HTC Windows Phone 7 smartphone με κάμερα 16 Megapixel;

Τις τελευταίες ημέρες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η HTC ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα καινούργιο μοντέλο smartphone με Windows Phone 7 και imaging προσανατολισμό με κάμερα 16 Megapixel. Σήμερα οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν κατά ένα μεγάλο ποσοστό, αφού κυκλοφόρησε ένα βίντεο που εμφανίζει το συγκεκριμένο camera-phone και τις φωτογραφικές του δυνατότητες.

, HTC Windows Phone 7 smartphone με κάμερα 16 Megapixel;

Το νέο Windows Phone 7 smartphone της HTC (ακόμα δεν του έχει δοθεί όνομα), εμφανισιακά μοιάζει με το HTC Desire S. Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς σασί αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις διαστάσεις της οθόνης και το πάχος του. Αν και ο αριθμός των pixels δεν λέει πάντα την αλήθεια, είναι βέβαιο ότι μια συσκευή με 16 Megapixel κάμερα και 2 LED flash δεν μπορεί παρά να είναι αξιοπρόσεκτη στον τομέα της φωτογραφίας.

Το βίντεο που εμφανίζει το smartphone επικεντρώνεται στις δυνατότητες της κάμερας και μας επιτρέπει να δούμε μόνο για λίγο την μπροστινή του πλευρά, η οποία διαφέρει σε σχέση με το HTC Desire S μόνο στα πλήκτρα αφής, με το λογότυπο των Windows να παίρνει την θέση των κλασικών Android πλήκτρων αφής!

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής παραμένουν άγνωστα, αλλά η επιλογή του σώματος του HTC Desire S μας επιτρέπει να κάνουμε την πρόβλεψη ότι τα δύο κινητά θα μοιάζουν και ως προς τα εσωτερικά χαρακτηριστικά τους.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pete

Αχ!! Γιατί μου το κάνουν αυτό όλες οι εταιρίες ?Όποτε αποφασίζω να αγοράσω ένα κινητό(WP7 την δεδομένη στιγμή)πάνε και μου βγάζουν άλλο.ένα μόνο εύχομαι:να έχει μία οθόνη της προκοπής γιατί αν έχει πάλι καμιά s-LCD ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ.~!!!~

NikosVolos

Ετσι μπραβο,να αρχισουν να ασχολουνται λιγο και με την ποιοτητα των φωτογραφιων και με τις καμερες γιατι απο πυρηνες και επεξεργαστες πηξαμε.Μπραβο στην ΗTC.

Tolis

Καλόοοοοοοοοοοοο!

pete

Ίσως υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα να το δούμε με το όνομα Desire 7.Αν και πιο πιθανόν πιστεύω να έχει το όνομα ενός πολύ γνωστύ φωτογράφου.Το ίδιο δεν έκανε και με το Mozart?Διακρίνω μία μπροστινή κάμερα εκεί απάνω ή μου φαίνεται?

Alan

Συνήθως τα φωτογραφικά κινητά είναι πολύ καλά, μέχρι τώρα, μόνο που τώρα έχει καταργηθεί αυτός ο διαχωρισμός: μουσικά κινητά, φωτογραφικά κινητά κ.ο.κ. Θα δείξει…

Jim Ace
Marios Basileiou

Το ειχα δει πιο πριν και ομολογω παραξενευτηκα!!Δεν περιμενα η HTC και ειδικα τωρα που ολοι ασχολουνται με 3d και διπυρηνους να εβγαζε κινητο με καμερα 16MP τοσο αποτομα.
Και λέγοντας αποτομα εννοω οτι η HTC αποσω θυμαμαι και γνωριζω δεν ασχοληθηκε ιδιαιτερα ποτε με την ποιοτητα των φωτογραφιων ή της καμερας που εβαζε στα κινητα της…..
Πιο λογικο θα μου φαινοταν αν το εβγαζε η sony-samsung που ειναι γνωστες στο ειδος ή η nokia μετα την επιτυχια του N8!!
Αντε και με το καλο στο καινουργιο DESIRE HD 2 ή DESIRE S HD????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.