HTC Titan εναντίον iPhone 4S, Σύγκριση στο μέγεθος

HTC Titan με Windows Phone 7.5 Mango και οθόνη αφής 4.7 ίντσες εναντίον iPhone 4S με iOS 5 και οθόνη αφής 3.5 ίντσες. Κάποιοι θεωρούν τις 3.7 ίντσες ιδανικές, άλλοι φτάνουν έως τις 4 με 4.3 ίντσες, κάποιοι άλλοι αντέχουν ακόμα και τις 5.3 ίντσες του Note. Συγκρίνουμε τα δύο κινητά στο μέγεθος και θέτουμε το ερώτημα ποια είναι η ιδανική διαγώνιος οθόνης για εσάς;

HTC Titan: οθόνη 4.7 ίντσες, διαστάσεις 131.5×70.7×9.9 χλστ.
iPhone 4S: 3.5 ίντσες, διαστάσεις 115.2×58.6×9.3 χλστ.

, HTC Titan εναντίον iPhone 4S, Σύγκριση στο μέγεθος

, HTC Titan εναντίον iPhone 4S, Σύγκριση στο μέγεθος

, HTC Titan εναντίον iPhone 4S, Σύγκριση στο μέγεθος

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

85 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick kas

χαλαρα του iphone για μενα δεν υπαρχει πιο ντιζαινατο κινητο!!ειναι απλα εκπληκτικο!!!και σαν μεγεθος και σαν ολα!!

Dimos

4 ινστες!

Νιάνιος Ρωμανός

4 inch too

ChR

Δυστυχώς το HTC Titan παρά είναι τεράστιο κ στην καθημερινότητα θα είναι λιγάκι βάσανο..
Imho μέχρι 4 ίντσες είναι το ιδανικό από εκεί κ πέρα το πράγμα ξεφεύγει..
Είχα την ευκαιρία να κρατήσω ένα SGII για κάποιες μέρες, πραγματικό θαύμα της Sammy αλλά ήταν λες κ βγαινα βόλτα με ένα tablet στην τσέπη..

Βασιλης Βασιλειου

4 – 4,3 ίντσες

Dimes

4 με 4,3 αλλά όχι στο Titan…

ZJ-HELLAS

Και εγω συμφωνω.Η ιδανικη οθονη για κινητο ειναι απο 4 εως 4,3 ιντσες.Απο εκει επειτα η μεταφορα ειναι προβληματικη.

Χαράλαμπος

3.5 είναι το πιο ιδανικό μέγεθος για την καθημερινότητα, εύκολη χρήση με το ένα χέρι για μηνύματα και emails (πολύ σημαντικό). Αν ήθελα ένα αντικείμενο για μεγαλύτερη οθόνη για ταινίες και παιχνίδια θα έπαιρνα μία ταμπλέτα.

Lambros

Εγώ προτιμώ τις 3,5 ίντσες της οθόνης του iPhone, αλλά δε θα με χαλούσε να είχα ένα κινητό με οθόνη το πολύ μέχρι 4,7 ίντσες.

Spyros

συμφωνω με τον @Lambros

WP7DF

μπορει 4.7 να ακουγεται πολυ αλλα οποιος εχει πιασει στα χερια του το τιταν θα δει οτι δεν εχει καμια διαφορα απο τις 4.3 ιντσες κινητων οπως το S2/Sensation και αυτο λογο οτι ειναι αρκετα λεπτο

να περιμενουμε review απο τιταν?

Nicos

4 – 4,7 ίντσες.

TechviewGr (Iphonias)

iPhone θετικά
Λειτουργικό, κάμερα, οθονη(ανάλυση και ppi) Α5
Αρνητικά
Ταχύτητα επεξεργαστη (800), 3.5 ιντσες , SAR, σχεδιασμός κυριολεκτικά σου κόβει το χέρι…
Τιτανας θετικά
Μέγεθος οθόνης, επεξεργαστής, dual led σχεδιασμός
Αρνητικά
Ένας πυρήνας, μανγκο
4.3 ιντσες για εμένα ειναι χαλαρά που καλο αντέχω και παραπάνω όμως…

333Mbs

Εχω το Galaxy s ii και μαλλον αυριο με 200€ διαφορα θα παρω το Galaxy Note !!Παιδια δεν επιλεγω την μεθοδο ενος Tablet αλλα ετσι επιλεγω κατι ενδιαμεσω !!Η μεγαλες ιντζες ειναι παθος για εμενα !!Εχω κατι σαν τηλ. αλλα εχω και κατι σαν mini Tablet και πιστευω ειναι κατι το ενδιαφερον ….
Κατα την δικη μου περιπτωση ειναι απολαυστικο η γνωριμες ιντζες …
Samsung Galaxy Note και παντα Samsung

Elesar

Η οθόνη του iPhone πέρα απο την εξαιρετική ποιότητα της (retina display) έχει κατα την άποψη μου και το κατάλληλο μέγεθος για ένα πολυ απλό λόγο: χρησιμοποιείς το κινητό με το ένα χέρι.

o gadgetakias

Παιδιααα..οτι ευχαριστει τον καθεναν..εγω πραγματικα τις 4,3 του Optimus 3D μου τις χαιρομαι τρελα..Δεν εχω πιασει μεγαλυτερο κινητο αλλα πιστευω οτι θα με βολευε και οι 4,7 και οι 5,3 του note..!

Alex

Γύρω στις 4 ίντζες είναι καλά για μένα.

Theocharis

4 ιντσες Arc S

kostas karadimas

4-5:)
αντεχω νοτε παιδιαααα:)

mindtrapper

3.8 – 4 ίντσες αν θες άνεση.

3.5 ίντσες αν θες πιο compact. Αλλά προσοχή όχι τις 3.5 του iPhone, δηλαδή 3.5 ίντσες οθόνη και μισό μέτρο bezel.

Έβαλα Ideos X5 Pro της αδερφής μου και iPhone 3GS δικό μου το ένα πάνω στο άλλο και τσαντίστηκα. Ίδιο μέγεθος σχεδόν με το Χ5 να έχει πιο άνετη οθόνη (περίεργο πώς 0.3″ κάνουν διαφορά). Οπότε ναι στις 3.5 αλλά όχι στα τεράστια bezel.

md03582

απο αποψη οθονης η ιδανικη για μενα ειναι στις 4,3 ιντσες. και φορητοτητα και ιντερνετ κ γραφεις μηνυματα αερα!! απο αποψη ντιζαιν, προσωπικα το iphone δεν μου αρεσει κ ειδικα τα 4 και 4s. το 3gs μου φαινεται πιο ομορφο. η htc φτιαχνει μακραν τα πιο ομορφα κινητα και απο τα απο τα πιο ποιοτικα απο θεμα κατασκευης. μεταξυ των 3,7 και των 4,7 ιντσων προτιμω την πιο μεγάλη οθονη.

lefteris

4 ιντσες παλικαρια 🙂 και συγκεκριμενα 3.9 του νοκια ν9 που περιμενω σε 20 μερουλες 😉

el_mac

4 ιντσες omnia7 😛

ΗΛΙΑΣ Χ.

3.7 με 3.9 αντε 4……. αλλα να χωραει στην τσεπη

Xaris

4.3-4.7 αλλά χωρίς κουμπιά!

Ender

3.7 ιδανικό – 4 max αποδεκτό.

Για κινητό το θέλουμε καταρχήν, όχι για θηρίο που δε μπαίνει σε τσέπες.
Να μας συνοδεύει , όχι να το συνοδεύουμε.

A.A.

Εγω θα ηθελα 4.3” με ios.

versavel

Εξαρταται απο το μεγεθος του κινητου και οχι απο την οθονη. Ακομα και οι 5” δεν ειναι πολλες αν το κινητο εκμεταλλευεται καλα την εργονομια του..το ‘σκαρι’ του iphone σηκωνει και 4”,τις οποιες θα εχει σιγουρα στο μελλον.

bec

μέγεθος κινητού iphone με απόσταση οθόνης από τις άκρες του htc

panagiotis

Μέχρι 4 max.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

κωστα απενεργοποιηση 3G στο iphone 4s δεν γινεται; τωρα το πήρα και δεν ξερω ευχαριστω πολυ..

JohnWave

Για κάποιον που πλοηγείται στο internet μέσω κινητού και που θέλει να βλέπει ταινίες μέσω κινητού -> 4,3+ ίντσες
Για κάποιον που δεν κάνει τα παραπάνω τότε 3,5-3,7 νομίζω είναι το ιδανικό μέγεθος.

Πάντως όπως είπαν και κάποιοι παραπάνω το θέμα είναι η οθόνη να καταλαμβάνει σχεδόν όλη την επιφάνεια.Το iphone αποτυγχάνει σε αυτό.

Και μιας που λέτε και για design προσωπικά θεωρώ ότι και τα 2 παραπάνω κινητά δεν έχουν ωραίο design.Αντίθετα, πανέμορφες γραμμές,τελειώματα και κουμπιά έχει με μεγάλη διαφορά το Arc της Sony.

enigma

Ακριβώς αυτό που λένε και οι άλλοι….Ο αριθμός των in δεν λέει τίποτα….Το συνολικό μέγεθος είναι που μετράει και το κατά πόσο το εκμεταλεύεται η διαγώνιος της οθόνης….Δηλαδή η διαγώνιος της οθόνης να ναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτή του κινητού…

Όσο για τον φίλο που είπε για το Τitan και ότι δεν έχει διαφορά από τα κινητά των 4,3….Το s2 είναι πιο λεπτό (το sensation είναι πιο παχύ και από τα 2) οπότε όπως και να το κάνεις χάνει σε σχέση με το s2 σε φορητότητα και οι 4,7 είναι εμφανής…

Nikos

3.5 εως 3.7 το πολυ…μετα χρειαζονται τιραντες για να το κουβαλας και 3 χερια να το χειριζεσε..εχω το desire S και χωρις να θεωρω οτι εχω την πιο δυνατη συσκευη,εχει ιδανικο μεγεθος χειρισμου με το ενα χερι

Dimitris

Πανω απο μηνα τα συνηθηζεισ ολα Το galaxy s 2 που είχα το καλοκαίρι ήταν απίστευτα λεπτό και
γουσταρα πολύ …..την 4οθονη τώρα με το iPhone 4s μπορώ να σου πω πιο πρακτικό στo να στελνεισ μηνύματα με το ενα χερι …αλλα πιστεύω σαν το browsing της 4 δεν έχει …

miltiadis

H ιδανική αυτή που μπορείς να τη χειριστείς με το ένα χέρι και το κινητό να μην χάνει τις compact διαστάσεις του. 3,5” & 3,7” ιδανικές, 3,9” άντε 4” αποδεκτές. Από κει με πέρα χρειάζεσαι τα χέρια του GORO (Mortal kombat) για να κάνεις κλήση και πλοήγηση στο ιντερνετ 🙂

sokel

ιδανικες για αυτα που κανω στο τηλεφωνο 5+
για να κουβαλο 1-

fred

η ιδανικη για εμενα ειναι απο 4 εως 4.7!

Ted

Το πολύ μέχρι 4! Για παραπάνω θα πάω σε tablet, δεν έχει νόημα η ύπαρξη κινητών σαν το note, ούτε εξυπηρετεί καλά σαν κινητό αλλά είναι πολύ μικρό για δουλειες που γίνονται σε tablet ή pc.

mihalis

Όταν πρωτοπήγα στις 3.5″ (3GS) μου φαινόταν τεράστιο και ιδανικό! Σήμερα όμως πιστέυω ότι 4-4.3″ είναι το ΤΕΛΕΙΟ!! Αν και θα άντεχα 4.5″ χωρίς κουμπιά όμως στο μπροστινό μέρος. Τώρα πια οι 3.5″ είναι για 2ο κινητό. 😉

Kostas

Έχω ήδη το HD2 με 4,3 ίντσες και μου φαίνεται ιδανικό. Και οι παραπάνω όμως (δεν θυμάμαι πόσες) του galaxy nexus είναι μια χαρά πιστεύω αφού το επιπλέον μέγεθος είναι στην ουσία τα κουμπιά. Αλλά μέχρι εκεί. Από κει και πάνω χρειάζονται οπωσδήποτε 2 χέρια.

GiannisMix

Ακριβως οτι ζηταει ο καθενας οχι ως προς την εμφανηση αλλα ως προς την πρακτικοτητα… Προσωπικα εχω 3,7 inches αλλα θα γουσταρα πολυ ενα titan. Επιασα στα χερια μου το Note κ οντως κατανταει υπερβολη.. Ιδανικο θεωρω για φορητοτητα τις 3,7 που εχω και ιδανικο για την πλοηγηση η την δουλεια τις 4+++….

TEXNIKOS

Πάντως το iphone 4S φαίνεται σαν ψεύτικη πλαστική απομίμηση μπροστά στο HTC TITAN

stergios

4 το καλιτερο αλλα και 4,3 δεν με χαλαει

dimitris7

που πας ρε i-phone με 3,5 ??? γελαει ο κοσμος

manos92

Από 3,5 μέχρι 3,9 αν θες να χρησιμοποιείς αρκετά το κινητό για τις βασικές του λειτουργίες(τηλ-sms).

petros nikolopoulos

4 με 4.3 για εμένα….

Arkou

εγω εχω 3.2 στο Optimus One…βολικη λογω μεγεθους αλλα θα προτιμουσα ενα-δυο κλικ μεγαλυτερη οθονη. (βεβαια το κινητο την εχει βγαλει παλικαρι!)

σαν μεγεθος πιστευω για τα δικα μου γουστα 3.5 – 3.7

sql

Σημασία κατ αρχάς έχει η οφέλιμη επιφάνεια του κινητού να είναι η μέγιστη δυνατή.
Δηλαδή όχι σαν τα i-craps που έχουν 3.5αρα οθόνη και ΠΟΛΥ dead space και πάνω και κάτω.

3,7in-3,8in-4in είναι για μένα τα best-choices.

tasoskafros

4 ιντσες μαλλον

Dimos

Αχ ρε sql….Πρεπει να σου ζητησουν ενα συγνωμη εκει στην Apple που δεν σε ρωτησαν τι να κανουν το dead space και εφτιαξαν 3,5 ιντσες την οθονη…Kαλα τους ειπες…Δεν εχουν ιδεα τι κανουν χωρις εσενα….

Gioo

Προτιμώ τις 3,5 ιντες. Γενικά πιο εύκολο στην καθημερινή χρήση. Άσχετο, Κώστα περιμένουμε hands on για το iphone 4s!

Panagiotis Gr.

μετά το GSII μπορώ να πω ότι οι 3.5 του iPhone είναι μια χαρά. Άντε 3.7 μετά πάει πολύ. το θέμα είναι να μπορείς να κρατάς και να χειρίζεσαι άψογα το κινητό με ένα χέρι. εάν μπει και δεύτερο για μένα είναι αποτυχία. Καλή φάση η μεγάλη οθόνη για ταινίες αλλά πόσοι βλέπουν ταινία στο κινητό;

mihalis13

Μέγεθος Iphone και η οθόνη όσο πάει δηλαδή στις 3.7-3.8 υπολογίζω αν και με τις 3.5 και με το Iphone και με το Ace τίς βρίσκω τέλειες!!

Bill

Προτιμώ 3.5 ιντσες για να μπορώ να το χειρίζομαι με το ενα χερι ανετα και να χωράει ανετα στα τζην!

angelo

αν και συνήθισα 2,55” ίντσες του χ10 μινι και το νοτε θα φανει τέρας εγώ θα προτιμούσα 3,5 ίντσες για ανεση και μεγάλη οθόνη μαζί

edangel

ασχετο..αλλα ποτε θα κυκλοφορισει το htc titan?εχω iphone 4 και θελω να το ξεφορτοθω γιατι τα wp7 ειναι πολυ καλυτερα!εχω lg optimus 7 και το θεωρω καλυτερο απτο 4αρι..και ποσο που μου τρεχουν τα σαλια για το htc titan και την οθοναρα του!στις 3.5 ιντσες δεν βλεπω τιποτα σε web browsing και με το ζορι παταω τα γραμματα στο keyboard για να στειλω sms!καταντησε βαρετο να κολλαω το κινητο στην μαπα μου για να διαβαζω οτιδηποτε απο κοντα..χεχε
βουρ για 4.7 ιντσες!και μια χαρα μεγεθος εχει και μια χαρα χωραει στο παντελονι 🙂

md03582

Πάντως οι περισσότεροι θέλουν λίγο μεγαλύτερη οθόνη! οι 2,5 θελουν 3,5, οι 3,5 θελουν 4αρα, οι 4αρηδες θελουν 4-4,3 και οι 4,3 καλοβλέπουν τις 4,7 του τιτάνα! Όλοι την θέλουν πιο μεγάλη!!

sql

@Dimos
Η χρηστικότητα μιας συσκευής είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέγεθος της οθόνης.

Δεν είναι πυρηνική φυσική να καταλάβεις ότι σε ένα κινητό ο “άχρηστος χώρος σε μία συσκευή είναι… άχρηστος”. Ακόμα και ένα apple-fanboy σαν κι εσένα μπορεί να το καταλάβει αν προσπαθήσει..

enigma

Ως προς τα παιδιά που λένε για το χειρισμό με το ένα χέρι…

Αν είχες ένα κινητό (π.χ 4άρι) το οποίο να μην είχε τόσο νεκρό χώρο,δλδ μεγαλύτερη οθόνη στις υπάρχουσες διαστάσεις, θα σας δυσκόλευε μετά στο χειρισμό με το ένα χέρι;;;;Πάω στοίχημα όταν βγάλει μεγαλύτερη οθόνη θα λέτε “τι γαματη οθόνη και τι καλά που τα δείχνει κ.α.

Τώρα αν κάποιος του είναι τόσο αναγκαίο να γράφει με το ένα χέρι ας πάρει ένα επαγγελματικό bb, E6-00 είτε κάποιο από τα chatphones και θα ναι ακόμα καλύτερο…

Mmike

Όταν η ομάδα σου είναι π.χ. ο Παναθηναϊκός, δεν την αλλάζεις ανάλογα με το αν χάνει ή κερδίζει σε ένα αγώνα. Ούτε καν έγινες Παναθηναϊκός επειδή κάποιος σου υποσχέθηκε ότι θα είναι μονίμως Πρωταθλητής! Απλά την πιστεύεις και γουστάρεις να είσαι! Το ίδιο συμβαίνει -σύμφωνα με τις προσωπικές αρχές, ορέξεις και τα θέλω του καθενός- αν είσαι λάτρης μιας μάρκας αυτοκινήτων. Αν είσαι π.χ. Αλφίστας και έχεις σήμερα μια 159, απλά περιμένεις πότε θα βγει η Gulia για να την αποκτήσεις και ποτέ δεν θα αγοράσεις τη νέα 3άρα BMW ακόμα και αν είναι αντικειμενικά καλύτερη. Άλλωστε για σένα και σύμφωνα με τα προσωπικά γούστα που λέγαμε παραπάνω πάντα η Alfa θα είναι η καλύτερη γιατί αυτή σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Ε λοιπόν, όταν είσαι θιασώτης της Apple για τους δικούς σου λόγους -που στο κάτω-κάτω δεν αφορούν κανέναν άλλον- και έχεις όλους τους σταθερούς σου και φορητούς σου υπολογιστές της ίδιας μάρκας, και ακόμα ένα… κάρο iPod και iPad ή ακόμα και appleTV και δεν ξέρω τι άλλο, που με όλα αυτά μαζί έχεις δημιουργήσει ένα εξαιρετικό οικοσύστημα, δεν αλλάζεις μάρκα κινητού (μετά από τέσσερα iPhone μάλιστα) επειδή το 4S δεν έχει τη λίγο μεγαλύτερη οθόνη που ίσως… Συνέχεια »

Dimos

Προσπαθω ρε sql αλλα δεν γεννηθηκαμε ολοι εξυπνοι; σαν εσενα….Βολευομαστε με αυτα που μας εδωσε ο καλος Θεουλης…

δημητρης

@Mmike εισαι ο πιο σωστος μεσα εδω…….
αλλωστε οι πιο πολλοι μεσα μπαινουν για να καβγαδισουν σαν τα σκυλια και να προσβαλλουν…
και οχι να κριτικαρουν, προσπαθωντας να επιβαλλουν και οχι να συζητησουν….
οι λογικοι καλο θαναι να μην απαντανε σε καννιβαλους…απλα να γελανε…..
η επιλογη του καθενα μας πρεπει ναναι παντα αξιοσεβαστη!!!!!

blackgeorge

iphone!

Tsili

Εγω ρε παιδια..θυμαμε καποτε τα κινιτα γινοντουσαν ολο και ποιο μικρα…τωρα ολο και ποιο μεγαλα…χαχα…τι να πεις…πιστευω πως μεχρι 4.3” ειναι κλα 😉

menskitsas

Μια ερώτηση: οι Sim-Free συσκευές από το Amazon λειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα?!

el_mac

@dimos ειδα εναν διαλογο- ο θεος να τον κανει (4 σχολιων) -αναμεσα σε εσενα και τον sql…
Ο ανθρωπος εξηγει με επιχειρηματα την θεση του και την γνωμη του… Εσυ το μονο που εκανες ηταν να ειρωνευτεις και να μην απαντησεις με επιχειρημα… Γιατι εκανες τον κοπο να απαντησεις σε ενα σχολια που δεν στοχευει εσενα ??? seriously…

Wolf

Τα κινητά γινόντουσαν πιο μικρά κάποτε γιατί τα χρησιμοποιούσαμε απλά για να μιλάμε, να στέλνουμε μηνύματα άντε και κανα φιδάκι…. Εδώ όμως δεν αγοράζεις κινητό τηλέφωνο αλλά μικρό υπολογιστ με τον οποίο μπορείς να κανείς άπειρα πράγματα. Τώρα όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο πιο πολύ ευχαριστιέσαι τις ταινίες, το ίντερνετ, τα παιχνίδια και την πλοήγηση στο διαδίκτυο… Λογικό….!! Αλώστε για αυτό δεν εσκασες και τοσα λεφτά;!!! Δεν λέω ότι το Htc έχει το ιδανικό μέγεθος αλλά στα σίγουρα το iphone παραέχει μικρή οθόνη…! Άμα θέλετε να στέλνετε μηνύματα με το ένα χέρι τα περισσότερα κινητά εκεί γύρω στα 70 ευρώ σάς την προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα καθώς και άλλες πολλές….έκπληξη…. Όπως π.χ. να στέλνετε φωτογραφίες μέσω μπλε δοντιού, να βάζετε το αγαπημένο σάς ήχο σαν ήχο κλήσης εύκολα, αναφορές μηνυμάτων, εύκολη μεταφορά αρχείων χωρίς κάποιο δύσχρηστο πρόγραμμα και άλλα πολλά….. Χαχαχα… Τεχνολογική πρόοδος λέμε οχι αστεία… και με καλύτερο «value for money» που λένε και στο χωριό μου…!!! Τα μόνα θετικά που βρίσκω πλέον στο μήλο είναι 1) η μούρη που πουλάς στις γκόμενες αφήνοντας το πάνω στο τραπεζάκι τής καφετέριας (ελπίζω να τού έχεις θήκη όμως γιατί κάνει πολύ εύκολα γρατζουνιά) και 2) το ότι το ξεφορτώνεσαι εύκολα… Συνέχεια »

Dimos

@el_mac ειχε επιχειρηματα….Να πεταξει το i-craps…Κοινως να βγαλει κομπλεξ…Θες να καθησω να γραψω επιχειρηματα?…Αξιζει?……Οπως και να εχει για να κλεισω ιδανικοτατο μεγεθος του IPhone, δεν θα με χαλουσε το πολυ μεχρι 4…

iceman

πιστευω πως ενα smartphone πρεπει να ειναι μεχρι 4 – πραγματικη οθονη – ιντσες! παραπανω απο αυτο το μεγεθος ξεφευγεις και μπορει ανετα να χαραχτηριστει μινι ταμπλετ! επισης μια σημαντικη λεπτομερεια ειναι πως σε μερικα κινητα ενω η οθονη τους ειναι καποιες ιντσες στην πραγματικοτητα ειναι μικροτερη αν την μετροισεις απο την μια διαγωνιο στην αλλη!!!!

Tony Cool

Συμφωνω 100% με τον Mmike.Καποιος που εχει Harley Davidson μπορει να ισχυριστει οτι ειναι ”αλλη φαση” σε σχεση με καποιον που εχει πχ μια hayabusa.Το ιδιο καποιος που εχει alpha romeo σε σχεση με καποιον που εχει ενα πιο γρηγορο ας πουμε Subaru.Ακριβως ιδια περιπτωση ειναι για μενα η συγκριση iphone με τα android superphones.To μονο που μπορει να ισχυριστει ο κατοχος του iphone,της alpha και της harley ειναι οτι ειναι ”αλλη φαση”.Γιατι αν κανει το λαθος να πει οτι ειναι καλυτερος τοτε οι αλλοι παραθετουν τεχνικα χαρακτηριστικα και γελανε και τα τσιμεντα!!!

Αντώνης

Εγώ δεν είμαι οπαδός καμιάς εταιρίας μόνο του Ολυμπιακού…. τα θέλω όλα!!!
Ακόμα παίζω με το DIAMOND, κάποιες μέρες κρατώ BB Storm, στο σπίτι μπαίνω internet από το Ipad 2 ως βασικό τηλέφωνο έχω το nexus one που σκέπτομαι σοβαρά να το αντικαταστήσω με το Note μιας και Samsung δεν είχα ποτέ… και Windows Mobile και ΒΒ OS και iOS και Android τα θέλω όλα και αφού δεν μπορώ να τα έχω τώρα το κάνω σταδιακά!!! Οπαδός-κορόιδο καμιάς εταιρίας δεν θέλω να είμαι!!!
Στο ερώτημα δεν υπάρχει απάντηση συγκεκριμένη, όσο πιο μεγάλη αντέχει κάθε ένας τόσο καλύτερα είναι… το μέγεθος μετράει μην ακούτε τα υπόλοιπα!!!

κώστας

3.2 μέχρι 4.2 ίντσες μαξίμουμ και ιδανική ανάλυση qhd 960*540. σε οτιδήποτε παραπάνω πάμε σε ταμπλετες ή “παντόφλες”

Χρίστος

@TonyCool ακριβώς έτσι είναι… εκανες τα apple fanboys χώμα !!!

Μιχάλης Κ.

καθε φορα που μπενω στο σιτε βλεπω στα τσατς-μετα την παρουσιαση- κατι ποροσακιδες να γραφουν σχολια υπερ της αγαπημενης ετεριας τους. Αυτο οχι μονο δεν ειναι αντικεινενικο αλλα ενοχλει και αλλους αναγνοστες! Εγω γελαω οταν βλεπω ποροσακες iphone fans που θεορουν οτι βγαζει ειναι καλητερο για τον καταναλωτη ακουγοντας πολους να θεορουν καλητερο μεγεθος οθονης τις 3.5 ιντες (μη υπολογιζοντας το μεγαλο περβλημα γυρο απο την οθονη, που φτανει να ειναι ελαχιστα μικροτερο απο κινητα 4.3 ιντον αλλα και του titan). Βεβαια μην νε παρεξιγησετε δεν ειμαι android fan boy – διοτι αυτοι ανταγωνιζωντε βαθητατα την apple. Ομως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ανοιξε 2 αγορες(smartphones, tablets) που την apple δεν τα αγορασε κανεις.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΡΟΣΑΚΙΑΣ apple fan!

Μιχάλης Κ.

Βεβεα απο αυτο που ανεφερα πρην απο λιγο δεν σημενει οτι δεν εχω δοκιμασει mac. Καθως iphone(1,3gs.4) παρολα αυτα δεν ειπαρχει κενοτομια! Συνφωνο με τον Αντωνη-οχι για την ομαδα σαφως ;). Επισεις με τους : spi, Mmike, el_mac

tasoskafros

ρε παιδια, πειτε μου πραγματικα ποσοι αππλε φαν μποιζ κανουν τετοια σχολια, αν ειναι δυνατον, οι περισσοτεροι βρισκονται πισω απο τους υπολογιστες τους και γελαν, ρε σεις δειτε σε καθε αρθρο που εχει θεμα με την αππλε τι σχολια υπαρχουν και μετα θα δειτε την καταντια σας, ρε Κωστα πες και εσυ κατι, μου φαινεται εχουμε ξεφυγει τελειως, αμαν με τα αππλε φαν μποιζ, καποια σχολια μαλιστα ειναι προκλητικα και πιστευω επιτηδες τα βαζουν, επισης γτ μας λετε φαν μποιζ να παρει??? η σοβαροτις πανω απο ολα, ομως σε λιγο αυτο το μπλογκ θα εχει γινει πεδιο μαχης, να μου το θυμηθειτε.

Μιχάλης Κ.

παγματικα εισαι ακυρος(θα βολεβε να κειτας τα μυνηματα πρην γραψεις) καθως και να εχεις επιχειρηματα με αποψεις και στοιχεια πρην καταγραψεις την αποψη σου και οχι να αναφερεσε στον Κωστα για υπερασπιση!
ΦΙΛΙΚΑ

Σωτήρης

Πέρα από την ανούσια διαμάχη Apple – Android fanboys, θέλω ως προς το θέμα να παρατηρήσω τα εξής: ιδανικό μέγεθος για μένα είναι οι 3,7 – 4 ίντσες. Κάτω από τις 3,7 υπάρχει δυσκολία στην πλοήγηση και στην παρακολούθηση video και πάνω από 4 υπάρχει δυσκολία στο χειρισμό με το ένα χέρι και στη μεταφορά. Ιδανικά κινητά θεωρώ τα HTC Desire (απλό και S) και το Samsung Galaxy W ενώ μπορώ να φτάσω άνετα και σε μοντέλα όπως HTC Incredible S ή Samsung Galaxy S.

tasoskafros

οριστε φιλε μου???? μηπως να το εκανα καλυτερα σε ενα αρθρο της αππλε, να μου ορμιξουν ολοι οι haters και τα fanboys και να ημαστε εμεις καλα κ εσεις καλυτερα??? και σε παρακαλω για πες μου την δικη σου αποψη σε αυτο το θεμα και θα ψαξω σε αρθρα για να σου φερω τα επιχειρηματα που θες, και επισης απευθυνομαι στον κωστα για να κανει κατι με αυτην την κατασταση.

MasterMind

ως πρώην χρήστης iphone και νυν HTC με 4,3 ίντσες θα ψηφήσω τις 4,3 ιντσες. Βέβαια τα δικά μου τα χέρια ειναι μεγάλα και εξακολουθώ να γράφω και να σερφάρω με το 1 χέρι. Δεν θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο αλλά για λόγους κατανάλωσης μπαταρίας. όταν με το καλό θα βγουνε οι σουπερ μπαταρίες (το 3400 Μ.Χ) μπορεί να έπαιρνα και κάτι μεγαλύτερο.

@Mmike καλά αυτά που λες αλλά σκέψου και τον κακομοίρη που θα ψαχνει να πάρει μια γνώμη απο χρήστες και θα τον πείσει πχ ο Harley Davidson fanboy οτι η μηχανή του ειναι πιο γρήγορη απο την hayabusha. Μπορεί να ειναι πολλά πράγματα αλλά όχι πιο γρήγορη.

@Dimos εισαι απλά απαράδεκτος φίλε! έχεις πάρει σβάρνα όλα τα ποστ και trollareis τον fanboyσμο σου. Εντάξει καταλάβαμε είσαι πωρωμένος μέχρι το κόκκαλο αλλά σεβάσου την αντικειμενικότητα των πραγμάτων.

Φιλικά

Mmike

MasterMind απευθύνεσαι σε άλλο σχόλιο, εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Πάντως αν θέλεις την άποψή μου επί του θέματος θεωρώ ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αυτός που θέλει να πάρει Harley Davidson θα την πάρει ακόμα και αν του λένε οι άλλοι ότι είναι π.χ. η πιο αργή. Αυτός δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν περί της ανωτερότητας της επιλογής του!

yiannis

3,5 με μεγαλο PPI.
Μου αρέσει να βάζω το κινητό στην κολότσεπη και να μη φοβάμαι αν θα το βγάλω 2 κομμάτια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]