HTC, Ετοιμάζει Windows Phone που θα μοιάζει με το HTC One M8;

Μπορεί μέχρι στιγμής η HTC να μας έχει συνηθίσει στα Android smartphones, όμως αυτό δεν αποκλείει τα σχέδια για την κατασκευή ενός νέου Windows Phone. Τον προηγούμενο μήνα, ο πρόεδρος της HTC Αμερικής επιβεβαίωσε το γενονός ότι η εταιρία σχεδιάζει την ανάπτυξη μίας νέας WP συσκευής, χωρίς όμως να αναφέρει το πότε αυτή θα είναι διαθέσιμη.

Σύμφωνα με το Κινέζικο site WP Dang, η HTC εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone το οποίο μάλιστα θα μοιάζει αρκετά με το HTC One M8. Όπως αναφέρεται, η συσκευή θα έχει μεταλλικό περίβλημα καθώς και διπλή πίσω κάμερα, όπως ακριβώς και στο One M8. Προς το παρόν δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες, όμως δεδομένου ότι θα μοιάζει με την νέα Android ναυαρχίδα της HTC, η Windows Phone συσκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιεί οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080p καθώς και έναν επεξεργαστή Snapdragon 801.

Η παρακάτω φωτογραφία αποτελεί απλά ένα mockup, το οποίο χρησιμοποιεί τον σκελετό του HTC One M8 και λειτουργικό σύστημα Windows Phone.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

, HTC, Ετοιμάζει Windows Phone που θα μοιάζει με το HTC One M8;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Μακάρι να βγάλει τέτοιο μοντέλο η HTC θα είναι η πρώτη εταιρεία πλην της nokia που θα βγάλει ναυαρχίδα στα wp.βέβαια η φωτογραφία από το concept είναι αίσχος…μα καλά αυτός που το έφτιαξε δεν σκέφτηκε ότι στις 5inches χωράνε 3 μεσαία tiles μετά την gdr3???

Giorgos

Πωπωπωπω όνειρο μην με ξυπνάτε….σαν ποιοτικά κατασκευασμένη συσκευή τουλάχιστον…. Τώρα στα σοβαρά, όσο και ελκυστική και αν ακούγετε η συγγεκριμένη πρόταση όλο το παιχνίδι παίζεται στην υποστίρηξη και τις αναβαθμίσεις…και η HTC δεν το κατέχει τόσο καλά το συγγεκριμένο κομμάτι. Και αυτή η βαρύτητα γιατί στα WP, επειδή είναι λειτουργικό που τώρα ακμάζει και κοντέυει να τελειοποιηθεί και να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα δύο λειτουργικά που παίζουν μπάλα, ο κατασκευαστής πρέπει να κόψει το κεφάλι του να δίνει άμεσα αναβαθμίσεις μιας και αυτές στα Windows Phone περιέχουν μεγάλες διαφορές και προσθήκες απο έκδοση σε έκδοση αντί τις μικρο-ψευτό-διαφορές που βάζουν σε κάθε καινούργια έκδοση Android & iOS…Αν η HTC δεν μπορέσει να κάνει την ίδια μαγκιά με την Nokia που σου υπογράφει οτί κάθε συσκευή εχει 3 χρόνια γραπτή υποστίρηξη στις αναβαθμίσεις των WP θα πάει άπατο και αυτό το κινητό και θα είναι κρίμα γιατί είναι ωραίες συσκευές τα HTC και είναι καλή ευκαιρία και για την ίδια την ευκαιρία να σωθεί απο την χρεοκοπία και να πάρει ένα κομμάτι, έστω και μικρό, απο την πίτα της Nokia. Σαν αποτέλεσμα αυτός ο ανταγωνισμός θα φέρει καλύτερα τηλέφωνα απο την Microsoft/Nokia και απο την HTC και τις… Συνέχεια »

momo
momo
Κωνσταντίνος

@nikos οποιος εφτιαξε αυτο το concept χρησιμοποιησε screenshot απο το μονο γνωστο windows phone μεχρι στιγμης με virtual buttons, του 630 που εχει διαρευσει αρκετες φορες το τελευταιο καιρο.. και οπως φημολογειται το lumia 630 θα εχει οθονη 4.3-4.5 inches

Paris L

Και πέρσι, ακριβώς οι ίδιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει για ο Μ7, και φυσικά αποδείχτηκαν άστοχες. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και τώρα.
Πιο πολύ για κρυφή επιθυμία κάποιου χρήστη/μπλόγκερ που κυκλοφόρησε τις φήμες μου κάνει παρά για αξιόπιστη πληροφορία.

AresMares

Ελπίζω να αφήσουν στην άκρη τις μπαταρίες που δεν αλλάζουν όπως στο HTC One. Μία φιξαρισμένη μπαταρία είναι βασικό μειονέκτημα για αρκετό κόσμο. Για να μην αναφέρω την κάμερα με μόνο 4Mp που έβγαλε ένα από τα καλύτερα μοντέλα στην άκρη για πάρα πολλούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.