HTC, Επιστρέφει στη λογική και θα παρουσιάζει λίγα και καλά μοντέλα smartphones

Η αλήθεια είναι ότι η HTC το έχει παρακάνει παρουσιάζοντας διαδοχικά νέα μοντέλα smartphones σε σύντομα χρονικά διαστήματα απαξιώνοντας και στεναχορώντας όσους έχουν χρησοπληρώσει ένα μοντέλο και μετά από δύο μήνες βλέπουν το επόμενο λίγο καλύτερο στα σημεία. Βλέπε περιπτώσεις Sensation με Sensation XE αλλά και Titan με Titan II. Αυτό φαίνεται ότι αλλάζει και καλοσορίζουμε την HTC πίσω στη λογική.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του γραφείου της HTC στην Αγγλία, το 2012 η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε λίγα και καλά μοντέλα ιδιαίτερα από το δεύτερο εξάμηνο του έτους και μετά. Παρ’ όλα αυτά τα νέα μοντέλα όπως το τετραπύρηνο HTC Edge αλλά και τα HTC Ville και HTC Primo φαίνεται ότι δεν θα απουσιάσουν τον επόμενο μήνα από την έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη, το Techblog θα είναι εκεί!

, HTC, Επιστρέφει στη λογική και θα παρουσιάζει λίγα και καλά μοντέλα smartphones

, HTC, Επιστρέφει στη λογική και θα παρουσιάζει λίγα και καλά μοντέλα smartphones

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos9813

ονε οφ δε μπεστ ¨)

Γιώργος Τσ.

Νομίζω πως η HTC το έχει χάσει το παιχνίδι…Έχει μείνει αρκετά πίσω…

Spyros

Ααααααααααααααααααμην!!!!

Stelios GR

αν βαλει και καλα ηχειακια που παιζουν μελωδιες και οχι τριγμους, θα ειναι σουπερ!

Γιώργος Ταχ.

αν το κάνουν αυτό μπράβο τους , θα ανεβούν στα μάτια πολλών καταναλωτών , γιατί όπως γράφεις Κώστα είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και να σου βγάζουν κάτι καινούργιο τόσο γρήγορα

Γιωργος

πρεπει να αλλαξουν και λιγο σχεδιαστικα…

GSM

Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ εαν εχει μεινει η HTC πίσω η SAMSUNG και λοιποι που βρήσκονται;

dimosxania

Αχ βρε HTC…πριν ένα μήνα πήρα το τιταν και πριν δεκαπέντε μέρες έβγαλες το τιταν δυο…για την ακριβεια δν το εχεις βγάλει ακομη,το παρουσιασες…μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας…

Αντωνης

Γιατι πρεπει να περινενω να βγουν νεα , και καλυτερα τηλεφωνα απο την στιγμη που στην αγορα υπαρχει το τελειο ;

teo

@Αντωνης γιατι δεν μας το λες κι εμας και μας αφηνεις στην αγωνια?

marius

με το σκόνη κάτω από την οθόνη τι θα γινει…. :-((

Zafiris

τις s-lcd να κοψουν και θα ναι μια χαρα!

ZJ-HELLAS

Σαν χρηστης htc(desire) και samsung(gsII),εχω να παρατηρησω τα εξης:Η htc υπερτερει σε ποιοτητα υλικων(αν και ακουγονται τριγμοι και το αλουμινιο σημαδευεται ευκολα),αλλα υστερει σε ποιοτητα ηχου και φωτογραφιων και η εσωτερικη μνημη υπολειπεται του ανταγωνισμου.Οσον αφορα το περιβοητο sense UI,ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.

giorgio

Είχα χάσει τον μπούσουλα, κάθε εβδομάδα ήταν σαν να έβγαζαν και ένα νέο μοντέλο. Ειδικά στην Αμερική γίνεται τ-ο χάος.

md03582

εμενα τεσσερα τηλεφωνα htc περασανε απο τα χερια μου, touch 2, touch HD, trophy και desire HD και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο ολα, κανενας απολυτος τριγμος, στιβαρότατα με touch flo και sense να κανουν την διαφορα. Φυσικα και σε καμια περιπτωση δεν εχει χασει κανενα παιχνιδι, η htc παντα εβγαζε κορυφαια κινητα

https://micgadget.com/17214/htc-thinks-low-priced-phone-equals-to-low-quality-product/

“..HTC’s latest earning report, its overall sales had a significant growth from last year, which its net income had about 68 percent increase from a year ago..”

“Furthermore, according to the Q3 handset shipment report, HTC had surpassed Apple and Samsung to become the biggest smartphone vendors in United State as well.”

2/11/2011

Haduuken!

Φίλε giorgio το’χω προσέξει και εγώ αυτό που λες στην Αμερική . Ιδιαίτερα το HTC Rezound που είναι κινητάρα βγαίνει μόνο Verizon και πολλά Droid της Μοτορόλας μόνο για AT&T, οπότε δούλευουν μ’άλλο τρόπο αυτοί .

runner

Αυτο πρεπει να το δει και η samsung που το εχει παρακανει βγαζοντας κινητα με μικρες διαφορες μεταξυ τους. Δεν ειναι υπερ μας αυτες οι πολιτικες. Μπορει να συμφερουν αρχικα τον αγοραστη αλλα οχι μετα τον κατοχο καθως κερδιζεις σε θεμα hardware αλλα υστερεις σε θεμα software. Δεν “μπορει” ουτε η εταιρια ουτε οι xda να ενημερωνουν ολα τα κινητα οσο χρειαζονται.

tainia

επιτέλους έβαλαν μυαλό!!! ή θα ξαναλλάξουν γνώμη και θα ξαναεπιστρέψουν στην ίδια απαίσια πολιτική; Δεν έχω πέσει πάντως θύμα αυτής της τακτικής αλλά μου έχει μείνει από την εποχή των Windows Mobile με τις 1000 περίπου ΙΔΙΕΣ συσκευές με οθόνη 2,8″..!!!

Δημητρης K.

καλη κινηση..τοσα μοντελα και μονο κανα 2 ειναι πραγματικα καλα…
αν και σαν χρηστης φτηνου μοντελου της htc ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δυσκολα θα την αλλαξω.
και οχι! 800 για i-phone δεν δινω! 🙂

Βασίλης

”Νομίζω πως η HTC το έχει χάσει το παιχνίδι”. ”Έχει μείνει αρκετά πίσω…”— Έχω εκπλαγεί με ό,τι έχει γραφτεί εδώ μέσα; ”Επιστρέφει στη λογική;”. ”Απαξιώνει πελάτες;” Σας πληροφορώ ότι είμαι πελάτης της htc (και πρώην κάτοχος smartphone της s. ericsson, nokia και apple και έχω διαθέσει 480 ευρω για το sensation xe (1.5 ghz x2 -εχει μείνει όντως πίσω ;x). Απαξιώνει τους πελάτες τη στιγμή που ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τεχνολογία μεταιχμίου -όχι αιχμής!- σε εξευτελιστικές τιμές και εξελίσσεται συνεχώς (εκτός και αν σας φαίνονται πολλά τα 480 για ό,τι καλύτερο υπήρχε το Δεκέμβρη του ΄11 και λίγα τα 550 για ένα αρχαίο NOKIA ή τα 670 για ένα ”λογικό” αλλά απαράδεκτο, κατά την άποψή μου, iPhone!); Δηλαδή πρέπει να ζηλέψω που θα βγεί καινούργιο μοντέλο ή έχω συμβόλαιο να αγοράζω ό,τι βγάζει η htc, όποτε το βγάζει;
Είμαι πελάτης της HTC και δηλώνω 100% ικανοποιημένος απο το τηλέφωνο που χρησιμοποιώ. Τα άρθρα σας, λοιπόν, δεν διέπονται απο εγκυρότητα και αντικειμενικότητα!

md03582

Βασίλη συμφωνω απολυτα μαζι σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.