HTC Ville, Ακόμα μερικές φωτογραφίες από το λεπτό Android smartphone

Τέλος Φεβρουαρίου ανοίγει τις πύλες της η ετήσια έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη, το Techblog θα είναι εκεί για 5 ολόκληρες ημέρες καταγράφοντας ότι παρουσιαστεί με βίντεο και φωτογραφίες. Μεταξύ άλλων περιμένουμε και το HTC Ville μαζί με το HTC Edge για το πρώτο έχουμε δει ήδη κάποιες φωτογραφίες και διέρρευσαν ακόνα μερικές.

, HTC Ville, Ακόμα μερικές φωτογραφίες από το λεπτό Android smartphone

, HTC Ville, Ακόμα μερικές φωτογραφίες από το λεπτό Android smartphone

HTC Ville
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Dual-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, AMOLED, 960×540 pixels
Κάμερα: ?
Δεύτερη κάμερα: ?
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: ? mAh
Διαστάσεις: πάχος 8.9 χλστ.
Βάρος: ? γρ.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι τα επίσημα ανακοινωμένα και μένει να επιβεβαιωθούν ή όχι.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Elesar

Καλα η htc δεν ελεγε οτι απο δω και στο εξης θα βγαζει λιγα και ποιοτικα κινητα. Ποσα εχουν ανακοινωθει μεσα σε ενα μηνα;

tainia

εννοούσε από το 2022 και μετά!!! :p

rikos

Καλο αλλα πολυ λεπτο.

omnia7user

τίποτα καινούριο.. Μόνο η amoled για αυτή την ανάλυση και το πάχος για μεταλλική συσκευή

A.A.

Όχι ρε συ Κώστα δε χρειάζεται να είναι τρίγωνο για να έχει κάτι πρωτότυπο.
Ειδικά με αυτό το πίσω καπάκι αυτή η HTC το έχει παρακάνει, όλα είναι σχεδόν ίδια.

athanton

πιστευω οτι ο χαμος που γινοταν με την htc περυσι και κυριως με το sensation εχει ξεφουσκωσει πολυ…μαλλον σε αυτο εχει συμβαλει η δυναμικη επιστριφη της νοκια και το ανεβασμα της sony..χανει εδαφος παντως να περιμενουμε αντεπιθεση….?

giorgos

ωραια τα μεταλλα και τα ποιοτικα πλαστικα αλλα αν δεν φτιαξει την ποιοτητα συναρμολογησης απατη θα παει και φετος.

md03582

Κωστα αν ηταν samsung ή lg θα ακουγες “ουαου!” “φανταστικό!” “φοβερα λεπτό!” “καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης!!” κτλ. Το μεγεθος στις 4 ιντσες ειναι ιδανικο, η κατασκευη ειναι απλα htc, οσα ειχα μεχρι στιγμης ουτε χαρακια, ουτε τριγμους, ουτε τιποτα, μεσα στην αλουμινιαρα τους ανταξια των 500 κ 600 ευρω, το παχος ειναι επισης ιδανικο (αλλο παλι και τουτου!! παραπονα επειδη ειναι λεπτο!!) και σχεδιαστικα τα -ιδια- htc ειναι πανεμορφα! κατι σχολια τα θεωρω κακοπροαιρετα και μου θυμιζουν την διαφημιση της seat.. “ναι αλλα η ζωνη τσαλακωνει το πουκαμισο”, “ναι αλλα με τους υαλοκαθαριστηρες πεταει πολυ νερο” Η htc εβαλε amoled που εμενα μου ειναι ψιλοαδιαφορο (ειχε και το desire και σιγα τα ωα) και παλι γκρινιες, οι πλαστικουρες της samsung γαργαρα.. πραγματικα, οποιος ειναι αντικειμενικος να μου πει τι λειπει σε αυτο το κινητο

Μιχάλης

+1 md03582…Συμφωνώ απόλυτα.

giorgos

φιλε md03582 και γω για τους λογους που αναφερεις προτιμησα το sensation αντι του galaxy s 2 και το μετανιωσα. Ειμαι στο δευτερο Sensation γτ το πρωτο επερνε σκονη κατω απο την γυαλι της οθονης. Τελικα και το δευτερο μετα απο λιγες μερες εμφανισε το ιδιο προβλημα. Επιπλεον στο δευτερο που εχω τωρα παιζει το πισω καπακι παρολο που το κινητο δεν μου εχει πεσει ποτε και φοραει θηκη οπως και το γυαλι της οθονης . Και το sense πανεμορφο αλλα ” γονατιζει ” το κινητο. Προσωπικα παρολο που τα θεωρω πανεμορφα κινητα και πιστευα οτι εχουν και ποιοτητα κατασκευης (κατι που δεν το πιστευω πλεον ) δεν θα ξαναπροτιμησω htc. Θα προτιμησω τα πλαστικα της Samsung αλλα τουλαχιστον σκονη κατω απο την οθονη δεν νομιζω να δω.

giorgos

και δεν νομιζω να ειμαι απλα “ατυχος” μια βολτα στο xda για το προβλημα με την σκονη θα σε πεισει

bvb

εγω ενα εχω να πω σ αυτους που λενε για την σχεδιαση της htc…. τουλαχιστον δεν ειναι copy paste απ το iphone….o νοων νοειτω….

A.A.

Εγω θα σε ρωτησω φιλε md03582 αν θες να μου πεις τι παραπανω εχει αυτο το κινητο και λανσαρεται ως “καινουριο” και να συγκριθει με τα υπαρχοντα τησ αγορασ (μην αναφερεις το ics, duhhhh). Παρεπιπτωντος, δεν εχω πει καλο λογο για τα πλαστικα της samsung και την lg ειδικα την κραζω σε καθε ευκαιρια που μου δινεται. Αυτα σε περιπτωση που αναφεροταν σε εμενα το ποστ σου.

md03582

Α.Α. τα ποστ μου δεν αναφερονται προσωπικα σε κανεναν. Το ville δεν προσφερει κατι καινουργιο, ειναι απλα για τα τωρινα κ κατα την γνωμη μου κ για τα αυριανα δεδομενα ενα υπερπληρες κινητο. Σε ολα τα κινητα κ σε ολες τις συσκευες χωρανε βελτιωσεις. το κατι παραπανω θα το προσφερει προφανως το edge, το zeta ή δε ξερω εγω ποιο. σε σχεση με το sgs2 εχει καλυτερα υλικα κ sense.

giorgos περασαν απο τα χερια μου touch 2, touch hd, desire για πολυ λιγο καιρο, trophy, desire hd. κανενα προβλημα απολυτως. Τι να πω, ησουν ατυχος

giorgos

mod03582 αυτο σου λεω, οτι δεν ημουν ατυχος γτ ειδικα το προβλημα με τη σκονη το εχουν χιλιαδες ατομα και δεν ειναι κατι μικρο ουτε υπαρχει τροπος να λυθει μονιμα. Μεχρι το desire και desire hd η ΗΤC ηταν κορυφη αλλα κατα τι γνωμη μου εμεινε πολυ πισω ακομη και σε πραγματα που θεωρητικα ειχε το πανω χερι. Για το service ασε να μην μιλησω καλυτερα…

md03582

giorgos αυτο σου λεω κι εγω! ήσουν ατυχος γιατι πηρες ενα κινητο μιας μεγαλης και γνωστης εταιριας που βγαζει smartphone και συσκευες touch απο το 1998 κι ομως το δικο σου κινητο δεν βγηκε καλο. Ξαδερφος μου πηρε επισης το sensation περισυ και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. απο κει και περα για το service καπου που τους χρειαστηκα με εξυπηρετησαν, αλλα γενικα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.. ευτυχως καμια συσκευη δεν ειχε το παραμικρο οπως εγραψα και πιο πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.