HTC Primo, Με οθόνη Super AMOLED και Beats Audio [φήμες]

Μεταξύ άλλων φημολογούμενων Android smartphones όπως το HTC Edge και το HTC Ville, στο τραπέζι μπαίνει σήμερα και το HTC Primo με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 3.7 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 512MB. Η κάμερα θα είναι 5 Μegapixel και θα τρέχει από την αρχή Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ουσιαστικά πρόκειται για το επόμενο μοντέλο μετά το Desire S αλλά με τιμή που ακούστηκε ότι μπορεί να είναι και 250 λίρες Αγγλίας.

, HTC Primo, Με οθόνη Super AMOLED και Beats Audio [φήμες]
Η εικόνα είναι mockup και δεν απεικονίζει το φημολογούμενο HTC Primo.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

512 RAM???…. παει κατα διαολου η HTC….το Desire S ειχε 768…

lenos

οπως το βλέπω το βάζω στα 300

Spyros

Πόσα μοντέλα θα βγάλει αυτή η HTC??βλέπεις αυτό βλέπεις και τα HTC Ville,HTC Edge και δεν σου πηγαίνει η καρδιά να τα δώσεις για αυτό τα λεφτάκια σου..

Solon

Κάπως πρέπει να πιάσουνε και το κοινό που δεν δίνει 600 ευρώ για ένα smartphone. Όπως λέει και o lenos γύρω στα 300 θα είναι μια χαρά. Μπορεί να είναι ποιο ακριβό από αντίστοιχα κινέζικα αλλά ας μην ξεχνάμε πως η HTC έχει αποδείξει την ποιότητα των συσκευών της.

enigma

Solon τα sensation έχουν θέμα “παιξίματος” της θήκης και εισχώρησης σκόνης στην οθόνη….Άρα κάποια θεματάκια με την ποιότητα τα έχουν πια και αυτοί…

Όσο για την τιμή καλά θα κάνουν στα 300euro να έχουν και 1gb ram…Περισσότερη αναγκαία από τα ghz των επεξεργαστών είναι….Η ram είναι το θέμα στις τωρινές htc συσκευές με το βαρύ sense…

Spyros

καλα ναι αυτο ειναι σιγουρο οτι δεν θα δωσουν ολοι 600ε για κινητο..βεβαια τα 300ε εμενα λιγα μου φενονται για εδω…μαλλον με περισσοτερα θα ερθει και θα χτυπηθει με αλλα της κατηγοριας του..παντως το οτι παιζει να εχει και Beats Αudio ειναι θετικο.

GiannisWST

Βλεπω τουλαχιστον ξενερωσε αλλος ενας με τα ποσο γρηγορα βγαζει μοντελα στην αγορα η htc, ουτε οι κινέζοι δεν εχουν τοσο πολλα μοντελα ταυτοχρονα στην αγορα.. Μπερδεύουν ακομα και αυτους που θελουν να ξαναπαρουν htc. Καλυτερο deal ειναι ακομη το evo 3d με το 1gb ram και τα 349 ευρω…

Τασος

Συμφωνώ μαζι σου GiannisWST …μονο που εκτος οτι βγαινουν ολη την ωρα … Ειναι και ολα ιδια … Ελεος!!! αμα τα βαλεις ολα στην σειρα τα κινητα που εχει βγαλει τα περισσοτερα ειναι ΙΔΙΑ …!!! :/

Γιώργος Mclaren

Εγώ δεν πιστεύω ότι βγει κινητό HTC με Super amoled οθόνη…Σιγά μην την δώσει η samsung της HTC.

Θεόδωρος

Ποια ΗΤC τώρα να πούμε…let’s go more down…

Τασος

Τα μηλα που λες Γιαννη χρησιμοποιούν υλικα απο Samsung οπως Οθονες και επεξεργαστες … Θα διαφονισω και καπου αλου …. Η Htc Ειναι απο τις λιγες αιτεριες που βαζουν καλα υλικα … Οποτε φιλε μου μαλλων δεν ξερεις και μιλας … !!!!

Τασος

Εαν το πιστευεις αυτο που λες τοτε το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ …!!! Γιατι εγω δεν ειπα αυτο …Το παραπανω σχολιο που εγραψα Διαβασε το αργα και δυνατα ( Βοηθαει στην κατανοηση ) !!!!

petnikol87

Μαλλον όλοι χρειάζεστε γυαλιά εδώ μέσα,δεν εξηγείτε αλλιώς…έχει γράψει ο Κώστας κάτω από την εικόνα ότι η φωτο δεν απεικονίζει το κινητό…αλλα αν είναι κάποιος εμπαθης με κάποια εταιρία θα την γραφει μόνο και μόνο για να την πει….ποιότητα και το design της HTC δεν είναι καλα;;Μαλλον την έχετε μπερδεψει με την Samsung….

Ian

** Spam alert *** Γιάννη, μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Να τα πάρω απ’την αρχή: – Όπως ανέφεραν κι οι προλαλήσαντες και φαντάζομαι διάβασες ήδη, αυτή δεν είναι η τελική μορφή του κινητού. Αν ρωτήσεις τη γνώμη μου, θεωρώ όλα σχεδόν τα smartphones της HTC πανέμορφα και μακράν καλύτερα σχεδιαστικά από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης και της Apple. Aλλά αυτό είναι βέβαια θέμα προσωπικού γούστου. Βρίσκω, δε, ατυχή την αναφορά σου στην Apple τη στιγμή που το iPhone 3GS είναι ΙΔΙΟ με το iPhone 3G και το iPhone 4 ΙΔΙΟ με το iPhone 4S. Εντάξει και τα Galaxy μοιάζουν μεταξύ τους αλλά τα μηλόφωνα είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ. Σε ποια σχεδιαστική εξέλιξη αναφέρεσαι ακριβώς; – 2η κάμερα κατά πάσα πιθανότητα θα έχει (δε νοείται mid- to high-range smartphone χωρίς). Αν και προσωπικά, την είχα στα 3 τελευταία κινητά μου και δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ. Όμως ας περιμένουμε το τελικό του σχέδιο και μετά το σταυρώνουμε. – Τα ΗΤC χρησιμοποιούν εξαιρετικής ποιότητας υλικά και πάντα δίνουν μια αίσθηση κύρους και στιβαρότητας στο χέρι που εγώ τουλάχιστον βρίσκω μοναδική. Αρκεί να τα συγκρίνεις με οποιοδήποτε LG ή Sony Ericsson για να καταλάβεις τη διαφορά. – Στο θέμα της τιμής θα συμφωνήσω. Definitely… Συνέχεια »

Wolf

Φίλε petnikol87 το παραπάνω σχόλιο σου «…αλλα αν είναι κάποιος εμπαθης με
κάποια εταιρία θα την γραφει μόνο και μόνο
για να την πει…» αλλά και το out of topic σχόλιο-μπηχτή μετά « ….ποιότητα και το design της HTC
δεν είναι καλα;; Μαλλον την έχετε μπερδεψει με
την Samsung….» Σαν να έχουν κάποια σχέση αυτά τα δύο σχόλια.. Έτσι μου φαίνεται… Χαχα..!

παναγιωτης

δε ξερω τι λετε αλλα εγω μια ζωη htc ειχα και ακομα και τωρα με το android δεν εχω δοσει ουτε ευρω παραπανω για να αγορασω καποιο destinator η καποιο προγραμμα πλοηγησης.. επομενως δε νομιζω οτι πειραζει αν τα κινητα ειναι ιδια αλλωστε τα περισσοτερα κινητα ενα καλουπι εχουν..

Petros Nikolopoulos

Φιλε wolf εννοω ότι η ποιότητα και το Design ειναι ανωτερο της HTC…κλείνω off-topic…οι αλλοι κραζανε οτι ειναι ιδιο με αλλα HTC,ενω η φώτο είναι mockup…χαχαχαχα

Ian

@ Babilis/Γιάννης

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ορκισμένος οπαδός του Android (και συνεπώς πολέμιος της Apple). Αν διέθετα € 700 και άνω για μια συσκευή, πιθανότατα θα έπαιρνα κι εγώ iPhone (κράζοντάς το ταυτόχρονα για την έλλειψη βασικών λειτουργειών όπως ραδιόφωνο, Bluetooth & Flash player). Η ποιότητα κατασκευής του είναι όντως εξαιρετική όμως διαφωνώ ότι είναι ο μόνος κατασκευαστής που προσφέρει κάτι τέτοιο. Με εξαίρεση κάποια φτηνά ΖΤΕ, LG (ακόμα και Nokia), που είναι τελείως πλαστικά, οι περισσότερες εταιρίες έχουν άρτια ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης και ειδικά στα high end προϊόντα τους. Ένα παραπάνω η HTC. Προσωπικά μιλώντας πάντα, βρίσκω πολύ πιο ελκυστικό και συμπαγές το Sensation S/XL ή το Desire S από το iPhone 4S. Αν και δεν έχουμε δει ακόμα την τελική του μορφή, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη ότι και το Primo δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή. Η τιμή στην οποία εικάζεται ότι θα παρουσιαστεί, καθώς και το Beats Audio που προσφέρει, το καθιστούν άκρως ανταγωνιστικό. Ίδωμεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.