Huawei Ascend D Quad και Quad XL, Ξεκινά τέλη Αυγούστου η κυκλοφορία του τετραπύρηνου

Σας είχαμε ενημερώσει ότι εμφανίζονται κάποιες καθυστερήσεις στην παραγωγή και κυκλοφορία του τετραπύρηνου smartphone της Huawei, αλλά ήρθε ο καιρός να ξεκινήσει η κυκλοφορία της συσκευής, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, είναι έτοιμη η κυκλοφορία του στα τέλη Αυγούστου, αρχικά στην αγορά της Κίνας.

Μαζί με το Ascend D Quad θα κυκλοφορήσει και το Ascend D Quad XL, το οποίο είναι ίδιο στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, με τη διαφορά ότι έχει μια πιο μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 2.600 mAh, η οποία το κάνει ελάχιστα πιο παχύ. Μόλις μάθουμε πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα και την τιμή του στην ελληνική αγορά θα επανέλθουμε.

, Huawei Ascend D Quad και Quad XL, Ξεκινά τέλη Αυγούστου η κυκλοφορία του τετραπύρηνου

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Το ερώτημα είναι αν θα φοράει επεξεργαστή της Huawei όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά ή αν το σχέδιο για δικό της επεξεργαστή απέτυχε και του φόρεσαν κάποιον από τους εμπορικά διαθέσιμους.
Έγινε γνωστό τίποτα σχετικό;

Argy

Solon, στο gsmarena ελεγε οτι θα εχει τον επεξεργαστη της huawei, τον K3V2.

pk

αργησε επειδη φοραει επεξεργαστη της huawei

kostass

Κανα 600 θα κάνει.

Solon

Για να δούμε λοιπόν τι ψάρια πιάνει κι ο Κ3V2. Υπάρχουν benchmark το κινεζάκι;

Κωνσταντίνος

Εξωτερικά φαίνεται αρκετά ωραίο σχετικά με τα χαρακτηριστικά του τα οποία δεν υα ξέρουμε ακόμα αλλά πιστεύω οτι θα είναι ισάξια της τιμης τους η οποία δεν φαντάζομαι να ξεπεράσει τα 550€. Αλλά τι λέω στην Ελλάδα ζούμε εδώ θα φτάσει τουλάχιστον τα 600€.

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

@Κωνσταντίνος Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά τα ξέρουμε αρκετούς μήνες τώρα και τα έχει δημοσιεύσει και το TechBlog.gr αν ψάξεις θα τα βρεις στα άρθρα.Αυτά εδώ είναι:

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Huawei K3V2 1.5GHz Quad-core
GPU: 32-bit true color
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.5 ίντσες, LCD IPPS, 1280×720 pixels, 330 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel, BSI, Dual LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB (MHL), Dolby Surround Mobile 3.0
Μπαταρία: 1800 mAh
Διαστάσεις: 8.9x64x129 χλστ.
Βάρος: ?

SammyJim

Κανα 5ρι στα χναρια του ΝΟΤΕ ποτε θα βγαλει……

μάρκος xperia

Θέλω να δω πόσο καλός επεξεργαστής ειναι αυτός, γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι ούτε το κινητό, ούτε ο επεξεργαστής, δεν ξέρω γιατί αλλα δεν θα ήταν καλύτερα να βάλουν tegra, η snapdragon s4 pro, που για μένα ειναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής;

Panos7GR

Ανυπομονώ πολύ να το δω από κοντά αυτό το κινητό… Από τότε που είχα πάει στην Βαρκελώνη (κάτι μέρες μετά το MWC 2012) και το είδα στην αφίσα μέσα στο αεροδρόμιο, το έχω βάλει στο μάτι. Μου αρέσει πάρα πολύ εξωτερικά, αλλά και τα χαρακτηριστικά του. Το ότι έχει δικό του επεξεργαστή και όχι από άλλη εταιρία με κάνει ακόμα πιο πολύ να ανυπομονώ. Το πρόβλημα με τον επεξεργαστή το έφερε πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα τετραπυρινα, ειδικά τώρα που σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί το επόμενο iPhone. Τέλος πάντων άντε με το καλό στην αγορά για να δούμε πόσο καλός είναι ο επεξεργαστής. Γιατί στην αφίσα κάτω από το άλογο σχηματισμενο από το Ascend D Quad έγραφε “World’ fastest smartphone…” (ή κάτι παρόμοιο, πέρασαν και τόσοι μήνες για να θυμάμαι με ακρίβεια). @μάρκος xperia: Δεν είναι απαραίτητα κακό που η Huawei του έβαλε δικό της επεξεργαστή. Αν είναι αντάξιος των υπολοίπων ή και καλύτερος τότε μιλάμε για έναν νέο παίχτη στο παιχνίδι, άρα περισσότερος ανταγωνισμός που αυτό μεταφράζεται σε καλύτερα μοντέλα με λιγότερα λεφτά. Άσε που και συμφέρει τις εταιρίες να έχουν όσο το δυνατόν δικά τους εξαρτήματα στις συσκευές τους για να έχουν μειωμένο κόστος… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.