Όλα τα νέα PDA και Smartphone της HTC

, Όλα τα νέα PDA και Smartphone της HTCΗ ACE-Hellas παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τέσσερις νέες συσκευές HTC, τις HTC Shift, HTC P6500, HTC S730 και HTC Touch Dual. Με σημαντικές καινοτομίες και προηγμένα χαρακτηριστικά, οι νέες συσκευές εδραιώνουν την HTC ως τον πρωτοπόρο κατασκευαστή PDA/κινητών τηλεφώνων, που καλύπτουν ακόμα και τις πιο σύνθετες επαγγελματικές ανάγκες.

Το HTC Shift σηματοδοτεί πραγματικά την έλευση μιας νέας εποχής στο mobility, καθώς είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές παγκοσμίως, που παρέχει ταυτόχρονα το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Vista και την τεχνολογία push email. Συνδυάζει τις πολλαπλές δυνατότητες των Vista με τις επιλογές συνδεσιμότητας μέσω 3G και HSDPA και τον κομψό, εργονομικό σχεδιασμό. Το Shift ενσωματώνει για πρώτη φορά την καινοτόμο τεχνολογία SnapVUE, που παρέχει άμεση πρόσβαση σε e-mail, ημερολόγιο, SMS και επαφές, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει πλήρως η συσκευή. Το γεγονός αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και παρατείνει τη διάρκεια της μπαταρίας, η οποία μπορεί – σε κατάσταση αναμονής – να φτάσει τις 2 μέρες. Με βάρος μόλις 800 γραμμάρια και συρόμενη οθόνη 7 ιντσών, το HTC Shift αποτελεί περισσότερο από ποτέ τον ορισμό του κινητού γραφείου.

, Όλα τα νέα PDA και Smartphone της HTC
Το HTC P6500 έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εταιρική αγορά και αποτελεί ιδανική λύση για πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς, όπως είναι η εφοδιαστική αλυσίδα και η διακίνηση εμπορευμάτων, η παροχή υπηρεσιών υγείας ή ασφάλειας. Ενσωματώνοντας δυνατότητες και χαρακτηριστικά, όπως σάρωση barcode και αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, οθόνη 3,5 ιντσών και κάμερα 3 megapixel με αυτόματη εστίαση, η συσκευή δίνει τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που, σε συνδυασμό με επιπλέον εφαρμογές, θα καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης ή οργανισμού. Το HTC P6500 διαθέτει εσωτερική μνήμη 256MΒ με δυνατότητα επέκτασης στο 1GΒ με 2 υποδοχές καρτών μνήμης. Το πανίσχυρο αυτό εταιρικό εργαλείο υποστηρίζεται από δυνατότητα σύνδεσης 3G/HSDPA και GPS, εξασφαλίζοντας έτσι πως το P6500, εκτός από μια πρωτοποριακή συσκευή–εργαλείο είναι και μια εξαιρετικά ευέλικτη κινητή πλατφόρμα.

, Όλα τα νέα PDA και Smartphone της HTC
Η νέα έκδοση του επιτυχημένου S710, το HTC S730 ενισχύει τις δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες με επιλογές συνδεσιμότητας 3G/HSDPA και επεξεργαστή στα 400MHz για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν υψηλές ταχύτητες σύνδεσης και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Κομψό, με μικρό και εργονομικό σχήμα, το HTC S730 διαθέτει πλήρες, συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο, γεγονός που το καθιστά ιδανική λύση για όλους όσους εργάζονται εν κινήσει και θέλουν εύκολη πρόσβαση στα e-mail τους και στο internet. Η συσκευή βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.

, Όλα τα νέα PDA και Smartphone της HTC
Τέλος, το HTC Touch Dual έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των συσκευών HTC με τεχνολογία αφής. Το Touch Dual διατηρεί όλες τις καινοτομίες και τα μοναδικά πλεονεκτήματα του HTC Touch, όπως την επαναστατική τεχνολογία αφής TouchFlo, και επιπλέον διαθέτει ένα κομψό, συρόμενο πληκτρολόγιο και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες μέσω των τεχνολογιών 3,5G και HSDPA.

Οι νέες συσκευές θα είναι εμπορικά διαθέσιμες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Μου αρέσει πάρα πολυ το HTC S730 είναι μια πολυ καλη επιλογή με αρκετά δυνατό επεξεργαστή και ολοκληρωμένο πληκτρολόγιο!!

tasosvel

Αναλυτικλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του P6500

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional

Μνήμη: 1GB ROM

Οθόνη: 3.5″ έγχρωμη TFT LCD, Anti-Glare

Δικτύωση:

* HSDPA/UMTS: Tri-band 850, 1900, 2100 MHz
* GSM/GPRS/EDGE: Quad-band 850, 900, 1800, 1900 MHz
* Wi-Fi
* Bluetooth v2.0

Παρεχόμενες Θύρες: Κάρτας 3V USIM/SIM

Θύρες Επέκτασης: 2 x Υποδοχή SD/MMC

Σύστημα Ήχου: Ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο

Πληκτρολόγιο: Όχι

Εργονομικά Χαρακτηριστικά:

* Πλήκτρο πλοήγησης 5 κατευθύνσεων
* Πλήκτρα συντομεύσεων

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:

* Δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης βιομηχανικών εφαρμογών
* Ενσωματωμένος δέκτης GPS
* Υποστήριξη HSDPA για ταχύτητες μέχρι 384kbps για Upload και 3.6Mbps για Download και UMTS για ταχύτητες μέχρι 384kbps για Upload/Download
* Έγχρωμη κάμερα 3 Megapixel με αυτόματη εστίαση
* Δυνατότητα ανάγνωσης 2D Barcode προϊόντων
* Προστασία δεδομένων με δακτυλικό αποτύπωμα
* Δυνατότητα αυτόματης διαγραφής δεδομένων σε περίπτωση κλοπής ή εξαφάνισης της συσκευής
* 2 υποδοχές καρτών επέκτασης μνήμης για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο

tasosvel

το κανονικο touch νομίζω οτι ειναι πιο ωραίο !! δεν μου αρεσουν τα smartphone που δεν εχουν qwerty πληκτρολογιο !!:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.