HTC, πτώση και τον Μάιο παρά την θετική αποδοχή του One M8

Τα οικονομικά αποτελέσματα της HTC για τον μήνα Μάιο δεν είναι καθόλου ευχάριστα καθώς παρά την θερμή υποδοχή της ναυαρχίδας της, HTC One M8 δεν κατάφερε να ανακάμψει και να επιστρέψει στα κέρδη. Παρά τα δείγματα ανόδου τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, τον Μάιο δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει.

Η κυκλοφορία του HTC One M8 είχε δημιουργήσει πολλές προσδοκίες αλλά για τον μήνα Μάιο τα κέρδη της HTC μειώθηκαν κατά 27.37% σε σύγκριση με πέρσι και κατά 4.59% σε σύγκριση με τον Απρίλιο.

Η πτώση στα κέρδη της μάλλον δεν συνδέεται άμεσα με το HTC One M8, αλλά η εξαγορά της Beats από την Apple την ανάγκασε να πουλήσει το μερίδιό της και αυτό προφανώς επηρέασε τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Ωστόσο όπως φαίνεται η HTC μάλλον πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στις πωλήσεις της βγάζοντας πιο οικονομικές συσκευές. Την Τρίτη ανακοινώθηκε το HTC One E8, η πλαστική έκδοση της ναυαρχίδας της το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά της Κίνας σχεδόν στη μισή τιμή από το HTC One M8. Επιπλέον περιμένουμε να δούμε και το HTC One M8 mini το οποίο θα είναι επίσης πιο προσιτό. Ίσως οι δυο συσκευές να δώσουν ώθηση στις πωλήσεις της HTC.

, HTC, πτώση και τον Μάιο παρά την θετική αποδοχή του One M8


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jim

Αν δεν ρίξετε τις τιμές σας προκοπή δεν θα δείτε!!! Ας το καταλάβουν αυτό τα στελέχη της htc ανά τον κόσμο κι ας το διαβιβάσουν στην εταιρία…

jonjon

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη! Αν δεν δώσει επιλογές στον καταναλωτή , όπως η Samsung για όλα βαλάντια θα έχει θέμα!

tiamat

εδω ετοιμαζεται να βγαλει το htc mini στις 4,5 inches με σναπντραγκον 400 ,1 γιγα ραμ και μπεζελς στο θεο εχοντας δηλαδη ιδιο μεγεθος με το 5 inc galaxy s4 …

τι να επιβιωσει μετα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ
Λ Ε Μ Ε

ας παει απο κει που’ρθε !

Erevos

Χρειάζεται ισχυρή γκάμα για να έρθουν οι πωλήσεις , έγκαιρη κυκλοφορία των προϊόντων (αυτό το Desire 816 με το καράβι έρχεται από την Ταϊβάν?) και λογικές τιμές. Αν δεν ακολουθήσει Κορεάτες και Κινέζους στην λογική αυτή τότε όπως έγραψε και κάποιος…. HTC RIP 2014.

Γιάννης σε λέω

Το μεγαλύτερο μείον αυτού του κινητού είναι η κάμερα! Είναι σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας ώστε να μην το επιλέξει κάποιος. Από τιμές δεν είναι και η μόνη που ξέφυγε. Η Samsung με το πλαστικό και κατώτερης εμφάνισης S5 ζητούσε 759 € στην αρχή, η HTC δε θα ζητούσε τόσα που έχει κατασκευή από μέταλλο?

Mars

μήπως θα πρεπε και να την λυπηθούμε?

οπως προειπαν πολυ σωστα και οι υπολοιποι αμα δεν ριξει τις τιμες και να βαλει μια καμερα της προκοπης δεν νομιζω να γινει η δουλεια!

ας ελπισουμε ολα αυτο να βγει υπερ των καταναλωτων!

Φώτης Κωνσταντίνος

Για καποιο λογο εδω στην Ελλαδα μετραει πολυ το αλουμινιο στην πλατη της συσκευης.Στον υπολοιπο κοσμο μετρανε πιο ουσιαστικά οπως η αξιοπιστια Εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα για τα προβλήματα που εχω με το m7( σημα wifi και μπουκωμενα ηχεια).Ενας λογις που οσο ζω δεν εχει htc

nikos

H htc δεν μπορεί να καταλάβει ότι πρέπει να ρίξει μοντέλα στην αγορά αλλιώς δεν πρόκειται να κάνει καλές πωλήσεις!Δεν έχουν όλοι τα λεφτά για ναυαρχίδες και στη mid-range κατηγορία δεν έχει πολλές αξιόλογες προτάσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό!Φυσικά και δεν λέω να γίνει samsung (που κάθε μέα ανακοινώνει το ίδιο κινητό με διαφορετικά specs ή και καμιά φορά ίδια,με μόνη διαφορά το όνομα)αλλά θα μπορούσε να ρίξει προτάσεις σαν και αυτές της lg με το g2 mini,l9 ii ή ακόμη και optimus g που πλέον το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή!Το ίδιο κάνει και η sony που έχει στην αγορά πολλά mid-range όπως xperia l,m,m2 κ.α

ed

Δε νομίζω ότι μπορεί να σωθεί, ότι και να κάνει. Για να ρίξει τις τιμές πρέπει να ρίξει την ποιότητα ή να αυξήσει την παραγωγή. Το πρώτο δε μπορεί να το κάνει γιατί καραδοκεί η Sony στη γωνία να πάρει τη θέση της Premium Android εταιρίας. Να αυξήσει την παραγωγή δε μπορεί προφανώς λόγω πωλήσεων. Θα μπορούσε να υπάρχει και η 3η επιλογή (που προσωπικά ονομάζω τακτική-Microsoft) αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση την άνεση ρευστού για να τα πουλάει κάτω του κόστους.
Επίσης, νομίζω ότι με την παγίωση της Κίνας στη παγκόσμια αγορά κάποιοι αναγκαστικά θα κλείσουν ή θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να ρίξουν πολύ τις τιμές. Μετά από τόσα χρόνια κατάφεραν να παράγουν δική τους τεχνολογία που είναι το ίδιο καλή σε καλύτερες τιμές από τους άλλους (μιλάω για Huawei, ZTE, Lenovo).
Τέλος, αν το δούμε λίγο σφαιρικά, γίγαντες συρρικνώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια (Sony, Nokia, Philips). Σιγά την HTC…που και να κλείσει, δε θα λείψει σε κανένα.

Αντρέας

Η HTC δεν έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων και αυτό είναι σημαντικό μειωνεκτημα. Επίσης ενώ έχει καλές συσκευές δεν έχει χαμηλές τιμές. Θα μπορούσε σίγουρα να το αλουμίνιο στον βωμό του πλαστικού και της γκάμας

Loki

@Φώτης Κωνσταντίνος

Σε μένα εδώ και 7 μήνες δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα.
Γιατί νομίζεις ότι είσαι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση;
Και για να μην λέμε μόνο τα κακά της HTC, που έχει αρκετά τα οποία τους έχω στείλει σε email, να μην ξεχάσουμε επίσης να αναφέρουμε ότι στο Μ8 προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ αντικατάσταση οθόνης σε περίπτωση σπασίματος για 6 μήνες.
Δεν θυμάμαι ποτέ να υπάρχει εταιρεία που να το κάνει αυτό.
Και ξέρουμε όλοι ότι ο νο.1 κίνδυνος με τέτοιες συσκευές είναι η πτώση.

Erevos

@ed
Έχεις δει τελευταία τις πωλήσεις της Sony? Μάλλον όχι… για να σε βοηθήσω είναι στο “others” πίσω από Samsung , Huawei , LG , Lenovo και ΖΤΕ.

Γιάννης σε λέω

@Φώτη δεν έχει να κάνει με το αν οι Έλληνες προτιμούμε μέταλλο ή πλαστικό. Έχει να κάνει με το ότι το πλαστικό είναι φθηνότερο υλικό απ το μέταλλο. Sony και HTC ξέφυγαν σε τιμές, αλλά έχουν να λένε ότι εμείς χρησιμοποιήσαμε γυαλί και μέταλλο στις συσκευές μας, ενώ η Samsung χρησιμοποίησε πλαστικό για άλλη μια φορά, και χρέωσε τη ναυαρχίδα της όσο εμείς (μιλάμε για Ελλάδα πάντα). Βέβαια η κάμερα του S5 είναι αδιαμφησβήτητα ανώτερη απ αυτήν του Μ8. Αυτό όμως δε μειώνει το λάθος της Samsung στο θέμα εξωτερική εμφάνιση του S5 και μιλάω καθαρά για το σχεδιαστικό κομμάτι.

ed

Διάβασε πάλι το σχόλιο μου. Είπα το αντίθετο? (Προτελευταία πρόταση.)

nikos

@loki και εγώ έχω πρόβλημα με το htc μου όπως και πάρα πολλά άτομα που ξέρω ότι έχουν.Οπότε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είμαστε εξαίρεση στον κανόνα και όχι ένα δυνατό ποσοστό τως συσκευών της htc?

Mars

αν δεν κανω λαθος (αν ναι διορθωστε με παρακαλω) το νεο μοντελο NEXUS που ειχαν πει θα βγαλουν (‘η πλεον να το λεμε Premium Android?) θα ανηκει στην HTC και οχι στην LG.

αυτο απο την μια ειναι καλο για την HTC.

επισης οπως ειχε κανει και με τα WP 8S και 8Χ οι οποιες ηταν πολυ καλες συσκευες και με ποιοτητα κατασκευης. θα μπορουσε να ριξει και το βαρος της δλδ αν θελει και σε WP που τωρα με τα 8.1 ειναι πολυ καλα!

βασικα να δωσει επιλογες στους καταναλωτες!

αααα και ας βγαλει το logo της απο την μπροστινη οθονη. μια χαρα μας φτανει και πισω! 🙂

Loki

@nikos

Εγώ δεν είπα ότι εγώ είμαι ο κανόνας.
Ρώτησα γιατί νομίζετε ότι είστε ο κανόνας επειδή είστε 2 ή 3 ή 10 άτομα με πρόβλημα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε αυτομάτως ο κανόνας.
Μπορεί να πέσατε απλά σε ελαττωματική παρτίδα.
Π.χ. το Galaxy S5 της Verizon είχε θέμα με την κάμερα. Όλη η παρτίδα. Χιλιάδες συσκευές.

Απλά τονίζω λοιπόν, ότι δεν είναι σώφρον να κράζουμε μια εταιρεία συνολικά επειδή έτυχε κάτι σε εμάς.
Το χειρότερο θέμα που αντιμετωπίζει το Μ7 είναι τα κολλημένα Pixels (purple pixel issue).

Σε όλες τις συσκευές υπάρχουν ελαττωματικές παρτίδες, δυστυχώς.

ed

@Mars ο χαρακτηρισμός premium έχει να κάνει με τα υλικά κατασκευής, όχι με τις επιδόσεις. Ο τίτλος πιστεύω οτι ανήκει δικαιωματικά στην HTC. H σειρά nexus δε πλησιάζει ούτε στο χιλιόμετρο το χαρακτηρισμό όμως.

Loki

@ed

Ο φίλος εννοεί τη νέα σειρά Nexus, η οποία δεν θα χρησιμοποιεί αυτό το Brand, αλλά θα είναι ένα νέο project ονόματι Android Silver.
Δηλαδή, κάτι σαν τις Google Play editions των flagship που θα κυκλοφορήσουν στο εγγύς μέλλον.

Και ναι, ακούστηκε ότι αν παραμείνει για ακόμη μια χρονιά η σειρά Nexus, αν δηλαδή υπάρξει Nexus 6, τότε πιθανόν να το κατασκευάσει η HTC.

Αλλιώς, μπαίνουμε στην εποχή Android Silver.

ed

Δικό μου λάθος τότε.

wrangler10

Όσον αφορά την Ελλάδα μεγάλη δυσφήμηση έχει και η Ελληνική αντιπροσωπεία της HTC.Σε όλα τα φορουμς βριζουνε.Και μόνο γιαυτό δεν θα έσπερνα ποτέ HTC.

Loki

Βασικά, το πρόβλημα δεν είναι η HTC, αλλά το εξουσιοδοτημένο σέρβις το οποίο είναι η ελεεινή Arvato. Τραγική απλά!
Αναλαμβάνει και άλλες εταιρείες, όχι μόνο την HTC.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι απαράδεκτη η Arvato.

ed

Αυτό δε το γνωρίζω που λέτε για την Arvato, αλλά ακόμα κι έτσι, η ευθύνη εξακολουθεί να είναι 100% της HTC. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να πει κάποιος ότι πρέπει να ελέγχει καλύτερα τους συνεργάτες της. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα είναι κεντρικό, λόγω πολιτικής της HTC. π.χ. Η VW είναι αξιόπιστη και υπεύθυνη στο service είτε πας σε αντιπροσωπία της στην Γερμανία, είτε στην Αίγυπτο. Είναι η πολιτική της εταιρίας. Πάντως παιδιά, μόλις καταφέρατε να την ρίξετε στα μάτια μου.

nikos

Κάποιος φίλος πιο πάνω ανέφερε τα htc windows phone 8s & 8x τα οποία είναι όντως 2 παρά πολύ όμορφα μοντέλα με ποιοτικότατη κατασκευή παρα το πλαστικό.Γενικως τα windows phone κατά την γνώμη μου είναι το μέλλον γιατί μετά την 8.1 έχουν καλύψει πολλά κενά. Επίσης προσφέρουν το ίδιο καλή εμπειρία χρήσης σε low ebd και high end συσκευές επειδή έχουν πολύ μικρές απαιτήσεις συστήματος και για αυτό μπορούν και αναβαθμίζονται για 3 χρόνια!Για αυτούς τους λόγους πιστεύω πως η htc θα έπρεπε να επενδύσει στα windows phone προσφέροντας ανώτατα υλικά κατασκευής και τρομερό ήχο που λείπουν από τις περισσότερες wp συσκευές ώστε να προσελκύσει κόσμο.

Φωτης

Κριμα γενικα γιατι περα απο την καμερα το m8 ειναι ενα εξαιρετικό κινητο κ πανέμορφο..Απο τα πιο γρήγορα μετα τα nexus στο android ειτε το θελουμε ειτε όχι..Δεν ειναι τυχαίο που στο εξωτερικό μαζι με το περσινό one οι βαθμολογίες ειναι εξαιρετικές κ ίσως απο τις καλύτερες..Δεν λεω οτι δεν κάνει μ@λ@κιες η htc αλλα οι ναυαρχιδες τις ειναι εξαιρετικές..Το λεω γιατι κάποιοι λενε σιγα την htc κ να κλείσει τη έγινε..Δυστυχώς το μάρκετινγκ κ οι περισσότερες πωλήσεις ενός κινητού κάνουν το άλλο (βλεπε htc)να μην πουλάει..Το οτι δεν πούλησε δεν σημαίνει οτι ειναι για πέταμα..Ίσα ίσα που ειναι απο τα καλύτερα στην αγορα με το πιο αγνό android..Κ το gs5 παρα πολυ καλο κ το lg g3 φοβερο..Το κάθε ενα με τα + κ τα – Δεν υπαρχει το καλυτερο..

Mars

@Loki
@ed

ακριβως παιδια! συγνωμη λαθος μου! οντως εννοουσα το android silver και οχι το android premium Που οντως ειναι για τα κατασκευαστικα υλικα.

μακαρι παντως να βγαλουν κατι καλο.

thnx για την διορθωση 😉

Mars

αν οντως ισχυουν οι φημες οτι μεχρι τα τελη του 2014 τα WP θα εχουν πλεον ολα τα major apps (και φυσικα να ειναι λειτουργικα εννοειτε) τοτε πιστευω πως οντως θα πρεπει να ριξει το βαρος της η HTC στα WP γιατι οπως ειπε και ο Νικος πιο πανω νομιζω πως οντως θα ηταν τελεια με Boom Sound.

ετσι και αλλιως ο πολεμος καλα κρατει στο στρατοπεδο των android που με τοσες πολλες επιλογες το παραμικρο μειονεκτημα μπορει να αποτελεσει τροχοπεδι για τις πωλησεις μιας συσκευης.

ο χωρος των WP ειναι ακομη νεος και μπορει να δωσει ωθηση σε μια εταιρεια. τωρα επικρατεστερη ειναι η Νοκια (Μicrosoft Mobile Oy πλεον-αν και ακομη Nokia βλεπουμε).

dark_master

Επειδή καποιοι παρακαλάτε να κλείσει να υποθέσω ότι προτιμάτε τα ολιγοπώλεια απο τον ανταγωνισμό. Διαφορετικά δεν εξηγείται… Ρε παιδιά από πότε οι καταναλωτές βγαίνουν κερδισμένοι αν υπάρχουν λιγότερες επιλογές? Εχετε δουλέψει το Μ7,Μ8 ή μόνο κρίνεται από αυτά που ακούτε? Το γεγονός ότι βγήκε κινητό της χρονιάς στο WMC το ξέρετε? https://www.phonearena.com/news/HTC-One-wins-award-for-best-new-mobile-handset-device-or-tablet-at-MWC-2013_id40402 Ακούω πως επειδή δεν έβαλε στο Mini 2, 2GB Ram αλλά 1GB πρέπει να κλείσει… δηλαδή τα iphone 5,5C που εχουν 512 MB Ram είναι χάλια,να τα ρίξουμε στην πυρά… από πότε σας είπε κανείς ότι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά παίζουν ρόλο?Το software δεν παίζει και το πάντρεμα του με το hardware? Άκουσα για τα προβλήματα του. Ενδεικτικά να αναφέρω μερικά από άλλα τηλέφωνα: 1 LG G2: Κάμερα, GPS (Επίσης το μοντέλο με τα 32GB ΔΕΝ καλύπτεται από την εδώ αντιπροσωπεία ως μη επίσημα εισαγώμενο σε αντίθεση με τους κανόνες της Ε.Ε.) 2 G3: προβλήματα με τη φωτεινότητα της οθόνης μετά απο χρήση λόγω υπερθέρμανσης της κάρτας γραφικών.(σημείωση το μοντέλο είναι αυτό που προορίζεται για την Ασιατική αγορά με 3GB RAM) 3 Z2: Προβλήματα με την στεγανοποίηση και υπερθέρμανση της κάμερας κατά την καταγραφή βίντεο ποιότητας 4Κ. 4 S5: Προβλήματα με την κάμερα στα μοντέλα της Verizon και… Συνέχεια »

Christos

Ηδη αρχισε η πτωση της τιμης του M8 στην Ηtc Αμερικης

JohnWave

1. Όταν συνεχίζεις το τροπάρι των λίγων ultra pixels
2. Όταν δεν έχεις ισχυρό brand name και παρόλα αυτά βάζεις τιμή στο Θεό
3. Όταν τα bezels σου καταντούν να είναι τραγικότερα των τραγικών του iphone
4. Όταν δεν χώνεις λεφτά στην προώθηση

τότε το ποιοτικό σου μέταλλο , η πολύ καλή οθόνη σου , ο πολύ καλός σου ήχος και η πολύ καλή stock rom σου , φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για να σε σώσουν.

Πάντως πιστεύω πως πέρα από την HTC , και η Sony και η Samsung και η Huawei θα είναι down φέτος ενώ αντίθετα θα ανέβουν πολύ οι μετοχές της LG και της Apple. Θα δούμε στο τέλος του έτους.

vasilis

Κρίμα για την άλοτε καλή εταιρεία, αλλα δεν θα πήγαινε και κάπου με τόσο άθλιο service και τόσο προβληματικές συσκευές, και η πτώση άρχισε απο το 2012 που έτυχε και να πάρω το htc one x.
Προβλήματα wi fi, πολύ μικρή μπαταρία και χωρίς κάρτα sd.
Ασε που στο service μου το φάγανε μου έβαλαν χαλασμένη m/b που δεν πιάνει σήμα gsm και μετά μου αρνούνταν την επισκευή… τώρα το έχω ταμπλετάκι, γιαυτό σας λέω ότι όιπως στρώσεις θα κοιμηθείς.
Μπορεί να χαίρονται που μου φάγανε την ναυαρχίδα του 2012 και γλύτωσαν λεφτά αλλα έχασαν εμένα για πάντα και όσους φίλους έχω και πάει λέγοντας.
Απολύτος λογική κατάληξη.

Yuvarlak

Είναι απλό: δεν αρέσει το design!

nikos

Vasillis +1
Dark_master καλά αυτά που λες αλλά τα iphone 5 & 5c έχουν 1gb ram και τρέχουν ios που είναι πολύ πιο ελαφρύ λογισμικό από το android,ακόμη και από το stock.Ξέρεις πολύ καλά ότι στο android τα specs μετράνε και η σύγκριση με iphone ή ακόμη και windows phone δεν θα είχε καμιά ουσία.

JohnWave

Παιδιά όσοι αποδίδετε την αιτία στο κακό service στην Ελλάδα από τη ελληνική γνωστή εξουσιοδοτημένη εταιρία , μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για παγκόσμιες πωλήσεις, Δεν έπαιξε ρόλο αυτό λοιπόν.

Erevos

Η HTC είναι μια εταιρεία που βγάζει αποκλειστικά κινητά , παγκοσμίως (πόσο μάλλον στην Ελλάδα) ποτέ δεν είχε το ισχυρό brand name πχ. μιας Samsung ή LG. Εδώ βλέπουμε κολοσσούς όπως την Sony και την Nokia και παραπαίουν (βασικά η δεύτερη ουσιαστικά πτώχευσε). Κανείς δεν θα χαρεί αν πουληθεί/εξαγοραστεί αλλά υπάρχουν στο android τόσες εναλλακτικές οπότε δεν θα τα βάψουμε και μαύρα.

Γιάννης σε λέω

@dark_master η κάμερα του Μ8 είναι μη λειτουργική όταν θες να περικόψεις μια φωτογραφία, γιατι αυτή θα πιξελιάσει. Δεν αμφισβητώ την καθαρότητα της φωτογραφίας που προσφέρει, αλλά δεν ενδείκνυται για μακρινές λήψεις και περικοπή σίγουρα. Αυτός είναι ο λόγος που λέμε (όχι άδικα) ότι υστερεί σε κάμερα. Σε κάποιο τεστ που είχε παραθέσει ο Κώστας παλιότερα, η κάμερα του Μ8 είχε βγει η χειρότερη σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες του ανταγωνισμού.

Tom

Δεν ειναι μονο η αναλυση το προβλημα στην καμερα του M8. Χρωματα δυναμικο ευρος και εκθεση ειναι προβληματικα.

dark_master

@Γιαννης σε λέω μα κανείς δεν υποστήριξε ότι στο crop δεν χάνει. Αν υες αυτό είναι το μειονέκτημα της. Από εκεί και πέρα για καθημερινές φωτογραφιες η κάμερα είναι μια χαρά. Απλώς ακούω μερικούς που κάνουν λες και θα εκτυπώσουν σε μέγεθος τοίχου.Στο τεστ του phone arena αν δεις, χωρίς να γνωρίζουν ποιο τηλέφωνο είναι ποιο και χωρίς να είναι προκατειλημένοι, οι επισκέπτες το έβγαλαν 2ο. Καμιά φορά αν ξέρουμε ποιο είναι δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί…

@ Tom όσον αφορά τα χρώματα έχει τύχει να εκτυπώσω φωτογραφίες και να φαίνονται ανώτερες από κάποιες αντίστοιχες 13άρες. Αν τύχει ποτέ και πέσει στα χέρια σου δοκίμασε το και θα το δεις.

@vasilis καμία σοβαρή εταιρεία δεν θέλει δυσαρεστημένους πελάτες… άλλωστε όπως ανέφερα προηγουμένως η Arvato δεν εξυπηρετεί μόνο την HTC αλλά σχεδόν όλες τις εταιρείες κινητής…

Φωτης

Ρε παιδια κ η καμερα μπορει να μην ειναι η καλυτερη αλλα στα αλλα το m8 ειναι ΦΟΒΕΡΟ!!!dark master+1000

Tom

Στα αλλα οχι ειναι φοβερο. Ειναι το καλυτερο 😀 Εκτος απο το screen/overall size ratio που ας μην γελιομαστε τα κινητα ειναι γιγαντια ΟΛΑ ανεξαιρετως ουτως η αλλως επομενως..

george

παιδες εχω htc πολλα χρονια.αρκετα μοντελα θα ελεγα και εκτος απο το desire που καποια στιγμη ειχε θεμα η πλακετα(δωρεαν αντικατασταση) δεν ειχα ποτε θεμα.ειναι πολυ αξιοπιστα τηλεφωνα.πιστευω το μεγαλο προβλημα της εταιρειας ειναι οι low budjet συσκευες.δεν δινει επιλογες στον καταναλωτη και μοιραια χανει την μαχη,γιατι πχ αν ο αλλος παρει ενα samsung που κανει 200 ευρω πραγμα που βρισκεις δυσκολα σε htc οταν θα θελει να το αλλαξει θα το αντικαταστησει με ενα samsung που το γνωριζει κιολας.μεγαλο λαθος της htc

Mars

επειδη πραγματικα δεν ξερω που να το γραψω και επειδη εχω ηδη προαναφερει τα windows phones…για αυτους που θελουν να ψαχτουν απλα googlarete το εξης… NOKIA McLAREN (aka Nokia Goldfinger).

υπαρχει και αρθρο σε ελληνικο “τεχνολογικο” site απλα δεν θελω να το αναφερω εδω!

ξερω πως ειναι ασχετο με το παρον αρθρο..απλα ηθελα να το πω!

sorry προκαταβολικα 🙂

Sakis

Το m7 που έχω στα χέρια μου είναι η καλύτερη υλοποίηση android μετα τα nexus και σε καποια σημεια τα χτυπαει στα ισια(τεσταρισμένο με nexus).Την εξαιρετικη αυτη υλοιποιηση συνεχιζει και στο m8 με το sense να ΄΄πετάει΄΄΄και να μην κολλάει πουθενα και σε τίποτα.Οκ οποιος θελει καμερα και μικρότερο κινητο παει σε κατι αλλο.Βαζεις προτεραιοτητες στο τι θελεις να εχει το κινητο σου και επειτα διαλεγεις.Η αρβατο σε προηγουμενη htc συσκευη μου ηταν εξαιρετικη σε ολα της και χωρις να ξοδεψω τιποτα.Σιγουρα εχει θεματα,απλα παραθετω προσωπικη εμπειρια.Οσο για τα χρηματα,και γω δεν το πηρα οταν εκανε 769.Το πηρα σε τιμη που εγω θεωρουσα fair και αφότου περίμενα τον απαιτουμενο χρονο.Η htc κανει λαθη σε marketing κυριως.Πως μας σερβιρου κατωτερου επιπεδου συσκευες σε τρελες τιμες και εμεις τσιμπαμε;Το μαρκετινγκ νικαει τα παντα και πιστευω οτι ειναι εμφανες σε ολους.Επειδη λοιπον δεν εχει μαρκετινγκ,ας κανει μια καλυτερη τιμολογηση μπας και σωθει.

tasos

Έχω το M7 περίπου ένα χρόνο!κανένα πρόβλημα σε τπτ,ούτε μωβ πιξελ,ούτε χαλασμένα ηχεία,ούτε πρόβλημα στο WiFi!πιστεύω είναι το πιο γρήγορο αντροιτ κινητό!Γεια τους τζαμπατζήδες υπάρχουν και τα πλαστικά τύπου galaxy που κολλάνε σαν τρέλα!πιο άρπα κόλλα συσκευές δεν έχω δει στη ζωή μου!Επίσης η λογική άμα είναι να δώσω 750 ευρώ για HTC θα πάρω iPhone είναι καθαρά χωριατοποζεριστικη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.