HTC Rhyme, Γυναικείο smartphone και για trendy αγόρια

Σχεδιασμένο για σύγχρονη γυναίκα που δίνει έμφαση στο στυλ και την ποιότητα το HTC Rhyme έρχεται σε μωβ-ροζ χρώμα και πλήθος αξεσουάρ για να κάνει την καθημερινότητά της έυκολη. Με καθαρές γραμμές χωρί γωνίες, unibody μεταλικό σώμα και οθόνη 3.7 ιντσών το Rhyme τρέχει Android 2.3 και το HTC Sense 3.5 user interface. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ακολουθούν περισσότερο για να ενημερωθούν τα αγόρια!

To HTC Rhyme αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στον Οκτώβριο σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή. Πιστεύετε ότι ενδιαφέρουν τις γυναίκες τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών συσκευών; Πως το βλέπετε το μικρό, σε κάποιο από τα άλλα χρώματα θα μπορούσε να το κρατάει και αγόρι;

HTC Rhyme
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 768MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, 800×480 pixels, Super LCD, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, auto-focus, video HD 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB + 8GB micro SD
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1600 mAh
Διαστάσεις: 116.8x61x10.1 χλστ.
Βάρος: ?

, HTC Rhyme, Γυναικείο smartphone και για trendy αγόρια

, HTC Rhyme, Γυναικείο smartphone και για trendy αγόρια

, HTC Rhyme, Γυναικείο smartphone και για trendy αγόρια

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios GR

ας το θεσουμε αλλιως…..υπαρχει περιπτωση να κραταει καποιος το ασημι, και να σκεφτει εστω και ενας ανθρωπος οτι “αυτος κραταει γυναικειο κινητο”? πιστευω το μονο κοροτσιστικο στοιχειο σε αυτη τη συσκευη ειναι το μωβ χρωμα, και το charm φυσικα που βαζει στην τσαντα. κατα τα αλλα ειναι ενα συνηθισμενο htc κινητο… γενικα παντως ειναι μια χαρα, και εμφανισιακα αλλα και οσον αφορα τα χαρακτηριστικα…

Αλέξανδρος

Εμένα πάντως και το ασημί και το κρεμ μου αρέσει! όσο για το ότι απευθύνεται σε γυναικείο μόνο κοινό καθαρά επικοινωνιακό τρικ είναι σιγά, εκτός και αν γράφει στο πίσω μέρος η συσκευή I AM A WOMAN AND I LIKE IT!

Αντωνης

Απλα διαφιμιση ειναι…

Eva

Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά… Δε θα έπαιρνα αυτό όμως έναντι κάποιου άλλου μόνο επειδή το προωθούν σαν γυναικείο. Όπως θα αγόραζα το Desire S έτσι θα έπαιρνα και αυτό. Όμως αν έβλεπα άντρα να κρατάει το χρυσό ή το μωβ σίγουρα θα κορόιδευα (από μέσα μου :p), ενώ μια γυναίκα ό, τι και να έβλεπα να κρατάει θα μου άρεσε το ίδιο. Όπως και να έχει είναι ένα ωραίο κινητό και για τα 2 φύλα (μόνο το χρώμα αλλάζει όπως πχ και στο wildfire S που βγαίνει και σε πιο “γυναικεία” χρώματα). Τώρα από χαρακτηριστικα μια χαρά φαίνεται αλλά το κλειδί είναι να μάθουμε την τιμή του!

Fotis333

Ούτε καν δεν είναι γυναικείο!

amelie

To μόνο θηλυκό που βρίσκω είναι το μωβ χρώμα και το charm που είναι εξαιρετική ιδέα!!
Ενδιαφέρον μου φαίνεται. Πολύ καλή ιδέα κι ο φορτιστής. Κατά τα άλλο είναι ένα κανονικό smartphone. Ξέρουμε πόσο θα κυκλοφορήσει στην αγορά;;;

amelie

Μμμ τώρα είδα το βίντεο για τις φωτογραφίες!! Πότε θα κυκλοφορήσει; Μήπως είναι καιρός ν’αλλάξω το Χ10i;

Sotiris

Οπως εχω πει και σε παλαιοτερο αρθρο για την εν λογω εταιρια …
Εχει μεγαααλοο stock απο 768 μνημες λεμεεε … χαχαχα ..

amelie

ναι αυτό με τη μνήμη με χαλάει λιγάκι…

DarkPain

Καλο ειναι αν και νομιζω το προηγουμενο ονομα ηταν πιο ωραιο και πιασαρικο (Bliss).
Αν το κυκλοφορησουν σε μια χαμηλη σχετικα τιμη θα ειναι μια χαρα(αν και το υπολογιζω γυρω στα 350-400) αν σκεφτεις οτι το desire s που εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα εκει κυμαινεται η τιμη του.

stavrianna

εμενα μου αρεσε παντως!!

Μαρκέλλα_S

Εννοείται πως ενδιαφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις γυναίκες…! Παρόλα αυτά, αρκετά καλό το κινητό.

LthIX

Εμένα με ενθουσίασε ο φορτιστής μπορώ να τον βρω και για το HTC Trophy μου ή είναι μόνο για το συγκεκριμένο κιν.

elpida

το κινητο αυτο πανω κατω ειναι ιδιο με το htc desire s και στα τεχνικα χαρακτηριστικα (η ενσωματομενη μνημη αλλαζει αν δεν κανω λαθος) και στην εμφανιση το μονο που το Rhryme βγαινει και σε χρωματακια…εαν η τιμη ειναι σχετικα ιδια (50-70 euro παραπανω κατα εμε δικαιολογουνται λογο του HTC Sence 3.5) και θελει καπιος/α λιγο χρωμα στην ζωη του βρε αδερφε γτ να μην το παρει?και ασφαλως μπορει να το κρατησει και αγορι απο την στιγμη που καλυπτει τις αναγκες του αν και θα το συμβουλευα να αποφυγει το μοβ!! 😛

kostas

Εάν ήμαστε στό 1900 δεν θα το συζητούσαμε όσο αφορά το χρώμα .ο διαχωρισμος σε αγοριστικα και κοριτσίστικα χρώματα έγινε πολύ αργότερα για άλλους λόγους. Παντος το dock είναι πολύ χρήσιμο και θα πουλήσει τρέλα αν το βγάλουν και για άλλες συσκευές.

takis1994

μου αρεσει πολυ , ιδιαιττερα , τα accessories..

dock alarm.hmm

Μανος

εμενα πάντως το σκούρο μωβ δε μου φαίνεται καθόλου γυναικείο, ισα ισα το βρίσκω πολύ ωραίο, τώρα αν είναι πιο ανοικτό από κοντά….

Β βασιλης

Εγώ πάντως πήρα για δώρο στη κοπέλα μου το samsung galaxy s, λευκό και στα δυόμισι κατοσταρικα απο multirama , το θεώρησα σαν τη καλύτερη επιλογή, συμπεριλαμβανομένων και τον δείκτη sar που για τον άνθρωπο που αγαπω ειναι το πρώτο χαρακτηριστικό που κοιτάω..

Γιάννης Τ.

Ωραία χαρακτηριστικά έχει.
Το Amazon το έχει £400 προπαραγγελία https://www.amazon.co.uk/HTC-Rhyme-Android-Mobile-Phone/dp/B005KP1MFM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1316688050&sr=8-1

Loula

Σιγουρα και οι γυναικες κοιτανε τα τεχνικα χαραχτηριστικα μιας συσκευης πριν την αγορασουν . δεν θα το κανουν μονο κ μονο επειδη ειναι μωβ! 😛 οσον αφορα το κινητο συμφωνω οτι ανετα θα μπορουσε να το κραταει αντρας, θεωρω πως ειναι μια ενδιαφερουσα προταση, ειδικα αν δεν ειναι πολυ ακριβο 🙂

silia

Ξερει καποιοσ ν μ πει αν εχει ελληνικη γλωσσα? ή βγαινει μονο στα αγγλικα/?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.