HTC Sensation λευκό, Κυκλοφορεί 1 Μαρτίου με Ice Cream Sandwich

Προχθές συζητούσαμε ότι η HTC επιστρέφει στη λογική και σκοπεύει να παρουσιάζει λίγα και καλά μοντέλα κάθε χρόνο, όμως τα λευκά κινητά είναι κάτι διαφορετικό. Όλοι βγάζουν και μια “σπέσιαλ” λευκή έκδοση. Μέσα από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της HTC Ολλανδίας μάθαμε ότι 1η Μαρτίου θα κυκλοφορήσει εκεί το HTC Sensation σε λευκό χρώμα (Ice White) και Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Μέσα από το ίδιο δελτίο τύπου γίνεται αναφορά ότι τα τρέχοντα μοντέλα HTC Sensation και HTC Sensation XE θα αναβαθμιστούν σύντομα σε Ice Cream Sandwich μέσω ΟΤΑ (Over the Air). Τι εννοεί ο ποιητής; Μετά την κυκλοφορία του λευκού Sensation; Μάλλον! Από Μάρτιο-Απρίλιο και μετά να περιμένουμε…

, HTC Sensation λευκό, Κυκλοφορεί 1 Μαρτίου με Ice Cream Sandwich

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Labros 89K

Sensation ενα υπαρχει για εμενα το XL ολα τα αλλα ειναι κακασχημα….

Ανδρεας Α.

Ειναι Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ι !!! Πρεπει να γινει δικο μου!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΔΙΟΣ

2 χιλιαδες εκδοσεις τα ιδια κινητα.Ελεος!Μονο το XL αξιζει.

nick

Το XL δεν είναι κινητό είναι Tablet!!!

than

Το htc sensation XL είναι κανονικό κινητό,όχι tablet.Την ICS στο sensation την περιμένουμε μέσα σε αυτό το πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου!!! 🙂

petnikol87

Παρα πολύ πιο όμορφο σε λευκο….!!!

md03582

απο τα υπαρχοντα sensation το ΧΕ ειναι το καλο…
νομιζω οτι θα πρεπει πρωτα να περιμενουμε τα Ville και Edge…

psilos

και θα έχει τα χαρακτηριστικά του απλού sensation η του sensation xe???

Λευτερης

Εγω εχω παρει απο το Ebay λευκο καπακι για το δικό μου και εβγαλα το αυθεντικό! Είναι ακριβως το ιδιο με αυτο της φωτο! Δε μας τα λεει καλα η HTC! Oσο για το XL είναι κατα πολύ πισω σε θεμα χαρακτηριστικων απο τα άλλα δυο ( μονοπυρηνος επεξεργαστης, αναλυση οθονης 800χ400 σε 4,7” !!!!!!!!!)

nick

Το XL έστω και με το απλοί Sensation όχι το XE είναι χρόνια πίσω και στα χαρακτηριστικά και είναι και γκουμουτζα το είδα τεράστιο λίγο ποιο μικρο απτό Galaxy Note όποιος τον αρέσουν ταμπλετοκινητά μάλλον ας πάει σε Tablet καλύτερα 🙂

Haduuken!

Το φεραν και εδω το λευκο και ενα καφε-ανθρακι Sensation περαν του γκρι, η στο birdphone η digital-master, στα 400 γιουρια , αμα ειχα χρονο θα εδινα και το λινκ .

A.A.

Όχι ρε παιδιά… Μη μου πείτε δηλαδή οτι η HTC ακολουθεί παρόμοια πολιτική με την κακιά-φθονερή-αιματορουφήχτρα Apple… Δεν το χωράει το μυαλό μου… Αφού είναι Android, που σημαίνει open mind-free spirit και whatever-other-crap… Σε λίγο θα μου πείτε οτι όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν το ίδιο σκεπτικό.

On-topic τώρα, ωραίο κινητό αν και έχω μπλέξει τα μπούτια μου με τη σειρά Sensation. Ελπίζω σχεδιαστηκά το επόμενο μοντέλο να έχει πιο αυστηρές γραμμές στην μπροστά όψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.