Τιτανομαχία, HTC Thunderbolt vs LG Optimus 2x vs Samsung Galaxy S2

Από σήμερα το πρωί κάθομαι και καταγράφω τα απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά των HTC Thunderbolt, LG Optimus 2x, Samsung Galaxy S2. Όλα με διπύρηνο επεξεργαστή μπόλικη μνήμη RAM και δυνατές κάμερες. Όλα με Android. Συγκέντρωσα λοιπόν τα διαθέσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους σε αυτό τον πίνακα για σύγκριση.

Σημείωση: Αναφερόμαι σε φήμες και για κινητά (εκτός από το LG) που δεν είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσουν με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να μην κυκλοφορήσουν ποτέ ή να κυκλοφορήσουν άλλα με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και διαφορετικά ονόματα.

, Τιτανομαχία, HTC Thunderbolt vs LG Optimus 2x vs Samsung Galaxy S2

Το LG Optimus 2x είναι το μόνο που έχει ανακοινωθεί επίσημα, το HTC Thunderbolt λέγεται ότι θα ανακοινωθεί μεθαύριο στις 6 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2011 στο Λας Βέγκας, ενώ το Samsung Galaxy S2 είναι ακόμα φάντασμα και ακούγεται ότι θα ανακοινωθεί το Φεβρουάριο στην έκθεση Mobile World Congress στην Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί!). Περιμένουμε απάντηση από Sony Ericsson και Motorola.

Με βάση τα τεχνικά χαρκατηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα αλλά και τις φήμες,
Eσείς ποιο θεωρείτε ότι είναι ο “αρχηγός”;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Το επόμενο μου κινητό θα είναι κατά 95% το Samsung Galaxy S2!! Το είχα 100% σίγουρο, αλλά το HTC Thunderbolt μείωσε ελαφρώς το ποσοστό!!

Άσχετο: Γίνεται να έχει 2πύρηνο 2 GHz;;; Πολύ δεν είναι;;; Μήπως θες να πεις 2πύρηνο 1 GHz ή 2GHz με έναν πυρήνα;;;

Spiros Mtrl.

Δεν μπορώ να ψηφήσω επιδή δεν έχω δεί κάτι σίγουρο.

Πιστεύω είναι ακόμα νωρίς και λόγια του αέρα να μιλάμε για τέτοια κινιτά, μόνο να σκεφτείς την κατανάλωση που έχεις ένας δυπήρηνος σε σχέση με έναν απλό είναι ασύγκριτα ποσά. Δηλαδή η μπαταρία σου θα τελειώνει σε λίγες ώρες αν όχι σε λίγα λεπτά.

Μιλάνε οι εταιρίες για τέτοια για την εντύπωση πιστεύω και όχι για κάτι άμεσο.

AndreasManou

Πολυ μπροστα και τα 3 κινητα… πηρα πριν 2 εβδομαδες το Desire HD και ηδη ζαχαρωνω ενα απο τα samsung galaxy S2 i htc Thunderbolt… το htc πρεπει να εχει οπωσδηποτε μια τεραστια σε χωρητικοτητα μπαταρια και εννοειται super amoled οθονη αλλιως δεν θα εχει τυχη μπροστα στο samsung…ειδωμεν..

George

Καλά θα κονταροχτυπηθούν άσχημα αυτές οι 3 εταιρίες με τα κινητά που βγάζουν…
Ο αρχηγός είναι το samsung ανδιαμφησβήτητα αλλά αν αγόραζα κάποιο από τα 3 θα επέλεγα το htc λόγο της υποστήριξης που σου δίνει aftermarket…

Θα είστε στην MWC;; Να περιμένουμε μπόλικο υλικό;;!! 🙂

Eρωτόκριτος

Τούμπανα κινητά και τα 3. Πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι μέχρι που θα φτάσουν.
Κώστα διάβασα οτι το Thunderbolt θα έχει τελικά τον single-core ARMv7 1GHz. Οπότε κάπως αλλάζει το τοπίο. Μέχρι βέβαια να ανακοινωθούν επίσημα, πολλά θα ακουστούν.

(το λινκ για αυτό που διάβασα https://androidspin.com/2011/01/03/breaking-htc-thunderbolt-4g-processor-revealed/)

REDODIN7

Κώστα και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω όταν λες 2GHz εννοείς 2 χ 1 δηλαδή σύνολο 2 ή 2 χ 2 δηλαδή σύνολο 4GHz !!!!
Αλήθεια πότε περίπου βγαίνουν , μιλαμε για σχετικά κοντά πχ καλοκαίρι ? η για πιο μακρυά ?

ΟΚ Κώστα, αλλά η λογική λέει ή 2 GHz με 1 πυρήνα ή 1 GHz με 2 πυρήνες.. Έχεις δίκιο δεν είναι τίποτα σίγουρο, αλλά με 2πύρηνο 2 GHz η μπαταρία θα αδειάζει σε ελάχιστες ώρες, όσο μεγάλη και να είναι…

kostas

Ο Χριστος κι η Παναγια! Τουμπανο! Ποσο θα ηθελα να δω τι ετοιμαζει η Apple για το iPhone 5, πιστευω οτι θα μεινουμε αφωνοι φετος!

Eρωτόκριτος

Η apple μπορει να αποφασίσει να βγάλει κινητό σε normal τιμη. Αυτό θα ήταν έκπληξη (let the flaming begin 😛 )

Nektarios

Ειμαι 100% Galaxy s 2 αλλα ειναι φαντασμα ακομα και ετσι κανει χωρο σε πωλησεις αλλου !!Αν ηταν διαθεσιμο τωρα θα το επερνα με κλειστα τα ματια αλλα αργει

Giwrgos

Θελω να παρω κινητο μολις πουλισα το iphone 4 μου και το htc desire hd μου και εχω αρκετα λεφτα στιν ακρη θα ελεγα!!!!!Αξιζει να περιμενω να παρω καπιο απο τα κινητα που θα βγουν η εκανα μακακια και θα αργισουν παρα πολι τα νεα μοντελα???

@Giwrgos

Για το Galaxy S2 διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2011. Τώρα πότε ακριβώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.. Και ‘γω το περιμένω, αλλά προσωπικά δεν βιάζομαι.

Lio

Aπο τα 3 τηλεφωνα (αν και ειναι ακομα πολυ νωρις για κρινουμε) πιστευω πως το galaxy για μια ακομα φορα θα γινει ο ηγετης…Η samsung εχει βρει τη μαγικη συνταγη. Το μονο που της μενει ειναι να την εξελιξει κ να την προσαρμοσει στα σημερινα δεδομενα. Πραγματικα αν το νεο galaxy το υποστηριξει (εστω κ για ενα χρονο) κ το κατασκευασει με ποιοτικα υλικα τοτε θα αργησουμε να δουμε αντιπαλο του!

Nick Amanatidis

το lg θα βγει με tegra απ´οσα εχω διαβασει σε καποια αλλα blogs.. απλα το λεω. απο τα τρια προς το παρον φαινεται πιο δυνατο το samsung αλλα η ιστορια λεει πως η htc ξερει να φερεται καλυτερα στους πελατες τις.. ειδωμεν.. εν αναμονη των τιμων ακομα…

marios

Κώστα δεν έβαλες το anzu βάλε και αυτό μέσα σε αυτά

giorgio
michalis-mclaren

Το Galaxy S2 είναι ο αρχηγός και πάλι σε αυτό βοηθά η Super Amoled 2.Η Samsung έχει κάνει την μεγάλη διαφορά αλλα αν θέλει να την κρατήσει να φροντίσει να υποστηρίζει τα προϊόντα της και να αναβαθμίζονται χωρίς την χρήση του kies! Νομίζω αυτό θα ήταν η καλύτερη διαφίμηση για την ίδια ώστε να τρέξουν όλοι να το πάρουν.

Μιχάλης Κουράτορας

Και εγώ είμαι της άποψης περί του Galaxy S2 λόγο οθόνης ,αλλά για μένα 8α παίξει μεγάλο ρόλο και η μπαταρία .Εδώ τώρα ξεζουμίζεται τόσο εύκολα , με 2x επεξεργαστές αν δεν έχει τουλάχιστον 1800mah 8α υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

λefteris

Εγώ που μαζεύω το σαγόνι μου από το πάτωμα και θεωρώ τον εαυτό μου παθών με το HD2, να πω το εξής:

Προσοχή στο μέγεθος και την μπαταρία!

Κωστής

Ρε παιδιά,το αν είναι διπύρηνος ένας επεξεργαστής δεν σημαίνει ότι πολλ/ζεις την ταχύτητα του επί 2.Απλώς σημαίνει ότι λειτουργούν ταυτόχρονα δύο πυρήνες σε περίπτωση πολλών διεργασιών,αλλά με ταχύτητα 1Ghz.Στην πραγματικότητα είναι άχρηστος ένας δυπύρηνος επεξεργαστής σε ένα κινητό και το βάζουν μόνο και μόνο για λόγους μάρκετινγκ οι εταιρίες…

Πόσοι από ‘σας είχατε πρόβλημα με τον μονοπύρηνο 1Ghz?? Αυτό που μετράει σε έναν καλό επεξεργαστή είναι το Cache Memory,το οποίο ούτε που γνωρίζουμε πόσο είναι στα κινητά…

Παρ’όλα αυτά είναι επιλογή του καθενός για το τι θα αγοράσει,απλώς επειδή διάβασα κάτι “περίεργα” κόμεντ τοποθετήθηκα για να χαλαρώσετε λίγο με τους διπύρηνους…

Φιλικά…

Nightmare

Ο Κωστής έχει δίκιο σε αυτό που λέει 😉
καλά το Galaxy S2, με έχει πωρώσει! θέλω να δὠ αυτήν την νἐα SuperAMOLED2!!! ποοοο
και απ’ότι είδα, οι 5άρες κάμερες έγιναν πλέον 8!

Αλέξανδρος Παπ

Lg Δαγκωτό, ας βάλουνε τις 4.3 οθόνες εκεί που ξέρουνε τα λαμόγια.

versavel

Η τεχνολογια τρεχει πλεον τοσο γρηγορα στα “κινητα”(?) που σε πιανει το αγχος πως μολις αγορασεις το καλυτερο, καθεσαι και σκεφτεσαι μηπως εκανες λαθος γιατι σε κανα μηνα θα δεις ή θα μαθεις για κατι ακομα πιο καλο απο αυτο που μολις πηρες…τοσο που ειναι καλυτερα να ασχολεισαι με αυτα για να περνα η ωρα αλλα στο τελος να μην παρεις κανενα…για το θεμα μας,το galaxy S2 ειναι ανωτερο απο τα αλλα δυο..ωσπου να ερθει ομως,εγω περιμενω την εκπληξη απο sonyericsson,motorola…

giannis

λοιπόν εγώ τί θέλω να δώ:
1,2 Ghz επεξεργαστή μου φτάνει απλός όχι dual core
οθόνες απο 3,5 μέχρι 4 μάξιμουμ(3,5- 3,7- 3,8 -4)
κάμερες απο 8 και πανω αν και μία καλή 8άρα είναι αρκετή
να παίζει 720p τα 1080 δεν μου κάνουν ανάγκη να τα δώ στο κινητό θέλω την 22άρα
μου αραχτός στο κρεβάτι
τουλάχιστον 32 γίγα μιας και θα τραβάει 720p αλλά και επειδή με έχουν βολέψει
και δεν χρειάζομαι πλέον extra φλασάκι
υποστήριξη για πάνω απο ένα χρόνο
επιλογές απο κινητά με qwerty
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΠΑΑΑΑΤΑΑΑΑΡΙΙΕΕΕΕΕΣΣΣ – τεράστιες να το χρησιμοποιώ φούλ όλη μέρα 3g ή wifi msn,ταινία,μουσική,τηλέφωνα ίντερνετ,αυτόματη ενημέρωση για rss , mail κτλ και να μην τελειώνει με τίποτα η μπαταρία αυτό θέλω. Ας τα βάζαν κάτω όλα τα μεγάλα κεφάλια για ένα εξάμηνο ας μην προχωρούσαν καθόλου στους άλλουσ τομείς να προχωρούσε αυτή η τεχνολογία για το καλό όλων. Τώρα να αναφέρω ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα ανεχόμουν περιορισμούς τύπου bluetooth,τύπου δεν μπορώ ηνα χρησιμοποιήσω mass storage κτλ το θεωρώ περιττό

Giwrgos

Θελω να παρω κινητο μολις πουλισα το iphone 4 μου και το htc desire hd μου και εχω αρκετα λεφτα στιν ακρη θα ελεγα!!!!!Αξιζει να περιμενω να παρω καπιο απο τα κινητα που θα βγουν η εκανα μακακια και θα αργισουν παρα πολι τα νεα μοντελα???Μηπως μπορεις να μου απαντησεις εσυ Κωστα!!!

Kostas

Από άποψης hardware πιστεύω το SGS2 θα είναι μπροστά.

Από ποιότητα κατασκευής και software η HTC είναι πολύ μπροστά.

Έχοντας δουλέψει με SGS και HTC Desire για πολλούς μήνες μπορώ να πω πως το Sense UI δίνει πολλές λειτουργίες που το βάζουν πρώτο λόγω της ευχρηστίας του.

Όσο για την LG, δεν έχει βγάλει μέχρι τώρα κατά την άποψη μου σοβαρό high end κινητό, περιμένω reviews για το Optimus 2x, αλλά να το πιάσω και στα χέρια μου.

Btw νομίζω το LG έχει AMOLED οθόνη και όχι LCD.

fred

αυτος ειναι πραγαμτικος πολεμος, με τετοια χαρακτηριστικα.και εμενα για samsung με βλεπω.

stelios gr

κι εγω πιστευω οτι το samsung εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα… (συν την γνωστη καλη ποιοτητα κατασκευης)

Δημήτρησ

δν ξερω αν θα βοηθήσει αλλα ( https://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php ) το lg ερχεται στο εξωτερικο μαλλον ιανουαριο!!! (;

an0nymouS

και γω για το Galaxy S2 ψήνομαι πολύ (απ το καλοκαίρι το περιμένω) χεχε.. πάντως ρε παιδιά ωραία όλα αυτά.. δυνατοί επεξεργαστές κτλ.. απο μπαταριά τι γίνεται όμως; ..φορτηγού θα βάλουμε;

NEMO

Καλημέρα και κάλλη χρονιά σε όλους , όλα καλά ρε παιδιά αλλά σε υποστήριξη τι γίνετε ?
Οκ η samsung είναι ότι καλύτερο αλλά ακόμα στο πρώτο galaxy τρέχουμε 2.1 android όταν σε λίγο βγαίνει το 2.3 .H LG άστο καλύτερα , Μήπως να περιμένουμε το iphone 5 vs galaxy 2 ?

Eρωτόκριτος

Αυτό με τη Samsung δεν το έχω καταλάβει. Οκ είναι απαράδεκτο να μην έχει αναβαθμίσει ακόμα την πιο πετυχημένη Android συσκευη (10εκ. πωλήσεις είναι αυτές). Αλλά αναρωτιέμαι, γιατι πολύ απλά, απλούστατα, δεν κάνετε root το κινητό σας, και να τελειώσει η υπόθεση. Να του βάλετε ότι ROM θέλετε και να ξεγνιάσετε. Μην μου πείτε οτι θα χάσετε την εγγύηση, γιατι επίσης απλούστατα κάνετε un-root και δεν φαίνεται πουθενά.

Σίγουρα ένα από τα μεγάλα όπλα της Samsung θα είναι η Super AmoLED 2.. Δηλαδή το κινητό θα έχει Super AmoLED 2ης γενιάς (και AmoLED 5ης γενιάς!!), τη στιγμή που το HTC θα έχει LCD. Έστω Super LCD. Και γω νομίζω πως θα είναι ο αρχηγός!!

Δείτε ένα βιντεάκι να καταλάβετε πόσο καλύτερη είναι η Super AmoLED από την Super LCD. Και μάλιστα είναι η Super AmoLED 1…

https://www.youtube.com/watch?v=tiHNQX6kHQ8&feature=recentlikmore

versavel

Ο πολεμος των εταιριων θα κρατησει αιωνια και παντα θα βγαινει κατι καλυτερο…πρεπει να ειμαστε συγκρατημενοι και πολυ αυστηροι με τις εταιριες,γιατι αυτο που θελουν ειναι να μας αρπαζουν τα 500αρικα…αυτο με τις μπαταριες ειναι πια αηδια..high tec κινητα και να φοβασαι να τα δουλεψεις συνεχεια για να μην σε αφησει η μπαταρια μεσα στην ημερα..επισης μερικα απο αυτα εχουν απαραδεκτα πλαστικα. ποσο κοστιζει το πλαστικο μιας συσκευης 10 Χ 5 εκατοστων.? Επισης το θεωρω απαραδεκτο και το γεγονος πως καμια απο τις ανωθεν μεγαλες εταιριες δεν νοιαζεται να βλεπουμε και προγραμματα TV απο τις υπεροχες και σουπερ οθονες τους….

John

Το LG μόνο και μόνο επειδή είναι επίσημα τα specs του και είναι επίσης επίσημη η κυκλοφορία του όλα τα specs των άλλων δύο , είναι απλά φήμες …

Alan

Να έβαζες και φωτογραφίες ρε Κώστα… Και εγώ το LG ψήφισα γιατί είναι το μόνο σίγουρο και γιατί μου αρέσει εμφανισιακά.

Αλέξανδρος

Μα φυσικά το lg τα άλλα είναι απλά εικασίες….

stavros11

Για το HTC Thunderbolt, ξέρουμε αν θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην Ευρώπη ? Γιατί στο άρθρο που έχει δημοσιευτεί εδώ για το Thunderbolt και με αναζήτηση στο Google φαίνεται ότι είναι 4G… Επίσης και η HTC έχει επισημοποιήσει ότι θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο με 4G (μάλλον το Thunderbolt), στις 6/1. (https://www.htc.com/us/4g)

Όσο αναφορά τα παραπάνω, εγώ ψήφισα Thunderbolt (κι ελπίζω να κυκλοφορήσει εδώ). Μπορεί στο hardware να νικά το Galaxy S2, κυρίως λόγω της Super AMOLED 2, αλλά η HTC προηγείται στις αναβαθμίσεις και το είδαμε και με το HTC Desire που πήρε Froyo πολύ πριν το Galaxy S… Παρολ’ αυτά θέλω να δω και τα επίσημα χαρακτηριστικά ολοκληρωμένα για να έχω σωστή άποψη.

Giwrgos

Για σας παιδια θελλω να κανω μια ερωτηση!!!!Αφτες τις μερες πουλισα το iphone 4 και το desire hd και εχω αρκετα λεφτα στιν ακρη για να παρω ενα απο τα καινουρια μοντελα π.χ Samsung Galaxy S2 αξιζει να περιμενω η εκανα μακακια????

an0nymouS

@ Giwrgos

για το iphone 4 καλά έκανες 😛 ..τέσπα απ την στιγμή που τα πούλησες περίμενες να βγουν τα καινούργια και αναλόγως παίρνεις..

versavel

Εσυ Giwrgos συνεχεια ρωτας το ιδιο πραγμα…αφου πουλησες τοσο ευκολα το iphone και το desire HD,με τι κινητο εχεις μεινει τωρα? Και θα περιμενεις τοσους μηνες μεχρι να βγει ενα καινουργιο? Και ως τοτε? Και αφου εισαι τοσο ανετος οικονομικα ωστε να αγοραζεις οτι θελεις,τοτε τι ρωτας ποιο να παρεις? Τα παιρνεις ολα και ησυχασες!! Καπου πρεπει να ξερουμε ποτε να σταματαμε την πλακα…

constantinos

Τεχνικά χαρακτηριστικά που προκαλούν ζαλάδα απο brands που ξέρουν να μας δίνουν τροφή για όνειρα.. ΗTC θα είναι η επιλογή μου!!!!!

Nightmare

Και φυσικά η Motorola απαντάει! https://www.gsmarena.com/motorola_atrix_4g_announced__tegra2_and_1gb_of_ram-news-2195.php
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΗΗ!!!!!

George

Πωπω από πίσω το motorola είναι κακάσχημο!

petros

παιδια ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει στο Ελλαδισταν το LG και την τιμη του;

vaskor

επειδή και τα τρία είναι παρά πολύ εξελιγμένα και έχουν σχεδόν όλη την τεχνολογία πάνω τους, αυτό που θα αγοράσω από τα τρία είναι αυτό με τη λιγότερη ακτινοβολία SAR.

zan

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ PC EXEI CORE 2 DUO 6400 ΣΤΑ 2,14GHZ ΚΑΙ Τ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝ ΙΔΙΟ ΤΟ PC ΑΛΛΑ ΜΕ 6300 ΣΤΑ 1,86GHZ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΞΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 3GHZ+ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ INTEL,AMD ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ

LOL LOL LOL LOL!!!! 😀 😀 🙂

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΟΣ

Κώστα εγώ έχω το galaxy s αλλά τώρα βλέπω κάποιους με το Iphone 4 και νομίζω πως έκανα γκάφα γιατί όταν ήμουν στο Γεπμανό είχα την επιλογή ανάμεσα σε galaxy s kai Iphone εσύ τι πιστεύεις ή κάποιος άλλος ας μου λύσει την απορία μου ξέρει κανείς ποιο είναι ποιο καλό για να ανακουφιστώ επιτέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.