HTC smartphones, Μόνο στα νέα μοντέλα το HTCSense 3.0

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η HTC για τους κατόχους των smartphones της, αφού ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση του HTCSense 3.0 θα ενσωματωθεί μόνο στα νέα μοντέλα της εταιρίας, αφήνοντας απ’ έξω ακόμη και το HTC Desire HD. Το νέο οπτικό περιβάλλον προσφέρει αρκετά νέα και όμορφα χαρακτηριστικά, όπως 3D εφέ και νέα πιο χρηστική οθόνη κλειδώματος.

Το HTC Sense αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα της HTC έναντι των άλλων κατασκευαστών, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί με την έκδοση 3.0. Το νέο User Interface (UI) εκμεταλλεύεται όπως φαίνεται την μεγάλη δύναμη των νέων μοντέλων της εταιρίας και καταφέρνει να παράγει εντυπωσιακά εφέ στις δύο ή τρεις διαστάσεις, χωρίς να υστερεί σε εργονομία και ταχύτητα.

Η HTC υποστήριξε ότι είναι αδύνατη η χρήση του HTCSense 3.0 από τα παλαιότερα μοντέλα της, αφού οι υπολογιστικές απαιτήσεις του UI είναι υπερβολικά μεγάλες για αυτά. Οι διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα της εταιρίας που θα υποστηρίζουν το Sense 3.0, δηλαδή στα HTC Evo 3D, HTC Sensation και HTC Flyer και στα παλαιότερα είναι όντως υπαρκτές και μεγάλες, είτε αφορούν το πλήθος των πυρήνων των CPU, είτε το χρονισμό τους.

Φυσικά, η υποστήριξη επίσημη ή όχι, αργά ή γρήγορα θα φτάσει και στα παλαιότερα μοντέλα, αφού η κοινότητα των developers που αφορά την HTC είναι τεράστια και πολύ ενεργή.
, HTC smartphones, Μόνο στα νέα μοντέλα το HTCSense 3.0

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Κάτι τέτοια νέα είναι που ξενερώνουν κατόχους κινητών που δώσαν ένα σκασμό λεφτά πρίν λίγο καιρό.Είναι αρκετά φυσιολογικό με τους ρυθμούς που προχωράει η τεχνολογία και τις διαφορές που έχουν μέσα σε λίγους μήνες οι συσκευές.
Παντως είναι ένα θετικό ότι οι κοινότητα των developers της HTC είναι τόσο μεγάλη και δίνει λύσεις έστω για μας που αφιερώνουμε πολλές ώρες μας στον χώρο.
Ελπίζω να βάλαν κανα δυνατό ηχειακι πάντως γιατί το DHD πάσχει λίγο σε αυτό τον τομέα
Και το HTCsense εγώ αναγνωρίζω ότι είναι κορυφή.Κάπως έτσι θα έπρεπε ν είναι γενικά το android,όπως έχει μεγάλο ατού η samsung τις οθόνες η HTC θεωρώ έχει και αυτό

teodore88

καλυτερα βσκ που δεν θα τ παρουν γτ ειναι υπερβολικα μεγαλο κ βαρυ και θα γονατιζει την συσκευη!! καποια χαρακτηριστικα του ομως λενε πως θα τα υιοθετισει.. ελπιζω το active lockscreen να ειναι ενα απο αυτα! τα 3d εφε δεν μ ενδιαφερουν κ τοσο..

Θοδωρής

Ποια 3.0 … εδώ ακόμα περιμένουμε την 2.3 για το Desire …

MANOS

Εσείς με DHD θα το αναμένεται σύντομα!!!
Συντονιστείτε: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036446

Βαγγέλης

Χαχαχαχα α ρε HTC θα μας τρελάνεις, Desire HD εκτος και εγω ακομα κλαίω για το απλο το Desire;

Καλη χρύση η τεχνολογία αλλα πλεον δεν ξαναπαίρνω high end κινητο. Θα τα παίρνω έπειτα απο 1 χρόνο κάτω απο την μισή τιμή. Δεν παλεύονται πλέον.

fred

ψιλοξενερωσα,αλλα τι να πουμε εμεις με το desire οταν αφηνει εκτος το HD.

Νίκος

Παιδια συμφωνα με τις τελευταιες ενημερωσεις απ’την htc θα βγαλουν ενα νεο sense(ισως θα ονομαζεται 2.2 εφοσον τα νεα μοντελα φορανε 2.1) που θα περιεχει μερικα απ’τα χαρακτηριστικα του νεου sense 3.0 και λογικα θα απευθυνεται στα desire hd, desire z,desire s.Εμεις οι κατοχοι του απλου desire ευελπιστουμε να παρουμε μια οποιαδηποτε ενημερωση του sense μας γιατι εχουμε μεινει πολυ πισω(1.0)…α και η ενημερωση του android σε gingerbread 2,3 θα αρχισει στα μεσα Μαΐου..

Marios Basileiou

Δυστυχως το ηξερα ….Εδω περιμενουμε την 2,0 και θα μας δωσουν την 3?(Desire)…
Οπως ειπαν τα παιδια στο αλλο ποστ και εγω θα συμφωνησω μαζι τους ,ειναι θεμα μαρκετινκ περισσοτερο και οτι ειναι λιγο μεγαλη η ρομ και δεν θα χωραει σε ολα τα κινητα και προτιμησαν να την εχουν μονο στα καινουργια για να αγοραζει ο κοσμος!!

Νικος

Κρίμα και είναι πολύ όμορφο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.