Huawei Ascend D2, Επίσημα με οθόνη 5 ιντσών 1080p και μεγάλη μπαταρία

Στη μάχη με τα 5ιντσα FHD smartphones ρίχνει άμεσα και η Huawei τον δικό της μονομάχο, το Huawei Ascend D2. Μέσα από το Ascend D2 κάνει ντεμπούτο και ο τετραπύρηνος επεξεργαστής HiSilicon K3V2 χρονισμένος 1.5GHz κατασκευής Huawei ο οποίος συμπληρώνεται με μνήμη RAM 2G και radio modem 3G. Η οθόνη ανάλυσης 1920×1080 pixels προστατεύεται από γυαλί Gorila Glass ενώ ολόκληρο το κινητό αντέχει σε νερό και σκόνη.

Δυνατό σημείο του Huawei Ascend D2 είναι η μπαταρία του χωρητικότητας 3000 mAh με τους ανταγωνιστές του Sony Xperia Z και HTC Butterfly να έχουν μπαταρία 2330 mAh και 2020 mAh αντίστοιχα. Βέβαια το Ascend D2 είναι πιο βαρύ και από τα δύο αλλά λίγο πιο λεπτό από το HTC Butterfly.

Huawei Ascend D2
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Huawei HiSilicon K3V2 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5 ίντσες, LCD, 1920×1080 pixels, 443 ppi, Gorilla Glass
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα:
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB
Μπαταρία: 3000 mAh
Διαστάσεις: 140x71x9.4 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.

update: Προστέθηκαν τρία βίντεο.

, Huawei Ascend D2, Επίσημα με οθόνη 5 ιντσών 1080p και μεγάλη μπαταρία

, Huawei Ascend D2, Επίσημα με οθόνη 5 ιντσών 1080p και μεγάλη μπαταρία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κυριάκος

Πήγανε και βάλανε 3G σε ναυαρχίδα τη στιγμή που όλοι παίζουν πια με 4G. Ίσως για άλλες αγορές σίγουρα αλλά και πάλι γιατί;;
Επίσης 170gr σε σύγκριση με άλλα 5ιντζα είναι αρκετά, ίσως λόγο της μεγαλύτερης μπαταρίας.
Κατά τα άλλα αρκετά αξιόλογη επιλογή!

Αν και για μένα όταν βγάζουν κινητά που φέρνουν σε iphone πιστεύω ότι υπάρχει έλλειψη φαντασίας ή απλά προσπάθεια να πουλήσουν και δεν μου αρέσει.

Manuelo

Συμφωνω με Κυριακο. Μονο οτι μοιαζει δλδ. τι μοιαζει ιδιο ειναι με iphone ακυρο πανηγυρικο!!!

Versavel

Πολλές Κινεζικές εταιρίες για να πετύχουν χαμηλές τιμές για τα προιόντα τους μην περιμένετε να πληρώνουν και σχεδιαστικό team για να δημιουργούν σχεδιαστικές καινοτομίες… Σημασία εδώ έχει η σχέση της τιμής με αυτά που προσφέρει η συσκευή. Κατευθείαν άκυρο επειδή μοιάζει με iPhone??? Βασικά μοιάζει περισσότερο με το Samsung Galaxy S2, που και εκείνο με την σειρά του μοιάζει με το iPhone…. Σαν να σου γνωρίζουν μία κοπέλα και επειδή μοιάζει με την Ζέτα Μακρυπούλια να την απορρίπτεις σαν απομίμηση…

lefteris

μηπως μοιαζει πιο πολυ με το lg optimus 4x?? εγω ομοιοτητα με το iphone δεν βλεπω. τοπ επιλογη και απο χαρακτηριστικα και απο μπαταρια

Manuelo

Παιδια για να τελειωνει το θεμα.. τοπ επιλογη με αυτα τα χαρ/κα ειναι το xperia z. Και πειτε οτι θελετε για την τιμη γιατι μονο εκει μπορει να το ανταγωνιστει αυτη η απομιμηση.. οτι πληρωνεις παιρνεις! Ειτε σας αρεσει ειτε οχι.. αλλα ομως πιστευω Versavel οτι το oppo find 5 ισως ειναι καλυτερο και εχει και σχεδιασμο που δεν μοιαζει με κανενα αλλο κινητο..

sosimple

Απορρίπτεται λόγω έλλειψης SD .. Τη μόδα και αυτή .. Βάζουν ενα σωρο πράγματα και δεν βάζουν τα αυτονοητα ..

Κυριάκος

@ Versavel
Αν και την θεωρώ ατυχή την σύγκριση που κάνεις με το παράδειγμα που έδωσες, θα σου πω με βάση αυτή, για να με καταλάβεις, πως δεν έχω πρόβλημα με το να μοιάζει κάποια στην Ζέτα αλλά με το να βγαίνεις έξω και να μοιάζουν όλο και περισσότερες με αυτήν λόγο επεμβάσεων σε χειρούργους! 😉

Αυτό όμως που έγραψα είναι πως “για μένα όταν βγάζουν κινητά που φέρνουν σε iphone πιστεύω ότι υπάρχει έλλειψη φαντασίας ή απλά προσπάθεια να πουλήσουν και δεν μου αρέσει” και πιστεύω ότι είναι κατανοητό.
Τώρα εμένα σε αυτό μου έφερνε, εσένα πάλι περισσότερο στο Galaxy S2, κανένα απολύτως πρόβλημα, κουβέντα κάνουμε.

SammyJim

….μα ειναι ολοφανερο οτι ειναι κοπια…εχει και στρογκηλο κουμπι κατω απτην οθονη αλλα το φτιαξαν καλο και δεν φαινεται…α, και Συγουρα το μαυρο θα ξεβαφει στον ιδιο βαθμο με το Original…..τι αλλο να πω δω μεσα!?!?!?!

versavel

@Manuelo και @Κυριάκο δεν διαφωνούμε στα περισσότερα… Λίγο πολύ το θέμα εμφάνιση και ομοιότητα εμένα δεν με πολυσυγκινεί και δίνω βαρύτητα στην σχέση ποιότητας – τιμής. Δεν διαφωνώ ότι είναι κόπιες πολλά κινητά από την Κίνα, αλλά τους ξέρουμε τους Κινέζους δεν είναι παράξενο. Κάνουν όμως ένα καλό, τρέχουν τον ανταγωνισμό προς όφελος των καταναλωτών…Το ΟPPO Find 5 ναι, είναι κάτι το διαφορετικό και ελπίζω να έρθει στα μέρη μας…

giorgio

παιδια θα σας μιλησω με βαση την εμπειρια μου απο το HUAWEI HONOR 2 που εχω εδω και 3 βδομαδες!!το κινητο πεταει!!πολλη καλη ποιοτητα κατασκευης και τελεια σχεση ποιοτητας τιμης!!ο τετραπυρηνος της HUAWEI πολυ δυνατος αν και δεν το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης!!!τωρα τα σχεδιαστικα ειναι ενα θεμα που οπως θελει το βλεπει ο καθενας…παντως ρε μαγκες ελεος με το iphone!!ημαρτον!!!η τεχνολογια των κινητων καλως η κακως εχει προχωρησει περα απο τις μ@@@@ιες τις apple!!μη γινομαστε θυματα!!

sakis

Giorgio καλησπερα. Το κιν απο που το πηρες και ποσο εαν επιτρεπεται; γιατι ενδιαφερομαι πολυ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.