HTC, Συμφώνησε με Sony και θα παρουσιάσει smartphones με PlayStation Mobile

Το πρώτο PlayStation κινητό ήταν το Xperia Play και ακολούθησαν οι “εγκεκριμένες” συσκευές Sony Tablet S και Tablet P. Φαίνεται όμως ότι η Sony δεν κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα αγορά μόνη της και θα χρειαστεί τη βοήθεια και άλλων κατασκευαστών όπως η HTC η οποία είναι η πρώτη που κατόπιν συμφωνίας θα παρουσιάσει HTC One smartphones με PlayStation γεύση!

Η πλατφόρμα PlayStation Mobile μέχρι σήμερα ονομαζόταν PlayStation Suite.

, HTC, Συμφώνησε με Sony και θα παρουσιάσει smartphones με PlayStation Mobile

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sakis99

Τέλειοοοοοοοο.I like I like I like I like…

Lefteris

Αλλη μια επιβεβαιωση οτι το τεχνικο τμημα στο τομεα των κινητων της Sony θελει αλλαγη!

stavros13

Καλη κινηση αλλα αμα δεν δινει αναβαθμισεις στα κινητα της τι να τα κανεις

Γιωργος

Ξέρουμε αν η πλατφόρμα θα είναι συμβατή με παλαιότερες συσκευές;

Aggelos

Οκ μια χαρα αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι μια εταιρία να δώσει ένα feature που είναι αποκλειστικά δικό της σε αντίπαλο εταιρία

μάρκος xperia

εγώ θα ήθελα να φτιάξουν ένα κινητό σαν το xperia play αλλά πιο δυνατό με tegra 3 η snapdragon s4 κάτι τέτοιο, και ας αφήσουν της συνεργασίες με την HTC.

Panos7GR

Εμένα σαν PlayStation gamer μου φαίνεται πολυ λάθος να δώσει την πλατφόρμα του σε άλλη εταιρία… Θα μου κακοφανει αν δω στα χαρακτηριστικά οποιοδήποτε κινητού την λέξη PlayStation και δεν θα είναι Sony. Τέλος πάντων ελπίζω όντως έτσι να κάνει καλό στην Sony και να δημιουργηθεί μια καινούρια αγορά. Χμμμ… Αρχίζω και λιγουρευομαι ένα smartphone με χαρακτηριστικά αλά HTC One S με PlayStation game pad, τρέλα!!!!!

Προσωπικά πιστεύω πως αν το ήθελε πραγματικά η Sony θα μπορούσε να φτιάξει ένα πραγματικό PlayStation Phone, με οθόνη Reality Display with Mobile BRAVIA Engine κτλ (αλά Xperia S), με τετραπυρινο Tegra3 ή διπύρηνο Snapdragon s4, με 1+GB RAM και… και… και… αλλά με τέτοια χαρακτηριστικά θα έβαζε φρένο στις ήδη οχι και τόσο καλές πωλήσεις του PS Vita. Γιατί τι θα έπαιρνε κάποιος ένα PS που θα είχε την δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων ή ένα σκέτο portable PS;

*_DaDiRa_*

Θεωρώ πως αυτό που πάνε να κάνουν δεν θα πετύχει, τουλάχιστον για τους hardcore gamers.
Είναι καλό να μπορείς να πάιξεις παιχνίδια στην τηλεφωνική συσκευή σου ή στην ταμπλέτα σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αρέσει σε όλους τους gamers.Άν θες να παίξεις παιχνίδια όπως diablo 3 ή cod δεν μπορείς να το κάνεις σε μια τέτοια συσκευή.Ίσως να έχει απήχηση σε κοινό που θέλει να ασχολείτε με το casual gaming, αλλά σίγουρα πιστεύω πως δεν θα βγάλουν εταιρείες όπως η EA ή η Valve παιχνίδια για αυτές τις συσκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.