HTC One X+, Το καλό έγινε καλύτερο [βίντεο]

Καμία αναβάθμιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και αυτό είναι το δόγμα που ακολουθεί η HTC με το αναβαθμισμένο HTC One X+, το οποίο επεκτείνει τις δυνατότητές του με τα νέα βελτιωμένα του τεχνικά χαρακτηριστικά, την καλύτερη Imaging λειτουργία της κάμερας και την σημαντικά αυξημένη αυτονομία που του προσφέρει η μπαταρία του.

Το Android phone έχει πλέον τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.7GHz, ο οποίος έχει αυξήσει την ταχύτητα λειτουργίας κατά 67%. Το HTC One X+ έχει πλέον 64GB εσωτερικής χωρητικότητας, ενώ η μπαταρία του έχει 50% μεγαλύτερη αυτονομία, φτάνοντας μέχρι και τις 6 επιπλέον ώρες ομιλίας.

HTC One X+
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 3 AP37 Quad-core 1.7 GHz
Μνήμη RAM: 1 GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.7 ιντσών, Super LCD2 capacitive, Ανάλυση 720×1280 pixels
Κάμερα: 8 megapixels, autofocus, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 1.6 megapixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32/64 GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, A2DP, DLNA, TV out
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 134.4×69.9×8.9 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

, HTC One X+, Το καλό έγινε καλύτερο [βίντεο]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Να είχατε και ένα “NEXUS” από πίσω καλά θα ήταν!

Stavros

HTC με τις τιμες που εχειε δεν πας πουθενα!

Νίκος Σ.

Θα έρθει Ελλάδα; Τιμή;

Κώστας Βλαχάκης

Οχι δεν θα ερθει Ελλαδα. Διαβασε χθεσινο αρθρο του Techblog.

andreas kor

Για πιο λογο δεν ερθει Ελλαδα το onex+??Δεν μπορω να το καταλαβω..

Μαγκογιάν Γκάρο

Μάλλον επειδή δεν υπάρχει αγορά γι’αυτό (λόγω υψηλών τιμών)!

filippos

Ας κοιταξουν να δουλευει οπως πρεπει κ ολα τα αλλα..ειχα το hox για 2 μηνες κ παλι καλα το εδωσα κ πηρα το s3…μια αποσυνδεοταν απο το wifi μια γεμιζε η μνημη απο το βαρη για πολλους ui της htc κ λαγγαρε ηθελες να ακουσεις ενα κομματι στο youtube κ το επαιζε διακεκομμενα ηθελε restart πως δεν το πεταξα στον τοιχο τελικος απενεργοποιησα το μισο ui της συσκευης για να γλυτωσω ραμ κ μαντεψε παλι τα ιδια πως δεν το εκοψα να το φαω στη σαλατα..το μονο που ηταν πολυ ομορφο σε ασπρο ..νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα λοιπον να του βαλουν 2gb ram κ ας αφηναν τον ιδιο επεξεργαστη ολα τα τηλ πλεον θελουν 2gb να εισαι ανετος αυτα .

ixtreme

Αυτο το μοντελο δε μπορουσε να το βγαλει την ανοιξη ? και να μην ειχε βγαλει ποτε το one x σκετο.Αλλα βεβαια..ετσι ειναι οταν σκεφτεσαι μονο το κερδος το δικο σου και θελεις να χτυπησεις τη μεταπωληση….

Thanasis

Καλα απο ποτε η htc εγινε apple ? τα ιδια εκανε και η apple με το iphone 5📱 …

ixtreme

filippos συμφωνω απολυτως μαζι σου.Ως κατοχος αυτη τη στιγμη Samsung Galaxy Note II
που εχει 2 GB RAM ενα εχω να πω.Το τηλ. ειναι ΚΤΗΝΟΣ..
Βεβαια ειναι μεγαλο αλλα ομως απιστευτα γρηγορο.Πριν ειχα το S III,
τι να πω τεραστια διαφορα σε ταχυτητα και multitasking…

MasterMind

filipos εισαι σιγουρος οτι είχες το One X? το εχω εδώ και 2-3 μήνες και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι είναι αλήθεια αυτά που λες. Αν όντως σου ετυχε τέτοιο πράγμα τότε σου λεω με 100% βεβαιότητα οτι έπεσες σε ελαττωματική συσκευή.

Πέρα απο κάποια αστεια glitches στο UI δεν υπάρχει τπτ που να το κολλάει!

filippos

Δεν εχω λογο να πω ψεματα κ στο αντιστοιχο φορουμ που μιλουσα μου ελεγαν να απενεργοποιησω τις ζωντανες ταπετσαριες κ παει λεγοντας..πριν ειχα το νοτε 1 κ πριν το gs2 k prin to htc hd k desire ,gs1 θελω να πω πως εχουν περασει αρκετες συσκευες απο τα χερια μου ωστε να εχω μια αντιλιψη κ το gs3 που εχω τωρα με 2θα ηταν σουπερ !αλλα αυτα εχεει το marketing θελω να δω πραγματικα πως θα τα παει το καινουργιο lexus ths lg ιδομεν..

md03582

@mastermind συμφωνω μαζι σου. Κάτοχος one x απο το Πάσχα και κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν κολλάει ποτέ. Εντάξει παιδιά, πιστεύω ο φανατισμός δεν κάνει καλό. Μην παραπλανάτε τον κόσμο. Το one x, οχι το +, το απλό, αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πετάει, μην λέμε οτι μ@λ@κία μας κατέβει στο κεφάλι, χώρια του οτι έχει πάρα πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής και πανέμορφο design

filippos

Το καλυτερο ειναι οποιος ενδιαφερεται για οποιοδηποτε κινητο να ριχνει μια ματια στο αντιστοιχο φορουμ.οσο για το αν μερικοι εδω λεμε οτι μλκια μας κατεβει … τι να πω …εχεις δικιο ισως να ειμαι μλκας.

md03582

Οχι filippos να μη ριχνει καμια ματια σε κανενα φορουμ που μπαινει ο καθενας και λεει οτι του κατεβει χωρις να ξερεις αν λεει αληθεια. Να πηγαινει να ριχνει μια και δυο και τρεις ματιες απο κοντα στο ιδιο το κινητο. Αυτες οι συσκευες κακα τα ψεματα ειναι πανακριβες, κι εγω τουλαχιστον δεν αγοραζω με γνωμονα τα οσα λενε στα φορουμ. Μπαινω κ βλεπω τι γραφουν αλλα ως εκει. Με συγχωρεις για το εντονο υφος προηγουμενως

alex428

ενταξει μη το μαμησουμε το θεμα τα κινητα αυτα δν κολανε ευκολα κ δν γινετε το one x στα benchmarks να ειναι παντου μπροστα και να κολαει σε βιντεο ειναι αδυνατον. εδω δν κολαει το desire hd μου τ οποιο τρεχει κ custom rom android 4.0.4 k sense 4.1 παρακαλω.. οποτε…..

Δημητρης Jp

ΜΙα μερα πριν τα Χριστουγεννα παρελαβα το One X+ . Οτι κ να πω ειναι λιγο..Το κινητο δεν μασαει πουθενα..Απλα δεν υπαρχει.Σφαιρα!Και Ειναι η πρωτη φορα σε smart phone που η μπαταρια μου εβγαλε ακριβως 2 μερες!!! Χωρις παιχνιδια εννοειται αλλα με φουλ τηλεφωνα μηνυματα κ καμερα να δουλευουν.Γνωστος μου εχει το galaxy S3.κ η διαφορα μεταξυ των 2 κινητων ειναι πολυ μεγαλη.Πολυ πιο αργο σε ολα τα S3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.