HTC, ακυρώνει τα σχέδια για το HTC One M8 Prime;

Εδώ και καιρό ακoύμε για το HTC Μ8 One Prime το οποίο θα ήταν η premium έκδοση του HTC One M8, κατασκευασμένο από «εξωτικό» υλικό, αδιάβροχο, 5.5 QHD οθόνη, Snapdragon 805 chipset και 18MP/5MP dual-camera. Η κυκλοφορία του αναμενόταν να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Όμως τελικά αν και είχαν εμφανιστεί τα πρώτα renders της συσκευής, οι πληροφορίες του evleaks θέλουν την HTC να ακυρώνει τα σχεδιά της.

Την Πέμπτη η HTC ανακοίνωσε στην Κίνα το πλαστικό HTC One Vogue edition ενώ παράλληλα ακούσαμε ότι θα κυκλοφορήσει δύο νέες εκδόσεις με ονομασίες «Plus» και «Advance» και το φημολογούμενο HTC One M8 Plus θα ήταν και αδιάβροχο.

Προς το παρόν η HTC δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε την ύπαρξη ούτε την ακύρωση των σχεδίων της για Prime έκδοση. Βέβαια να θυμηθούμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε ξεκινήσει μια κόντρα του υπεύθυνου ηλεκτρονικού τύπου της HTC ο οποίος έλεγε σε tweet του ότι γνωστός leaker έχει πέσει έξω στις τελευταίες του πληροφορίες. Επομένως ίσως τελικά η ακύρωση των σχεδίων να έχει γίνει εδώ και καιρό ή απλά να πήρε αναβολή. Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει.

, HTC, ακυρώνει τα σχέδια για το HTC One M8 Prime;

, HTC, ακυρώνει τα σχέδια για το HTC One M8 Prime;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Μα τι κρίμα!Και έλεγα και εγώ γιατί έχει πάει 5 το πρωί και δεν μπορώ να κοιμηθώ…Δεν θα βγάλει prime έκδοση η δήθεν High-Tech Computer Corporation!

manolis tsagkarakis

δεν ανακοίνωσε κάτι επίσημα η HTC, τα τεχνολοιγκά site και blog αναπαραγάγουν εικασίες και προσδοκίες που τελικά δεν πραγματοποιούνται… 😉

kostas

RIP
HTC
2014

temasek

Το prime είναι το Μ8 plus που έγραφαν σε παλιότερο ποστ;

dimpep

Χαχα ο άλλος λέει RIP HTC 2014…τι άλλο θα ακούσουμε!!!!

temasek

@dimpep Ασε τον τρελό στην τραλα του

kostas

Συγνώμη αλλά αν δεν το ήξερες dimpep και
Temasek η HTC πήγαινε για χρεοκοπία και δεν νομίζω το m8 και το m7 να την σώσουν, θα χρειαζόταν ένα θαύμα για να επιβιώσει η εταιρία ακόμη μια χρονιά.

temasek

Οτι πεις

Sot11

Kostas ειναι γνωστό οτι η htc δεν ειναι στην καλύτερη φάση της, αλλα δεν κλείνουν έτσι οι εταιρείες(πωλούνται,εξαγοράζονται,συνεργάζονται συνήθως)! Δεν ειναι το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σου για να κλείσει ουτε καμία εταιρειουλα στην μέση του πουθενά για να χρεοκοπήσει!

kostas

Sot11 όντως απλως την βλέπω να πέφτει πολύ γρηγορα.

Tom

Πολλα χρονια δεν ειναι στα καλα της η HTC. Λιγο λιγοτερα απο οσο υπαρχει η εταιρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.