HTC One X+, Επίσημα με Tegra 3 στο 1.7Ghz και μπαταρία 2100 mAh

Ανακοινώθηκε επίσημα το αναβαθμισμένο HTC One X+ με τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 χρονισμένο στο 1.7GHz, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, Android 4.1 Jelly Bean, HTC Sense 4+ user interface, καλύτερη κάμερα(;) και μεγαλύτερη μπαταρία 2100 mAh. Το HTC One X+ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στον Οκτώβριο. Κάτοχοι του HTC One X, τι πιστεύετε μήπως το ανανέωσε λίγο γρήγορα;

HTC One X+
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 3 AP37 1.7GHz τετραπύρηνος
GPU: ULP GeForce
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA/ LTE
Οθόνη: 4.7 ίντσες, S-LCD2, 1280×720 pixels, Gorilla Glass 2
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.6 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB (MHL)
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 134.4×69.9×8.9 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

update: Παιδιά, sorry για το λάθος στην ανάλυση της οθόνης.
Φυσικά και αυτή είναι 1280×720 pixels. Διορθώθηκε! 😉

, HTC One X+, Επίσημα με Tegra 3 στο 1.7Ghz και μπαταρία 2100 mAh

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Κοροιδεύει τους κατόχους του One X η HTC, η μου φαίνεται? Έλεος…

steliosk2000

Να ένας λόγος γιατί ειναι λάθος να ψωνιζεις τα ακριβά και πολυαναμενομενα smartphones της HTC…διότι πολύ απλά σε κοροϊδεύει έπειτα από τρεις – τέσσερις μήνες…έτσι έγινε και με την περσινή σειρά των sensation!

cosmo21

ωπα ρε παιδια….πρωτον ειναι 8 μηνες μετα…και δευτερον δεν βγαζει μια ολοκαινουρια συσκευη…για την ακριβεια μονο την μπαταρια αλλαζει…μην αρπαζεστε….γτ δηλαδη εγω εαν θελω να παρω τηλ τωρα να πρεπει να παρω κατι που βγηκε περυσι τον μαρτιο και οχι κατι πιο καινουριο? εξαλλου και την αναβαθμιση θα δωσει κανονικα και ολα….μην μου πειτε οτι τοσο πολυ σας νοιαζει το 0,2 στον επεξεργαστη? H αναβάθμιση από Τegra AP33 σε AP37, όπως και η νέα μπαταρία δεν πρέπει να θεωρούνται αμελητέα, κατά το Anandtech. «The move from Tegra 3 AP33 in the international One X to AP37 affords a jump in maximum single-core CPU clock from 1.5 GHz to 1.7 GHz, and a jump in the GeForce ULP GPU clock from 416 MHz to 520 MHz. Otherwise this is the same 40nm LPG Tegra 3 with four ARM Cortex A9s and a fifth ‘shadow core’ A9 for hotplugging in idle states. HTC reports an increase in performance of 27 percent over the previous One X (T3) and 37 percent more talk time battery life». Eπίσης, υποψιάζομαι πως ο AP37 έχει και ταχύτερο δίαυλο μνήμης. αρα εχει και διαφορα,,,δεν ειναι το ιδιο…γι αυτο καλα εκανε και το εβγαλε..οπως επισης και εαν βγαλει… Συνέχεια »

MEDS

Σε κάποιο άλλο site έχει αυτά:

Οθόνη 4.7” Super LCD 2 (720p) με επικάλυψη Gorilla Glass 2
Επεξεργαστής quad-core Nvidia Tegra 3 1.7GHz
Μνήμη RAM 1GB
Κάμερα 8MP (1080p) BSI, φακός 28mm F2.0
Εμπρόσθια κάμερα 2MP (720p)
Ήχος Beats Audio, PlayStation Certified
Λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean με HTC Sense 4+ UI
Μπαταρία 2100mAh
Διαστάσεις 134.36 x 69.9 x 8.9mm
Βάρος 135gr

Προτιμώ Techblog, μη βαράτε! 😛

cosmo21

ναι…δεν βλεπω καποια διαφορα,,,,

cosmo21

παιδια δεν εχει full hd αναλυση που γραφετε…ιδια με το παλιο εχει…

Nickolas

Σε απόλυτο μαύρο μου αρέσει καλύτερα από το γκρι που έβγαινε το παλιό μοντέλο. Αλλά θα μπορούσαν να βάλουν ίσως και λίγο καλύτερη κάμερα, καμια 12αρα για παράδειγμα. Διαφορετικά δε λέει να σκάσεις 700 ευρώ που θα ζητάνε πάλι για καινούριο μοντέλο τη στιγμή που αυτή τη στιγμή βρίσκεις το παλιό στα 470 σε online καταστήματα.

Γιωργος Αγριανιτης

Μπραβο!
Βαζουν 1.7ghz cpu για να τρεχει στο 1.5ghz quad core mode!
Ευγε…xD
Για οποιον δεν ξερει το One X τρεχει 1.3ghz quad,1.4ghz dual,1.5 single.

Γιωργος Αγριανιτης

Παντως δεν παιζει να εχει 1080 οθονη αλλα και να εχει πραγματικα δεν χρειαζεται…
Φορτωνει το συστημα και την μπαταρια χωρις λογο,…
Ετσι και αλλιως πανω απο 300 ppi ειναι αμελητεα η διαφορα για το ανθρωπινο ματι.

Delapo

Και μόνο που βγάζει καινούριο μοντέλο η HTC αμέσως ρίχνει την εμπορική αξία του προηγούμενου. Απλά τα πράγματα, σε κάνει να αισθάνεσαι μ…..ς η ίδια η εταιρεία την οποία εμπιστεύτηκες.-

Θανασης

Καλά βγάζουν στην αγορά τέτοιο κινητό και δεν βάζουν 2GB ram;

cosmo21

Δηλαδη να μην ξανα βγαλει μοντελο? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας…το κανουν ολες οι εταιριες ανεξαιρετως….καθε 6μηνο σιγουρα μπορει και συχνοτερα..το οτι βγαινει καινουριο δεν σημαινει οτι το παλιο ειναι για πεταμα….μπορεις απλα να μην το αγορασεις…τωρα αν το μονο που θελετε ειναι να λετε οτι εχετε το τελευταιο μοντελο που κυκλοφορει τοτε να πληρωσετε και να το παρετε…αλλιως δεν υπαρχει θεμα…δεν εχασε το one x τις δυνατοτητες του επειδη βγηκε καινουριο..αντιθετα τωρα καποιος θα μπορει να παρει σε πολυ καλυτερη τιμη το One x που ειναι κορυφη..

Ender

Να ένας λόγος γιατί ειναι λάθος να ψωνιζεις τα ακριβά και πολυαναμενομενα smartphones γενικα.

Σιγα τη διαφορα κατα την καθημερινη χρηση που θα εχει. Πολιτικη samsung μου θυμιζει.

Stelios

Προσωπικά δε με πειράζει καθόλου.Οκ καλά θα ήταν να είχαμε την μπαταρία του στο παλιό μας HOX αλλά δε γίνεται.

Γιωργος Μ

να τα μας παλι….

MasterMind

Ειχα Desire HD και μετά το ακυρο που μας έριξε η HTC με το ICS είπα δεν ξαναπαίρνω. Τελικά υπέκυψα και πήρα το One X. Τώρα πάλι τα ίδια… Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!

Πλάκα θα έχει να μας πει κιολας οτι το one X δεν παιρνει jelly bean γιατί δεν το σηκώνει το hardware!

Καλά τηλέφωνα έχουν αλλά οι άνθρωποι είναι ******* !!!

andreas kor

Ενταξει σιγα της διαφορες που εχει!! Αλλα αφου βγαζουν που βγαζουν ”ανανεωμενο oneX”
γιατι δεν εβαλαν και 2γιγα ραμ η κατι αλλο??

Chris

Για όσους δεν το ξέρουν κάθε εταιρεια εχει στόχο το κερδος. Δεν θα κοιτάξει ποτε θα βγάλει το επόμενο μοντέλο για να νιώσουμε εμεις καλά. Η htc τη δουλεια της κάνει.Ειναι δική μας η ευθύνη αν θα αγοράσουμε τα προϊόντα της κι αν θα απαξιωσουμε τα προηγούμενα μοντέλα. Γι αυτο μην εκνευριζεστε. Χαρείτε αυτο που εχετε ήδη

versavel

Ο Chris έχει δίκιο…Σιγά μην μας ρωταει η κάθε εταιρία πότε θέλουμε εμείς να βγάζει καινουργιο μοντέλο και τι θελουμε να εχει επάνω..Στο κάτω κάτω υπάρχουν και οι νέοι αγοραστες και όχι μόνο οι ήδη κάτοχοι κινητων της εκάστοτε εταιρίας. Εμείς σαν καταναλωτές αποφασίζουμε,δεν μας πιανει απο το λαιμο η HTC για να αγοράσουμε. Εγώ εχω ενα Desire HD,δηλαδη αν παρω κινητο καινουργιο απο την HTC μετα απο 2 χρονια τι με πειράζει,μήπως δεν κανει την δουλεια μου το DHD;

Μανος

Ευκαιρία να πάρουμε το One X φθηνότερα!!!

Nikkos

Ποτέ ξανά htc akribo.

moneymilk

Αυτό βοηθάει αυτούς που θέλουν κινητά για να κάνουν την δουλειά τους και όχι για φιγούρα!!!!!
Παίρνεις κινητό τούμπανο που βγήκε πριν 6 ή 8 ή 12 μήνες στο 1 τρίτο της τιμής του καινούργιου!!!!!
Και τι χάνεις; 6 μήνες «τεχνολογίας»….. σιγά τα αβγά!!!!!

ilias26

Αν ειχε και 2 gb μνημη ram και οθονη super amoled η εστω super lcd Full HD τοτε θα ηταν ολα τα λεφτα…
Μαλλον αυτα τα χαρακτηριστικα μας τα φυλαει για το επομενο μοντελο της ετσι ωστε οσοι κανουν το λαθος και το αγορασουν το συγκεκριμενο κινητο τωρα, σε 6 μηνες θα το μετανοιωσουν για ακομη μια φορα….

Dexterakos

Γνωριζει κανεις αν θα βγει σε λευκο?

md03582

Εγώ πάντως που είμαι κάτοχος του one x δεν ένιωσα εξαπατημένος.. Τώρα, το πως κάθονται και μιλούν άλλοι για χάρη μου και για άλλους κατόχους one x, και υποθέτουν και πως μπορει να νιώθω, δεν μπορώ να το καταλάβω. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι στην μπαταρία, που στην τελική σιγά την διαφορά. Στην τελική ακόμα κρατάω ένα θηρίο στα χέρια μου που θα το κρατήσω για αρκετα χρόνια ακόμα καλώς εχόντων των πραγμάτων, και κατα την γνώμη μου είναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά

mafiasx

and is PlayStation Certified !!!! dont forget !

Xaris
Ανδρέας

Ως πρώην κάτοχος One X θεωρούσα ότι ναι μεν είναι φοβερή συσκευή, ένιωθα όμως ότι έλειπε το κάτι παραπάνω…Βιντεοσκόπηση στα 24fps, κολλήματα ήχου στην αναπαραγωγή βίντεο μέσω YouTube, χαμηλή ένταση ακουστικού και ηχείου, flickering οθόνης, κακός browser…Πιστεύω πως η έλευση του X+ είναι σημαντική διότι ο AP37 έχει βελτιωμένη κατανάλωση και σε συνδυασμό με τη 2100 μπαταρία θα δώσει περισσότερη αυτονομία και απόδοση. Επίσης βιντεοσκόπηση στα 30fps, βελτιωμένη εμπρόσθια κάμερα, ενισχυτής ηχείου, 64gb και GLONASS (βλ. επίσημο σάιτ HTC). Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά την απόκτηση ενός X+ μιας και το GS3 το οποίο έχω εδώ και μερικές μέρες δεν αξίζει και πολλά..Φιλικά πάντα

Wolf

Εγώ νομίζω ότι αυτό το μοντέλο ίσως και να με έβαζε στον πειρασμό να το προτιμήσω από ένα Gs3 ,γιατί όμως δεν το βγάλανε από την αρχή με αυτά τα χαρακτηριστικά..?! Μου αρέσει πολύ η HTC και νομίζω ότι βγάζει πολύ ποιοτικά και προσεγμένα τηλέφωνα άλλα κάθε συσκευή της ρε παιδάκι μου ενα πράμα….!!! Σαν κάτι να λείπει μόνιμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό…! Παλιότερα ήταν οι ξεπλυμενες οθόνες και οι μικρές ram σε συνδυασμό με το βαρύ HTC Sense..! Τώρα στο one x συγκεκριμένα η μικρή μπαταρία,η έλλειψη micro sd άλλα και γενικά η συνολική εμπειρία χρήσης ενα κλικ πιο κάτω από το gs3..! Για να δούμε το one x+ ..!! Αργεί η HTC…!!!

Vkrd

Για να μη σκωτίζεστε τσάμπα, η καλύτερη μέθοδος είναι να αγοράζετε κάποιο μοντέλο ένα έτος μετά την έκδοση του. Θα γλυτώσετε αρκετά πολύτιμα χρήματα. Θα απολαμβάνετε την τεχνολογία φτηνότερα.

Chris

ποτε θα ερτθει στην ελλαδα?

Ζαφείρης

αν ειχε 2 giga ram παει και ερχεται αλλα με εναν υπερχρονισμο και μεγαλυτερη μπαταρια δεν εχει λογο υπαρξης.Α ρε htc δε μαθαινεις απο τα λαθη σου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.