Τιτανομαχία, HTC Rezound vs Motorola RAZR XT910 vs Galaxy Nexus vs Samsung Galaxy S II

Εχθές ανακοινώθηκε επίσημα το Android smartphone HTC Rezound με διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels. Το βάλαμε πλάι στον ανταγωνισμό Motorola RAZR XT910, Samsung Galaxy Nexus και Samsung Galaxy S II.

, Τιτανομαχία, HTC Rezound vs Motorola RAZR XT910 vs Galaxy Nexus vs Samsung Galaxy S II

To HTC Rezound ανακοινώθηκε για την αμερικάνικη αγορά και δεν λειτουργεί στα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Λογικά θα ανακοινωθεί σύντομα ακόμα ένα μοντέλο με τα ίδια ή παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλο όνομα το οποίο και θα κυκλοφορήσει Ευρώπη και στη χώρα μας(;).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

125 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiwrgosKats

<3 Galaxy Nexus <3

Αν και οι δαστάσεις μεγαλώσαν "επικίνδυνα", είναι κινητάρα με όλα τα μέτρα και σταθμά

sotiris

Samsung Galaxy S II !!!!!!!!!!!!!!

Αντωνης

galaxy nexus <3

md03582

ολα ειναι περιπου ιδια σε χαρακτηριστικα, οποτε htc λογω ποιοτητας κατασκευης και λογω σχεδιασης. κριμα που δεν ειναι για Ευρωπη..

island

HTC Rezound

Αν είχε και μια Super Amoled Plus θα ήταν τέλειο.

Vasilis

Όταν λέμε ποιότητα κατασκευής τι εννοείτε? Εγώ θεωρώ οτι την καλύτερη ποιότητα “κατασκευής” την έχει η Samsung ακόμα και απο το iphone. H HTC Αpple κα έχουν καλύτερη ποιότητα υλικών….υπάρχει διαφορά.

Panagiotis Gr.

Δεν ξέρω για τα spec αλλά όταν έχεις SuperAmoledPlus όλα τα άλλα μοιάζουν απλά παιχνίδια με φτηνές οθόνες

Πανος

Samsung Galaxy SII μαλλον για καιρο ακομα στην κορυφη…

md03582

και απο ποιοτητα κατασκευης και απο ποιοτητα υλικων και απο στιβαροτητα, ψηφιζω htc. ειναι πραγματικα ομως κριμα που δεν βαζουν και μια παλιο-amoled!!!

Vasilis

Τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στις AMOLED super, advanced και plus;

Stratos T

Samsung Galaxy S 2… καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας -απόδοσης. Λογικό μέγεθος και ποιότητα οθόνης και δοκιμασμένο.

island

Η superamoled έχει καλύτερο μαύρο από τη απλή amoled, η superamoledplus είναι ποιοτικότερα φτιαγμένη( no pentile) και η advanced έχει καλύτερη ανάλυση.

https://en.wikipedia.org/wiki/PenTile_matrix_family

Xaris

Samsung Galaxy S II !!!

Vasilis

@island Ευχαριστω

fred

samsung galaxy s II και nexus….!!!!!!

Panagiotis.R

Ρε παιδια ξεκολληστε λιγο με το SGS2. Το εχει αγορασει η μιση Ελλαδα των και το εχετε κανει θεο. Αρκετα καλο το κινητο, δε λεω, αλλα ανοιξτε τα ματια. Στο παραπανω συγκριτικο το γονατιζουν και τα υπολοιπα 3. Οθονη, επεξεργαστη, γραφικα, μπαταρια. Σε ολα πιο πισω ειναι. Και για υλικα κατασκευης μη μιλησω. Μονο η μπαταρια δεν ειναι πλαστικη κι αυτο γτ δν υπαρχουν τετοιες.

Dimitris

+φωνώ με Panagiotis R. Η Samsung πρέπει να απαντήσει με κατι καινούριο.

Giorgos

@Panagiotis.R
την καλύτερη οθόνη την έχει το SII
επεξεργαστή 1.2GHz έχουν και τα υπόλοιπα πλυν του Ηtc
θα παίξεις crysis στο κινητό για να δείς διαφορά;
δεν νομίζω ότι 100mAh θα έχουν διαφορά
οπότε δεν βλέπω κάτι στο οποίο να γονατίζουν το SII τα υπόλοιπα
και αν αναλογιστούμε το SAR και την τιμή του (430 ευρώ) πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αγορά
Φιλικά πάντα

Teo

Κανονικά αντί για το Galaxy S II το απλό,θα έπρεπε να είχε ο πινακας το Galaxy S II HD LTE που τα πατάει όλα!!!!!!!

A.A.

Ποιότητα κατασκευής λέει ο ένας καλύτερη HTC, ο άλλος λέει Samsung (ήμαρτον)… Ρε παιδιά ούτε ένας απο εσάς δεν έχει πιάσει Moto στα χέρια του; Το RAZR μέχρι και kevlar έχει στο καπάκι πέραν των άλλων υλικών. Απλά καταλαβαίνω οτι άπαξ και πάρετε ενα κινητό θα κάνετε τα πάντα να δικαιολογήσετε την αγορά σας ακόμα και αν λέτε ανακρίβιες, ακριβώς όπως το περιγράφει ο Panagiotis R.
Απο θέμα τιμής απόδοσης το S II στα 420 (αν κάνει τόσο, δε θυμάμαι) θα το προτιμούσα, αλλά αν είχα επιδότηση ή χρήματα για πολυτέλειες απο τα παραπάνω RAZR χωρίς σκέψη (άντε να σκεφτόμουν και το Nexus για λίγο).

Γιωργος

htc rezound με διαφορα το καλυτερο

Αντωνης

Αν ειχε μεγαλυτερη αξιοπιστια σαν ονομα η motorola θα επελεγα το razr με κλειστα τα ματια,ειναι ονειρο.Ομως σε σχεση αποδοσης-τιμης το sgs2 ειναι no1,και επειδη ειναι και η ναυαρχιδα της μεγαλυτερης εταιριας στον κοσμο (κατα συνεπεια περισσοτερα αξεσουαρ,υποστηριξη απο devs κλπ κλπ.)παραμενει η καλυτερη επιλογη για μενα.

Panagiotis.R

@Giorgos: Επειδη το SMSII εχει s.amoled+ εχετε κολλησει οτι ειναι η κορυφαια. Την αναλυση την εχει δει κανει σας ποτε? Τι να το κανεις το καλυτερο μαυρο αν ολα ειναι μεσα στο pixel? Σε λιγο θα βγουν κινητα με 1080p απλη amoled οθονη κι εσεις θα λετε: “μα καλα τι λετε? το SGS2 εχει καλυτερη αφου εινα Super+”. Οσον αφορα τον επεξεργαστη, οταν σε μισο χρονακο θα βγουν τα πρωτα 4πυρηνα (και μπορει και το SGS3 να ειναι ενα απο αυτα με βαση τις φημες) μη δω κανεναν απο εσας να τα αγορασει. Γτ πολυ απλα δεν θα παιξουμε crysis 2 στο κινητο, αλλα angry birds (τα οποια btw τον θελουν οπωσδηποτε τον 2πυρηνο). Στις μικρολεπτομεριες (μπαταρια, καμερα, γραφικα) χανει απο τα υπολοιπα, αλλα οπως λες αυτα δε μας νοιαζουν. Τωρα για το SAR που λες δεν ξερω. Θα εχεις δικιο. Αλλα εμενα ποτε δε με ενοιαξε γιαυτο και δν το κοιταω. Αν ειναι να πεθανω θα πεθανω απο το καπνισμα κι οχι απο την ακτινοβολια που βρισκεται παντου γυρω μας 🙂 Tελος, (ουτε review να εγραφα) σαν value for money το SGS2 μαλλον ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη γτ προφανως ειναι παλιο και εχει πεσει η τιμη του… Συνέχεια »

georgia K.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δεν διαφέρει σχεδόν κανένα στα χαρακτηριστικά… και το galaxy s2 είναι το πιο φθηνό, λογικά απ’τα καινούργια τα υπόλοιπα. Εάν κάποια στιγμή βγουν κάποια καλύτερα σε κανένα εξάμηνο, τα ξαναλεμε.
Προφανώς είμαι κάτοχος του galaxy s2 είναι το πρώτο μου ακριβό κινητό και το χω λατρέψει… (μετά από zte blade, huawei ideos x5) και δεν το βλέπω να το αλλάζω σίγουρα για ακόμα ένα χρόνο, έτσι να νιώσω ότι έκανα απόσβεση αγοράς.
Το θέμα είναι ότι τώρα, στην αγορά της Ελλάδος για μένα το καλύτερο είναι το galaxy s2, όσον αφορά ότι έχω δει- αγγίξει από κοντά.
Πιστεύω για να ολοκληρώσω ότι το βάρος του είναι plus και μπορώ να το πάρω οπουδήποτε χωρίς καν να το νιώθω. Καταπληκτική οθόνη και ας μην έχει την ανάλυση των άλλων…

υ.γ.: Για μένα πάντα η μεγάλη κόντρα θα είναι ανάμεσα στην htc vs samsung. Τα υπόλοιπα εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορη.

radiohead

Το rezound ξέρουμε αν και πότε θα έρθει στο ελλάντα?

yooooodaaaaaa

@georgia k.
Προφανως Γεωργια δεν ξερεις απο κινητα. Αυτο φαινεται απο πολλα σε αυτα που λες αλλα κυριως απο το οτι λες αδιαφορα οτιδηποτε εκτος απο HTC, Samsung.
Τελικα μου φαινεται οτι οι γυναικες εκτος απο τα αυτοκινητα θα πρεπει να αφησουν και τα smartphone κατα μερος.

panos

love htc rezound!!!! <3 αλλα ρε παιδι μου χανει λιγο στη μπαταρια

island

Αν το Nexus είχε καλή ποιότητα κατασκευής,η συζήτηση θα είχε λήξει.

Xaris

Για βάλε και το Galaxy SII HD LTE γιατί κάποιοι ξεχνούν ποιος είναι ο βασιλιάς!

Kostas

Htc Rezound εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα απ ολα αλλα πασχει παλι στο αδυνατο (ως συνηθως) σημειο της HTC (μπαταρια). Κινητο με 1,5 Ghz dual core επεξεργαστη και 1620 mah δεν πανε μαζι..
οσο για το SII, στο μονο που υστερει απεναντι στον ανταγωνισμο ειναι στην αναλυση της οθονης και σε ΤΙΠΟΤΑ αλλο και μιλαμε για ενα κινητο που κυκλοφορει εδω και 1 χρονο περιπου(και κοστιζει πλεον και 200 ευρω φθηνοτερα απο τον ανταγωνισμο)..συχγαρητηρια λοιπον στις Motorolla,ΗΤC που καταφεραν 1 χρονο μετα να φτιαξουν ενα κινητο με τα specs του SII..

edangel

η οθονη 1280χ720 HD του nexus δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την οθονη του galaxy s2!δειτε μερικα βιντεακια στο youtube να το λενε και οι ιδιοι!δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα…δηλαδη αν βαλεις το razr με τον γαλαξια διπλα διπλα με το ιδιο wallpaper δεν θα δειτε μεγαλη διαφορα,η διαφορα φαινεται ελαχιστα στα games..οπως και να εχει συμφωνω με ολους,δεν παυει ο γαλαξιας να ειναι κινηταρα αλλα παντα θα βγαινουν καλυτερα κινητα και εφοσων ο γαλαξιας κανει την δουλεια του οσο και τα καινουρια κινητα που παρουσιαζονται αυτο ειναι ενα μεγαλο συν για τον ανταγωνισμο και μας τουσ καταναλωτες..

arisgoku

RAZR δαγκωτό επιτέλους ένα κινητό με ποιοτική κατασκευή εφάμιλλη του iphone. Πατάτα το htc λόγο lcd, γαμάτω το nexus αλλά μόνο για λόgους εγωισμού δε σκαω τόσα για μια 5αρα κάμερα θα πείτε κινητό είναι αν δε σου αρέσει πάρε φωτογραφική, αλλά θα σας πω ξυπνάτε βγάλτε το κεφάλι απ’τη τρύπα που το έχεται χωμένο και δείτε τι βγάζουν οι και οι άλλες εταιρείες. Αυτο ισχύει και για την lcd του htc και για τη καμερα του nexus. Αν θελω τον υπερχρονίζω τον 1,2 του RAZR, την lcd και την 5αρα δε τη κάνεις τπτ. Όσο για το γαλαξία μια χαρά τούμπανο χάραξε τον δρόμο ακολουθήσαν οι άλλοι, αλλά για μένα όταν είναι να σκάσω λεφτά για να πάρω μια ναυαρχίδα τη θέλω γαμάτη και από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών και από άποψη υλικών και ποιότητας κατασκευής δε θέλω μια πλαστικούρα 2ο κλασάτης κινέζικης εταιρείας θέλω ποιοτικά υλικά…RAZR <3

nikos14

πολυ καλα κινητα ολα . τα ιδια περιπου χαρακτηριστικα αρα ερχεται σε πρωτη φαση και το θεμα γουστου και επιλογη εταιρειας … ειμαι κατοχος Galaxy s 2 με ΜIUI ROM ,απιστευτο UI σταθερο και γρηγορο ( 4498 bench) . Αλλα απο αυτα εκτος s2 ξεχωριζω το htc . σιγουρα η ποιοτητα κατασκευης του καθως και η υποστηριξη απο την εταιρεια 8α ειναι καλυτερα .τωρα για οθονη δεν ξερω πως παει ( δεν ειδα ακομα το hands on ) .φιλακια 😛

md03582

..και συλλυπητήρια στην samsung που ακομα επιμενει στην πλαστικουρα.. ακομα να ανακαλυψουν το αλουμινιο στην κορεα και ζητανε και ενα σκασμο λεφτα, ημαρτον δηλαδη..

argiriscuderias

το galaxy S II εχει την καλυτερη ποιοτητα απο ολα!

Pablo Fonseca

πραγματικα δε μπορω να καταλαβω το παθος με το οποιο καποιοι υποστιριζουν το sg2 ενω δεν ειναι το καλυτερο απο αυτα τα 4 κινητα.Εχω ασχοληθει πολλες μερες με το HTC Sensation αλλα και το SG2 και αναμεσα σε αυτα τα 2 επελεξα το πρωτο.Αναλυση οθονης,θερμοκρασια,ποιοτητα κατασκευης,Htc sense. Δε θα σας κουρασω αλλο και ουτε σχολιαζω συχνα παρολο που διαβαζω ολα τα αρθρα.Μη γινομαστε φανατικοι.το Motorola to θεωρω κορυφη παρολο που εχω το Sensation kαι ειμαι φανατικος HTC.. Φιλικα παντα..

Λευτερης

Προς ενημερωση καποιον που υποστηριζουν οτι η cpu και η gpu του GS2 ειναι κατωτερη των υπολοιπων ας ενημερωνονται πρωτα πριν εκφρασουν την αποψη τους…. 🙂
O επεξεργαστης του Rezound μπορει να ειναι χρονισμενος στο 1.5 Ghz αλλα χρησιμοποιει scorpion core δηλαδη ARM A8 σε αντιθεση με το GS2 που χρησιμοποιει ARM A9 που ειναι πιο καινουριος.Επισης η Mali-400 mp ειναι καλητερη απο Adreno 220 και PowerVR SGX 540….δεν αναφερομαι στην gpu του nexus γιατι την εχουν καει overclock και δεν γνωριζω τις επιδοσεις της.

Φιλικα 🙂

ιωαννης

σε ντιζαιν καθαρα πιστευω samsung και απο τα 2 nexus..
στο γενικο πλαισιο βλεπω οτι 1η θεση καταλαμβανει το HTC αλλα θα διαλεγα nexus!

yooooodaaaaaa

@ argiriscuderias
Να φανταστω εχεις Nokia ε?

chris0v

Διόρθωση : Οχι ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ αλλα ΤΟΥΜΠΑΝΟΜΑΧΙΑ

αλλα htc Rezound καλυτερο παρα την μπαταρια

orestis

nokia n9<3

Panagiotis Gr.

όταν βλέπεις αναβάθμιση την κάνεις εννοείται. λογικά 2.3.4 είναι αν και σήμερα είδα νέο update για vodafone το οποίο δεν ξέρω τι είναι γιατί έχω άλλη rom επάνω

Νικος

ευχαριστώ φίλος,απλά διαβάζω κάτι προβληματάκια και γι αυτό ρωτάω!!

nacajima

κάπου παραπάνω διάβασα ότι κάποια παιδιά είπανε πως πρέπει να απάντηση η samsung με κάτι καινούργιο απλός θα πω πως έρχεται σύντομα!!! Samsung Galaxy S III

nacajima

πρέπει να σημειώσω κάτι εδώ περί “πλαστικουρας”. κάποτε τα κινητά παρακαλούσαμε να γίνουνε ελαφριά, τώρα που έχουμε τα galaxy SII στα 113-115 γραμμάρια ξαφνικά μιλάμε για πλαστικό που τόσο κατηγορούμε ότι υπάρχει λόγος τελικά, η αντοχή είναι ένα από αυτά όπως έχουμε δει τα iphone να γίνονται κομμάτια από ύψος 2 μετρα και το πλαστικό να μην παθαίνει τίποτα και στην τελική κάτι ξέρουνε παραπάνω σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με το κινητό, ξέρω πως μας φαίνεται πως δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής αλλα πάντα υπάρχει λόγος, δεν το κάνουνε τυχαία αυτό είναι σίγουρο.

kyriakos

Όσον αφορά τη συζήτηση περι πλαστικουρας:
Βάλτε στο youtube iphone 4s samsung galaxy s2 drop test και δέστε το iphone να γίνεται κομματάκια ενώ η πλαστικούρα δεν παθαινει ούτε γρατζουνιά:)

Panagiotis.R

Ασφαλως και δν το κανουν τυχαια. Το κανουν για να μειωσουν το κοστος. Δλδ τα κινητα της HTC, Blackberry και τωρα το νεο motorola που εχουν μεταλλικα στοιχεια και δεν ειναι απολκειστικα πλαστικα δν ξερουν τι κανουν? Μου λες οτι τα παραπανω κινητα ειναι ευθραυστα? Και γτ αυτες ειναι πιο ακριβες απο ολες τις υπολοιπες μαρκες? Δεν μπορω να καταλαβω πως τα υλικα και η ποιοτητα κατασκευης των smartphone σας φαινεται αχρηστη και μη άξια για να δωσετε 100Ε παραπανω για να παρετε κατι ποιοτικοτερο και τρεχετε ολοι και αγοραζετε τα LG και τα Samsung. Ειπε ποτε κανεις σας οτι μια BMW των 30000Ε δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα απο ενα Hyundai ιδιου κυβισμου και αλογων που κανει 20000?

Dante

Η htc ειναι πολυ σκληρη για να…………αφησει τις πρωτιες στους αλλουσ Τιτανες!!!! 😀

argiriscuderias

yooooodaaaaaa
εχω και ειχα nokia οπως ολος ο κοσμος.το galaxy S II ειναι πολυ ποιο ποιοτικο απο το HTC!!!,απο το MOTOROLA οχι γιατι εχει καπακι πισω απο kevlar.

yooooodaaaaaa

LOL! Τι ακουω σημερα? Το SII ειναι πιο ποιοτικο απο το HTC (πλαστικο vs μονοκομματη κατασκευη με αλουμινενιο σασι) και το Motorala ειναι το πιο ποιοτικο απ ολα λογω kevlar! Ρε παιδια σοβαρευτειτε λιγο. Πολυ καλο το Motorola και μαλλον θα ειναι το επομενο κινητο μου αλλα σας ειπε καποιος οτι το kevlar ειναι ακατεργαστο διαμαντι? Ενα κομματι υφασμα ειναι για ονομα του θεου που το βαλαν για εφε (και γαμω τα εφε βεβαια, δε λεω)

argiriscuderias

μηπως εχει και πλαισιο μονοκοκ αλουμινιο απο ferrari;
για γυρνα τα απο την μερια της οθονης με μια super amoled plus που γλυστραει
το δαχτυλο βουτυρο και μια lcd χλωρινη να γατζωνει το δαχτυλο.
ειχα htc desire hd και μια που ξεκουμπωσα το καπακι της μπαταριας μια που δεν ξαναμπηκε ισια ποτε.

md03582

Ασε ρε φιλε!!! Τωρα στελνω απαντηση απο desire hd!!! Το χερι γλυστραει μια χαρα στην slcd και το ασπρο φαινεται πολυ καλυτερο απο την amoled. Μια χαρα ειναι η οθονη, μας δουλευεις τωρα??? Απλα η amoled ειναι πιο φωτεινη. Οσο για το καπακι δεν μου εχει φυγει ποτε!!! Ουτε μια φορα!!! Ισα ισα που δεν βγαινει και ευκολα!!! Αν δεν ξερετε να κουμπωνετε ενα καπακι τοτε τα smartphone δεν κανουν για σας.

argiriscuderias

αυτα ειναι γουστα,η HTC με τις οθονες της,χλωρινες η φακο(απο την ξασπριλα),πες τες οπως θες εμενα δεν μου αρεσουν και απο ποιοτητα απο προσωπικη μου εμπερια δεν θα ξαναπροτιμησω.και για να δειτε οτι απο ασχετοσινη νομιζετε οτι η μονη διαφορα ειναι απλα οτι ειναι ποιο φωτεινη μια amoled απο μια lcd,ψαξτε στο google να δειτε ποσες διαφορες εχει μια amoled απο μια lcd!!

arisgoku

Καλά το τι τρολλινγκ πέφτει από φανμπόης δεν περιγράφεται. Και έλεγα πως τέτοιοι ανθρώποι βρίσκονται μόνο στο στενό οικοσύστημα του αηφοουν επειδή για να πάρεις μια ναυαρχίδα άντροϊντ πρέπει να έχεις ένα πιο ανοιχτό μυαλό και ένα μη ελεγχόμενο τρόπο σκέψης. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=4273 μπείτε και δείτε πως η διαφορά βάρους μεταξύ των 2 είναι 11 γραμμάρια και ω θεοί ναι το κεβλαρ και το αλουμίνιο είναι πιο ανθεκτικά στις πτώσεις από το πλαστικό. Αν είναι να επιλέξω μεταξύ πλαστικούρας και κεβλαρ μπορώ να αντέξω 11 γραμμάρια παραπάνο. Για να μη τρώμε ότι μ****** μας πασάρει η σάμσουνγκ ή η άπλ ή η κάθε εταιρία. Αυτή τη στιγμή αν είναι να επιλέξω να δώσω τα λεφτά μου που βγάζω με μόχθο για να πάρω κάποιο από αυτά τα κινητά θα επιλέξω το RAZR λόγω ποιότητας κατασκευής και τεχνικών χαρακτηριστικών. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΒΩ ΤΟ RAZR.Καταναλωτής είμαι κοιτάω το συμφέρων μου δεν είμαι μέτοχος μιας εταιρίας αν αγοράσω ένα προϊόν της.

Αντωνης

Αυτο που δεν καταλαβαινουνε οι περισσοτεροι ειναι πως η αναλυση 480*800 στις 4 inches ειναι υπερ αρκετη.Ειπε ενας φιλος παραπανω οτι το sgs2 ειναι ”μεσα στο pixel”!!!!Aυτα ειναι τουλαχιστον για γελια.Δε λεω οτι θα με χαλαγε να ειχε ακομα μεγαλυτερη αναλυση,προς θεου,αλλα και 1920*1080 να μου δωσεις,αμα ειναι σε απλη TFT χαρισμα σου!Ασε με εμενα με την s.amoled plus και τα pixels μου και κρατα εσυ την απλη TFT και να νομιζεις οτι βλεπεις διαφορα στην αναλυση στις 4 inches λες και μιλαμε για 50αρα tv!!!Αν καποιος εχει αμφιβολιες ας βαλει διπλα διπλα ενα sgs2 και ενα htc sensation,πολυ χαρακτηριστικο παραδειγμα των οσων ειπα.

md03582

Εσυ ο σχετικος χρειαζεται να ψαξεις στο google να βρεις τις διαφορες???? Εμενα κριτης ειναι τα ματια μου. Δεν χρειαζεται κανενα google να μου πει το τι βλεπω. Το μαυρο ειναι καλυτερο στην amoled το λευκο στην slcd. Απλα πραγματα. Το ασχετοσυνη γραφεται με υψιλον

Panagiotis.R

@ Αντωνης
Βαλε φιλε μου διπλα ενα S2 κι ενα iPhone 4 και βαλε ενα παιχνιδι, πχ Asphalt. Αν βρεθει εστω κι ενας που θα μου πει οτι βλεπει τα ιδια pixel τοτε εγω γυρναω στο sony k850i.
Και επειδη δεν προκειται να βρεθει καποιος ενα ειναι το συμπερασμα: απο τι στιγμη που υπαρχει κινητο (iPhone 4 στο παραδειγμα μου) που βγαζει καλυτερη αναλυση απο το S2 παει να πει οτι τα παραπανω pixel των υπολοιπων κινητων ειναι αναβαθμιση και μαλιστα σημαντικη.

argiriscuderias

ελα ρε δασκαλε πηγες το τσεκαρες ενταξει,και το ? δεν υπαρχει στην ελληνικη γραμματικη.εσυ που ξεφτιλιζεις τη google βαλε ενα galaxy s II διπλα διπλα με ενα sensation και η διαφορες δεν θα ειναι μονο αυτες.το μονο σιγουρο.(μην μου πεις για την αναλυση,χαιρω πολυ)

Αντωνης

@panagiotis.r
Αδερφε να χαρεις,μη με πας και στις 3.5 ιντσες τωρα,ελεος!!!Δεν αντιλεγω οτι αν κολλησουμε τις μουρες μας στις οθονες μπορει να δουμε πιο crisp την απεικονιση του iphone,αλλα και τι εγινε???Στο ξαναλεω,και 1920*1080 αμα βαζανε στο iphone,τι να καταλαβεις στις 3.5 ιντσες?Δεν ειναι τηλεοραση να ειναι τοσο εμφανης η διαφορα.Ενω αν βαλεις μια s.amoled διπλα σε μια lcd κανει αμεσως μπαμ.Και παλι λεω ομως,δεν απαξιωνω την αναλυση,δε θα με χαλαγε να ειχε και το galaxy παραπανω,αυτο που λεω ειναι οτι θεωρω την τεχνολογια της οθονης σημαντικοτερη απο την αναλυση(οταν φυσικα η αναλυση ειναι τουλαχιστον 480*800).Ταπεινη μου αποψη.

Panagiotis.R

Φερνω το iPhone για παραδειγμα για να σου πω οτι αν σε 3,5 ιντες με 640 x 960 εχει ενα τετοια γαματη αναλυση και δν υπαρχει pixel πουθενα δεν μπορω να ακουω οτι μια οθονη 4,3 ιντσες με 480×800 εχει την ιδανικη αναλυση και δν χρηζει βελτιωσης

md03582

Τι να τσεκαρω ακριβως?? Τις γνωσεις πεμπτης δημοτικου? Οσο για το google ειναι μηχανη αναζητησης και οχι γνωσεων, το εμπιστευομαι αλλα φυσικα εμπιστευομαι περισσοτερο αυτο που βλεπω. Αντε καλο βραδυ τωρα. Αυριο παλι..

bec

Η ανάλυση και το μέγεθος είναι υποκειμενικά κριτήρια,ούτως συ άλλος το 500 σαρι το δίνεις σίγουρα για τέτοια κινητα.Το μέγεθος,τα χρώματα η το βάθος της εικόνας δεν δικαιολογούν την τιμή τους (η hardware παραγωγή κοστίζει το ένα τρίτο) ούτε τα μερίδια πωλήσεων όταν υπάρχουν πολύ φθηνότερα κινητα με πρακτικά ίδιες δυνατότητες αλλά μάλλον το πάθος για τα κινητα και πόσο μάλλον σε αυτά με ίδιο λειτουργικό.
Για εμένα το σημαντικότερο κριτήριο είναι η υποστήριξη σε software.Π.χ πρην το gingerbread το 2x μου ήταν πολύ πιο κάτω σε εμφάνιση και σταθερότητα,τώρα που ξέρω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερο και με ice cream ούτε που με νοιαζουν νέα μοντέλα με καλύτερα specs γιατί ξέρω ότι θα έχω κάθε νέο καλούδι των κινητών…

Panagiotis.R

@bec
Κι ολα αυτα σε μια πανεμρφη πλαστικη συσκευασια. Αυτα λεμε ολη μερα σημερα. Οτι τα smartphone δεν ειναι μονο λειτουργικο και επεξεργαστης αλλα και ποιοτητα. Τι απλα που ηταν τα πραγματα πριν απο 5 χρονια που μονο το σχεδιο κοιτουσαμε

spiros

Το Galaxy s2 ειναι Ν°1….!!! Και το galaxy note που εχω αυτα τα δυο ειναι the bezt smartphone for 2011…..!!!!,

Βικέντιος

Η αλήθεια είναι οτι το motorola μου αρέσει πολύ,αλλάπροβληματίζομαι πόσο καλή είναι η καμερά του…! κατά τα άλλα αν δεν πάρω αυτό θα πάω σίγουρα σε galaxy s2.

lefteris

ακομα και μετα απο τοσο καιρο το galaxy s 2 συνεχιζει να ειναι στην κορυφη εν αντιθεσει με τον τοτε αντιπαλο του htc sensation. και ακομα και τωρα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο πλευρας specs απο τα καινουρια. παρολα αυτα διαλεγω το razr λογω του (επιτελους) διαφορετικου σχεεδιασμου σε αντροιντ συσκευη

md03582

σε ποια ακριβως κορυφη ειναι το s2? με βαση τι το βαζεις? φανταζομαι με δικα σου κριτηρια γιαυτο και υποθετω το αγορασες. αλλος βαζει αλλη συσκευη στην κορυφη και αγοραζει αλλη. απο πλευρας χαρακτηριστικών, οχι δεν ειναι στην κορυφη, εχουν βγει καλυτερα κινητα με καλυτερα specs, απο πλευρας πωλήσεων επίσης οχι (το νοκια 3210 εχει περισσοτερες) αρα ειναι στην δικη σου κορυφη. εγω προσωπικα οταν αγορασα κινητο ουτε καν ασχοληθηκα με samsung αν και ειχα την οικονομικη ανεση να αγορασω το s2. ολα ειναι θεμα του τι θετεις εσυ ο ιδιος ως κριτηρια που χρειαζεται να πληρει η συσκευη που θα αγορασεις και φυσικα τι γνωμη εχει το πορτοφολι σου.

λευτερης

md03582 θες να μου πεις που ακριβως υστερει το SGS2 σε σχεση με τα υπολοιπα αν εξαιρεσεις την αναλυση της οθονης?

nikos14

μιας και αναφερθηκε πολυ η ποιοτητα κατασκευης για ανατρεξτε ενα βιντεο ( crash test ) που ανεβηκε εδω στο techblog πριν λιγες μερες με το μεγαλης ποιοτητα κατασκευης iphone 4s και με την ‘πλαστικουρα ‘ galaxy s 2 … πλαστικο πλαστικο αλλα δεμενο 🙂 ακομα και η ποιοτητα κατασκευης πλεον κλεβει. αν ο γαλαξιας ηταν ποιο βαρυ κινητο 8α σου εδινε αλλη αισθηση και ας ειναι πλαστικο πλαστικο … τωρα λες ειναι πουπουλο ειναι και πλαστικο παειιι .. δεν ειναι ετσι.. το sensation πχ με τα υλικα που εχει πανω του , το δεσιμο και το βαρος … το κανουν να φενεται πιο επιβλητικο κινητο οταν το πιανεις στα χερια σου . αυτο δεν εχει να λεει ομως οτι σε μια πτωση θα κρατησει καλυτερα πχ απο τον γαλαξια η απο καποιο αλλο κινητο 🙂 και στο θεμα παλι τα κινητα ειναι ολα τελεια .. οποιο και να επαιρνα Custom Rom θα εβαζα οπως και να χε 😛 τα χαρακτηριστικα ιδια ειναι σχεδον .. τωρα σαν κατοχοι να υποστηριζουμε μονο το δικο μας ειναι κακο 😛 παντως το ΜΟΤΟ ξεχωριζει σε σχεδιασμο

ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιατί δεν μπαίνουν στην σύγκριση και τα LG Optimus 3D (το δυνατότερο αυτή τη στιγμή) και το HTC EVO 3D??? Ειδικά το LG με την tri-dual technology είναι το μοναδικό που θα σταθεί δίπλα ακόμα και στα τετραπύρηνα που έρχονται….

Γεωργια Κ.

@ yoooda
Δεν θα σου αποδείξω εάν ξέρω από κινητά ή όχι. Δες τι εχω αγοράσει… η άποψη μου είναι προσωπική και εσυ αναφερθηκες στις γνώσεις μου.
Γνωρίζω πάντα τι κινητό κρατάω στα χέρια μου και γιατί. Εχω την λόξα εάν θες να το πεις να τα “πείραζω” απ την πρώτη στιγμή.
Οπότε σε παρακαλώ διόρθωσε το σχόλιο σου που με ελαφρά την καρδία πήρες.

md03582

Σε επεξεργαστη και σε υλικα κατασκευης

Vasilis

Νομιζω οτι δεν εχει νοιμα η συζητηση που γινεται για τον απλο λογο οτι ο καθενας θα υποστηρηξει την αγορα του και τα πιστευω του!Λεγονται παραπανω για drop test και λοιπα δηλ αν μπορεις να παρεις ferrari δεν θα παρεις επειδη ενα datsun εχει καλυτερη αντοχη σε .crash test σε σχεση με τη ferrari ειναι προφανες αυτο!Ο καθενας διαλεγει με τα δικα του κριτηρια ειτε αυτο ειναι ο γαλαξιας ειτε το μηλο ειτε htc ειτε zte.Γι αυτο υπαρχουν τα review και τα forum ωστε ο καταναλωτης να μπορει να διαλεξει τι τον βολευει και οχι για να ερχονται σε αντιπαραθεση οι χρηστες του!Αυτη ειναι η γνωμη μου παντα φιλικα και χωρις να θελω να τη “πω” σε κανεναν η να το παιξω εξυπνακιας….

md03582

+1 στον vasilis. Ολες οι εταιριες καπου υπερτερουν κ καπου υστερουν εναντι των αλλων, αντιστοιχα κ τα κινητα τους. Αλλου ειναι καλο το ενα, αλλου το αλλο. Ο καθενας αναλογα με τα θελω του και τις προτεραιοτητες του διαλεγει αυτο που του αρεσει.

Jason X

Πολλά funboys μαζεμένα βλέπω! Σταματήστε να παθιάζεστε με τα κινητά που έχετε αγοράσει, δεν είναι κακό! Εγώ έχω HTC Desire με amoled, λατρεύω το HTC sence αλλά από αυτά τα 4 αν διάλεγα θα έπαιρνα το ομορφότερο και καλύτερο ποιοτικά που δεν είναι άλλο από το Motorola. Αλλά επειδή είμαι άνθρωπος της φύσης και της περιπέτειας, και μιας και μιλάτε για crash tests, θα πάρω το xperia active να μη παθαίνει τίποτα!!!!

Jason X

Και κάτι ακόμη…Επειδή κάποιος φίλος ειρωνεύθηκε τα Nokia για τη ποιότητα κατασκευής τους, έχω να πω ότι μπορεί να έχουν μείνει πίσω σε λειτουργικό αλλά από κατασκευή και αντοχή είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν και μιλάω εκ πείρας. Έχω Nokia που έχουν πάρει πολλές “πουλάδες” και δεν έχουν πάθει τίποτα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να συγκριθεί το Samsung με το N8 σε κατασκευή; Έλεος!!!

λευτερης

md03582 το θεμα για τα υλικα κατασκευης ειναι υποκειμενικο κατα τν γνωμη μου…αλλα σχετικα με τον επεξεργαστη κανε τον κοπο και ψαξε στο google τα χαρακτηριστικα του καθε επεξεργαστη που εχουν τα παραπανω μοντελα….αν δεν γνωριζετε μην υποστηριζετε γνωμες που δεν ισχυουν…εχω ξανααναφερθει στο ιδιο θεμα σε παραπανω ποστ

O επεξεργαστης του Rezound μπορει να ειναι
χρονισμενος στο 1.5 Ghz αλλα χρησιμοποιει scorpion
core δηλαδη ARM A8 σε αντιθεση με το GS2 που
χρησιμοποιει ARM A9 που ειναι πιο
καινουριος. Επισης η Mali-400 mp ειναι καλητερη
απο Adreno 220 και PowerVR SGX 540…. δεν
αναφερομαι στην gpu του nexus γιατι την εχουν
καει overclock και δεν γνωριζω τις επιδοσεις της.

argiriscuderias

md03582 θα μας τρελανεις μια λες οτι αρεσει στον καθενα ειναι το σωστο μια διαφωνεις και φανατιζεσαι οταν ειπα οτι το galaxy s II ειναι το καλυτερο ποιοτικα και για εμενα ειναι το καλυτερο ποιοτικα αυτο ειναι το προσωπικο μου κριτηριο.

Npapanikolaou

Παιδια μ’ αρεσουν ολα. το καθενα εχει το δικο του πρωτερημα.
το rezound εχει δυνατα τεχνικα χαρακτηριστικα!
το RAZR εχει καλη ποιοτητα κατασκευης!
το nexus την υποστηρηξη της google και το ICS!
Και το GALAXY S2 που αυτην την στιγμη ειναι ο Βασηλιας
και ειναι το μονο που κυκλοφορει στην χωρα μας, εχει πεσει
και η τιμη του!
αλλα απ’ οτι βλεπω ολα ειναι και θεμα γουστου
και τι θελει να κανει ο καθενας με το κινητο.
εμενα μ’αρεσει και με βολευει το RAZR.

A.A.

Συμφωνω πως η αγορα ενος κινητου εχει να κανει κυριως με προσωπικα κριτηρια (χρηματα, γουστο, σκοπο-χρηση, γνωσεις κτλ).

Παρολαυτά μην ακούω οτι τα υλικά κατασκευής ή η ποιότητα κατασκευής είναι υποκειμενικο κριτηριο. Είναι ανόητο να το λέμε. Υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια για αυτό. Απο την άλλη είναι υποκειμενικο αν κάποιον τον ενοχλεί ή όχι, αν κάποιος προτιμά το πλαστικό ή όχι κ.ο.κ.
Αλλά όχι τα υλικά/ποίότητα κατασκευής δεν είναι υποκειμενικά.

Giorgos

Παιδιά ότι και να λέμε σε θέμα επιδόσεων ΟΛΑ πλέον τα κινητά που αναφέρονται σε αυτό το θέμα έχουν ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ επιδόσεις, είτε θέλετε να το δεχτείτε, είτε όχι. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάρετε αυτά τα τέσερα κινητά και να δείτε διαφορά σε επιδόσεις παιχνιδιών, ταινιών, browsing και ας χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Έχουμε φτάσει πλέον σε ένα σημείο που ο ανταγωνισμός είναι τόσο κορυφομένος που η μία εταιρία αντιγράφει την άλλη με αποτέλεσμα όλα τα hardware να είναι παρόμοια, αν όχι ίδια. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πλέον ένα σημαντικό ρόλο στα κριτήρια αγοράς του smartphone έρχεται να πάρει η ποιότητα κατασκευής και το design. Οπότε μπορείτε να πάρετε το “πλαστικότατο” Νexus με τα 300 pixels παραπάνω ανάλυση και να μην αντιληφθείτε ποτέ την διαφορά, ή να πάρετε το Rezound με τα 300 MHz παραπάνω στον επεξεργαστή που πάλι αμφιβάλλω αν θα δείτε διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα τρία, μπορείτε όμως να πάρετε και το ήδη παλιό(σχεδόν ενός χρόνου κινητό, και ΝΑΙ είναι παλιό με τους ρυθμούς που αναπτύσεται η τεχνολογία των smartphones σήμερα) που σιγά σιγά θα σταματήσει και η υποστίριξη του, εγώ πάντως θα πάρω το Motorola Razr γιατί είναι λεπτό,… Συνέχεια »

md03582

ρε συ argiriscuderias δεν φανατιζομαι, χεστηκ@ τι κινητο θα παρει ο καθενας, για αυτο λεω οτι με βαση το πορτοφολι του καθενος και του τι προτεραιοτητες βαζει διαλεγει κινητο. εγω οταν δινω τα ωραια μου ζεστα 600 ευρω θελω και η συσκευη να εχει καλα υλικα. πως να το κανουμε, σου αρεσει δε σου αρεσει το πλαστικο ειναι κατωτερο του αλουμινιου! αν παρολαυτα αυτο δεν σε απασχολει, μπραβο σου, παρε το γκαλαξυ.

λευτερη, ωραια ειναι πιο καινουργιος, και?

Jason X δεν βρηκα αλλο σχολιο για νοκια οποτε υποθετω αναφερεσαι στο δικο μου. διαβασε πρωτα το σχολιο μου. δεν αναφερομαι πουθενα στην ποιοτητα κατασκευης των νοκια που για μενα ειναι αριστη και φυσικα πολυ καλυτερη απο την αντιστοιχη των samsung.

κουραστηκα με αυτη την κουβεντα, αρκετα. καλο απογευμα σε ολους!

Λευτερης

ειναι σαν να συγκρινεις την πρωτη γενια τετραπυρηνων επεξεργαστων για υπολογιστες με τους τωρινους i7,οι οποιοι ειναι κατα πολυ καλητεροι…ετσι και οι arm A9…λιγοτερα nm στην κατασκευη τους καλητερη καταναλωση ενεργειας και καλητερη αποδοτικοτητα….δεν μετρανε μονο τα Ghz

argiriscuderias

αυτο εκανα πηρα το γκαλαξυ γιατι ειχα htc και ειναι για κλωτσες παντου!!για εμενα παντα..

alex M

Παιδια… Αν ειναι δυνατον.. Πως γινεται καποιοι να λενε οτι το Samsung gsII ειναι το καλυτερο?
Σας δινουν μια λιστα με specs οπου ΦΑΝΕΡΑ το samsung galaxy S II ειναι το χειροτερο.. Η samsung δεν μπορει να ανταγωνιστει τα νεα κινητα μεχρι να βγαλει to S III !!!! Υποθετω οτι οσοι ειπατε οτι το Sammy ειναι καλυτερο προφανως το εχετε αγορασει ετσι??? Αλλιως δεν εχει κανενα νοημα αυτη σας η επιλογη!!

Dark_Zompie

Η Μάχη Των Σκυλιών!
Προτιμώ Samsung Galaxy S II Γιαι Το Galaxy Nexus Εχει Κάμερα 5 Megapixel Ενώ Το Galaxy S II Έχει 8 Megapixel Και Εγώ Τη Χρειάζομαι Την Καλή Την Κάμερα

hankies

Alex και οι υπόλοιποι που είπατε το ίδιο πράγμα, ξεχνάτε ότι το SGSII κυκλοφορεί πάνω από εφτά μήνες ενώ από τα άλλα δεν κυκλοφορεί κανένα. Με δεδομένο αυτό, το SGSII, δεν έχει και πάρα πολλά να ζηλέψει από τα άλλα smartphones. Dark_Zompie αν χρειάζεσαι “Την Καλή Την Κάμερα” πάρε μια φωτογραφική μηχανή.

Kostas

@ alex M. εκτος απο την αναλυση της οθονης που αλλου υστερει το GSII σε σχεση με τα αλλα?εγω βλεπω οτι ενα κινητο που κυκλοφορει 1 χρονο τωρα στεκετε στα ισια απεναντι σε μοντελα τα οποια ΟΥΤΕ ΚΑΝ εχουν κυκλοφορισει ακομη στην αγορα..

giorgos

αν και κατα της νοκια το n9 με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι “το κατι διαφορετικο” και απο ποιοτητα κατασκευης και απο λειτουργικο.σας μιλαει ο μεγαλυτερος αντιφαν αυτης της εταιριας

gpower

alex M. ελα ντε μονο στην αναλυση υστερει εσυ που ειδες οτι ειναι φανερα χειροτερο?ισα ισα απο ειναι και σε σημεια καλυτερο οπως αμολεντ που δεν εχουν ολα 8αρα καμερα και ειναι και το ελαφρυτερο.μην αναφερω οτι οταν βγουνε θα ειναι 200 ευρω φθηνοτερο οποτε παραμενει ο βασιλιας!!

iceman

ενα σωρο καλουδια, πραγματι εντυπωσιακα, μα γιατι να πας να δωσεις τοσα χρηματα αφου υπαρχουν συσκευες που προσφερουν οτι και οι παραπανω συσκευες με πολυ λιγοτερα χρηματα, μονο και μονο για να εχεις ενα κινητο…. “τουμπανο….;;;;”

radiohead

Εχει πολύ πλάκα η μεταξύ σας κόντρα, αλλα κανένα ιδιαίτερο νόημα. Δε λέω , σεβαστή η γνώμη του καθενός και περι ορέξεως ουδείς λόγος, αλλα δεν εχει την ίδια βαρύτητα η άποψη κάποιου που έχει πιάσει 3-4 smarthphones στα χέρια του με εναν επαγγελματία rewier. Και οταν τα μεγάλα και εγκυρά sites οπως to engadget και το techradar βγάζουν σε όλα τα συγκριτικά πρώτο το s2, και το θεωρούνε ακόμα βασιλιά των smartphones, νομίζω οτι κάτι ξέρουν καλύτερα

tilem

Πλάκα έχει αλλά είναι κ ανούσιο…ο καθένας μπορεί να πάρει όποιο κινητό θέλει δεν χρειάζεται να πείσει κ τους αλλους ότι είναι το καλύτερο. Όσο για το μήλον της έριδος aka SGSII όσοι έχετε χολοσκάσει ότι δεν είναι καλό ξαναδείτε να specs και θα παρατήρηστε ότι ενώ ειναι κινητό αρκετών μηνών ακόμη ανταγωνίζεται ή και ξεπερνάει τα άλλα μοντέλα που ΘΑ κυκλοφορήσουν. Ναι χάνει στην ανάλυση την οθόνης και ναι είναι πλάστικό. Αυτά προσφέρει όποιον δεν τον καλύπτει παιρνεί όποιο κινητό τον βολεύει είτε έχει καλυτερη ανάλυση ή μέταλλο ή καουτουκ ή LCD οθόνη η κλπ… Το πιο θετικό του S2 είναι η τιμή του που θα πέφτει σταδιακά (ελπίζω) ώστε σε κανέναν χρόνο από τώρα να κάνει κανένα 250€ όπως το galaxy s τώρα για να το τσιμπήσω:P…

Xaris

xperia arc s φυσικά

Jason X

Desire S με κλειστά μάτια!!!

Αντωνης

Παιδες την μεγαλυτερη αληθεια την ειπε πιο πανω ο Giorgos.Oσο και να χτυπιεστε διαφορα στις επιδοσεις αυτων των τηλεφωνων δεν προκειται να δειτε σε καμμια περιπτωση.Το ενα θα ανοιγει τη σελιδα σε 1.19 δευτερολεπτα ενω το αλλο σε 1.21 και χ…..ε η φοραδα στο αλωνι!οποτε για εμενα το παιχνιδι κρινεται στην εμφανιση και στην ποιοτητα υλικων-κατασκευης.Δεν κοιταω καν κινητο χωρις super amoled οποτε θα επελεγα το RAZR (δυστυχως το υπεροχο Ν9 δεν φοραει android).AΛΛΑ,ποιος απο εσας θα εσκαγε 600+ ευρω για κινητο και δεν θα αγοραζε θηκη?Πραγμα που σημαινει οτι η εμφανιση του κινητου (και τα kevlar,και τα unibody,και τα αλουμινια!) παει περιπατο, οποτε τσιμπαμε ενα sgs2 που κανει και 150 ευρωπουλακια κατω και ειμαστε αρχοντες!!!cheers!

thorgoth

εγω απλα θα πω οτι την επόμενη έκδοση android κατα 99.99999% θα την παρει άμεσα το galaxy nexus αρα δεν θα χρειαστεί τοτε να ψαχνω ξανα για κινητό…. nexus παντα απο οποιαδήποτε εταιρια….

alexandros

Xaris, Jason X,
ζωγραφίσατε!!!
Αυτό θα πει πλουραλισμός! χεχεχεχεχεχε
Θα προτιμούσα razr, λεπτό, όμορφο, high end αν και υστερεί σε κάποια specs.
αλλά προς το παρόν θα προτιμήσω το b2100 samsung που έχω στο συρτάρι γιατί το milestone μου είναι προς πώληση λόγω κρίσης, και μην ξεχνάμε το B2100 κάνει κάτι που δεν κάνει κανένα απ’αυτά, βγάζει ωραιότατες 1,3 Mpixel υποβρύχιες fotos… :P~~~ (άσχετο εεε?)

Aλεξανδρος

HTC με κλειστά ματιά.Εχω desire hd 1 χρόνο πρόβλημα κανένα, το κινητό το εχω λιώσει δεν έχει κρακαρει ούτε μία φορά. Πως να μην τους εμπιστευτω και πάλι.Ευχαριστώ.

Xaris

@alexandros
δεν ειπα οτι το arc ειναι καλυτερο απο τα παραπανω απλα απαντησα σε ενα φιλο που ειπε desire s vs xperia arc s. 😉
Oσον αφορα τα παραπανω απλα Galaxy SII !

PaScHoU3Lo

Πιστεύω οτι το καλήτερο ειναι το SII.Εγώ δεν το αλλάζω.Απο τα αλλα η HTC πιστεύω οτι εμφανησιακά δεν έχει κάνει καλή δουλειά, σε αυτό το μοντέλο!

Γιαννης

samsung nexus ή motorola θα επαιρνα!και επειδη διαβασα για την ποιοτητα κατασκευης ποιο πανω… η Samsung φταιχνει τα ποιο ανθεκτικα κινητα!η apple τα ποιο ευθραυστα!αν και τωρα που βλεπω το μοτορολα ισως να εκλεψε την πρωτια απο την Samsung!

Πετρος

Παιδιά Υπάρχουν Πολλα Καλά Κινητά. Υπαρχει π.χ. Ενα Που Να Εχει Καλο Επεξεργαστη ή Ενα Που Να Έχει Καλό Λογισμικό. Εγω Κατα Τη Γνώμη Μου Λέω Οτι Δεν Υπαρχει Κανενα Φοβερο Κινητο Επιδη Οσο Περναει Ο Καιρος Βγαινουν Και Καλυτερα. 🙂

gounaro

Μην κολλάτε σαν ορισμένους με τα iphones. To RAZR είναι το καλύτερο απ’ όλα!

bec

Nexus το καλύτερο android ολα σε ένα και το gs2 το πιο προσιτό και το πιο φορητό γιατί είναι ελαφρύ.

γιώργος

Ρε εγω δεν δινω 20 μερες δουλειας για κινητο που να μου ψηνει τον καφε σε κεβλαρ μπρικι, να μου τον σερβιρει σε αλουμινενιο unibody δισκο κ να τραβαει φωτο με 50 megapixels για να μου λεει το φλυτζανι η κα Κατινα με το iphone της…μια χαρα το πεταω το bird κ με το galaxy s που πηγε 250 φετος..
Long live the trollers

δημητρης

iphone και παλι iphone δαγκωτο και με κλειστα τα ματια!!!!!!!!!!

sosimple

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι το sgs2 είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ στα περισσότερα σημεία απο τα υπολοιπα παρόλο που είναι παλαιό. Που να βγει και το 3 δηλαδή… Οι περισσότεροι έχουν επιφάνειακες γνώσεις και συγκρίνουν απλα mhz κλπ. Δεν μπορούν να δουν τη διάφορα αρχιτεκτονικής της cpu. Ορισμένοι που ασχολούνται τους εξηγούν παραπάνω ότι στα 1.2 το sgs2 είναι γρηγορότερο πχ απο τα 1.5 του ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ htc, ενώ ταυτόχρονα καταναλώνει λιγότερο και έχει και μεγαλύτερη μπαταρια αλλα απο το ένα αφτί μπαίνει, απο το αλλο βγαινει.. Ξαναδιαβαζεις παρακάτω για τα 1.5 giga του htc.. Τι να πεις.. Κινητό τέτοιου επίπεδου με άλλη lcd, και όχι amoled όσον fail.. Δεν είναι μονο το μαυρο ή η μεγαλύτερη φωτεινότητά. Οποίος δεν το καταλαβαίνει ας παει να κοιτάξει τα ματια του. Μετα απο αυτά, κοιτάμε design και αναλυση. Αυτή είναι η σειρά και όχι αντίστροφά. Επίσης το sgs2, έχει τέτοια υποστήριξή που αμφιβάλω αν θα έχει οποιοδήποτε απο τα παραπάνω. Με custom, δεν παίζεται απο Κανένα απο τα παραπάνω σε smoothness κλπ. Γι αυτό βλέπε την ψύχωσή με το sgs2. Θα ήθελα να είχε το design του motorola, ναι. Το motorola δε θα εχει ποτε την υποστήριξή του sgs2, και ποτε custom rom με πολυ μεγάλη… Συνέχεια »

Λευτερης

Πεστα ρε sosimple .Παιζει να εχω αναφαιρει σε τουλαχιστον 3 ποστ οτι δεν παιζουν ρολο μονο τα mhz αλλα κανεις δεν θελει να το καταλαβει.Το ιδιο λεω και για την gpu του GS2 που ειναι ισως η δυνατοτερη που μπορει κανεις να βρει σε κινητο αυτη τη στιγμη

sosimple

Λεύτερη, το ξέρω. Οι απόψεις σου παραπάνω είναι σαν οαση, μιας και γράφεις και ξαναγραφεις πράγματά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματια αλλα ισχύουν απόλυτα και εχουν μεγάλη σημασία.
Απο εκεί και περα, όλα τα παραπάνω είναι κινηταρες και το καθενα καπου πλεονεκτεί σε σχεση με τα αλλα. Αν κρίνουμε δείκτη σχέσης/απόδοσής το sgs2 δεν έχει αντίπαλο. Νομίζω το δέχονται ολοι. Το χειρότερό απο όλα είναι το htc. Παρα τα μεταλικα σασια, τα 1.5 giga. Η αυτονομια του θα είναι αθλία, η ταχύτητα του χειρότερη των υπόλοιπων, και η οθόνη του β εθνική σε σχεση με τα υπολοιπα.

md03582

Sosimple ειπα να μην ασχοληθω αλλο με το θεμα αλλα ησουν τουλαχιστον προκλητικος και προσβλητικος στο σχολιο σου. Πες την γνωμη σου και ως εκει. Απο ειδικους εδω μεσα εχουμε πηξει. Εγω απο τεχνολογιες στις οθονες δεν ξερω, ξερω ομως το τι βλεπω. Σε παρακαλω οχι αλλο τετοιο σχολιο, να μην ακουσεις τιποτα χειροτερο την επομενη φορα ειδικε

sosimple

Mdo: Εχω βαρεθεί τους ιντερνετικους τσακωμούς, γι αυτό δε σου απαντάω στο ύφος που γράφεις, που είναι εντελώς προσβλητικό και προκλητικό . Σε τι ακριβώς ειμουν προκλητικός και προσβλητικός; Καταρχην δεν εγραψα κάτι για σένα, κατά δεύτερον ψαξε σε site να δεις τα bench που βγάζει το htc, και θα δεις αν είναι γρηγορότερο απο τα υπολοιπα ή αργότερο. Αυτά που γραφω ισχύουν όλα. Τώρα αν εσι δεν μπορεις να το κατακαβεις είναι δικο σου πρόβλημα. Και η οθόνη του είναι χειρότερη, αν και αυτό είναι το μονο που δεν αποδυκνιεται γιατί καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Η αυτονομια όλων των htc είναι … να μη πω τι και εχω 2 htc για να μη νομίζεις ότι γραφω επειδή είναι εναντίον της htc. Η συγκεκριμενη cpu ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ στα 1.5 ,και με την μπαταρια που έχει, μονο με θαύμα θα έχει καλητερη αυτονομια. Και μιας και προφανώς πειραχτικες που είπα ότι είναι ποιο αργο παρα τα giga, έχεις καμία ιδέα γιατί η htc είναι η μονη που φτιαχνει cpu προηγούμενης γενιάς και τα overclockαρει για να πλησιασουν τις επιδόσεις των υπόλοιπων; Για να μη πληρώσει τα δικαιώματα των cpu επομένης γενιάς.. Αλλα ξέρω, τα ξέρεις όλα αυτά εσι που… Συνέχεια »

sosimple

Και κάτι σημαντικό που ξέχασα. Απο τις 4 παραπάνω ναυαρχιδες, οι 3 έχουν οθόνες τεχνολογίας amoled, πλην του htc. Οποίος θυμάται η htc στα κορυφαία κινητά ήταν η ν1 εταιρία που έβαζε amoled, μετα την κατασκευάστρια samsung. Σταμάτησε όταν η samsung δεν έγινε το τελευταίο μοντέλο επειδή δεν έφτανε ούτε για αυτήν, ενώ δεν βαζει ούτε τώρα αποκλειστικα λόγω κόστους. Κανένας απόλυτος ειδικός δεν κάθεται καν να συζητησει ποια τεχνολογία είναι καλητερη και ας ειρωνεύεται ο φίλος παραπάνω. Σε θέματα αυτονομίας, χρωμάτων, αντιθεσης, μαύρου κλπ δεν παίζεται η συγκεκριμένη τεχνολογία οθόνης. Τι βλέπουμε δηλαδή; η htc κανει στην ναυαρχίδα της εκπτώσεις σε cpu, οθονη , μπαταρια. Σε αντιθεση με τους υπόλοιπους. Το μονο συν που έχει είναι το sence,και το αλουμινένιο σασια σε σχεση με το sgs2 πχ. Σε σχεση με το motorola, ούτε αυτό το συν δεν έχει, μονο το sence. Και αυτό για όσους αρέσει το βαρύ sense.

md03582

ρε συ sosimple “οποιος δεν καταλαβαινει να παει να κοιταξει τα ματια του, επιφανειακες γνωσεις, απο το ενα αυτι μπαινεi” και αλλα τετοια ωραια ανεφερες και μου λες οτι δεν ησουν προκλητικος και προσβλητικος? σε παρακαλω παρα πολυ. αν νομιζεις οτι ειναι αθλιο το rezound με 1,5 διπυρηνο εστω και παλαιοτερης τεχνολογιας, με μπαταρια που κραταει μια μερα αντι για μιαμιση και οθονη slcd η οποια ειναι μια χαρα αξιοπρεπεστατη οθονη, δικαιωμα σου, η γνωμη σου δεκτη. βγαλε και την χολη σου ολη. ειρωνικα σχολια σε παρακαλω κομμενα. αν δεν θες αντιδικιες και τσακωμους, οπως λες, μην τους προκαλεις.

md03582

και κατι τελευταιο, κατα την γνωμη μου, η super amoled εχει πολυ μεγαλη αντιθεση και μεγαλο κορεσμο, σε σημειο που τα χρωματα να φαινονται αφυσικα και ψευτικα. προτιμω την slcd με χρωματα πιο κοντα στην πραγματικοτητα. η super amoled με κουραζει και θεωρω οτι δεν εχει καμια σχεση με τα πραγματικα χρωματα. τωρα εσυ αν θες πες μου για τεχνολογιες και ερευνες και οτι αλλο θες. εγω σου λεω το τι βλεπω. ελπιζω να μη ξαναδεχτω ασοβαρα σχολια του στυλ να κοιταξω τα ματια μου και αλλα τετοια καραγκιοζιλικια

md03582

και οταν δινω 600 ευρω θελω αλουμινιο, οχι πλαστικουρα. αν η htc κοψει το αλουμινιο θα παρει ποδι. επιχειρηματα του στυλ το πλαστικο ειναι πιο ανθεκτικο ειναι αστοχα. οσοι αναφερθηκαν σε αυτα, συνεκριναν το sgs2 με το iphone που γινεται σμπαραλια μετα απο πτωση. με κινητο aluminium unibody ομως δεν το συνεκρινε κανενας.

Αντωνης

Το θεμα δεν ειναι τι υλικο χρησιμοποιεις μονο,αλλα και πως.Αλλο ποιοτητα υλικων αλλο κατασκευης.Και το n9 “πλαστικουρα” ειναι αλλα τι να του πουνε τα τζαμακια του iphone και τα τσιγκινα της htc;

Γιάννης

Γεία σας παιδία.. Λοιπόν θέλω να πω και εγώ την ταπινή μου γνώμη πάνω στο SGS2 και το Motorola RAZR XT910. Αναφέρετε για ποιότητα κατασκευής… Ναι οκ το ένα μπορεί να έχει μεταλικά μέρη και το άλλο να είναι μόνο απο πλαστικό όμως είναι καλής ποιότητας πλαστικό!!! Άσχετα απο αυτό ρε παιδιά ποιός απο εσάς θα έδινε μισό χιλιάρικο ευρώ και θα το χρησημοποιούσε σε συνθήκες τέτοιες έτσι ώστε να είναι χρήσιμος ο μεταλικός σκελετός???? Εγώ θα το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, και όσο για την ανθεκτικότητα στο νερό και χαζομάρες… βάλε μια καλή θήκη και τέλος και επίσης αν είναι να σε βρεί η κακιά στιγμή με νερά οτι και να το κάνεις…Το βλέπω καθαρά σαν marketing για να τραβήξουν τους ενθουσιασμένους πελάτες!! Αντικειμενικά με την έρευνα που έχω κάνει το SGS2 είναι πολύ πιο smooth ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ + έχει καλύτερη και νεότερη GPU (Mali-400=30 tr/s έτος 2008) απο το Motorola (PowerVR SGX540=28 tr/s έτος 2007) αν δεν κάνω λάθος έτσι… Τα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω ίδια και ήδη τα χαρακτηρηστικά τους είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΩΝ μην ασχολείστε με μικρές ανούσιες λεπτομέρειες…. Τώρα για την οθόνη παιδία μην πιάνεστε απο πράγματα που δεν… Συνέχεια »

sosimple

Έχει όντως βγει 2000 ma μπαταριά για το sgs2. Φυσιολογικά το sgs2 είναι κανα χιλιοστό χοντριτερο στο κάτω μέρος. Ε με τη μεγάλη μπαταριά έρχεται ολο το κινητό σε αυτο το πάχος. Ποιο φυσιολογικό δηλαδή, λεπτό είναι και πάλι, και φυσικά παταει σε αυτονομια τοτε όλα τα παραπάνω. Απο επιδόσεις χτυπάει με custom 7000+ guadrad. Κατά τα υπολοιπα δε συγκρίνεται με τα αλλα… 🙂 Δε θέλω να γίνω ξανα εριστικός, αλλα αμα δεν έχουμε ιδέα τι είναι η amoled, ας μη γράφουμε κουραφέξαλα στα φόρουμ. Mdo, έχουμε και εμεις ματια. Δεν έχεις μονο εσι. Δεν έχεις ιδέα για τα πλεονεκτήματά της amoled και γραφεις ότι να είναι. Και μετα μας λες και εριστικούς επειδή γράφουμε την πραγματικότητα. Μαθε λοιπόν (είναι εντελώς δεδομένο ότι δεν τα ξέρεις. Φαίνεται απο αυτά που γράφεις ) ότι ειναι η μοναδική τεχνολογία με πραγματικό μαυρο. Οποίος ξερει, είναι το ποιο σημαντικό χρώμα για να εχεις ποιότητα. Κουράζει πολυ λιγότερο τα ματια μετα απο πολύωρη χρηση αντίθετα με τα παραμύθια που γράφεις παραπάνω και παραπληροφορεις τον κόσμο. Και άλλη φορα εμένα δε θα μου ξανα απαντήσεις με το παραπάνω ύφος γράφοντας μάλιστα ασυναρτησίες αφού θες να τα ακούσεις. Μη τα πάρω στο κρανίο και σου απαντήσω… Συνέχεια »

sosimple

Και δεν βγάζω καθόλου άχρηστο το htc. Όλα τα παραπάνω είναι τα κορυφαία των εταιριών σημερα. Κάλως η κακώς συγκριτικό κάνουμε και καποιο είναι καλυτερο και καποιο χειρότερό απο τα παραπάνω. Δυστυχως το htc έχει κάποια σημαντικά μειονέκτημάτα σε σχεση με τα αλλα. Βλέπεις να θαβω τα υπολοιπα; Απο εκεί και περα περι ορέξεως.. Το μονο σοβαρό συν που έχει ειναι το sense, για οποίον το θεωρεί σημαντικό. Τι αλλο συν έχει δηλαδή; Για γραψε μας εσι που τα ξερει όλα. Σε προκαλώ. Σε σοβαρή χρηση όλα τα κορυφαία smartphone δυσκολεύονται να βγάλουν μερα. Το htc δεν τη βγάζει καν. Δεν είναι όπως γράφεις ότι τα αλλα βγάζουν 1.5 και αυτό θα βγάλει 1.
Ασε το sgs2. Το motorola επίσης έχει μεταλικο σασι, καλυτερο κιόλας. Σε τι είναι καλυτερο το htc, να το μαθω και εγώ;

md03582

οχι ρε φιλαρα, δε συνεννοηθηκαμε και χεσε με και εσυ η amoled σου σωνει και καλα να μας αρεσει η amoled!!! την htc την θεωρω πολυ πιο αξια εμπιστοσυνης απο τις υπολοιπες εταιριες και ειδικα απο την samsung με τις super duper amoled που εχουν βγαλει αρκετα προβληματα με κιτρινιλες κτλ. οι ιδιοι οι χρηστες του sgs2 τα λενε, οχι εγω. ανοιξε κανα φορουμ και δες κανα youtube. ειχα και samsung παλιοτερα και lg και ολο προβληματα μου βγαζανε. πολλα πλεονεκτηματα βλεπω οτι αραδιασες για τις amoled, το μαυρο και η διαρκεια της μπαταριας (κραταει 1,5 μερα οχι 1). με γυμνο ματι ουσιαστικες διαφορες δεν βλεπεις, εκτος αν το δικο σου ματι λειτουργει με υπερυθρες και χτυπαει και καμια ακτινογραφια.
οσο για το οτι θα τα παρεις στο κρανιο και τις τσαμπα μαγκιες πισω απο το πληκτρολογιο, ασχολιαστο. τα δικα σου ebook εχουν μαυρες σελιδες και ασπρα γραμματα?? το ακουσαμε κι αυτο… αυτα που εχω εγω ειναι οπως τα κοινα βιβλια με ασπρες σελιδες και μαυρα γραμματα και φυσικα ειναι πιο ξεκουραστο το διαβασμα στο slcd κινητο μου. και αν θες βρες μου ενα αρθρο που να λεει οτι η amoled ειναι “πιο ποιοτικη” και “πιο καλη” απο την slcd

sosimple

Καλα mdo, εχω δει και εχω δει πανασχετους, αλλα μα τω θεω ,εσι τους έχεις ξεπεράσει ολους, και μας βρίζεις και απο πανω. Δεν πειράζει όμως. Εσι εκτίθεσαι γιατί αυτά που γράφεις είναι για τα πανηγηρια. Αμα ειχες κανει τον κοπο να διαβάσεις καθόλου, και δεν κοιταγες τους τίτλους μονο εξυπνάκια, θα ήξερες ότι οι κιτρινιλες ήταν θεμα software και όχι της amoled. Και lcd να ήταν πάλι θα υπήρχε. Διορθώθηκε στο επόμενό update. Ειμαι βέβαιος ότι τα δικα σου ματια θα βλέπουν καλητερη την ποιότητα της ασπρόμαυρης απο την ενχρωμη οθόνη. Και οσο για τα ebook που εφριξες απο περιέργειά, πως γίνεται να έχεις λευκα γράμματα σε μαυρο φόντο, κανε τον κοπο να βαλεις ezpdf reader σε night mode, και θα δεις πως γίνεται. Στο σκοτάδι στην lcd βλέπεις φως ακόμα και στο μαυρο, ενώ στην amoled δεν ανάβει τίποτα.. Άρθρα υπάρχουν πολλά. Βαρα στο google μπας και ξεστραβωθεις καθόλου. Δε θα σου κάνω τη χάρη να σου βρω και τα link. Αρκετά γεμισα τον αδειο εγκέφαλο σου. Οσοι έχουμε και τις 2 οθόνες ξέρουμε ποια είναι ποιο ξεκούραστη. Σορι cvlachakis , αλλα προκληθηκα παραπάνω, δεν το ξεκινησα εγώ. … όπως επίσης στις εφαρμογές για insomnia, xda,tapatalk λπ κλπ… Συνέχεια »

md03582

Καλα ρε κοφτο πια!!!! Ημαρτον δηλαδη!!! Προτιμω την slcd και γιαυτο αγορασα κινητο με τετοια, χεστηκα γα την καταναλωση μπαταριας (αν ηθελα επαιρνα νοκια 3210 κ κραταγε μια βδομαδα) οι διαφορες ειναι ασημαντες και τα χρωματα μου φαινονται πιο φυσικα. Τι δε καταλαβαινεις??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.