HTC: Παρομοιάζει Samsung και Apple με ασθένειες [promo video]

Στην αντεπίθεση περνά η HTC η οποία στο νέο promo video του HTC One M9 αποφάσισε να τα βάλει με την Samsung και την Apple. Το video είναι σαν διαφήμιση για φάρμακα κατά της φανταστικής ασθένειας την οποία ονομάζει “Bi-phonal Displeasure Disorder”.

Προφανώς απευθύνεται σε χρήστες που δεν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Samsung και Apple, πάσχουν από SAD (Samsung Affective Disorder) και iOS (Irritable Operating System).

Αν λοιπόν πάσχετε από την ασθένεια να πρέπει να διαλέξετε μια από τις δυο “παλιές επιλογές smartphones”, τότε προτείνεται το “Cellami”, ένα φάρμακο το οποίο όμως έχει παρενέργειες όπως απώλεια αντίχειρα και μπλε δόντια. Για να αποφύγετε όλα αυτά και να απαλλαγείτε από τις παραπάνω ασθένειες, τότε η καλύτερη επιλογή είναι το HTC One M9.

Δείτε το video της HTC το οποίο αν μη τι άλλο έχει φαντασία:

htc promo, HTC: Παρομοιάζει Samsung και Apple με ασθένειες [promo video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
J

1) έλεος. Ποσό πιο κατω hitch
2)ποιος θα παρει το m9 αν δει αυτη την διαφημηση. Μια τεράστια πατάτα ειναι μην πω τιποτα χειροτερο

jonjon

Χαχαχα! Αν μην τί άλλο έχουν χιούμορ!

ekimolaos

Το περίμενα πως και πως να βγει, ο μόνος λόγος που δεν είχα πάρει το m8 ήταν η κάμερα. Και βλέπω φέτος τα specs του και ενθουσιάστηκα, “επιτέλους”, είπα. Μέχρι που άρχισα να βλέπω reviews… Απογοητεύτηκα… Εμφανισιακά δεν με πείραξε γιατί δεν είχα ούτε m8 ούτε m7, οπότε ήταν τρομερό το design του για μένα (κάτοχος sony xperia s εδώ και 3 χρόνια, λέω να κάνω upgrade φέτος :P). Αλλά δεν δέχομαι για κινητό των 700+€ να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Και, φυσικά, αυτό έχει στην κάμερα. Οπότε, μετά από αυτήν την απογοήτευση και το γεγονός ότι το galaxy s6 πέφτει 3% η τιμή του τη μερα, λέω να πάω προς samsung μεριά. Ok, με τέτοιο κινητό που έχω ό,τι και να πάρω θα είναι τρομερό upgrade, ακόμα και το m7 ή το s4 θα ήταν τρομερά upgrade, αλλά μετά από 3 χρόνια σαπίλας θέλω κάτι “wow”. Sorry HTC, με είχες σίγουρο πελάτη αλλά τα σκάτωσες, λε πουλέ!

κωστας

Μέτρια κάμερα οθόνη μπαταρία,καλά μπεζελ, Καλές αναβαθμισεις, άσχημο ui..καλό πάτο!!

sdaoulas

Η HTC δεν κοιταει τα μαυρα της τα χαλια, ασχολειται αρνητικα με 2 κορυφαιες κορυφαιες εταιριες της παγκοσμιας αγορας.

ekimolaos

@κωστας Η οθόνη του είναι αρκετά καλή, έτσι κι αλλιώς στις 5″ δεν χρειάζεσαι πάνω από 1080p. Απλά δεν είναι wo , όπως οι super amoled (που είναι πραγματικά wow). Όσο για το ui, εγώ προσωπικά, το sense το θεωρώ το καλύτερο ui στα android.

Αλλά σε όλα τα άλλα που είπες συμφωνώ κι επαυξάνω. Απαράδεκτη κάμερα, από μπαταρία καλύτερο από s6 (χάλια από μπαταρία και αυτό) αλλά και πάλι απαράδεκτη για τα mah της και ναι, σίγουρα θα πατώσει. Και είναι κρίμα. Είχε τόσες προοπτικές η HTC να μπει στο παιχνίδι φέτος και δεν νομίζω να έχει άλλη ευκαιρία. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να τα κάνει ΟΛΑ σωστά για μια φορά και τα αποσκάτωσε. Είναι κρίμα γιατί είχα high expectations για φέτος, αλλά τελικά απέτυχε…

One

χαχαχα έξυπνη διαφημιση!

Darth

δεν θα ελεγα οτι samsung/apple/paok/aek κλπ ειναι αρροστιες……. απο την αλλη fanboismos ειναι αρρωστια και μαλιστα αποδεδειγμένα πλεον (διαταραχή αδύναμου χαρακτήρα )

Νίκος

χααχαχ πραγματικα pathetic commercial!!!

mpampis flou

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ SAMSUNG S6 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ

JohnWave

Όταν σαν HTC δεν έχεις κάτι να πεις που να πείσει τους καταναλωτές να προτιμήσουν το κινητό σου , προχωράς σε τέτοιες διαφημίσεις. Μιλά για μια αλήθεια αυτή η διαφήμιση αλλά μένει μόνο εκεί.

Stavros

Τραγικό!
Σαν ”ιδέα διαφήμισης” κάτι μπορεί να έλεγε. Αλλά το πως την παρουσιάσαν την ιδέα είναι απλά για γέλια και χάλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.