HTC Trophy 7 βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC Trophy 7 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 (WP7), οθόνη αφής 3.8 ιντσών τεχνολογίας S-LCD, επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 576MB. Ποιοτική κατασκευή με ντιζαϊνάτες λεπτομέρειες, ωραία αίσθηση στην αφή και ένα λειτουργικό σύστημα που ρολάρει απίστευτα καλά, όπως και σε άλλα smartphones με WP7 που έχω δοκιμάσει. Δείτε το βίντεο.

, HTC Trophy 7 βίντεο παρουσίαση
, HTC Trophy 7 βίντεο παρουσίαση
, HTC Trophy 7 βίντεο παρουσίαση
, HTC Trophy 7 βίντεο παρουσίαση
, HTC Trophy 7 βίντεο παρουσίαση
, HTC Trophy 7 βίντεο παρουσίαση
, HTC Trophy 7 βίντεο παρουσίαση

HTC Trophy 7
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 576MB
Οθόνη: S-LCD, 3,8 ιντσών, αφής, 480×800 pixels, 16 εκ. χρώμματα
Κάμερα: 5 Megapixel, auto focus, LED flash, 720p HD video recording
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Υποδοχή για κάρτα μνήμης: Όχι
Bluetooth 2.1, Wi-Fi b/g/n, microUSB 2.0
Μπαταρία: 1300 mAh
Διαστάσεις: 118.5×61.5×11.96 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

94 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Αγαπάμε τη Microsoft που απαγόρευσε τις κάρτες SD στα κινητά της.

Iakovos

Καποιες παρατηρησεις…ειχα το LG optimus 7…και…καποια σχολια…δεν μπορουσε να μου περασει το yahoo mail στο accounts οσο και να προσπαθησα, με ολους τους τροπους. Ειναι οντως πολυ ποιοτικα τα 7…ενα αλλο αρνητικο ηταν οτι…στο gmail, μου εμφανιζε μονο τα new mails και οχι οσα ειχα μεσα στο inbox μου…μου εχασε ενα δυο τηλεφωνα στο People μεσα, χωρις να κανω κατι…η καμερα πολυ καλη, το βιντεο το ιδιο. Λιγο αβολο το οτι στο bing maps δεν μπορεις να πληκτρολογησεις ελληνικα. Ειπαν στο επομενο update θα εχουν και ελληνικα και copy paste. Αυτα τα λιγα 🙂

Χρηστοs

Απο Βοτανικο…σε Τοκυο!!Χαχαχαχαχα!!!

Nikos Zagkanas

Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τα Windows phone 7..μόλις το είδα ενθουσιάστηκα.. μάλλον θα κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα. Και κάτι άλλο είναι ότι ρολάρουν καταπληκτικαααα..!

axel

ωραιότατα τα 7αρια μου φαίνονται εμένα, έστω και αν κάποιοι δεν φαίνονται να συγκινούνται. Γενικά βλέπω την MS να συγκλίνει προς apple μεριά. Κώστα να σε ρωτήσω, το Marketplace σε τι κατάσταση βρίσκεται από άποψη εφαρμογών? Είναι ακόμα περιορισμένο σε έκταση?

kostas

Σημερα πηγα στο Πλαισιο να δω το Galaxy Tab και ενα Windows Phone 7, το Tab δεν μου αρεσε, αλλα το Windows Phone με ενθουσιασε! Ειναι για μενα στην ιδια θεση με το iPhone, το multi-touch παρα πολυ καλο, πολυ smooth ολο το κινητο. Πολυ καλη παρουσιαση Κωστα!

Βαγγέλης

Καλα κανει κ απαγορευει στις εταιρειες να παιξουν με το λογισμικο γιατι δεν θα υπαρχει τοσο fragmentation οσο στα Android. Απο την αλλη μιλαμε για ενα κλειδωμενο λειτουργικο με φιλοσοφια Apple. Ομως και οι επιδοσεις αναλογες.

Paris

ωραία είναι, αλλά είμαι διστακτικός γιατί δεν ξέρω αν θα έχουν εφαρμογές καλές.
αν έχουν σίγουρα θα το αγοράσω.

orestis

ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗ MICROSOFT ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΧΗ.. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. Η MS ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ!

Iakovos

Εχει εφαρμογες αρκετες προς το παρον…βεβαια στα δωρεαν παιχνιδια…οκ…δεν τρελαθηκα με κατι…αλλα εχει πολλες εφαρμογες. Γενικα ειναι πολυ γρηγορο λειτουργικο και σταθερο, ως τωρα

lefteris

Θλιβερο UI το οποιο μακαρι να αλλαξει. Καταπληκτικη οθονη πολυ γρηγορο και με ωραια κολπακια στα γραφικα. Προς το παρον παντως και μεχρι τις πρωτες αναβαθμισεις-βελτιωσεις δεν σκοπευω να εγκαταλειψω το android

Κωνσταντίνος Κ

ωραίο! αλλά πολύ μονόχρωμο βρε παιδί μου! ειδικά σε κάποια μενού μέσα είναι γκρι!
Πάντως η προσπάθεια σε γενικά πλαίσια μου άρεσε αρκετά! έχει ωραία εφέ μετάβασης ειδικά στην κάμερα! και ειδικότερα από εικόνα σε εικόνα!

Nikos

Παρα πολυ καλα τα wp7,απο θεμα αποκρισης ισως να εχουν ξεπερασει και iphone ενα brv στην ms

giannis

πρεπει να το ομολογήσω.Τόσο σφαιράτο δεν το περίμενα.Δεν κολλάει πουθενά και δουλεύει ρολόι.Αλλά πώς να το κάνουμε,χωρίς να είμαι κακοπροαίρετος και χωρίς να μιλάω για τα 6,5 ,μιλάω καθαρά για αυτά το UI το βρίσκω σίχαμα.Τί να πώ κρίμα γιατί τρέχουν απίστευτα και ίσως με κανα sense της HTC να τα σκεφτόμουν.Αλλα αφού υπάρχει αυτός ο περιορισμός δεν θα τα πλησίαζα με τίποτα

Ovios

Απιστευτα γρηγορο δεν το περιμενα!
Well done Bill!
Μεγαλο plus η μη χρηση καρτας μνημης καθως και οτι δεν αφηνει να πειραζουν το λειτουργικο της με την καθε εταιρια να βαζει βαρια UI που να κανουν αργο το κινητο!
Αλλα το μονο που με χαλαει παρα πολυ ειναι το μενου ειναι κριμα να εχει κανει τοση πολυ δουλεια οπως φαινεται, σε ολα τα αλλα και να αφησει το UI ετσι…

stelios gr

δεν το πιστευω το ποσο καλα φαινεται να λειτουργει…βεβαια εαν δεν το λειτουργησεις υπο κανονικες συνθηκες (δλδ να ειναι μονιμα το κυριως κινητο σου και να το φορτωσεις με data και να το χρησιμοποιεις κανονικα και οχι για λιγακι) δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος, αλλα μεχρι στιγμης φαινεται κορυφαιο… η δομη του μενου ομως, και το ui γενικα, μου φαινονται πολυ ακυρα….ειδικα η αρχικη οθονη ειναι οτι πιο ξενερωτο εχω δει…

takis

Σχεδόν ΟΛΑ έχουν κάρτα microSD, αλλά είναι κρυμμένη.. Ψάξτε το!!

Χωρίς ελληνικά, ποιός θα το πάρει

paul

καλα γουσταρω τρελα τα win7 mobile.δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι που σε τραβαει.λιγες διωρθωσεις και θα ειναι τελειο

woot_woot

Υπεροχο UI αλλα η Super LCD χαλαει αυτη την μαυριλα στο background.Super AMOLED ftw

Vagos

καλο.! αλλα το μενου σε android, ios & symbian^3 νομιζω ειναι πολυ πιο φιλικα προς το χρηστη.!!

Αντώνης

Εγω προσωπικα ειμουνα πολυ αρνητικος με τα W7 , μεχρι ποθ αγκιξα για πρωτη φορα στο Public το HTC HD7 .. Πραγματικα ειναι τοσο ξεκουραστα και γρηγορα ..σε αντιθεση με τα ανδροιτ που σου τρονε το μισο μερος της ζωης σου(σε htc hero απευθυνομε) και επειδη μου αρεσει πολυ πολυ και το ZUNE .. θα το αγορασω… ποτε μου δεν θα ξανακρινω κηνιτο πρωτου το δουλεπσω(λολ)

ελπιδα

poso 9a exei?ta htc einai apiasto oneiro!!as boleftw me zte blade 😛

sory gia agglikous xaraktires..eimai apo psp kai dn exei ellinikous..

Giannis

καλα και εγω εντυπωσιάστηκα με το review! Ατσα σπιρταδα τα phone7. Αλλα το κεντρικο μενου έκτρωμα..Απορω τι σκεφτονται στην ms. Κανουν βηματα προοδου και μια πατατα μετα, αλλα τι πατατα. Αν αλλαξουν το ui εστω και λιγο τοτε θα τα δοκιμασω σιγουρα, μεχρι τοτε γουγλης..

Windows Phone 7 το καλυτερο mobile λειτουργικο

Αλέξανδρος

τα textures και γενικά το όλο στήσιμο του κινητού μου θυμίζει life style περιοδικό ( με τα μεγάλα γράμματα τις εικόνες στο background )
Γενικά εντυπωσιάζει αν και πολλά εφέ κατά τη γνώμη μου ( προτιμώ πιο λιτά πράγματα).
αυτό που μένει είναι να δούμε και πως τα πάει με τα παιχνίδια και τί παιχνίδια ενσωματώνει

axel

πάντως για αυτούς που λένε για το κεντρικό μενού, νομίζω πως είναι μια πολύ καλή προσπάθεια να ξεφύγουμε από τα μενού που φέρνουν μαζικά σε iOS, με εικονιδιάκια παρατεταγμένα σε σειρά. Και το Android και το Bada μου φαίνονται τρομερά βαρετά.

Stavros86

Το κινητο φαινεται πολυ καλο και ποιοτικο μπορει να λεει οτι δεν παιρνει καρτα μνημης αλλα στη πραγματικοτητα αλλαζει(ευτυχως)

λefteris

“ενα αλλο αρνητικο ηταν οτι…στο gmail, μου εμφανιζε μονο τα new mails και οχι οσα ειχα μεσα στο inbox μου…”

Μια επισήμανση επί αυτού. Το ίδιο έκανε και το HTC HD2 που είχα. Μου εμφάνιζε μόνο τα νέα εισερχόμενα mails. Αυτό για μένα ήταν πολύ καλό, διότι διαβάζω τα mail μου από το Outlook express της Microsoft με χρήση του gmail. Αυτό σημαίνει ότι αφήνω τα χιλιάδες mail στο server της google και κρατάω ό,τι θέλω, διαγράφοντας κτλ, στο δίσκο του PC μου.
Στο iphone όταν μπήκα να δω τα mails άρχισε να κατεβάζει τα άπαντα από το google mail, που εδώ και 1μιση χρόνο δεν είχα αγγίξει, χωρίς να το περιμένω αυτό. Αναγκάστηκα έτσι να διαγράψω τα πάντα από το google mail, για να μην συγχρονίζει κάθε φορά το iphone από εκεί.

pantonios79

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΕ WINDOWS 7. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ WINDOWS 7… ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ Η ATC ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ… ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ… ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ…

Βαγγέλης

Aμα η ζωη σου ειναι το κινητό, τοτε η οικογένεια σου κ οι φιλοι σου ειναι apps; Μην ακουω βλακείες plz σε εχουν μαθει να καταναλώνεις απο πιθανώς μικρή ηλικία.

Alexandros

Πάντως αν η vodafone το φέρει στις τιμές που ανέφερε ο κώστας (530-550) τότε το πουλάει ακριβά.. μέχρι και το εξπανσυς που τώρα τελευταία το έχει παρακάνει με τις τιμές, το έχει 445 ευρώ!

zafeira

εγώ το είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ με 499€. Επειδή είμαι κάτοχος κινητού windows mobile 6.1 και είμαι αναποφάσιστη ανάμεσα σε android ή windows mobile 7, ήμουν περισσότερο στο πρώτο αλλά μου άρεσε το βίντεο και το ξανασκέφτομαι. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Όντως δεν έχει το trophy εξωτερική κάρτα να βάλουμε εάν θέλουμε; Σίγουρα έχει καλύτερη οθόνη από το htc desire hd και από ότι είδα και ήχο απλά το hd έχει μεγαλύτερη οθόνη. Όπως καταλάβατε είμαι ανάμεσα σ’ αυτά τα δυο και δεν ξέρω τι να πάρω…

@Zafeira Συνιστω χωρις δευτερη σκεψη Windows Phone 7 (δεν ονομαζονται ποια windows mobile). Οσο καλο hardware και αν εχει ενα Android (και οντως το desire hd εχει καλο hardware) το λειτουργικο ειναι αυτο που θα χρησιμοποιεις μερα παρα μερα και δεν υπαρχει τιποτα πιο καινουργιο απο τα Windows Phone 7.
Τωρα οσον αφορα συγκεκριμενη συσκευη θα συνιστουσα να κοιταξεις και το LG Optimus 7 αφου ειναι στα ιδια λεφτα με το Trophy αλλα επιπλεον εχει 16GB χωρητικοτητα (διπλασια δηλαδη) και μεγαλυτερη μπαταρια (1500 mAh).
Αν θελεις την απολυτη εμπειρια κανε αυτο που εκανα εγω: παρηγγειλα ενα Samsung Omnia 7 (επισης Windows Phone 7) απο Γερμανια με 16GB χωρητικοτητα και την καλυτερη οθονη της αγορας (Super-Amoled). Θα σου στοιχισει κατι παραπανω βεβαια 😉

zafeira

@Anastasios. Ευχαριστώ πολύ για τη ν απάντησή σου. Θα κοιτάξω και το LG Optimus 7 αν και το LG δεν το έχω και πολύ ψηλά διότι είχα κινητό windows 6.1 και μου κολλούσε πολύ. Προφανώς σίγουρα θα είναι καλύτερο. Τώρα για android έχω ακούσει ότι είναι η νέα τεχνολογία κλπ. και ότι τα windows 7 είναι καινούργια και δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχουν, π.χ. προς το παρόν δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά η vodafone έκανε ένα application για τώρα.
Το άλλο κινητό το Samsung Οmnia 7 δεν το βλέπω ακόμη στην Ελλάδα, φαίνεται ωραίο αν και το βρίσκω τουλαχιστον εμφανισιακά αρκετά τετράγωνο και αυτό που είδα ήταν με 8gb. Έχω μέχρι το τέλος του χρόνου τελικά να το ψάξω λίγο παραπάνω σίγουρα….

@Zafeira
1. To LG εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο το Trophy και οχι απλως δεν θα εχει κολληματα αλλα ειναι (μαζι με τα Omnia7 και Focus) το πιο γρηγορο WP7 γιατι διαθετει μνημη NAND αντι για ενσωματωμενη microSD που εχουν ολα τα HTC.
2. Το Android ειναι σιγουρα πιο ωριμο αλλα τα Windows Phone 7 θα λαμβανουν ενημερωσεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ απο τη Microsoft και οχι μεσω των εταιρειων κινητης ή των κατασκευαστων. Ετσι ΟΛΑ τα μοντελα θα ειναι ενημερωμενα με την τελευταια εκδοση του λειτουργικου και δεν θα υπαρχει το χαος που υπαρχει στο Android.
3. Η εφαρμογη της Vodafone για ελληνικη υποστηριξη ειναι λυση προσωρινη. Τον Ιανουαριο ερχεται update με υποστηριξη ελληνικης γλωσσας απο το ιδιο το λειτουργικο. Ε μερικες βδομαδες δεν ειναι πολυ χρονος νομιζω 🙂
Ρωτησε με οτι αλλο θελεις. Δεν εχω συμφερον να παρεις Microsoft για μενα ειναι το ιδιο. Παντως εχω και Android και σου λεω καμια σχεση. Εμπιστεψου με.

Zafeira

Τότε μπορείς να μου πεις τα υπέρ και τα κατά εάν είναι να πάρω το HTC Desire Hd ή το LG Optimus 7? Δηλαδή και σαν συσκευή και σαν λειτουργικό! (android vs W7 γιατί το android έχει πολλούς φανατικούς ενώ το άλλο αντιθέτως απ’ ότι έχω διαβάσει σε διάφορα forum).
Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο για να βγάλω συμπέρασμα… Ευχαριστώ

@Zafeira Δεν θελω να σχολιασω αλλο το θεμα του hardware γιατι ειναι και λιγο υποκειμενικο. Τα Omnia 7 και Optimus 7 ας πουμε εχουν γωνιες και μαλλον δεν ταιριαζουν σε κοπελα. Τα Desire HD και Trophy ειναι πιο καμπυλωτα και ομορφα (γενικα στο θεμα του design η HTC ειναι καλυτερη απο ολους. Αλλο μονο σε αυτο). Αν σκεφτεσαι για Desire HD ριξε μια ματια και στον αδερφο του το HTC HD7 (Windows Phone 7), ομως απο οσο γνωριζω στην Ελλαδα υπαρχει μονο σε 8GB. Για το θεμα του λειτουργικου ειναι φυσικο το Android να εχει περισσοτερους fans αφου ειναι πολυ καιρο στην αγορα ενω τα Windows Phone 7 τωρα εμφανιστηκαν. Επισης πολλοι εχουν ασχημες εμπειριες απο το προηγουμενο λειτουργικο της Microsoft τα Windows Mobile (και δικαιολογημενα). Η πιο σημαντικη διαφορα ειναι στη φιλοσοφια τους: Το Android ειναι πιο ανοιχτο και customizable, αν εισαι Linuxas και θελεις γενικα να του αλλαξεις τα φωτα ειναι για σενα. Ειναι πιο geeky λειτουργικο. Αυτο ειναι ομως ταυτοχρονα και η Αχιλειος πτερνα του (“great power comes with great responsibility”). Θα πρεπει να συνηθισεις την ιδεα των task managers αλλα και εφαρμογων που δεν συμπεριφερονται καλα γιατι το Android market ειναι ξεφραγκο αμπελι. Θα πρεπει να… Συνέχεια »

Zafeira

διάβασα review για το LG και έχει αυτά τα κατά… Κλειστό UI, μιδαμινή παραμετροποίηση –> αυτό για μένα που έχω συνηθίσει με τα windows mobile 6.1 ήταν να μπορώ να βάλω ότι application ήθελα και gps πλοηγούς και λοιπά. κατά Μη υποστήριξη ελληνικών στο UI —> να πάρεις ένα κινητό που δεν το έχει καν με τόσα λεφτά;; Δεν υπάρχει προεγκατεστημένο ελληνικό πληκτρολόγιο–> θα το βγάλει σε νέο update αλλά είναι μείον πάλι για μένα Κλειδωμένο Bluetooth, δεν διαθέτει File Manager.–> όταν ήταν η πρώτη που το είχε κάνει με το file manager μας το βγάζει;;; Δεν είναι τραγικό;;; Το bluetooth που δεν έχει ξέρεις πόσοι είναι άσχετοι και ξέρουν να στέλνουν μόνο μέσω bluetooth φωτο, μουσική κλπ;; Δεν διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD—> μείον, εντάξει το συγκεκριμένο έχει 16gb αλλά το HTC HD7 εχει 630 ευρώ μόνο 8gb;; Kαι να μην παίζει και αρχεία divx????? Αυτά με κάνουν να απομακρύνομαι προς το παρόν από τα Windows 7 και ναι είμαι κοπέλα που μ’ αρέσει να το ψάχνω και να παραμετροποιώ το κινητό μου. Γι’ αυτό ίσως το android να είναι πιο κοντά σ’ αυτό που θέλω. Και ο λόγος που δεν θέλω iphone π.χ. είναι γιατί σιχαίνομαι να με… Συνέχεια »

quoting Zafeira:
– “έχω συνηθίσει με τα windows mobile 6.1 ήταν να μπορώ να βάλω ότι application ήθελα και gps πλοηγούς και λοιπά.”
ENNOEITAI οτι μπορεις να το κανεις και στα Windows Phone 7 αυτο
– “Δεν υπάρχει προεγκατεστημένο ελληνικό πληκτρολόγιο. θα το βγάλει σε νέο update αλλά είναι μείον πάλι για μένα”
Αν η υποστηριξη των Ελληνικων ερχοταν μετα απο μηνες ισως συμφωνουσα. Τελη Γεναρη λεμε.
– “Κλειδωμένο Bluetooth”
Δεν ειναι κλειδωμενο. Μπορεις να συνδεσεις bluetooth περιφερειακα, handsfree, carkits οτι σκεφτεις
– “δεν διαθέτει File Manager”
Αυτο ειναι για λογους ασφαλειας. Καθε εφαρμογη εχει το δικο της αποκλειστικο χωρο στη μνημη (isolated storage). Δεν ξερω τι τον χρειαζεσαι τον File Manager, και τα desktop λειτουργικα αν ειχαν το consistency των Windows Phone 7 δεν θα χρειαζοντουσαν file manager
-“Δεν διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD”
μεγαλυτερη μνημη μπορεις να προσθεσεις στο Samsung Focus. πχ 8GB+32GB=40GB. Αν χρειαζεσαι περισσοτερα απο 40GB σε κινητο να αγορασεις laptop 😛

Zafeira

@ Αναστασιος: Αυτό είναι καλό, δηλαδή μπορώ να αγοράσω π.χ. έναν πλοηγό και να το βάλω στο windows 7 σωστά;; ή οποιοδήποτε freeware application στο κινητό;; H αλήθεια είναι ότι πήγα σήμερα σε συγκεκριμένη αλυσίδα και είδα από κοντά το Trophy και εντυπωσιάστηκα πραγματικά!!! Το κακό είναι ότι ήθελα να δω και το HD 7 και τους είχε μείνει από μπαταρία καθώς και το Desire HD για να δω διαφορές και τι μου αρέσει. Αλλά δεν έγινε, τουλάχιστον είδα το Trophy και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Η διαφορά για μένα θετική είναι ότι έχει πολύ ωραία οθόνη και είναι τόσο το μέγεθος του ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ με το ένα χέρι, καθώς και κοπέλα καταλαβαίνετε. Ενώ τα άλλα δυο που προανέφερα με δυσκόλεψαν, βέβαια δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα καθώς δεν είδα τα μενου των άλλων. Τώρα εκεί που έμεινα ανάμεσα στο Trophy 7 και στο LG Optimus & δεν ξετρελάθηκα με το δεύτερο σαν συσκευή και τα κουμπάκια τα τρια που έχει μπροστά μου φάνηκαν κακοφτιαγμένα και λες και ήταν ψεύτικα, πραγματικά πολύ κακή εντύπωση. Μπορεί να έχει παραπανω μνήμη αλλά το άλλο έχει και το htc hub που απλά εντυπωσιάζει. Είδα επίσης και το Samsung Galaxy S… Συνέχεια »

alex christou

Βασικα αυτό που παρατήρησα και δεν έχει αναφερθεί καθόλου είναι ότι ούτε τα android σε οποιαδήποτε έκδοση ούτε μελλοντικά βλεπω με βάση τη αρχιτεκτονική του λογισμικού,αλλά ούτε τα windows mobile 7 κινητά υποστηρίζουν πλήρη συμβατότητα με Bluetooth handsfree πχ MW 600 της sonyericsson δηλαδή κατά την αναπαραγωγή mp3 δεν εμφανίζεται ο τίτλος του κομματιού που παίζει,επίσης δεν εμφανίζεται η ώρα σε κατάσταση αναμονής του κινητού και του handsfree παραλληλα,επίσης οι πολλές διακοπές κατά την αναπαραγωγη μουσικής,ακόμα ενώ ακούς mp3 μέσω Bluetooth και δέχεσαι κλήση και αφού τελειώσεις τη κλήση δεν επανέρχεται το κομμάτι που άκουγες αυτόματα αλλά μόνο χειροκίνητα.Όλα τα παραπάνω δε συμβαίνουν με μη android ή windows mobile 7 κινητα.Σαν κάτοχός του xperia 8 ξενερωσα απιστευτα και έχοντας δοκιμάσει και σε HTC HD 7,HTC HD
DISIRE,SAMSUNG GALLAXY S,SE XPERIA 10,HTC TROPHY 7,και LG OPTIMUS 7 με τα ίδια αποτελέσματα.Δεν αρκεί ο επεξεργαστής, τα σούπερ γραφικα ή η μνήμη,αλλά η πρακτικότητα και η ευχρηστια.Δηλαδή ένα βήμα μπρος και δύο βήματα πίσω για τα android ή wm 7 κινητά.Είναι δυνατόν κινητά 2- 3 ετών πχ W595 να μην έχουν κανένα πρόβλημα και κινητά 500-600 ευρώ εν έτη 2011 σε λίγο να έχουν τέτοιες λειτουργικές αδυναμίες.

Panagiotis

Πολύ καλό το Htc 7 Trophy (κατ’ αντιστοιχία τιμής για αυτά που προσφέρει). Το έχω στα υπ’ όψη για αγορά. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η 1300 mah μπαταρία του.Σε ξένες ιστοσελίδες διάβασα ότι η μπαταρία του διαρκεί περίπου μία ημέρα. Το θέλω για μέτρια χρήση (κυρίως κλήσεις και μηνύματα και ενίοτε internet μέσω Wi-fi). Μπορεί να κρατήσει για 2 ημέρες με αυτή τη μέτρια χρήση; Το Mozart χρησιμοποιεί την ίδια μπαταρία αλλά διάβασα -πάλι σε ξένα sites- ότι η μπαταρία του είναι κάπως καλύτερη. Ισχύει κάτι τέτοιο; (ότι το Μozart είναι πιο οικονομικό όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας); Υπάρχει κάποια συσκευή ανάλογη αυτών των 2 με καλύτερη αυτονομία (πλην του Lg optimus 7);

P.S. Στα υπ’ όψη για αγορά είναι κ το Htc Hd2..

marvel

ξέρει κανεις πως γίνετε στις επαφές να φαίνονται μονο τις sim και όχι του facebook και του windows live?

marvel

ευχαριστώ..για το facebook το έφτιαξα..για το windows live από ότι βλέπω δεν γίνετε..

panOS

Παιδιά τελικά με τη διάρκεια στη μπαταρία τι γίνεται; Με μέτρια χρήση πόσο κρατάει; ξέρουμε;

Για Trophy + Mozart εννοώ…

Alex

HTC trophy ή ΗΤC wildfire ?

ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΤΟ ..ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ…ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΩΡΕΕΑΝ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΩΣΤΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΩΣΤΑ…ΠΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΑΝΤΡΟΙΤ ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ…

ΚΩΣΤΑΣ

ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΑΤΣΗΚΑ..ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟ ΜΟΥ………….ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΨΟΓΟΣ…ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ….ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..

Φίλιππος

WP7(HTC Trophy), από τα χειρότερα κινητά που είχα ποτέ! Είναι μεν αρκετά γρήγορο, αλλά σε σύγκριση με το Desire και μερικά άλλα που έχω χρησιμοποιήσει τώρα τελευταία, είναι για πέταμα! Πραγματικά μια αθλιότητα για άλλη μια φορά από τη microsoft! Κρίμα που η Nokia έκανε συμφωνία μαζί της.

axel

παιδιά με 199 εουρα απο vodafone… προλαβετε

Alexdi

Το προλαβα, το προλαβα….
Αλλα λιγο κουλη ερωτηση… Με το που συνδεεσαι σε wi fi δικτυο, χρησιμοποιει αυτο για προσβαση στο ιντερνετ λογικα ε? Δεν βρηκα καποια σχετικη ρυθμιση στο κινητο οπου να επιλεγεις ποια συνδεση να χρησιμοποιησει…

georgemman

Γεια χαρά παιδιά,χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!!
Θέλω την γνώμη σας….μου πουλάνε το
Τετάρτη HTC Trophy 7 σχεδόν άθικτο με 300€ επειδή ο τύπος δεν γουστάρει το λειτουργικό
Αξίζει να δώσω 300€? γιατί απ’ ότι είδα η vodafone το είχε βγάλει σε προσφορά με 199….πολύ αργά το είδα δεν υπάρχει τπτ από απόθεμα.
Και κάτι τελευταίο αν τελικά το πάρω και δεν μου αρέσουν τα windows μπορώ να βάλω επάνω android?

georgemman

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Σε εμένα το πουλάνε δεν το πουλάω εγώ.
Σίγουρα δεν είναι τόσο απλό,απ ότι έχω ακούσει κάνουμε ότι κ με τους υπολογιστές κάτι σαν format και πέρασμα το λειτουργικό που θέλουμε(σίγουρα θέλει ψάξιμο),αυτό ήθελα να διαπιστώσω αν γνώριζες εσύ η κάποιος άλλος
Και κάτι τελευταίο,σαν συσκευή έτσι όπως την είδες εσύ αξίζει 300?Και πότε κυκλοφόρησε Ελλάδα,σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

mixalis mytilini

παιδια μόλις το πήρα… καταπληκτικό κινητό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vasilis

Άλλος ένας ευτυχισμένος κάτοχος HTC trophy 7. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi δίκτυο του σπιτιού μου!!!!
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει

στελακοσ

ποσο κανει αυτο το κινιτο?

tsipakos

Γεια σας και από εμένα….παιδιά θέλω κάποιος να μου πει ένα ένα τα βήματα ώστε να μπορώ να μπαίνω στο μάρκετ γιατί δεν μπορώ!!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

tsipakos

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!

mikes

Θα ήθελα να ρωτίσω..εάν θα γίνετε να βάλω δική μου μουσική για ήχο κλήσης….!

AlexDiCv

@bill συμφωνα με οσα εχω διαβασει εγω σε πολλα site ολες οι συσκευες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη με windows phone 7 θα αναβαθμιστουν στην επομενη εκδοση mango!!!! H εκδοση αυτη θα περιλαμβανει και υποστήριξη 17 γλωσσών, αναμεσα τους και την ελληνικη…
Οσο αφορα την Vodafone, προσωπικη μου γνωμη παντα, ειναι ΠΟΤΕ να μην εμπιστευεσαι υπαλληλο οποιασδηποτε εταιριας κινητης τηλεφωνιας…. Οι τυποι ειναι απλα ασχετοι πανω σε τεχνικα θεματα συσκευων!!! Ειτε προκειται για απλη αναφοτα τεχνικων χαρακτηριστικων ειτε προκειται για τεχνικη υποστηριξη…

mikes

Κωστα θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση..γινεται να μπουν ιοί στο κινητο..? θα ηταν μεγαλη μου χαρα να μου απαντησεις γιατι το παιρνω σε λιγες μερες..και θα ηθελα να προσεξω…ευχαριστω…!

john kollaros

Κωστα, htc trophy 7 η samsung nexus s ? ειναι σημαντικο γιατι σε 1 εβδομαδα παιρνω κινητο!!!
Α και κατι αλλο, ποσο λες να πουλησω το htc legend? το πηρα τα χριστουγεννα 2010 ειναι αυθαρτο και ολα δουλευουν τελεια. Ευχαριστω πολυ

Βασίλης Χ

Κώστα είμαι ανάμεσα σε HTC Trophy 7,LG Optimus 7 και Huawei Ideos X5.Είδα τις παρουσιάσεις σου για HTC και HUAWEI αλλά δεν έχεις κάποια αναλυτική για το Lg.Είχα Lg με Android 2.1 και η συσκευή και το λειτουργικό μου αφήσαν καλές εντυπώσεις.Βλεπώ τα Windows phone πιο δυνατά σε hardware απο το Huawei και είναι όλα στην ίδια τιμή.Κλείνω λίγο προς το Lg.Ποιά είναι η γνώμη σου.

iordanis

Κώστα μια ερωτηση…υποστηριζει flash player 10.1 ?

basilis

γεια σου κωστα!!! ειμαι αναμεσα σε htc 7 trophy και huawei ideos x5!!!ποιο μου πρωτινεις?

basilis

και τα δυο μου αρεσουν πολυ…την αποψη σου χρειαζομαι:))

basilis

ευχαριστω πολυ για την υπολογισιμη αποψη σου…:) κατι τελευταιο,μηπωσ στα windows phone μπορεις να κλειδωνεισ με κωδικο την οθονη οπωσ στα android ?

basilis

μαλλον θα το παρω….αν το παραγγειλω τωρα θα εχει ελληνικα ?

iordanis

Τα htc 7 trophy που παραγγελνονται τωρα θα εχουν αναβαθμιστει στην εκδοση mango?

iordanis

δηλαδη εκανα λαθοσ που το παρηγγειλα απο το ιντερνετ ? θα αργησει πολυ να ρθει ?

iordanis

Ευχαριστω 🙂 …θα την ακυρωσω και θα επιστρεψω στο προσιτο huawei ideos x5 😀 καλημερα!!

Βλεποντας μετα απο πολυ καιρο αυτο το αρθρο ζητω συγνωμη που ειχα πιστεψει (ειχα πεσει και εγω θυμα παραπληροφορησης) οτι απο τον Ιανουαριο θα ειχαμε ηδη Ελληνικα. Τα Ελληνικα ηρθαν τωρα τον Οκτωβριο.

@mikes Ναι γινεται να βαλεις δικο σου ηχο κλησης. Και οχι δεν υπαρχει περιπτωση να πιασεις ιο στα Windows Phones

@βασιληςΧ Αναμεσα σε Android και Windows Phone εννοειται Windows Phone

@basilis Εννοειται οτι κλειδωνει η οθονη με pin

@iordanis Ναι θα εχουν αναβαθμιστει και αν δεν εχουν θα το κανουν αμεσως με το που
συνδεσεις το κινητο στο PC (να εχει εγκαταστημενο το zune λογισμικο -δωρεαν). Δεν εκανες λαθος που το παρηγγειλες. (Οσο για το Flash ο κοσμος μεταβαινει στην εναλλακτικη τεχνολογια HTML5. O Internet Explorer στα Windows Phone ειναι καλυτερος απο καθε αλλο browser στο HTML5 κομματι)

Συμπληρωματικο @iordanis :
Δεν ξερω σε τι τιμη το βρηκες αλλα οπως λεει και ο Κωστας, το Trophy ειναι Windows Phone πρωτης γενιας, τωρα θα βγουν τα δευτερης γενιας, με πιο γρηγορους επεξεργαστες, και μπροστινη καμερα.
Θα συνιστουσα ειτε:
– 1. να το παρεις σε ΠΟΛΥ χαμηλη τιμη
– 2. να προπαραγγειλεις το HTC Radar το οποιο ουσιαστικα ειναι το Trophy 2 (προσεχε μην ειναι ασπρο μονο)

Παντελακος

Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω αυτό το μπιμπελό εδώ στην Ελλάδα ? Κανένας δεν το πουλάει …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.