Huawei, Στόχος οι 20 εκατομμύρια πωλήσεις smartphones το Q4

Σύμφωνα με στοιχεία της Gartner, η Huawei είναι ο έκτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στο κόσμο και στόχος της είναι να πουλήσει 20 εκατομμύρια smartphones το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς. Πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν δύσκολο στόχο, αν συγκρίνουμε τα 13,5 εκατομμύρια που πούλησε το τελευταίο τρίμηνο. Την πρόβλεψη αυτή έκανε ο κ. Shao Yang, Vice President του τμήματος Marketing της Huawei Devices.

Ο κ. Yang είπε μάλιστα ότι η εταιρεία του δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει τις 55 εκατομμύρια πωλήσεις smartphones για το 2013 (35 εκατομμύρια ήταν οι πωλήσεις κατά την χρονιά, με εξαίρεση το τέταρτο τρίμηνο). Η Huawei είπε ο κ. Yang έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσίαση της και εκτός Κίνας.

Στην Λατινική Αμερική, οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 150% ενώ στην Δυτική Ευρώπη και στην Ιαπωνία σημείωσαν αύξηση κατά 40%. Στη Μέση Ανατολή και στην Κίνα, η ανάπτυξη ήταν μικρότερη, στο 8%. Συνολικά, το 16% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας αποτελείται από mid-range smartphones.

Το Huawei Ascend P6 πουλάει πολύ καλά, και η Huawei πιστεύει ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά. Για να περιμένουν να πουλήσουν τόσα πολλά κινητά μέσα στο τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, τότε κάτι καλό έχει στα σκαριά η εταιρεία. Ίσως τα Huawei Ascend P6S και Huawei Ascend Mate 2 να την βοηθήσουν να εκπληρώσει τον στόχο της…

Huawei, Huawei, Στόχος οι 20 εκατομμύρια πωλήσεις smartphones το Q4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πολύ χαίρομαι που ακούω ότι το P6 πάει καλά στις πωλήσεις και πολύ χαίρομαι που το Techblog έχει αρχίσει τελευταία να βάζει άρθρα που το αφορούν.Θα είναι πολύ κρίμα να μην κάνει πάταγο αυτό το κινητό.Του χρόνου καλά να μαστε και θα περάσω στο S κι ας είναι μικρές οι διαφορές στο hardware.Στο design καλά κάνει η Huawei και θα το διατηρήσει ίδιο στο S.Ίσως αν γινόταν θα μπορούσε να μικρύνει ακόμα περισσότερο τα bezels και να τα φέρει σε επίπεδα G2.Τότε θα μιλούσαμε για πραγματικό all around θαύμα.

Darth

το P6 είναι πάρα πολύ καλό κινιτο με πάρα πολύ καλή τιμή αρκετά απροβλημάτιστο και πάρα πολύ καλή κατασκευή και αξίζει της πωλήσεις που έκανε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.