HTC Radar Windows Phone Mango, Έρχεται με τιμή 399 ευρώ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Πλαίσιο βρήκαμε το νέο smartphone HTC Radar με Windows Phone Mango στην τιμή των 399 ευρώ. Το μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά υπάρχει η δυνατότα προ-παραγγελίας. Αυτή λοιπόν είναι η τιμή του Radar που πρώτο το Techblog έφερε με βίντεο στο φως της δημοσιότητας. Να τα λέμε αυτά!

Το HTC Radar με Windows Phone Mango θα το βρείτε εδώ.

, HTC Radar Windows Phone Mango, Έρχεται με τιμή 399 ευρώ

, HTC Radar Windows Phone Mango, Έρχεται με τιμή 399 ευρώ

HTC Radar
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM 8225 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.8 ίντσες, LCD, 480×800 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1520 mAh
Διαστάσεις: 121x62x11 χλστ.
Βάρος: 136 γρ.

Kudos to Nikos Sp

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

1520mAh.. Πάαααλι καλά. Υπήρχε θέμα με την μπαταρία στα Trophy, HD7 (Mozart δεν ξέρω).. Κουκλί το άσπρο 😀

ilias

Παρα πολυ ωραιο!!!

Nickolas

Όντως πολυ όμορφο, αλλά στην ουσία δεν έχει διαφορές απο το trophy εκτός της μπαταρίας. Χάθηκαν να βάλουν μεγαλύτερη μνήμη? 8 gb δε φτάνουν, άσε που στην ουσία μένουν λιγότερα από 7. Λίγα τραγούδια να βάλεις, καμία ταινία και μερικές εφαρμογές, μετα θα ψάχνεις να βρεις χώρο να τραβήξεις φωτογραφίες και βίντεο.

lefterakas

Πολυ νορμαλ τιμη παντως.. Πραγμα περιεργο για htc

kakadi

Μπραβο πολυ καλη τιμη…και μην ξεχναμε οτι παιρνεις ενα α-lag-αριστο λειτουργικο που απο οτι φαινεται εχει πολυ δρομο μπροστα του.. Πανεμορφο σε ασπρο!!!

Lampros

Δεν ειχε πει η microsoft οτι τα windows phone δε θα περνουν καρτα sd!!!!!!

aris

Ωραιο mid-range κινητο αλλα θα ηταν πολυ πιο ρεαλιστικη η τιμη του κοντα στα 300ευρω

Panagiotis G

Αν εξαιρέσουμε την μπροστινή cam που έχει δεν βρίσκω λόγω να αλλάξω το LG με αυτό ίσως με κάτι καλύτερο….

tsabasid

Μα το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει πανομοιότυπα specs με trophy και Optimus 7 που κάνουν 200 ευρώ παρακάτω. Δεν μπορώ να βρω ούτε ένα λόγο για να το αγοράσει κάποιος.

kakadi

Σαφως κ οποιος εχει ηδη windows phone ειναι ακυρη κινηση να παρει αυτο μιας και απο hardware ειναι σχεδον ιδιο με τα περσινα και ειναι και πιο ακριβο… Το Omnia 7 ας πουμε στο σκρουτζ εχει 270 καινουργιο κ εχει και super amoled οθοναρα…

giannischania

199 ευρω ειχαν το trophy και το optimus 7 Κωστα. Αρα για 400 ευρω το radar σαν πολλα μου φαινονται.

giannischania

Δηλαδη θες να μου πεις ρε Κώστα οτι με το να τα πουλανε 199 ευρω η vodafone το πουλουσε λιγοτερο απο τι το αγοραζε; Σιγουρα ποιοτικα δεν εχει καμια σχεση με τα κινεζικα κινητα , και θεωρω μια τιμη γυρω στα 300 ευρω θα ηταν το ιδανικοτερο. Δεν νομιζω πάντως οτι η απουσια ελληνικων στο μενου ηταν ο λογος που δεν πουλησε τοτε. Ο βασικοτερος λογος ηταν η ελειψη εφαρμογων. Για παραδειγμα τι να το κανω το gps οταν δεν υπαρχει καποιο προγραμμα πλοηγησης για να το εκμεταλευτω.

tsabasid

Σε αυτή την τιμή επιμένω, άπατο θα πάει στην Ελληνική αγορά τουλάχιστον.Με hardware ενός έτους στα 400 ευρω… Και επειδή είμαι κάτοχος του Optimus 7 μιλάω από εμπειρία. Μπορεί το WP7 να μην έχει τις τραγικές απαιτήσεις του Android, αλλά όταν βγάζεις μια συσκευή έναν ολόκληρο χρόνο μετά την πρώτη δεν είναι δυνατόν απλά να προσθέτεις κάμερα μπροστινή για βιντεοκλήση που δεν ξέρω καν αν υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή από το λειτουργικό. Επίσης όλα τα WP7 κινητά θα αναβαθμιστούν επίσημα σε Mango και σε Tango, και υπάρχουν υποψίες και για Apollo.

kakadi

Φιλε tsabasid δε θα παει καθολου απατο γιατι τα προηγουμενα windows phone 7 οπως το δικο σου σταματησαν να παραγονται με αποτελεσμα να υπαρχει μονο αρκετα περιορισμενο stock… Επομενως καποιος που θα θελει καινουργια windows συσκευη θα παει σε αυτο και ποσο μαλλον μετα απο κανα 4μηνο που θα φαει και αυτο εκπτωση..
Μονο και μονο απο επιδοτησεις θα κανει καλες πωλησεις και μην ξεχνας πως για φετος αυτο θα ειναι το entry level windows phone οπως το trophy περυσι…
Θα εχει μεγαλη εξελιξη το λειτουργικο αυτο.. Τα στατιστικα λενε πως 187 εφαρμογες καθε μερα μπαινουν στο marketplace και το 51% απ αυτες ειναι free!! Μεχρι τωρα μετραει πανω απο 30000 apps με μολις ενα χρονο πισω του..Και τωρα που μπαινει και η ΝΟΚΙΑ να δεις εξελιξη..
Δε λεω Iphone – Android κορυφες (ετσι κ αλλιως iphone εχω) αλλα μονο και μονο η μεταγραφη του νουμερο 1 θηριου σε πωλησεις κατασκευαστη (NOKIA) θα δεις τι αντικτυπο θα εχει και ποσο μπροστα θα παει το λειτουργικο παγκοσμιως ακομα και σε πωλησεις!!!

giannischania

Πληροφοριακα πάντως αυτην την στιγμη το optimus 7 σε πολλά ελληνικα e-shop πωλείται γύρω στα 195 ευρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.