HTC Vigor, Οι πρώτες φωτογραφίες του διπύρηνου στο 1.5GHz

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να “ξεφύγουν” οι ταχύτητες των επεξεργαστών στα Android smartphones. Το HTC Vigor που εθεάθει στις πρώτες spy φωτογραφίες φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με διπύρηνο επεξεργαστεί στο 1.5GHz Cortex Α8 και από εξωτερική εμφάνιση θυμίζει το HTC Incredible S το οποίο δεν έφερε στην Ελλάδα η HTC.

, HTC Vigor, Οι πρώτες φωτογραφίες του διπύρηνου στο 1.5GHz

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
telas

ωραίο

lefterakas

Γιατι;; Ειναι τοοοσο δυσκολο πια να βγαλουν ενα τηλεφωνο και να το στηριξουν; δηλαδη τωρα οποιος εχει παρει το sensation θα τραβαει τα μαλλια του. Ο μονος μαλλον τροπος να ειναι καποιος up to date με ενα κινητο που εχει χρυσοπληρωσει και οχι σε τρεις μηνες να εχουν βγει αλλα 15 μοντελα ειναι το iphone. Εχω βαρεθει να βλεπω συνεχεια καθε τρεις και πεντε καινουριες συσκευες. Εγω δηλαδη με το ταπεινο galaxy ace θεωρουμαι τουλαχιστον ξεπερασμενος. .Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση

loukas

Support to friend lefterakas

Lefteris

Φιλε Lefteraka καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ μέχρι ένα σημείο γιατί είμαι κι εγώ απ’ αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα το τελευταίο και καλύτερο! Άλλα στην τελική αυτό που μετράει είναι να έχεις ένα κινητό που να σε ικανοποιεί και που θα έχει την υποστήριξη που αναλογεί στην αξία του. Εγώ είμαι κάτοχος του Sensation και έιμαι απόλυτα ικανοποιημένος φτάνει να έχει την υποστήριξη που αναλογεί στα 600 ευρώ που έδωσα. Τώρα αν η HTC το παρατήσει και αθετήσει την υπόσχεση για 18 μηνες υποστήριξη τότε συμφωνώ για το iphone ( παρ’ ολο που το απεχθάνομαι !!!! ).

jimmy1992

Super!!!

fred

Σωστος ο λευτερης

spiros

Απο μπαταρια ???? htc μαυρο χαλι ?

pk

cvlachaki μηπως ειναι τυπογραφικο λαθος αυτο για τον cortex A8?τωρα οι συσκευες ολες ειναι με cortex A9 τεχνολογια

kostis

το θεμα ειναι οτι σε λιγο βγαινει ο tegra3 οποτε ολα αυτα που τωρα φαινονται θηρια διπλα του θα μοιαζουν παιχνιδακια.

Techfan

@kostis έχεις δίκιο.
Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λίγο (!) πριν την κυκλοφορϊα των τετραπϋρηνων , βγάζουν διπύρηνα σε τσουχτερές τιμές… Τέτεια ξεφτίλα με το μάρκετιν, είναι υπερβολή…

Παλαιώτερα ήξερα ότι ο tegra 3 θα έρθει πριν το τέλος του 2011. Ακομα και αν έρθει στο πρώτο τρίμηνο του 2012, δεν αξίζει τον κόπο να παραμείνετε στο παλιό σας κινητό;;;

vwgolf16

Με 2πύρινο πιστεύεις θα σέρνεται το κινητό ε?
Εγώ θα έλεγα καλύτερα να περιμένουμε τους 16πύρινους με Zalman ψήκτρα για overcloking και 32Gb RAM και μια μπαταρία 80000mah 😉

Το HTC Sensation μου δεν ζεσταίνεται καθόλου ούτε με παιχνίδια. Αντίθετα με το GS2 φίλου το κινητό του βράζει αυγά αν τα βάλεις πάνω του έχει δίκιο ο nektarios. Το GS2 έχει πολύ κατώτερη ποιότητα κατασκευής από το HTC Sensation και γενικά τα HTC είναι πολύ μπροστά στην ποιότητα. Τα Samsung ανέκαθεν ήταν πλαστικούρες….

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ SANSATION ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕ INCREDIBLE S.

vwgolf16

Πιστευώ ότι θα κυκλοφορήσει με Ice Cream Sandwich αν με το καλό βγει γιατί ακόμα είναι φήμες

mustang

το hardware πεταει το software εχει μενει ενα χρονο πισω, ισως ενα κ μισο

butters

Το θέμα του updating είναι λίγο κουραστικό και φταίνε και οι κατασκευαστές για αυτό. Πλέον υπάρχει η συμφωνία του Open Handset Alliance, ενώ και με την εξαγορά της Motorola από τη Google θα υπάρχει μια πιο ισορροπημένη διαδικασία στην ενημέρωση του Android.

Ωστόσο κατά τη γνώμη μου δεν είναι σημαντικό το αν θα έχει τελευταίο update, αλλά το αν με το τρέχον version το κινητό θα παρέχει τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία χρήσης. Αν είστε ευχαριστημένοι με το κινητό σας ως έχει, δε θα χρειάζεται ούτε να παίζετε με custom ROMs ούτε να περιμένετε τις νέες versions από τους κατασκευαστές.

Δημητρης Μ

Φιλε @lefteraka ακριβως!! Συμφωνω. Καπως ετσι εγινε με το HTC Desire HD. Eνω ηταν ναυαρχιδα της HTC τωρα μας πεταξε το sensation και βγαζει στην απεξω τη sense 3.0 για το DHD. Ετσι ειναι τα πραγματα μιας και η HTC δεν προλαβαινει να βγαλει στην αγορα ενα προιον και τσουπ αμεσως ανακοινωνει 5 νεα μοντελακια. Κατι τετοιο σαφως δεν γινεται με την apple. Λες και ο καταναλωτης θα μπαινει στο τρυπακι αυτο. Το after sale παιζει το σημαντικοτερο ρολο. Ειδικα αν εχεις σκασει ενα καρο λεφτα και μετα απο λιγους μηνες βλεπεις την εταιρεια να σε γραφει κανονικοτατα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.