Huawei Ascend D2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το τετραπύρηνο Huawei Ascend D2 με οθόνη 5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, κατασκευή με λεπτομέριες από αλουμίνιο και ανθεκτικότητα στο νερό. Απολαύστε εδώ φωτογραφίες του Ascend D2 και παρακολουθήστε το hands-on video που ακολουθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, το Ascend D2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας μέσα στο Μάρτιο με τιμή που θα κυμαίνεται στα 500 ευρώ.

Huawei Ascend D2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend D2 hands-on, Huawei Ascend D2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend D2 hands-on, Huawei Ascend D2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend D2 hands-on, Huawei Ascend D2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend D2 hands-on, Huawei Ascend D2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mikekodima

Για κάποιον που δεν έχει τα 600 και τα 700€ ειναι μια παρά πολύ καλή πρόταση!

sakisq_87

Mπραβο στην Huawei που εξελισσεται γρηγορα και κραταει λογικες τιμες!

jimo

αυτο ακριβως που ελεγα ρε παιδια!

γιατι να σακσω τρελα φραγκα να παρω samsung και να πληρωσω ονομα και να μην παρω Huawei η ZTE η ΟPPO που ειναι και καλυτερο σε ολα! (Αν και με ενοχλει η τεραστια οθονη!)

σε λιγο καιρο ολες οι μαρκες πλιν της apple θα ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα με μικρες διαφορες! βεβαια αξιο αναφορας ειναι το ντεζιν που θυμιζει iphone εκει με το αλουμινιο μην ξεχνιομαστε!

παραυτα χερομαι που υπαρχουν αξιες εταιριες που με μικρο κοστος φτιαχνουνε κορυφαιες συσκευες αναδικινιωντας ετσι την λανθασμενη κοστολογηση των μεγαλυτερων εταιριων βλεπε samsung!!

Dimos

Καλά jimo μας έπεισες…κάτσε να δεις το s4 και μετά πες μας αν οι κινεζιές είναι καλύτερες σε όλα…τι περιμένεις από ένα hater..

panx

Πολύ ακριβό.

Wolf

Πολύ ωραία και good value for money συσκευή. Βέβαια εγω δεν το αγόραζα μόνο και μόνο για τον λόγο του ότι δεν δέχεται κάρτες μνήμης..! Πάντως με τέτοιες προτάσεις στην αγορά η Samsung πρέπει να κάνει την υπέρβαση με το s4..!

giorgio

Huawei και ξερο ψωμι!!!

Darth

@Dimos δεν περιμένω και πολλή απο s4 (ελπίζω να κάνω λάθος)
από όσο ακούγετε δεν έχει τπτ το ιδιαίτερο έχει έναν 8 πύρινο υβρίδιο (δλδ 4 πυρήνες για απλά πράγματα 4 για δύσκολα δλδ δεν ει ναι 8 πύρινος απλός είναι ένα κόλπο για μικρότερη κατανάλωση(θα δούμε πώς θα δουλέψει στην πράξη) ακούστηκε για 2 gb ram 13 mp camera 5′ οθόνη και κατά πάσα πιθανότητα ίδια σάπια πλαστικά όπως του s3 (χειρότερα από s2 δλδ) hater δεν είμαι αλλά βλέπω ποιος και τι βγάζει………..
τώρα για το Ascend μπορώ να πω μπράβο για την τιμή πάρα πολύ καλή αρχική τιμή (όχι ότι θα το επερνα με τόσο θα περίμενα να πέσει αρκετά )

nikhtas

Έχω αρχίσει και ανησυχώ με το αυξανόμενο μέγεθος των τοπ κινητών, φοβάμαι ότι θα θέλω να αγοράσω και δεν θα βρίσκω κάτω από 5″

Κατοχος galaxy nexus

Dimos

Επειδή όμως ακούμε μόνο φήμες,ας περιμένουμε να δούμε πως θα ειναι το s4 και μετά θα κρίνουμε..

Panagiotis G

μέχρι και η Huawei έχει καλύτερο interface από το άθλιο και άσχημο των Galaxy S. ωραίο τηλέφωνο φαίνεται αλλά όπως φαίνεται όλα στην τιμή που θα έρθει θα κριθούν. ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και για μικρές διαφορές στην τιμή ο κόσμος προτιμάει πιο επώνυμα προιόντα

Nick Sfak

Πολύ ωραία εμφάνιση και ας μοιάζει λίγο με iPhone (όπως είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω)… Κλάσης ανώτερο απο κάθε άλλη πλαστικουρα της Samsung (και όχι μονο) σε αυτήν την τιμή… Πιστεύω οτι αν η Huawei έφτιαχνε ενα smartphone με τα ίδια ηλικία και τα ίδια χαρακτηριστικά που έφτιαξε η Samsung το S3 θα κόστιζε το πολύ 350-380…

Ρε φιλε Dimos, το κινητο αυτο αν ερθει γυρω στα 500 ευρω οπως ακουγεται ακομα και 550 που το βρηκα εγω σε ιντερνετικα καταστηματα του εξωτερικου, τιμολογιακα ερχεται αντιμετωπο με το S3, που εχει 560 στην wind π.χ. αυτη τη στιγμη. Με συγχωρεις αλλα ας ειναι “κινεζια” το θεωρω πολυ ανωτερο απο το S3. Πληροφοριακα η huawei, προσφατα αγορασε το τμημα R&D της Νοκια με την πλειονοτητα των υπαλληλων της, ειναι η 3η εταιρεια σε πωλησεις παγκοσμιως το τελευταιο τριμηνο του 2012, κατασκευαζει δικους της επεξεργαστες και γενικα ειναι απο τις εταιρειες που θα μας απασχολησουν στο μελλον ακομα περισσοτερο, οπως η ZTE, η Xiaomi, η Meizu και η OPPO. Μην συγχεουμε τις εταιρειες που κατασκευαζουν φτηνες αντιγραφες Iphone, με κολοσσους ειναι αδικο και παραπληροφορουμε τον κοσμο.

Πανάγος

Πολυ ομορφο κινητο κατα την γνωμη μου με πολυ ωραιο interface. Η παρουσιαση τελεια οπως παντα :p μονο που ειχε λιγο θορυβο απο πισω
btw τωρα καταλαβα οτι στο ιντρο απο τα βιντεο σου εχεις βαλει την αρχη απο το the sign των ace of base :p lol

jimo

@ Dimos hater ξε hater εγω 500 -600 ευρω για πλαστηκουρα ανακυκλωμενη απο μπουκαλακια ωερου και λαγκαρισμα απο την samsung δεν τα εδεινα με τιποτα!

εχω αυτη την στιγμη ενα alcatel ot 995 ultra με 200 ευρω το πειρα για να παιζω με android και ειναι σχεδον ιδιο με το galaxy s2 !

για την ιστορια εχω και το iphone 5 και πουλησα το galaxy s3 προσφατα οποτε μπορω να καταλαβω πολυ καλα την σχεση τιμης/αξιας μιας συσκευης !

αλλα και το s4 να βγει δεν προκειται να προσφερει τιποτα παραπανω απο το note2 η note3 τιποτα το πρωτοπορο και διαφορετικο η sasmsung καταντησε σουπα!!

Antonis

Jimo πάψε να λες ψέματα. Το alcatel 995 ίδιο με το s2…τι άλλο θα ακούσουμε πλέον…

Giannis

Στο κάτω μέρος μοιάζει με iPhone 5

Dimos

Θα μας τρελάνουν εδώ μέσα.Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου…Το Μπαχατέλ ίδιο με το S2.. πιο πάνω λέει για λαγκάρισμα(κάτοχος iPhone 5 τι άλλο θα έλεγε)..Πληροφοριακά φίλε Μερκούριε η Samsung κατασκευάζει και πουλάει σε άλλες εταιρείες επεξεργαστές και επίσης είναι πρώτη παγκοσμίως σε πωλήσεις… Ο τρίτος είναι τρίτος..Όντως, μην συγκρίνουμε κινεζιές με κολλοσούς 🙂

Λεωνίδας

Κώστα, με χάλασε λίγο αυτό με τα κουμπιά στην οθόνη που για να πάω πίσω ή στην αρχική οθόνη πρέπει να τα βγάλω πρώτα στην οθόνη. Ξέρεις, αν γίνεται να μην εξαφανίζονται? Να μένουν μόνιμα εμφανή στην οθόνη? Κατά τ’άλλα, κινητάρα! Ευχαριστώ!

@Dimos, μετα λες hater τον αλλον ρε φιλε. Ειπα εγω οτι η huawei ειναι μεγαλυτερη εταιρεια απο την samsung? Διαφωνεις μηπως οτι σε τεχνικα χαρακτηριστικα τουλαχιστον το D2 ειναι καλυτερο απο το S3? Και κατα 99% θα ειναι πολυ καλυτερο και σαν ποιοτητα κατασκευης. Δηλαδη η samsung που κατασκευαζει τα κινητα της στο Παρισι ή στο Μιλανο? Ουτε ο φιλος jimo στο πρωτο του ποστ ειπε κατι μεμπτο για την samsung, οτι εχει λαθος τιμολογιακη πολιτικη ειπε, οπως και εχει στα περισσοτερα κινητα. Μου βγαζει S3 mini(για την χωρα μας μιλαμε παντα) με αγορασμενο επεξεργαστη απο την sony ericsson(γιατι δεν κατασκευασε δικους της για mid-range κινητα ακομα) στα 400 ευρω με 480p αναλυση σε 4αρα οθονη. Ιδιο ppi με το nokia 5800 που λανσαριστηκε το 2008 δηλαδη ελεος και φυσικα πλαστικα κατω του μετριου. Πες μου εναν λογο φιλε μου για να μην αγορασω huawei η zte και γιατι μειωνεις μια εταιρεια μονο και μονο επειδη εδρευει στην Κινα. Αλλα ξεχασα… Ελληνας καταναλωτης: Huawei? Και τι να πω στον κολλητο μου ρε πωλητη οτι ειναι κινεζικο? Ας παρω ενα samsung η iphone ακομα καλυτερα για να πουλησω την μουρη μου και ας δωσω και 200 ευρω παραπανω τι να λεει.… Συνέχεια »

Akis83

φιλε jimo χωρις να θελω να σε προσβαλλω σε ποια διασταση βλεπεις οτι το εν λογω μοντελο alcatel μπορει να συγκριθει σε οποιοδηποτε τομεα με το s2 ??? ελεος… 5αρα καμερα εναντιον 8αρα full hd, 2 gb εσωτερικη εναντιον 16 gb…η super amoled plus του s2 ειναι αδικο να συγκριθει με την ταπεινη tft του alcatel μονο κ μονο επειδη εχει ιδια διαγωνιο… gpu εδω γελαμε : απαρχαιωμενη adreno 205 εναντιον mali400-mp (καμμια επαφη),επεξεργαστης τουλαχιστον 2πλασιας ισχυος υπερ του s2.μπορω να γραψω κ αλλα αλλα βαριεμαι ας μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα

gpower

Aυτο το UI ειναι απο MIUI rom.Εχω φλασαρει στο S3 μου ειναι υπερsmooth και πολυ γρηγορη με siyah kernel,επισης πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας.Εχει πολλες παραμετροποιησεις θεματα,εικονιδια,boot animation,κλειδωματα περιεργα και αλλα πολλα ειναι super.

Ααα ας σχολιασω και την μπαρουφα που ειπε ενας πιο πανω οτι το αλκατελ κατι,ειναι το ιδιο με τον βασιλια galaxy SII,την παλευεις αγορι μου η θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε???

Wolf

Ρε παιδιά συγκρίνετε μια συσκευή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα με το s3 που κυκλοφορεί εδω και τόσο καιρό…! Εντάξει τώρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα… η Samsung είναι η Samsung και η Apple ειναι η Apple..! Τις γουστάρετε δεν τις γουστάρετε ειναι στην κορυφή και όχι άδικα..! Όταν η Samsung έβγαλε το s2 η Huawei ποια συσκευή είχε σαν ναυαρχίδα..?!! Καλο ειναι να αυξάνεται ο ανταγωνισμός και να βλέπουμε περισσότερες αξιόλογες προτάσεις στην αγορά αλλά μην συγκρίνουμε τώρα την Samsung με την Huawei..!! Μακάρι πάντως η συγκεκριμένη συσκευή να καταφέρει να σταθεί ισάξια δίπλα οχι στο s4 αλλά στο s3..! Οι Κινέζοι το μόνο που μας έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα ειναι ότι ξέρουν να αντιγράφουν άψογα..!

Μερκουριος Μπαϊραμης

Ποιος συγκρινει την huawei με την samsung ακομα να καταλαβω. Ενας απο πανω ειπε οτι πρεπει να βελτιωσει την τιμολογιακη της πολιτικη, κατι που ισχυει. Αν ειδες φιλε wolf κανενα κινητο της huawei να αντιγραφει σχεδιαστικα κανενα της sammy παω πασο. Εγω μεχρι τωρα δεν εχω δει το P1 χρησιμοποιει super amoled οθονη, αλλα ακομα δεν ξερουμε αν η τεχνολογια oled ειναι της sammy η της lg μιας και μιλαμε για αντιγραφες. Συγκρινουμε μια συσκευη που εχει την ιδια TIMH με του κινεζου κατασκευαστη. Τι καλυτερο μετρο συγκρισης υπαρχει στην εποχη μας; Σαφως και η samsung ειναι ενας κολοσσος που φτιαχνει τα παντα αλλα μην ξεχνας πως ασχολειται 20 χρονια με την κινητη τηλεφωνια ενω η huawei δεν ξερω αν εχει κλεισει πενταετια, λογικο ειναι να μην μπορει να την ανταγωνιστει σε τεχνογνωσια. Οταν η samsung ειχε το s2 η huawei εφερνε το πρωτο κινητο της στην ελλαδα το ideos x5 που τιμολογιακα μπορουσες να το συγκρινεις με το galaxy ace, ειχαν διαφορα 70 ευρω υπερ του κινεζου βεβαια. Δες χαρακτηριστικα κι ελα πες μου γιατι να προτιμουσα το επωνυμο απο την “κινεζια”.

Μερκουριος Μπαϊραμης

Και φυσικα το εν λογω alcatel δεν μπορει να ανταγωνιστει σχεδον πουθενα το s2. Εχοντας δουλεψει και τις 2 συσκευες το alcatel υπερτερει μονο στην απεικονιση του λευκου λογω lcd οθονης και ισως και στην αποδοση του ηχειου. Σε ολα τ αλλα το s2 ειναι ετη φωτος μπροστα

Γιώργος22

Το ui είναι βασισμένο στην Miui rom! μπράβο τους όμως γιατί έκαναν μια πολύ καλή δουλειά στο κινητό

jimo

@akis83

παιδια εχετε δικιο και για αυτο το λογο εγραψα ποιο πανω ΣΧΕΔΟΝ και βεβαια σε καμια περιπτωση το alcatel οτ 995 δεν μπορει να φτασει το galaxy s2 ουτε στα ονρειρα του!!

αλλα αποτελει μια παρα πολυ φιλοδοξη προσπαθεια μιας κινεζικης εταιριας αν και τα alcatel θεωρουνται γαλικα ξερουμε οτι φτιαχνονται αποκλειστικα κινεζια!!

και για τα λεφτα του 200 ευρω που το πειρα και με rom android 4.0.4 που κυκλοφορησε γαλια μανησια και την φοραω και γω το κινητο σε benchmark παραλιγο να ακουμπησει αποδοση μεγαλυτερων κινητων ακομα και αν παιζει σε κατηγορια του galaxy s plus το οποιο ακομα εχει android 2.3.6!

Σε καθε περιπτωση παιδια οι κινεζικες εταιριες εχουνε ανεβει τοσο πολυ που δεν αξιζει πλεον για μενα να δωσω λεφτα για να παρω την ιδια ποιοτητα με τα ιδια χαρακτηριστικα απο την samsung ενω μπορω να παρω ενα πολυ αξιολογο και συναφες ισως και καλυτερο κινητο απο μια κινεζικη αιτερια!

οσο για το galaxy s4 ευχομαι να αποτελεσει μια καινοτομια και κατι το καινουρια που να μην εχουμε ξαναδει γιατι πλεον εχω κορεστει απο το μεγαλο αρθμο μοντελων που το μονο που εχουνε μεταξυ τους διαφορετικο ειναι το μεγεθος της οθονης

Αποστόλης Ρόδος

Δεν μπορώ να καταλάβω τον φανατισμο κάποιων που αγοράζουν κινέζικο αλουμίνιο και γυαλί και μιλάνε για κινεζιές… πραγματικά δηλαδή…. η Αμερικανιά σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια… 😛
Ως προς τη συσκευή τώρα, είναι πάρα πολύ ωραία σαν Design, με πολύ καλή τιμή και με τα κλασσικά χαρακτηριστικά της νέας τάξης πραγμάτων… (αν και θα ήθελα να τη δω και σε μαύρο μιας και ποτέ δεν θα αγόραζα προσωπικά άσπρο κινητό)… αλλά την καρδιά μου όμως δεν την έκλεψε όπως το Xperia Z.
Άντε να βγει και το S4 για να πάω να το χτυπήσω (το Z) χωρίς τύψεις μετα από 3 galaxy (S, S2, S3).

Νιο

+! Αποστολη. Ξερεις κανενα καλο ξενοδοχειο στην Ροδο? Θελω να ερθω για καλοκαιρι.

mitsosand

@Μερκούριος Μπαϊράμης
Έτσι για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.Ο επεξεργαστής του S3 mini είναι της ST-Ericsson που δεν έχει καμία σχέση με την Sony Ericsson.

γιώργος

καλά επιμένετε εσείς να πληρώνετε την πλαστικίλα της samsung και να φωνάζετε μετά για haters όταν εσείς είστε χειρότεροι.. μην σαν φανεί περίεργο εάν σε κανα χρόνο(και πολύ μπορεί να λέω) η huawei κονταροχτυπιέται με τις 2 μεγάλες… δηλαδή γιατί να μην δώσω λιγότερα λεφτά με καλύτερα χαρακτηριστικά – καλύτερα υλικά κατασκευής, να με αφήνει να χρησιμοποιώ custom – front-end και stock ips και να είμαι άρχοντας?? ως τώρα ξέρουμε για 2 κινητά με FHD(1080p) το xperia z και το D2.. άντε και ως φήμες το S4 και το Μ7 της HTC…μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά για την πολιτική της εταιρείας και πως πάει να χτυπήσει τις 2 μεγάλες πρωτοπορώντας σε πολλά θέματα. άρα αντί για να μιλάμε για κινεζίλα μήπως να κάτσουμε να σκεφτούμε γιατί να κάνουμε χρυσές εταιρείες που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό παρά μόνο το όνομα?

Μερκουριος Μπαϊραμης

Ναι φιλε εχεις δικιο ειναι της stm κατα 50% και το υπολοιπο 50% ανηκει στην ericsson, λαθος μου, απλα επειδη φορανε πολλα sony novathor επεξεργαστες υπεθεσα οτι θα ειναι θυγατρικη

helpertrik

8:02 χαχαχαχα γεια σου ρε κωστα!!

nbilly

Η huawei δεν ειναι καμια τυχαια εταιρεια στο χωρο των τηλεπ/ων. Κινεζικη αλλά απέχει ετη φωτός από τον στερεότυπο χαρακτηρισμό “κινέζικο”

Χρήστος

9 λεπτά η παρουσίαση και η μπαταρία έπεσε 3 ποσοστιαίες μονάδες. Από το 40% που ξεκίνησε έπεσε στο 37% λίγο πριν το τέλος του βίντεο. Αυτό δεν το πρόσεξε κανείς? Υποτίθεται ότι η μπαταρία είναι ένα από τα βασικά σε ένα τηλέφωνο.
Αρκετή ενέργεια κατά την γνώμη μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μένει μόνο να το δούμε γενικά σε χρήση και να έχουν γίνει οι κύκλοι φόρτισης της μπαταρίας ώστε να αποδίδει τα μέγιστα, αν και νομίζω και σε “άστρωτη” μπαταρία ακόμα, 3% είναι αρκετή ενέργεια σε 9 λεπτά.
Είδωμεν..
Και επίσης παιδιά αφήστε τις μεταξύ σας κόντρες και τις διάφορες συγκρίσεις. Λογικό είναι κάποιο κινητό να υστερεί κάπου σε σχέση με άλλο και λογικό είναι επίσης να υπερτερεί κάπου σε σχέση με άλλο. Τι καλά που θα ήταν να τα είχαμε όλα αυτά που θέλαμε σε ένα και μόνο κινητό!
Φιλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.