HTC Pyramid, Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως

Όσο πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του HTC Pyramid ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες έρχονται στην επιφάνεια. Οι σημερινές φωτογραφίες ανέβηκαν στο γνωστό forum XDA και είναι άκρως αποκαλυπτικές για τη συσκευή, που αναμένεται να παίξει το ρόλο της ναυαρχίδας της HTC με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz.

, HTC Pyramid, Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως

Όπως φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες, το HTC Pyramid φοράει την έκδοση 2.3.2 Gingerbread και την 3.0 όσο αφορά το HTC Sense. Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει με το Αndroid 2.3.3, αφού τα μοντέλα αυτά είναι προπαραγωγής. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνονται είναι ο dual-core επεξεργαστής που θα τρέχει στα 1.2GHz, η μνήμη που θα φτάνει στα 768 MB Ram, η 4.3 qHD 960×540 οθόνη και η κάμερα που θα είναι της τάξης των 8 MP με δυνατότητα καταγραφής Full HD video.

Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για την κυκλοφορία της συσκευή, που αναμένεται να χτυπήσει στα ίσα τα Samsung Galaxy S II και LG Optimus 2X.

Τη πρώτη live φωτογραφία του HTC Pyramid την είχαμε εδώ στο Techblog.

, HTC Pyramid, Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως, HTC Pyramid, Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως, HTC Pyramid, Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Z.

Η οθόνη γιατί ζαρώνει?

Κώστας Βλαχάκης

Έχουν σβήσει στο Photoshop το υδατογράφημα για που χαρακτηρίζει το κινητό ώστε να ξέρει η HTC από που προέρχεται η διαρροή 😉

johntsia

Πολύ καλό κινητό το μόνο αρνητικό είναι η οθόνη που θα έχει s lcd κατά άλλα είναι τούμπανο και θα είναι το επόμενο κινητό μου, πότε θα κυκλοφορήσει ξέρουμε.

Tasos

Δηλαδή πρόκειται για ένα τηλέφωνο που έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το HTC Evo 3D, αλλά χωρίς τα 3D,σωστά??? Έχει μικρότερη RAM και μεγαλύτερη ανάλυση κάμερας…Για τιμή ξέρουμε τίποτα??? σε περίπτωση που βγει και επίσημα, που λογικά θα βγει…

orestis

Απίστευτα όμορφο κινητό και με αρκετά ισχυρό υποθετικά! Όταν κι αν έρθει στη χώρα μας και με την προϋπόθεση ότι δε θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 550 το τσίμπησα! Μαζεύω από τώρα ένα βασικό μισθό!:Ρ

Nickolas

Επιτέλους ένα κινητό με χαρακτηριστικά και design που μετά το hd2 θα με κάνει να επιστρέψω στην htc. Το μόνο που θα με αποτρέψει είναι η τιμή, αν το παρακάνουν θα πάω προς lg μεριά και optimus 2x.

dimos

απο μπροστα μοιαζει το παιδι του iphone με το galaxy s και απο πισω κουρμπα (με το συμπαθειο)

το htc chacha (ωραιο κινητο, χαλια ονομα) θα το φερουν;

Alan

Στο μενού αλλάζει “οθονιές” όπως το salsa;;

Κώστας Βλαχάκης

hahaha! Ναι μάλλον! 🙂

Γιωργος

κατα τυχη ειδα οτι εχουν βαλει 2 εικονες σας(χωρις πηγη) απο εδω…https://androidjet.com/htc-pyramid-photos-and-specs-leak/ και ειπα να παραθεσω….

Κώστας Βλαχάκης

Γιώργος, δεν πειράζει φίλε! Γιαυτό βάζουμε το υδατογράφημα Techblog στις φωτό. Σε ευχαριστώ πάντως 🙂

Pavlos Kam

Κώστα ξέρεις πότε θα κυκλοφορήσει και εάν έρθει στην χώρα μας???

Andreas

Σίγουρα θα είναι το επόμενο κινητό μου αλλά ελπίζω να μην υπάρχει το πρόβλημα με το μεγάφωνο πάλι γιατί με ενδιαφέρει πολύ το κινητό και το desing είναι τέλειο.

fred

πολυ ωραια επιλογη,χαμος θα γινει.

argiriscuderias

ασχετο αλλα αυτο το πραγμα που κανουν ολες οι εταιριες να βαζουν το ηχειο απο την κατω μερια οπως και σε αυτο το κινητο δεν μπορω να το καταλαβω.υπαρχει εξηγηση?

johntsia

Πολύ καλώ κινητό είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Samsung Galaxy S II αλλά θα ήθελα να μάθω για την οθόνη του αν είναι ασβεστίτη στης γρατσουνιές με σχέση με το SGS2 εγώ τώρα έχω Omnia II και και έχω αρκετές γρατσουνιές.

Κώστας Βλαχάκης

Το κάλυμμα της οθόνης είναι από γυαλί. Στο Omnia II πρέπει να ήταν από πλαστικό.

johntsia

Ευχαριστώ για την πληροφορία, η παρουσίαση τον htc HTC Pyramid, EVO 3D θα γίνει 12 Απριλίου από ότι λέει το gsmArena https://www.gsmarena.com/htc_event_scheduled_for_12_april_is_gsmloving_evo_3d_coming-news-2469.php

Andreas

Κώστα στο GSM Arena λέει ότι τραβάει βίντεο 720p
https://www.gsmarena.com/htc_pyramid-3875.php

Φιλιππος

Πολυ ωραιο κ δυνατο!δεν εχει επισημα παρουσιαστει ακομα?ποτε το περημενουμε ξερουμε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.