Huawei και Google: Ξανά στο προσκήνιο η συνεργασία τους

Οι φήμες ότι η Huawei θα αναλάβει την κατασκευή του επόμενου Nexus smartphone που θα λανσάρει φέτος η Google, δεν είναι η πρώτη φορά που τις ακούμε. Όμως, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από το The Information, Google και Huawei θα συνεργαστούν σε κάτι περισσότερο από την κατασκευή ενός κινητού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, η Google θα λανσάρει δυο Nexus smartphones εκ των οποίων το ένα θα αναλάβει να κατασκευάσει η Huawei και το άλλο η LG, όπως έχει κάνει στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει το νέο δημοσίευμα, η συμφωνία είναι η Google να βοηθήσει την Huawei στο να επεκταθεί στις δυτικές αγορές όπως οι ΗΠΑ, όπου ζορίζεται. Αυτό θα γίνει με το Nexus στο οποίο θα βάλει την υπογραφή της. Αντίστοιχα η Huawei θα βοηθήσει την Google στην δημιουργία Android app store στην Κίνα.

Να θυμίσουμε ότι στην Κίνα, λόγω κανονισμών της κυβέρνησης, υπηρεσίες της Google μεταξύ των οποίων και το Google Play, δεν είναι διαθέσιμες. Λόγω της απουσίας επίσημου Android app store, οι χρήστες της μεγαλύτερης mobile αγοράς στον κόσμο, παίρνουν τις εφαρμογές από third-party stores όπως Qihoo 360, Baidu, Tencent Holdings και Wandoujia. Επομένως, η Google σίγουρα θα επιδιώκει να πάρει μερίδιο από τα κέρδη αυτά.

Huawei και Google: Ξανά στο προσκήνιο η συνεργασία τους, Huawei και Google: Ξανά στο προσκήνιο η συνεργασία τους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

καλή χρήση η huawei, βγάζει άκρος ποιοτικές και αξιόπιστες συσκευές…….. αλλα……… με αυτό το νεω αυτόματα φεύγει η ελπίδα για ενα φτηνό nexus, χίλιες φορές της ψευτοκατασκευες lg με τα προβλήματα που έχουν αλλα καλες τιμές παρα αυτο

One

Respect στους Κινέζους! Με τις τιμές και τη ποιότητα που προσφέρουν πλέον, παίζουν μόνοι τους. Η συνεργασία με τη Google τα λέει όλα.

Φώτης

Darth@ οτι πληρώνεις παίρνεις!!!!Χιλιες φορές ενα ποιοτικό κινητο παρα ψευτοκατασκευη..

Darth

@Φώτης μην κοιτάς την τιμή του mate 7 (το εχω btw) στο mate ξεκίνησε 700 και έπεσε μετά λογο πολλών καναλιών διανομής…. εδώ δεν θα γίνει το ιδιο…….. εδω θα εχει την μοίρα του nexus 6 ……… ενα ακριβό κινιτο που δεν το αγοράζει κανείς……….

τωρα αν δεν σε χαλάει να σκάς 700 ευρω για κινιτο πάω πάσο, και εύχομαι 50 μνημόνια ακαι 10 χρεοκοπίες μπας και στρώσουμε

Makis

@Darth γιατί ψευτοκατασκευές η LG;
Που το στηρίζεις;

Darth

@Makis οκ το παραεκανα με την έκφραση…. απλός ειναι πλαστικό μέτριας ποιότητας…….. αλλα σαν συσκευές ειχαν πάρα πολλα θέματα……. ειχαν βγάλει αν δεν κάνω λάθος 6 hardware revisions και περασαν αρκετοί μήνες μέχρι να βγει καθώς πρέπει η συσκευη, αν και ολα αυτα τα παραβλέπω λόγο τημης ……. μπορεί να ειχα παει 4 φορες το n5 στο service μπορεί να τα ταλαιποριθικα ….. αλλα δεν ειχα σκάσει ενα κάρο λεφτα όπως για το n6

Makis

@Darth

Τι να πω δεν ξέρω, έχω το n4, και ξαδερφάκι το n5 και είμαστε κατευχαριστημένοι.

Spoiler_f#cker

Ο Jon Snow πεθαίνει :Ο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.