HTC Touch Pro | Το Πανίσχυρο μικρό

, HTC Touch Pro | Το Πανίσχυρο μικρόΑν το HTC Diamond δεν καλύπτει όλες σας τις ανάγκες τότε το HTC Touch Pro σίγουρα θα τις καλύψει. Πρόκειται για το νέο κινητό τηλέφωνο της HTC με Windows Mobile 6.1 που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι. Τόσο η κομψή του εμφάνιση όσο και τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά θα σας κάνουν να το λατρέψετε και να το αγοράσετε.

Όσο και να ψάξετε δεν νομίζω ότι θα βρείτε κάτι που να λείπει από το Touch Pro. Διαθέτει τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm MSM 7201A στα 528MHz καθώς και 288MB RAM για να μην συναντήσετε καμιά δυσκολία όσες εφαρμογές και αν θέλετε να ανοίξετε σύγχρονος. Το Touch Pro διαθέτει οθόνη αφής 2,8’’ με VGA ανάλυση για άνετη και ευχάριστη πλοήγηση τόσο στα μενού της συσκευής, όσο και στους δρόμους της πόλης μέσω του ενσωματωμένου GPS .

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η HTC δεν θα μπορούσε να μην εφοδιάσει το Touch Pro με Wi-FI, Bluetooth 2.0 με EDR καθώς και miniUSB. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA για γρήγορο σερφάρισμα στο ίντερνετ με ταχύτητες που μπορούν να αγγίξουν τα 7.2Mbps και διαθέτει κάμερα 3,2Megapixels με υποστήριξη Auto focus.

Τέλος το QWERTY πληκτρολόγιο θα σας ελευθερώσει τα χέρια και θα σας επιτρέψει την γρήγορη εισαγωγή κειμένου και την εύκολη αποστολή email.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Τα σπάει το HTC Touch Pro!!!
Βλέπω πανίσχυρο επεξεργαστή ίδιο με το αναμενόμενο XPERIA X1 της Sony Ericsson και ντιζάιν που αν έλειπε το jog θα ήταν το ίδιο!

PocaHondas

παιδιά σας έχω μια πρόταση… όποιος ενδιαφέρεται για htc diamond ή htc touch pro στην τιμή των 400 ευρώ και 450 αντοιστιχα σφραγισμένα στο κουτί τους με εγγύηση να επικοινωνήσετε με το μαιλ μου seila007@hotmail.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.