HTC: Οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android M

Η Google ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την επόμενη έκδοση του mobile OS της που προς το παρόν αποκαλείται Android M και θα αντικαταστήσει το Android Lollipop. To Android M είναι ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης και δεν το περιμένουμε επίσημα πριν το τρίτο τρίμηνο του 2015. Ωστόσο, πολλοί χρήστες θα αναρωτηθούν αν τα smartphones τους θα αναβαθμιστούν.

Android M: Επίσημα το νέο OS με έμφαση στην εμπειρία χρήσης

Η HTC είναι αυτή που δίνει τις πρώτες πληροφορίες οι οποίες έρχονται δια στόματος Jeff Gordon, Senior Global Online Communications Manager. Μέσω του Twitter επιβεβαίωσε ότι HTC One M9 και HTC One M9+ θα αναβαθμιστούν σε Android M, και σύντομα θα μάθουμε και άλλα μοντέλα που θα πάρουν το update. Από την στιγμή που δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δώσει η Google την τελική έκδοση στους κατασκευαστές, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα δώσε η HTC την αναβάθμιση.

Ο Gordon ανέφερε ότι θα αναβαθμιστούν και άλλες συσκευές, χωρίς να αναφέρει ποιες, αλλά φανταζόμαστε ότι θα είναι τα περισσότερα high-end και mid-range smartphones του 2014.

H Google αναφέρεται στο Android M ως “the most powerful release ever” με “εκατοντάδες βελτιώσεις” μεταξύ των οποίων είναι η διάρκεια μπαταρίας, απλοποιημένα app permissions, Android Pay και άλλα πολλά.

HTC: Οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android M, HTC: Οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android M

HTC: Οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android M, HTC: Οι πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android M

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χαρης

Καλα κατσε πρωτα να δωσεις στα μινι κανα λολλιποπ και μετα μιλα για android m

paul

Δεν πρόκειται…ολα αυτό με τις αναβαθμίσεις είναι πονεμένη ιστορία τελικά

dark_master

@Χάρη μπορεί να μην δίνει μεν στα μίνι λόλλιποπ αλλά όσα την πάρουν έχουν τα λιγότερα προβήματα.Επίσης δες αυτό πρώτα. ίσως δεις κάποιες εκπλήξεις! 😉

https://www.computerworld.com/article/2923622/android/android-upgrade-report-card-lollipop.html

Genesis

χαρης

πάλι καλά να λες που δεν τους δίνει την lollipop και δεν έχουν θέματα…

χαρης

@Genesis
Αμα η καθε εταιρια κατσει και το δουλέψει το λολλιποπ σωστα οπως εκανε πχ η lg για το g2 αλλα δυστηχως μονο για αυτο τοτε ολα θα ηταν μια χαρά.Δεν απευθύνομαι προς htc μονο αλλα και samsung και sony γιατι το λολλιποπ για παράδειγμα σε z1 την καμερα την χάλασε.Γενικα σε θέμα update ολες η εταιρίες το εχουν χαλάσει εκτός απο apple και microsoft (τουλάχιστον απο οσο γνωρίζω).Σκεψου τωρα ενας να εχει δωσει 700€ και, με την εταιρια του να του δινει προβληματικό update θα βγαζει καπνούς και με το δικιο του.Τελος παντον μακαρι να ξυπνήσουν όλοι γιατι χωρις υποστηρίξει οι εταιριες θα χανουν πελατες.

χαρης

@dark_master
Οκ η htc εχει τα λιγοτερα προβλήματα αλλα δεν θα ηταν καλύτερο να δωσει στους κατόχους με τα μίνι ενα απροβληματιστο λολλιποπ να μην χασει και τους πελάτες της

petros

Μπράβο στην htc που σέβεται τους πελάτες που έχουν πάρει την ναυαρχίδα της εταιρείας και πάντα ενημερώνει κατευθείαν για ενημερώσεις και αναβαθμίσεις.

chaos

Εδω εχει ακυρωσει ολα τα one mini και θα δωσει android m.
Ασε μας ρε htc 700 ευρω κινητο με τα χιλια ζορια το δινεις αναβαθμιθση για τα μικροτερα μοντελα ουτε λογος. Εκει στον πατο με τις χορηγιες στην ουεφα δεν θα δεις προκοπη τα κοροιδα ξυπνησαν.

dark_master

@Chaos το 816 ήταν ναυαρχίδα που εκανε 700 ευρώ? Το 820 που είναι για να την πάρει κοστίζει τόσο?
Το θέμα για σένα είναι να παιρνεις τα updates ή να τα παίρνεις και να σου δουλεύουν απροβλημάτιστα? Σε εχω ρωτήσει κ στο παρελθόν σε θέμα που μπήκες να κράξεις πάλι την HTC αλλά ποτέ δεν απάντησες. Επειδή θεωρώ πώς κανείς μας δεν έχει κέρδος από αυτό αλλά κάνουμε την τρέλα μας θεωρώ ότι θα μου απαντήσεις αυτή τη φορά.
Εντελώς φιλικά…

@χάρης δεν νομίζω να μην το έχει σκεφτεί. Εταιρεία είναι και θέλει να βγάζει λεφτά. Απλώς προτιμά να μη βγάλει κάτι παρά να βγάλει ένα update που θα της στοιχίσει και σε δυσφύμηση αν δεν δουλεύει σωστά αλλά και σε πόρους…

χαρης

@dark_master
Αμα το προσέξει στην οργάνωση του λολλιποπ μια χαρα θα τα παει.Ισος ομως δεν δεινει λολλιποπ για να δωσει στα μινι το android m ποιος ξερει στην πορεία θα μάθουμε παντος θα ηταν καλη κίνηση.

vaggelas

Εγω εχω το desire610.Δεν εχει κανει ακομα update σε lollipop αλλα καλυτερα γιατι σε πολλα samsumg και lg δε τρεχει καλα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.