη αντιθεση του και να προτιμα καποια αλλη.Οπωσδηποτε βολτα απο μαγαζι.

nickBill

Σχολιάζεται την τεχνολογία της οθόνης και καλά κάνετε όμως εκείνο που βλέπω εγώ είναι ότι οι hi end συσκευές ανεβαίνουν σε ίντσες . Έχουμε φύγει πλέον από τις 4″ ή τις 4,3″ και είμαστε στις 4,7″ με τάση να πιάσουμε το 5,3″ του Note . Την αρχή έκανε το Galaxy Nexus με 4,65″ και τα Sensation XL και Titan με 4,7″ και έρχονται : LG OPTIMUS X3 , 4.7″
LG OPTOMUS LTE , 4.5″
LG VU το 4:3 , 4,7″
HTC EDGE 4.7″
LENOVO K800 4.5″
και τώρα αυτό HTC one X 4.7″

Nightmare

@Tony Cool
χαχαχαχα σε ευχαριστώ για την ευχή σου, την είχα ανάγκη xD

versavel

Νομιζω πως αλλο το εντυπωσιακο χρωμα,και αλλο το φυσικο χρωμα..Οταν μια S-Amoled οθονη δειχνει το ανθρωπινο δερμα σε μια φωτο,υπερβολικα κοκκινωπο,και ενα γηπεδο ποδοσφαιρου το δειχνει πρασινο σαν τσόχα μπιλιαρδου,δεν σημαινει οτι αυτο ειναι σωστη αποδοση χρωματος. Αλλον του αρεσει,αλλον οχι..Υπαρχει πολλη μεγαλη ποικιλια συσκευων και οτι θελει ο καθενας επιλεγει..

Tony Cool

@nickBill
Ετσι ακριβως ειναι,δε καταλαβα ομως αν το λες σαν θετικο η αρνητικο.Για εμενα ας πουμε ειναι εξαιρετικο.Για οσους (και ειναι παρα πολλοι) δε θελουν πολλες ιντσες στανταρ θα συνεχισουν να βγαινουν πολυ δυνατα μοντελα εκει γυρω στις 4”.

Haduuken!

Και το αποτέλεσμα τούτων, ακόμη ακριβότερα κινητά ,ταμπλετοϊδή και μια πάπια μα ποιά πάπια .

GiannisWST

Παιδια το εχουμε ξαναπει. δεν ειναι τοσο χαλια οι slcd ειναι σαν pva στην αρχιτεκτονικη. ναι προφανως οι oled ειναι καλυτερες αλλα τα slcd εχουν καλυτερο μαυρο απο τα ips και χρωματα παρομοια με αυτο ενω δεν εχουν τοσο κορεσμο οσο τα oled. μερικοι τα θαψατε. το γεγονος οτι πουληθηκαν χαμηλα συσκευες με αυτα δε λεει κατι.και το nova της lg με την τουμπανη παλια ips με το που το εβγαλαν ριξαν τιμη για τον ανταγωνισμο, ενω και το sgs πουλιοταν στα 199 πριν φυγει απο την αγορα χωρις να λεει κατι αυτο για την οθονη του.

Tony Cool

@GiannisWST
Ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω και το sensation xe (600 euro τηλεφωνο παναθεμα το) και καποια wp 7.5 με s-lcd οθονες και να τα συγκρινω με αλλες συσκευες.Με το lg optimus 2x πχ που εχει ips,το lg 2 κλασεις επανω.Με τη retina του iphone 4s (παροτι δε θα τη προτιμουσα λογω μεγεθους) τα ιδια.Με την amoled του n9,χαωδης διαφορα.Ακομα και με την amoled του omnia 2(τοσα χρονια τηλεφωνο) μερα με τη νυχτα.Να μην αναφερθω καν στα sgs2 και razr,ειναι ιεροσυλια!Και δεν ειναι μονο η δικη μου αποψη,οσοι τα βλεπανε διπλα διπλα τα ιδια λεγανε.Δεν ειμαι προκατειλημμενος ρε συ,δεν εχω λογο αλλωστε,αλλα αυτη η οθονη κανει τα κινητα που τη φορανε να χανει απο τα αποδυτηρια.Τωρα τι να πω,αν ο αλλος ειναι επαγγελματιας φωτογραφος και θελει να βλεπει στο κινητο του οσο δυνατον πιο φυσικα χρωματα γινεται,οκ,πασο.Για ολους τους υπολοιπους ομως που θελουν να εχουν ομορφα και εντυπωσιακα χρωματα κατα τη γνωμη μου μακρια.

nickBill

Το λέω θετικά Tony Cool. Γνώμη μου είναι ότι μια συσκευή (θα το πω έτσι) γύρω στις 5 ” και με βάρος όχι μεγαλύτερο από 200 γρ . κουβαλιέται άνετα . Και είναι και πάρα πολλή χρηστική . Μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα από ένα τηλεφώνημα .

Tony Cool

Μαζι σου 100%.Αν και για να πω την αληθεια οταν ειχα μαθει για την κυκλοφορια του note ειχα ξετρελαθει,πιστευα πως δεν υπαρχει ιδανικοτερη συσκευη για μενα.Οταν το ειδα στην πραξη ομως απογοητευτηκα,να το δουλεψεις με το ενα χερι δεν παιζει οποτε η καθημερινη χρηση ειναι απαγορευτικη.Μαλλον το οριο μου ειναι οι 4,7 ιντσες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.