Huawei Ascend D3, με ελάχιστα bezels και design a la HTC

Τον Μάιο είδαμε την πρώτη leaked φωτογραφία μιας μη ανακοινωμένης συσκευής με ελάχιστα bezels η οποία λέγεται ότι θα είναι το Huawei Ascend D3. Τώρα εμφανίζεται ξανά και δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε την εκπληκτική ομοιότητα με το HTC One Max.

Οι πληροφορίες θέλουν το Huawei Ascend D3 να έχει 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920, octa-core Kirin 920 επεξεργαστή. Ουσιαστικά τα πλαινά bezels μοιάζουν να είναι ανύπαρκτα.
Η συσκευή περιμέναμε να κυκλοφορήσει στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα στα $469 αλλά αυτό δεν έγινε, οπότε λογικά πηγαίνει για Σεπτέμβριο.

Huawei Ascend D3, Huawei Ascend D3, με ελάχιστα bezels και design a la HTC

Huawei Ascend D3, Huawei Ascend D3, με ελάχιστα bezels και design a la HTC

Huawei Ascend D3, Huawei Ascend D3, με ελάχιστα bezels και design a la HTC

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
eddy

Η ειρωνια δεν ειναι οτι αυτες η εταιριες κανουν copy…αλλα οτι τα αγοραζουμε εμεις!!!
Εχει λεει 8πυρινο επεξεργαστη και αμα το συγκρινες με κανα samsung,apple,sony,htc εινα λες και εχει μονοπυρινο στα 1Ghz!!!! Το HTC desire HD που ειχα ποιο γρηγορο απο αυτο θα ειναι!!

Γιάννης σε λέω

Το μπροστά μέρος μου αρέσει, το πίσω έτσι κι έτσι. Πάντως αυτό είναι κάργα αντιγραφή HTC, σε αντίθεση με το P7 που είναι μια πολύ όμορφη μίξη xperia και i-phone, με ένα εξαιρετικό όμως αποτέλεσμα. Λάθος κίνηση της Huawei κατα τη γνώμη μου, να κάνει τώρα την πλήρη αντιγραφή.

Γιάννης σε λέω

@eddy αυτό που λες δεν ισχύει σίγουρα. Ψάξε τι απόδοση έχει ο Kirin 920 και μετά μίλα.

Akn

@Γιαννης σε λεω +1
920 kirin σκοράρει περισσότερο από ότι το snap805
μπορείτε να δείτε σε μια φοτο ου έβαλε η huawei όταν ανακοίνωσε το huawei honor 6 πιο τούμπανο κιν δεν έχω δει λεπτο και ελάχιστα μπεζελ ο καλύτερος επεξεργαστής ποιότητα κατασκευής άριστη. .

Γιάννης σε λέω

@Akn έτσι ακριβώς! Μιλάμε για πολύ ισχυρό επεξεργαστή και πράγματι το Honor 6 θα κάνει θραύση στην Ελληνική αγορά με τον συνδυασμό εμφάνιση-απόδοση-τιμή, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

Erevos

Ο Mediatek MT6592 με 8 πυρήνες έχει 29000-32000 στο Antutu ανάλογα την συχνότητα χρονισμού-> https://www.gizchina.com/2013/11/20/2ghz-8-core-mediatek-mt6592-gets-32000-points-antutu/
Αν είναι αντιγραφή ή όχι για εμένα δεν παίζει ρόλο εφόσον αποδειχθεί ότι είναι μια ανταγωνιστική πρόταση σε καλή τιμή.

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ θα προσπεράσω τα χαρακτηριστικά, γιατί η Huawei βγάζει ωραιότατες συσκευές και θα μείνω στο σχεδιαστικό κομμάτι.
Tο μόνο σίγουρο για μένα είναι πως ο σχεδιαστής τους, έχει προσληφθεί για τις ωραίες αντιγραφές που κάνει, αλλάζοντας λίγο τα υπάρχοντα σχέδια άλλων εταιρειών.
Το έχουμε δει αυτο και στo P6 & P7 που είναι σαν να κρατάς iPhone.

Γιάννης σε λέω

@Erevos καμία σχέση με Mediatek. O οκταπύρηνος Kirin 920 είναι κατασκευής της ίδιας της Huawei και έχει ακόμα καλύτερες επιδόσεις απ’ αυτόν της Mediatek.

Costas

Πέταξε την βλακεια του ο άσχετος ο eddy και ψαρώνετε. Το παιδί δεν έχει ιδέα για το τι λέει.

Darth

αυτο το πράγμα δεν είναι 5 ιντσες που να χτυπιέσαι……… 6++ ειναι και λίγα λεω

dark_master

To θέμα όμως πέρα από ισχύ τι γίνεται από ασφάλεια. Πρόσφατα διάβασα ότι πολλά δυτικά κράτη δεν εμπιστεύονται την Huawei λόγω του ότι δεν είναι αμιγώς ιδιωτική εταιρεία αλλά εμπλέκεται μέσα και το κινεζικό κράτος.
Πέρα αυτού και ο πρώτος Hi Silikon σκότωνε σε επιδόσεις.Το θέμα είναι όμως αν θα τον τιμήσουν οι developers η όχι.
Αν δεν δώσει binaries ότι και να κάνει άπατος θα πάει… εδώ ο Κ1 που σκοτώνει τα πάντα και μέχρι τώρα δεν έχει την τρελή υποδοχή που περίμεναν κάποιοι…

eddy

Δεν λεω τιποτα βλακιες,απλως μαλλον εσεις δεν ξερεται την τυφλα σας και δεν ξερεται να κρινεται!!!
Αμα τα δουλεψετε λιγακι για κανα μηνα και δειτε την αντοχη τους,τις αποδοσεις τους στο χρονο και στα δυσκολα…….Γινεαται η apple,samsung,snapdragon,nvidia να βγαζουν κατωτερους απο bitemore,F&U,VERO και δεν συμαζευεται…..
Απλα ειστε τοσο βλακες που το κινεζο το φθινο τον πληρωνεται εις 3πλουν!!! Α……επισης η mercendes,ferrari,labo,audi,honda,subaru,austin martin δεν κλανουν μια μπροστα σε KIA,HUNDAI,DAEWOO,PEUGEUT,RENAULT!!!!!!!!!!!!
Επισης honda.yamaha,piaggio,suzuki,kawasaki ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ chan jang,cpi,lifan

jim

Ο eddy δεν ειπε κατι που δεν ισχυει.Απλα εκανε λαθος διατυπωση.Εχει δικιο οτι το ui και γενικα η εμπειρια ειναι πιο αργη απο αλλα smartphones με χαμηλοτερα τεχνικα χαρακτηριστικα.Ο επεξεργαστης της huawei ειναι πολυ ισχυρος αλλα αυτο που παιρνεις τελικα ειναι μια εμπειρια λες και ειχες εναν διπυρινο με χαμηλοτερη συχνοτητα.Και μην κανετε οτι δεν καταλαβαινετε οσοι εχετε huawei…για να το καταλαβετε, αρκει να ανεβοκατεβαζετε το statusbar σε ενα huawei και σε ενα lg ή samsung και θα δειτε την διαφορα στην ταχυτητα που ανταποκρινεται στην αφη.

VASILIS

Μόνο η τελευταία φωτό είναι αληθηνή οι άλες είναι fake και συγκεκριμένα η πρώτη είναι render απο έναν απλό χρήστη που την έκανε upload στο weibo.
Το εμπρός μέρος είναι πιθανόν και το τελευταίο σχέδιο.
Και η οθόνη είναι 6 ίντσες με την kirin 920.

Akn

ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε μάλλον εσείς δεν ξέρετε έχω samsung galaxy grand και ο φίλος μου huawei ascend p7 και ειναι γρηγορότερο το κιν του απο το δικό μου
με τα μάτια μου βλέπω δεν είμαι τυφλός. .

αλλά ίσως οφείλετε ο επεξεργαστήςς που έχει το κινηκινητό μου

Erevos

@eddy
Οι επιδόσεις ενός επεξεργαστή είναι μετρήσιμο μέγεθος , πχ. στο Antutu 29000 ο Mediatek 8-core 1.7 GHz και 7500 για snapdragon 400 dual core 1.2 GHz. Η διαφορά από ότι μπορείς να καταλάβεις πιστεύω είναι μεγάλη.

Γιάννης σε λέω

Οι επεξεργαστές της Huawei προσφέρουν μια χαρά εμπειρία χρήσης. Πράγματι όμως αυτός που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ο νέος οκταπύρηνος Kirin 920. Όταν κυκλοφορήσει το Honor 6, η Huawei θα το κοστολογήσει 200 έως 350 € φθηνότερα από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες των άλλων εταιριών. Θα δώσει κατα πάσα πιθανότητα μια αναβάθμιση λογισμικού και όχι περισσότερες όπως Samsung, Sony και τα λοιπά. Για ένα προϊόν όπως τα αναλώσιμα smartphone που πρέπει να τ αλλάζεις κάθε 2 χρόνια για να είσαι μέσα στην εξέλιξη, δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 4 κατοστάρικα, ούτε να ζεις για τις 2, 3 ή 4 ενδεχομένως αναβαθμίσεις. Μια χαρά το Honor 6 της Huawei, αγοράζεις οικονομικά, το κρατάς 2 χρόνια το πολύ και μετά αναγκαστικά παίρνεις καινούριο για να είσαι μέσα στα πράγματα.

Darth

μου φαίνεται ο antidarth άλλαξε όνομα σε eddy και ξέχασε λίγο την γραμματική χαχαχα

Akn

@Darth +1
πιο άσχετος δεν είδα αυτα που λεει πιστεύει μόνο ο εαυτός του μοα χαρά είναι kirin 920
και σορρυ φιλε μου αλλα εσύ δεν ξέρεις να κρίνεις. .

andophon

Η τραγικη ειρωνια ειναι:ελαχιστα bezels και htc.Δυο πραγματα που δεν πανε μαζι.Κι αν ειαν ετσι, καλοδεχουμενο μιας και τα καταφεραν καλυτερα στα bezels απο το προτοτυπο.

JohnWave

1. Όντως η Huawei παίρνει τα καλά των design άλλων κινητών , τα αντιγράφει και φτιάχνει ένα τελικό αποτέλεσμα ομορφότερο των originals. Πχ στο P6 αντέγραψε ως ένα βαθμό το iphone αλλά φρόντισε να το κάνει λεπτότερο του iphone , με μικρότερα bezels πάνω και κάτω και χωρίς κουμπιά μπροστά. Έτσι δημιούργησε ένα στολίδι σαφώς ανώτερο σε design του iphone. Στο συγκεκριμένο έχει χρησιμοποιήσει ως πρότυπο το One και αν πράγματι έχει μικρότερα bezels ( δεν μπορώ να τα διακρίνω με κλειστή οθόνη ) τότε θα έχει ξεπεράσει και πάλι το original.

2. Ο eddy έχει δίκιο κατά 50%. Ο HiSilicon K3V2 του P6 είναι πράγματι κατώτερος των περιστάσεων και αυτό φαίνεται και στα benchmarks και στην καθημερινή χρήση. Έχει άδικο όμως για τον Kirin 920 που βάσει benchmarks είναι ισχυρότερος όλων και φαντάζομαι αυτό θα έχει πολύ θετική επίδραση στο μοντέλο που θα τον φορέσει.

Γιάννης σε λέω

@JohnWave κατώτερος των περιστάσεων… τον ίδιο φοράει και το Honor 2 που έχω και η πλοήγηση είναι γρήγορη. Στο antutu πιάνω σκορ 16690, σχεδόν όμοιο με το S3 (17000) με τη διαφορά ότι όταν εγώ αγόρασα το Honor 2 έδωσα 3 κατοστάρικα, όταν το S3 στοίχιζε 550 € την ίδια περίοδο. Για τέτοια διαφορά τιμής ας είναι και ελάχιστα πιο κάτω οι επιδόσεις. Επίσης παιχνίδια, όπως Nova 3 και Modern Combat 4 τα παίζει μια χαρά.

JohnWave

@Γιάννης σε λέω , στο P6 είναι μέτριος ο HiSilicon.Ίσως τον αδικεί και η κάρτα γραφικών και η rom. Στα bench πιάνει 15500 αν θυμάμαι καλά. Μερικά παιχνίδια τα παίζει αλαγκάριστα. Σε άλλα λαγκάρει. Γενικά η όλη εμπειρία είναι καλή αλλά όχι τόσο σφαιράτη όπως στις περσινές ναυαρχίδες της LG ή της ΗΤC. Βασικά είναι όπως το είπες, επιπέδου S3 με τον Exynos 4412 ( αυτό εγώ δεν το θεωρώ όμως θετικό ). Αυτό είναι και το παράπονό μου από το P6. Τι super κινητό θα ήταν αν φορούσε ακόμα και τον 600άρη snapdragon του One πχ. Πόσο πιο ακριβά θα είχε κοστίσει σε σχέση με τα 400 ευρώ της αρχικής τιμής ; Φαντάζομαι όχι πάνω από 100 ευρώ διαφορά. Σκοπός δεν είναι να μου τον συγκρίνεις με τον παλιό exynos του μέτριου S3 αλλά με τους snapdragon. Ελπίζω ο Kirin 920 πράγματι να είναι μπόμπα γιατί η Huawei τελευταία βγάζει πανέμορφα κινητά με πολύ καλά χαρακτηριστικά και είναι κρίμα να χάνουν από τον επεξεργαστή.

Γιάννης σε λέω

@JohnWave το Honor 2 το αγόρασα πέρυσι, έχει λίγο πάνω από χρόνο. Θυμάμαι τότε το S4 δεν πλησιαζόταν και το S3 στη Wind είχε 550 € και στο Skroutz ένα κατοστάρικο, ίσως και λίγο παραπάνω πιο κάτω. Από τη στιγμή που τα 2 τηλέφωνα είχαν σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις θεώρησα προτιμότερο να πάρω το Honor 2 στα 300 € επίσημα από πάροδο και όχι το S3 από Skroutz, που ήταν και ακριβότερο κιόλας. Πάντως εξακολουθώ και επιμένω ότι στο τηλέφωνο μου, μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Δεν έχω παράπονο στην ταχύτητα πλοήγησης.

Γιάννης σε λέω

Επίσημα από πάροχο ήθελα να πω. Sorry για το λάθος!

killbillgr

Βλέπω την Huawei να αντιγραφή το ένα κινητό πίσω από το άλλο χωρίς κανένα πρόβλημα και ούτε να ασχολούνται οι εταιρείες μαζί της. Δεν με χαλάει εμένα παντός αφου δε ενοχλεί τις εταιρείες για την αντιγραφή εμείς γιατί να κάτσουμε να σκάσουμε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.