Huawei Ascend D1, Ο Κινέζος ετοιμάζει τετραπύρηνο smartphone

Αν υποψιαστώ ότι η Huawei θα παρουσιάσει τετραπύρηνο Android smartphone στην έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη, “θα πεθάνω”! Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τις Huawei και ZTE να ακολουθούν με οικονομικές προτάσεις στα smartphones αν όμως ισχύει κάτι τέτοιο το σκηνικό αλλάζει και πλέον οι Κινέζοι θα κάνουν κανονικά πρωταθλητισμό.

Το τετραπύρηνο της Huawei λέγεται ότι θα ονομάζεται Ascend D1. Αλήθεια θυμάστε το άλλο τουμπανάκι Huawei Ascend P1 S;

, Huawei Ascend D1, Ο Κινέζος ετοιμάζει τετραπύρηνο smartphone

, Huawei Ascend D1, Ο Κινέζος ετοιμάζει τετραπύρηνο smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

Η huawei εχει ξυπνησει για τα καλα…το θεμα ειναι να υπαρχει και διαθεσιμοτητα σε ολες τις αγορες….

killbill

Το θέμα είναι ποτέ θα τ δούμε Ελλάδα.Η κίτρινη φυλή που λέει και ο Λιακό.Θέλουμε και πληροφορίες και Γιά το Ρ1 S μιας που το είπες

ΘΟΔΩΡΗΣ

Huawei και ZTE κατα την γνώμη μου ειναι οτι πρέπει για την Ελλάδα λόγο της οικονομικής κατάστασης.

Δημητρης K.

Διαφωνω..ο ελληνας θελει στυλ..Ακομα και με 100ευρο μισθο το μηνα δεν μπορει να πεσει χαμηλοτερα απο i-phone….! 🙂

Vagelis

Σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε το i-phone μας μαρανε.. :p

Μράβο στην Huawei, μακαρι να κρατησει και την ιδια τιμολογιακη πολιτικη.

Tasos

Πες τα ρε Δημητρη Κ. …. Ο Ελληνας εαν δεν το Smartphone με 600 ευρα θα λεει οτι δεν εχει Smartphone … Και οχι μονο iPhone και Samsung … Τετραπύρηνο κινεζικο = Τεσσερις φορες πιο χαλια Για να τελειωνουμε … Τωρα οτι συμφερει συμφερει … αλλα δεν σημαίνει επειδη ειναι φτηνο ειναι και αξιοπυστο … Αλλο το ενα και αλλο το αλλο … Χαχαχαχα …!!!

Haduuken!

Θες στυλ ; πάρε Meizu MX 😛

Tasos

Εκτος απο στυλ Θελω και ΑΞΙΟΠΥΣΤΙΑ … Οχι Κινεζο !!!

teo

Εεεε..παιδιααα..ακομα και τα iPhone απο ΚΙΝΕΖΟ φτιαχνονται..μαλλον ξεχνατε λιγακι !
Γιατι παντα καπου ξεπετιεται ενας iPhone boy να σχολιασει σε ακυρο post για Αpple.
Εδω σχολιαζουμε τους απίθανους κινέζους που κάνουν παπάδες.Eλεος δλδ..καταντάτε κουραστικοί.

spiros

σωστος ο teo ολα μειντ ιν τσαϊνα ειναι !!!!!!!

Alex

Μια χαρά,είναι καλό να υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις,φθηνότερες και εξίσου αξιόπιστες (no αξιόπυστες..)

Αξιοπιστος ειναι ρε παιδια, σιγα μην ειναι και αξιοπτυστος! Και μια χαρα ειναι τα κινεζικα ξεκολλατε απο την μικροπρεπη λογικη του ελληνα γιατι εμεις ουτε γουοκι τοκι δεν φτιαχνουμε

Tasos

teo, Ελα ρε Σοβαρα … Τι υλικα ομως χρησιμοποιεί Ξερεις … Εαν δεν Ξερεις λοιπον μην μηλας … Παρε τωρα το κιτρινιαρικο κινητο που εχει μεσα οτι να ναι υλικα … 😛

ilias iliopoulos

Παιδιά έχοντας iphone4 για 1 χρόνο με jaibreak και όλα τα συναφή άσχετο ότι το έχασα και τώρα έχοντας zte racer γιατί δεν ήθελα να σκάσω λεφτά για κινητό πάλι οφείλω να ομολογήσω ότι, ότι έκανα με το iphone κάνω και με το Κινέζο χωρίς καμία διαφορά…. Το πόρισμα δικό σας….

teo

Φιλαράκι Τάσο ακόμα και τα σωθικά που λες,κινεζικα χερια τα φτιάχνουν και μετά κολλάνε την ταμπέλα “Apple” (ψαξτο λιγάκι)
Τεσπα..δεν θα κάτσω να σου αλλάξω γνώμη αλλα μάθε να σχολιάζεις στα άρθρα.(Δεν είδα πουθενά να μιλάει κάπου για σύγκριση με iPhone..!)
Φιλικά πάντα..

Tasos

Οτι πεις my friend …

Mario Vito

Εχω το IDEOS X5 και το κινητο δεν κολλαει πουθενα! Value for money! Παλι huawei θα ξαναπαρω οταν αλλαξω κινητο. Με τα υπολοιπα 400 ευρω θα πληρωσω το χαράτσι στο ρευμα για την νεα χρονια!

triskataratos

και οι 2 εταιρίες είναι στις μέσα στους 5 μεγαλύτερους παγκοσμίως
πολλά πράγματα που χρησιμοποιείτε έχουν μέσα τους zte και “hawai” και δεν το ξέρετε

επίσης ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί διακομιστές από “hawai” αφού με πολύ λιγότερα χρήματα δουλεύουν ίσως και καλύτερα απο ανταγωνιστικά προιόντα (cisco)

Tony Cool

Οπως δειχνουν τα πραγματα οι κινεζοι εχουν ηδη ξεπερασει τους Ιαπωνες στα κινητα και αν συνεχισουν ετσι θα φτασουν και τους αλλους γειτονες,τους κορεατες (λιγο δυσκολο βεβαια γιατι ειναι πολυ μπροστα).Πιστευω πως η huawei ακολουθει εξαιρετικη τακτικη και ολα τα κινητα της ειναι εξαιρετικα (για τα target group που απευθυνονται εννοω) και πανω απο ολα στηριζεται στα δικα της ποδια,δεν αντιγραφει.Το meizu ας πουμε μπορει να εχει πολυ καλυτερο hardware αλλα μονο και μονο που εμφανισιακα ειναι αντιγραφη iphone για εμενα ειναι μια φτηνη κινεζια,και οχι ενα καλο κινεζικο smartphone.

Vagelis

Tasos θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις την ηλικία σου; Από περιέργεια και μόνο.

Mario Vito

Η αλήθεια Vageli είναι ότι και εγώ την έχω την απορία!

Vagelis

Συγνώμη για τα off-topic αλλά δεν αντέχω άλλο αυτά τα εριστικά σχόλια από άτομα τα oποία πιθανότατα είναι έφηβοι. Τουλάχιστον να υπήρχε η δυνατότητα να εμφανίζεται και η ηλικία του κάθε ατόμου δίπλα από το όνομα του, ώστε να ξέρουμε και με ποιους συνομιλούμε και να μην δίνουμε σημασία. Και κάτι ακόμη, το ότι είναι φθηνό, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αξιόπιστο.

demi

… ηρεμηστε και διαβάσετε στο
https://www.naro.gr/19/2323868/efarmogi-anoigei-ta-matia-ton-smartphones.html

Εφαρμογή ανοίγει τα «μάτια» των smartphones και οι

Apple και Google είναι κατά των αθέμιτων πρακτικών στην αγορά εφαρμογών smartphones

killbillgr

ΟΙ Iphonistes έσπευσαν να δικαιολογούν τα λεφτα τους.Μη βγει κανενας κινεζος φτινος-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟς και τους κατση διπλα διπλα στο Iphone.Προσβάλλονται γιατι σου λεει εγω εδωσα ενα σκασμο λεφτα δεν μπορει να βγει ο κιτρινιαρις με 350 ευρο και κατω και να κανει αφτα που κανει το Iphone μου….Ισως τελικα υπαρχει και ρατσισμος και στα κινητα.Οσο για μερικουσ που νομιζουν οτι ειναι γεννημα θρεμα το Ιphoneνα να θυμίσω επεξεργαστης Α5 SAMSUNG Koρεα.Οθονη LG ΚΟΡΕΑ η επομενη TOSHIBA Ιαπωνια Ή Sharp.

Και πολλα αλλα μπορουμε να πουμε αλλα δεν ειναι το καταληλο θεμα εδω

Νιάνιος Ρωμανός

“Ελα ρε Σοβαρα … Τι υλικα ομως χρησιμοποιεί Ξερεις … Εαν δεν Ξερεις λοιπον μην μηλας … Παρε τωρα το κιτρινιαρικο κινητο που εχει μεσα οτι να ναι υλικα … :-P”

Τώρα σοβαρά μιλάς ή απλά τρολλάρεις; Έχεις πιάσει δηλαδή μοντέλα της Huawei και δη ας πούμε το Huawei Mediapad και λες πως χρησιμοποιεί ότι υλικά νάνε ; #FaiL μυρίζει η κατάσταση σου…

Tasos

Και βεβαια … Φιλος δεν ξερεις ποιες ειναι οι πηγες μου για αυτο μην μιλας γινεσαι ρεζιλη …Αστο καλυτερα … Περισσοτερο μυριζεις σιγουρα εσυ … Καληνυχτα … ( Νανε ;;; που κολλαει αυτο ;;; )

Wolf

Φίλε Τάσος μην σε ξεγελάει η εξωτερική ποιοτική κατασκευή του iphone και το smooth λειτουργικό τού…! Στο εσωτερικό όλες αυτές οι συσκευές ίδιες είναι πάνω κάτω, μου το έχει πει φίλος μου τεχνικός που τα επισκευάζει και παραγγέλνει τα ανταλλακτικα τους κυρίως από Κίνα..! Επίσης έχω φίλους που το iphone4 τους χάλασε στον μήνα και άλλους που το «κινέζικο» τους δεν χάλασε ποτέ… Και το ανάποδο βέβαια…! Μην σου τύχει είναι και δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την μάρκα ούτε με την ποιότητα των υλικών που πιάνεις…!

John

Α ρε Τάσο όλο trollareis… Από τα 33 δελτία επισκευής που έχω μπροστά μου (από την αρχή του 2012) κανένα από αυτά δεν είναι για Huawei-ZTE. Αντιθέτως, Sony-Ericsson, LG, Nokia να φάνε και οι κότες. Επειδή θα πεις ότι είναι τυχαίο, Κάποια στιγμή αργότερα θα πιάσω να κοιτάξω και προηγούμενους μήνες. Να προσθέσω και κάτι, ωρίμασε επιτέλους…

Haduuken!

Θα γίνει αξέχαστο αυτό το θρεντ , έχω λυθεί πραγματικά.

πόλεμος!gadget wars 2012!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.