HTC One X, Πρώτη επίσημη φωτογραφία

Το επερχόμενο τετραπύρηνο smartphone HTC One X που γνωρίσαμε ως HTC Edge και ως Endeavor εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημη φωτογραφία. Μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα έχει οθόνη 4.7 ίντσες HD 1280×720 pixels και θα τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich out-of-the-box. Μέσα από αυτό λογικά θα γνωρίσουμε και το νέο HTC Sense 4.0 user interface. Περισσότερες πληροφορίες αυτή την Κυριακή.

, HTC One X, Πρώτη επίσημη φωτογραφία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
md03582

Πανέμορφο! Περιμένουμε περισσοτερες πληροφορίες!

Doxakis

Πολύ ωραίο φαίνεται αλλά νομίζω πως το έχουν παρακάνει λίγο με τις οθόνες. Πιστεύω ότι μέχρι 4 ίντσες είναι καλά, αλλά όχι παραπάνω!

lefteris

τον απριλιο η το μαιο με το καλο και πρωτα ο θεος καλως εχοντων των πραγματων θα το τσιμπησω 🙂

Σάκης

Μα όλα τα HTC να είναι ίδιααααα…. Ρε εσείς εκεί, δεν μπορείτε να αλλάξετε λίγο design στα κινητά σας?
Τι μονοτονία είναι αυτή?!!!

nektarios

Galaxy s iii και αστε τα αυτα! !Αυτα ειναι σαπουνια για την λαϊκη καταναλωση. ..!!Μια οθονη,ενα τελαρο που λενε στης 4.7 ιντζες 50 μοντελα απο αυτο! !

Nickolas

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι φοβερά και είναι πολύ όμορφο και φαντάζομαι όχι πλαστικούρα όπως τα samsung. Αν έχει και καλή τιμή θα τα πάει μια χαρά.

Δημητρης K.

4,7 ιντσες….ελεος! δεν παω να παρω κανα ταμπλετ καλυτερα? αμα ηταν εκει στις 3,7-4 ιντσες θα ηταν καλυτερο πιστευω..

Paris

Πανεμορφο….αλλα προβλεπετε και Παναακριβοο…!!!…
Κωστα..
Περιμενουμε με ανυπομονησια τιν κυριακη με παρουσιασεις..φωτογραφιες και hands on..:D

ΗΛΙΑΣ Χ.

παντοσ εμενα απο την φωτογραφια δεν μου φαινετε τοσο μαγαλο για 4.7 μαλον 4.3 θα ειναι…
κατα τ’αλλα ειναι πολυ ομορφο. Ε οπως και να το κανουμε HTC ειναι!!!

Ζαφείρης

Μα τι διαφορετικο design!!:PP Η HTC νομιζω υπερεβειν τον εαυτο της 😛

md03582

Κυριε Βλαχακη στο ποστ για το 4πυρηνο lg αναφερατε οτι σχολια σχετικα με το “ιδιο ντιζαιν” και την “μικρη μπαταρια” θα διαγραφονται. Λοιπον??

Λευτερης

Τι ιδιο design ρε παιδια; Η Samsung τι εχει αλλαξει στο design της; Εγω πιστευω είναι καλό η κάθε εταιρεια να έχει το δικό της στυλ. Όταν δεις ένα ΗTC κινητό ξέρεις τι είναι χωρις να δεις τη μαρκα! Όπως και ένα Samsung! Να μην αναφέρω το μηλο ( που δε μπαινει στο κόπο να το αλλάξει καν ) ! Όπως και να χει ωραιο το κινητό και πιστευω ότι θα πετάει ( έστω και με A9 επεξεργαστη που λένε καποιοι! Δε νομίζω ότι χρειαζεται τετραπύρηνο A15 για να πετάει. Ελεος! ). Πέριμενουμω και το GS3 για να δω με τι θα αλλάξω το Sensation μου σε κανενα εξάμηνο! Ιδωμεν!

ιωαννης

4.7 ιντσες? και λεμε το note παντοφλα…ειναι πολυ μεγαλο και αυτο και το 4x…ακομα πιστευω οτι το xperia s ειναι οτι καλυτερο..

ΓΙΏΡΓΟΣ

Αφου η ΝΟΚΙΑ πετα στα σκουπιδια μια εποχη με το symbian που τιν εκανε κοριφεα ετερια!
Και αφου αντιπαθω τι microsoft για πολους λογουσς στρεφομε στα ελεφερα λογισμικα και στα ΗΤC που νομιζς οτι ειναι η κοριφεα ετερια για android smartphones!!!!!!!
και το ONE X νομιζω ποσ ειναι πολι καλο παραδιγμα!

Κώστας Λιάπης

…!

versavel

Τα σχόλια πού αφορούν την εμφάνιση των HTC, έχουν κουρασει. Τίποτα άλλο δεν ξέρετε να πείτε; Ναι είναι όλα ίδια. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου, το εσωτερικό με ενδιαφέρει. Και το κάνει αυτό η HTC για να κερδίσει περισσότερη οθόνη με μικρότερο μέγεθος συσκευής, αλλά που να το καταλάβουν κάποιοι. Όσοι θέλετε κινητά με προχωρημένο design,πείτε τον Καλατράβα να σας φτιάξει ένα..

Petnikol87

Περιμένω πως και πως να δω το νέο sense της εταιρίας!!

ιωαννης

versavel…εμεις δεν λεμε σε κεναναν τιποτα……αλλα ως δια μαγειας υπαρχει μια sony-apple-nokia να μας δινει την χαρα ενος κορυφαιου design..

md03582

ιωαννης, htc = κορυφαιο ντιζαιν και μακαρι ποτε να μην το αλλαξει. η sony επισης πολυ ωραιο ντιζαιν. η apple με το 3gs εδωσε ρεστα, με το 4 κατα την γνωμη μου το χαλασε.. η νοκια μεχρι να βγάλει τα lumia 800 κ N9 τιποτα ιδιαιτερο απο ντιζαιν αν και οι ακριβες συσκευες τις ηταν υψηλης ποιοτητας κατασκευης. παντως τα htc κατα την γνωμη μου ειναι τα πιο ομορφα κινητα και κανενα δεν νομιζω οτι μπορει να πιασει το touch HD σε ντιζαιν..

Haduuken!

+1 md03582

Κλήμης

Το design ειναι γουστο. Στον καθένα μας αρέσει κατι διαφορετικό αλλιως δεν θα υπηρχε νοημα να υπαρχουν διαφορετικές εταιρίες και διαφορετικά μοντελα. Θα εβγαζαν ενα iphone για ολους (παραδειγμα εφερα με το iphone, μην παρεξηγηθω). Επισης συμφωνω με καποιον που ειπε οτι με το που βλεπω ενα HTC απο μακρια το ξεχωριζω γιατι ολα μοιαζουν. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο, μπορει να ειναι “κολπο” της εταιριας, να θελει να ξεχωρισει οπως το iphone, που το βλεπεις απο μακρια και ξερεις οτι ειναι apple. Εγω παντως περίμενω πως και πως να βγει και μαλλον θα αντικαταστήσει το HTC sensation που εχω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.