HTC Sensation Vodafone, Με HTC Watch video και διπύρηνο 1,2GHz

Η HTC ανακοίνωσε το HTC Sensation που δίνει έμφαση στην ψυχαγωγία, χάρη στη νέα υπηρεσία βίντεο HTC Watch. Αποτελούμενο από μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία, το HTC Sensation ενσωματώνει την τελευταία εμπειρία HTC Sense, που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και καθιστά τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής, φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης του.

, HTC Sensation Vodafone, Με HTC Watch video και διπύρηνο 1,2GHz

HTC Sensation
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual Core, Qualcomm
Μνήμη RAM: 756MB
Οθόνη: 4,3 ιντσών, SLCD, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, 1080p HD video, dual led flash
Δεύτερη κάμερα: VGA 640×480 pixels
Εσωτερική μνήμη: 1GB
Kάρτα μνήμης: microSD (έως 32GB)
Bluetooth 3.0, WiFi n, DLNA, GPS
Μπαταρία: 1520 mAh
Διαστάσεις: 126.1×65.4×11.3 χλστ.
Βάρος: 148 γρ.

To HTC Sensation είναι το πρώτο smartphone της HTC που ενσωματώνει το HTC Watch – μια υπηρεσία και εφαρμογή που εισάγει τους χρήστες σε μια online βιβλιοθήκη των τελευταίων δημοφιλών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, η οποία τους επιτρέπει να να αποκτήσουν εύκολα πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο. Το HTC Watch αξιοποιεί την τεχνολογία σταδιακής λήψης για να προβάλλει άμεσα τα βίντεο, χωρίς την ανάγκη να ολοκληρωθεί πρώτα το κατέβασμά τους. Τέλος, το HTC Watch προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης ή αγοράς βίντεο και επιτρέπει την παρακολούθηση τους σε έως και πέντε διαφορετικές συσκευές HTC.

Το HTC Sensation θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο από το δίκτυο της Vodafone σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τιμή δεν έχει ανκοινωθεί.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

57 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros xalkida

Άντε μωρέ HTC!!!!!!
Αυτή είναι δυνατή συσκευή……κόντρα σε όλα τα διπύρηνα πλέον τύπου LG και Samsung!

mike

αρχιζει το πάρτυ!

george kos

sssssssssss this is htc

Zafiris

Ε ρε κόλλημα με τις slcd :))))

Thanos

Όντως Ζαφείρης…..

Αν είχε AMOLED ή ακόμα καλύτερα Super AMOLED, όπως της Samsung ή κάτι παρόμοιο, νομίζω οτι θα ήταν το επόμενο κινητό μου.

Έχοντας όμως δοκιμάσει την Super AMOLED απο το Γαλαξία που έχω τώρα, δύσκολα την αλλάζει κάποιος. Οπότε για μένα το Galaxy S II θα είναι μάλλον μονόδρομος.

Θεωρώ όμως την HTC πιο αξιόπιστη εταιρία. (προσωπική γνώμη πάντοτε)

tsamo

Yey !!! Κοίτα να δεις μια πλάκα που έκανα , πάει να βγει !!! Δηλαδή σε ένα μήνα θα το έχει η voda !! Και δεν ήξερα τι να κάνω με την επιδότηση μου ! Κάπου διάβασα ότι η τιμή της συσκευής θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με του DHD όταν κυκλοφόρησε …. Αν έχει καλό δυνατό ηχείο και μια αξιόλογη κάμερα , θα το πάρω .

Antonis

Παρα πολυ καλο.Αλλα δεν εχει λιγο μικρη μπαταρια?

dimitriskatom

θεικοοοοοοο!!!γεια σου ρε htc..!!

Γιώργος

Ελπίζω να έχει και καλή μπαταρία.Κατά τα άλλα φυσάει!!! Να μαντέψω για την τιμή : 600-650 γιούρια.

johntsia

πολύ καλό κινητό, εκεί που αποφάσισα να πάρω το Samsung Galaxy S II τώρα η htc μου αλάλαξε γνώμη αφού το HTC Sensation έχει το νέο 3d menu,Gorilla Glass με ανάλυση 960×540 pixels, τα μόνο μειονεκτήματα που έχει η συσκευή είναι που δεν έχει κάποια τεχνολογία AMOLED, 16g μνήμη και δεύτερη κάμερα 2mp, σίγουρα το επόμενο κινητό μου η τιμή που ξεκίνησε HTC Desire HD ποια ήτανε παιδιά γνωρίζει κανείς.

Giorgos

απο οτι ειδα γυρω στα 670 ξεκινησε το Desire HD. ελπιζω αυτο να ειναι λιγο χαμηλοτερα…

Μάνος

Τέλειο κινητό αλλά μοιάζει με το HTC PYRAMID!

Manos

Το DHD το ειχα παρει το Δεκεμβρη 600 €, οποτε καπου εκει θα ξεκιναει και το sensation.
Παντως για μπαταρια που λετε, το DHD αντεχει με 1200 mAh, οποτε τα 1520 mAh σ’αυτο θα ειναι μια χαρα! Μονο μειονεκτημα οπως ειπαν και οι περισσοτεροι ειναι η οθονη, αν και πιστεψτε με, και η S-LCD του DHD ειναι μια χαρα!

mitsos

θα είναι το επόμενο μου κινητό

vasilis.

Μνήμη RAM: 756MB

nuff said

johntsia

Πότε θα κυκλοφορήσει εδώ ξέρουμε.

manos.d

KINHTAΡΑ!!!

Pavlos Kam

Η απαντηση της HTC σε ολους αυτούς που λενε διαφορα τωρα τελευταία.Το επομενο μ κινητο.

giannis

Δεν γίνεται να πάρω το galaxy s2 που είναι πολύ πιό λεπτό πολύ πιό ελαφρή και αν βάλεις δίπλα-δίπλα τις οθόνες θα χαζεψεις αλλά να μου το φορτώσουν με το HTC sense και όσα καλά σημαίνει αυτό?

Giorgos

Όντως μια χαρά είναι η SLCD, καλά, όχι σαν την AMOLED αλλά εντάξει δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα. Το συνηθίζεις!

johntsia

Να και το Benchmark του HTC Sensation με πολύ χαμηλή απόδοση να περιμένουμε όμως και άλλα Benchmarks για να κρίνουμε https://www.slashgear.com/htc-sensation-benchmarks-with-sunspider-and-quadrant-12145810/

μητσάκος

Ειμαι fan της htc αλλα σορρυ εχει καταντησει αηδια πλεον να μν βαζει παραπανω απο 1γιγα εσωτερικη μνημη!ειναι τραγικο πλεον αυτο το πραγμα!τι θα παθουν αμα βαλουν 4γιγα για παραδειγμα;

fred

Δυνατη συσκευη,παρτυ θα γινει απο εδω κ περα.μονο καλο για τους αγοραστες,κανει ο ανταγωνισμος..

teodore88

αψογη συσκευη! ..νμζω πως θα ζησω και χωρις amoled 😛 εμενα με χαλαει που χαλασαν τον aspect του dhd και το γυρισαν σε 16:9

teodore88

htc innovation returns!! …και ας τρεχουν οι αλλοι να υπερχρονισουν τις συσκευες τους!

Marios Basileiou

Αν δεν ειχα αγορασει το desire πριν ουτε ενα χρονο θα ηταν το επομενο κινητο μου αυτο σιγουρα!!Ομορφο,γρηγορο και με το καινουργιο Sense!!Αλλα τωρα πιστευω ειναι λιγο υπερβολη να δωσω αλλα 500+ ευρω χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα με το κινητο μου….!!

Θοδωρής

+1 @Marios Basileiou … Μια από τα ίδια και εγώ. Αγόρασα το Desire σχεδόν με το που βγήκε και από τότε έχουν βγει 5+ συσκευές. Είπαμε να ακολουθούμε την τεχνολογία αλλά η HTC το παράκανε 🙂 … Σε λίγο θα αγοράζουμε κινητά με leasing χοχο …

Τέσπα, έτσι είναι η τεχνολογία … λεφτά να έχεις να τα “καις” 😉

Giorgos

https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=109063163 Παίδες εδω λεει για τιμη στην εελάδα κάτω απο 600 Ε! Μακάρι !

Ιωαννης

Εχοντας χρησιμοποιησει πολλα κινητα,πιστευω οτι η samsung υπερτερει της htc σε:1)Οθονη 2)Photo 3)Video(κορυφαιο παρεχει και η lg) 4)Μνημη 5)apps(λογω των επιπλεον δικων της εφαρμογων).Υπολειπεται σε:1)Interface(ελεω sence ui) 2)Υποστηριξη(η ace hellas κανει καλη δουλεια).ΥΓ:Τωρα χρησιμοποιω το htc desire.

Alex@r@s

φοβερό. όλο και καλύτερη πλησιάζοντας την κορυφή. πολλά μπράβο στην εταιρεία. έχω το dhd οπότε ακόμα θα περιμένω αρκετά για την επόμενη μου συσκευή που λογικά θα είναι πάλι HTC.
αναμένω τα του νοέμβρη 😀

Giorgos

HDMI θυρα θα έχει ??? η μπαταρια δεν νομίζετε οτι είναι λίγο μικρη ?

Nikos Pappas

@Giorgos λέει:
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 στις 12:56

HDMI δυνατότητα = ΝΑΙ μέσω
Mobile High-Definition Link (MHL)
(micro USB) and the most popular HDTV connection (HDMI)

https://www.youtube.com/watch?v=ZtwTcnR0hqA

Nikos

Καποιο Hands on..?ξερω οτι ειναι νωρις αλλα αυτη η συσκευη μ εκανε κλικ κατευθειαν αυτο π περιμενα απο την htc…Ποτε ερχεται ελλαδα ξερουμε??

constadinos

ίσως το καλύτερο HTC…

Marios Basileiou

@Θοδωρής Δυστυχως θα συμφωνησω,ετσι ειναι η τεχνολογια αλλα ατε τι μπορουμε να κανουμε…ή συμβιβαζομαστε ή αγοραζουμε συνεχως…!!!
Κριμας παντως…θα μου αρεσε να το ειχα:P
Δεν γινεται να αγορασουμε το CPU μονο??χεχ

Dr. Android

Αυτά είναι! HTC και ξερό ψωμί

johntsia

Τέλειο κινητό το ποιο όμορφο htc phone που έχει βγάλει, παιδιά θα ήθελα να μάθω το HTC Desire HD που έχει 756MB μνήμη ram πόσο μνήμη έχει ελεύθερη.

teodore88

απο τα 768 τα 128 πηγαινουν για γραφικα.. δλδ 650 παρα κατι απομενουν.. στο ξεκινημα της συσκευης εχεις ελευθερα λιγο λιγοτερο απο 400 mb κ οταν φορτωσουν τα widgets του sense απομενουν γυρο στα 340.. αυτα τα 340 μπορεις να κανεις οτι θες! ;P

teodore88

..μονο κ μονο που εχει αλουμινενια κατασκευη ειναι ανωτερο απο το GS2 😛 ..κατα τ αλλα εχουν ελαχιστες διαφορες!

johntsia

Ευχαριστώ φίλε teodore88 έχω το omnia 2 και από μνήμη τα πάει χαλιά δεν έχω πάρει ποτέ htc τηλέφωνο και έτσι δεν ξέρω πολλά από htc, δηλαδή είναι αρκετή η μνήμη του τηλεφώνου για να μην κολάι γιατί ενδιαφέρομε να το πάρω η να πάω σε αγορά του GS2, παιδιά εσείς τι με προτείνετε να πάρω?

teodore88

κοιτα, τα υπερ του GS2 ειναι η οθοναρα του φυσικα και το compact μεγεθος/βαρος! ..τα θετικα του sensation ειναι η ποιοτητα κατασκευης, αλουμινιουν unibody ειναι αυτο, και το UI του γτ οπως και να το κανουμε το sense ειναι απιστευτο!! ..μιας που δεν ειχες ποτε htc, μπορεις να την εμπιστευτεις.. εχω htc τα τελευταια 5 χρονια και ξερω πως η υποστηριξη των συσκευων της ειναι αψογη!! ..και απο μνημη, εγω με το DHD οσες εφαρμογες και να του φορτωσω δεν κολλαει ποτε 😉

johntsia

Ευχαριστώ και πάλι φίλος αποφάσισα να πάρω το HTC Sensation έχει πολύ ωραίο design και είναι ποιοτικό καμιά σχέση με το GS2 και έχει το νέο 3d Sense.

kokour1986

Σε σχεση με το Optimus 2x έχει καλητερο cpu 1.2Ghz to HTC 1Ghz to Lg καλήτερη Ram 756Mb HTC 512Mb LG αλλα το Lg τα πάει καλητερα στην μπροστά κάμερα,στην εσωτερική μνίμη, στο οτι υποστιρίζει Nvidia Tegra Zone λόγο του Tegra cpu και φυσικά στην πολύ χαμιλή τιμή για αυτά που προσφέρει.Οσο για την οθόνη σίγουρα μια super amoled θα ήταν ακόμα ένα + και για τα δύο τηλέφωνα αλλα δυστιχός…Παντως για να ειμαστε και ρεαλιστές η Amoled οθόνες εχουν ενα μεγαλο κουσούρι θα το ελεγα σε εξοτερικο περιβάλον με εντονο φως ακομα και με την ριθμιση της φωτινότιτας στο μέγιστο.Αυτο το λέω μετα απο 7μινη εμπιρία με Super amoled sto s8500 wave.Με λίγα λογια γιατι ξέφιγα λιγο απο το θέμα αν το Sensation έρθει πρώτα ο θεός Ελλάδα η τιμή δεν θα πρέπι να ξεφέβγει κατα πολύ απο το optimus 2x πολύ απλα γιατι δεν προσφέρει στο σύνολο κατι παραπάνο απο το 2x το οποίο πραγματικά μας άφισε εκπλικτους με την τιμη του.

Nikos

Να περιμενουμε καποιο Hands-on??

Alex@r@s

Όποιος θέλει έχει hands – on στο GSMarena.com

https://www.gsmarena.com/htc_london_2011-review-586.php

😉

johntsia

Ο επίδοσής του HTC Sensation είναι πολύ χαμηλές όπως είπα επάνω που είδα στην ιστοσελίδα https://www.slashgear.com/htc-sensation-benchmarks-with-sunspider-and-quadrant-12145810/ ξέρει κανένας που οφείλεται, μήπως είναι πρώιμη εκδοσή της συσκευής και είναι λανθασμένο benchmark

Φιλιππος

Παιδες εχει δοκιμασει κανεις μπαταρια αλλης εταιριας σε htc smartphone?με ενδιαφερει η μεγαλυτερη αυτονομια της συσκευης αν αυτο ειναι εφικτο ευχαριστω.

sdaoulas

καπου διαβασα οτι θα ερθει σε τιμη 599 ακρως ανταγωνιστικη. Με στοχο το Samsung Galaxy S II το οποιο εχει και αυτο 600€

Spyros

Εχουμε κανα νεο για το ποτε θα ερθει Ελλαδα ρε παιδια?

Κώστας Βλαχάκης

Spyros, δεν έχουμε κάποιο νέοτερο. Θα ενημερώσουμε μόλις μάθουμε 🙂

ΧΡΗΣΤΟΣ

Με ενδιαφέρει πάρα π-ολύ. Περιμένω νέα ενημέρωση Κώστα. Τέλειο κινητό.

tsamo

Παιδιά , ξέρουμα αν το HTC Sensation θα έχει pentile matrix ? Γιατί κάτι ακούγεται στο intenet αλλά δεν έχω βρει κάτι σίγουρο …

Marios Basileiou

Ξεκινησαν οι προπαραγγελιες στην Voda της Αγγλιας https://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/htc-sensation?cid=som-ds-dr-htcpyra-as48120111110022 και αναμενεται να κυκλοφορησει στης 19 του Μαη.Αντε και με το καλο και στην Ελλαδα συντομα!!!!

Nikos

Ποτε θα κυκλοφορησει Ελλαδα βρε παιδιααααα???

psilos

ρε παιδιά τι παραπάνω έχει το desire sensation από το desire s? εκτός από πιο μεγάλη οθόνη, κάμερα και επεξεργαστή…….?? τόσο μεγάλη διαφορά έχουν?

Κώστας Βλαχάκης

Τι άλλο θέλεις; Δεν είναι διαφορές αυτές που περιγράφεις;

psilos

Κώστα τι θα μου πρότεινες εσύ? galaxy s2 η htc sensation?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.