HTC Ville, Το πρώτο της με οθόνη Super AMOLED;

Android smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες Super AMOLED ανάλυσης 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz και Android 4.0 Ice Cream Sandwich ετοιμάζει η HTC και του έχει δώσει την κωδική ονομασία HTC Ville. Πρώτη φορά ακούμε για οθόνη Super AMOLED σε κινητό της HTC. Το Ville αναμένεται μαζί και με το τετραπύρηνο HTC Edge.

, HTC Ville, Το πρώτο της με οθόνη Super AMOLED;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tom not

Καλημερα. Διαβασα στο gamarena οτι θα τρεχει το νεο htc sence 4.0. Ξερουμε τιποτα για τη νεα εκδοση? Το πιο πιθανο παντως ειναι να παρει super amoled απο τη Samsung(!). Οχι οτι βαριεμαι να γκουγκλαρω για πληροφοριες, κουβεντα να γινεται περισσοτερο..

island

Θα προτιμούσα Superamoled και διπύρηνο από τετραπυρηνο και LCD.

Αντωνης

κωστα μου εφτιαξες την μερα

giorgossin

καιρος ηταν… γτ με τις s-lcd στον ηλιο δεν βλεπεις τπτ. χώρια τα αλλα πλεονεκτηματα τον s-amoled

Wolf

Άντε να δούμε καμιά συσκευή τής προκοπής από την htc..! Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για την htc γιατί το πρώτο μου smartphone ήταν ένα p3300 άλλα και το πρώτο μου android smartphone ήταν htc…! Που πας όμως ρε ε καραμτρο χωρίς amoled, χοντροκομμένες συσκευές(ναυαρχιδες) που ξεφυτρώνουν κάθε 2 μήνες η μια μετά την άλλη, μικρές ram και 1 gb εσωτερική μνήμη….?!!! Που…;;!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.