Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και συγκρίνουμε το Huawei Ascend G510 και το ZTE Blade G με οθόνη 4.5 ιντσών LCD ανάλυσης 854×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5 Megapixel, Android 4.1 Jelly Bean και τιμή 199 ευρώ. To Ascend G510 το έχει αποκλειστικά η Vodafone και το Blade G κυκλοφορεί σύντομα ελεύθερο στα καταστήματα ηλεκτρονικών. Δείτε το συγκριτικό.

Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, Huawei Ascend G510 εναντίον ZTE Blade G, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Κακος τομεας η RAM για να κανουν τσιγκουνιες.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ!!!

ANTONIS

το zte μαρεσε πιο πολυ,και γενικα τιμιες προτασεις.μπορει καποιος να πει τι ειναι αυτο το nfc?.

Apostolis Vlv

Φορτσάτος, Give pain Κώστα (y)

Γεωργία Κ.

Η μόνη διαφορά που βλέπω μεταξύ τους είναι στο χρώμα…! και στην μπαταρία… κατά τ’ άλλα είναι όντως πανομοιότυπα.
Οπότε, είναι στην κρίση του καθενός τι θα επιλέξει. Βέβαια εγώ τείνω προς zte γιατί είχα το απίθανο blade… ενώ όταν πήρα το huawei ideos x5 δεν έμεινα το ίδιο ευχαριστημένη. Βέβαια, δεν έχει να κάνει αλλά σίγουρα όταν έχεις εμπειρία στην κάθε εταιρεία, είναι ένα plus για την επιλογή σου.
¨Ο,τι και να λέμε, εάν δεν τα πιάσεις στα χέρια σου να δεις πως θα σου φανεί το UI…

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά, με αυτά τα λεφτά, απλά θα αγόραζα από κινέζικη αγορά, για κάτι καλύτερο!

Γεωργία Κ.

δεν είχα δει το NFC
(H τεχνολογία NFC (Near Field Communications) αφορά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε αποστάσεις έως 10 εκατοστά (συνήθως < 5 cm). Επιτρέπει την γρήγορη ανάγνωση/εγγραφή δεδομένων (σχετικά λίγων- ενδεικτικά 48B – 9kB) και εκλαμβάνεται ως απόδειξη φυσική παρουσίας. Επίσης, μπορεί να ενεργοποιήσει εύκολα υπηρεσίες. Αξιοποιείται μέσω κινητών συσκευών και smartphones.
Συσκευές που υποστηρίζουν την λειτουργία του NFC είναι ευκολότερο και πολύ πιο άνετο να πραγματοποιήσουμε συναλλαγές, ανταλλαγή ψηφιακού υλικού και να συνδέσουμε μεταξύ τους συσκευές απλά ακουμπώντας την μια στην άλλη!)

Darth

512 mb ram τα σκοτώνει όμως δυο τρις εφαρμογές σο παρασκήνιο και αρχίζει το σερνομα άλλο αν είχε gingerbread από ics και πάνω android θέλει ram με το κιλό

kostas

@Darth
Θα αστειευεσαι φυσικα………..

Tony Cool

@Kostas
Δυστυχως δεν εχει και αδικο ο Darth.Εδω και με 1gb ορισμενες φορες ψιλοζοριζονται τα κινητα.Εξαρταται και απο το τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο βεβαια και το ποσο ‘βαριες’ ειναι.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Πανω απο ολα η ραμ. αδικο και για τα δυο κινητα να εχουν μονο 512 κατω του μ.ο.και ολα τα αλλα χαρακτηριστηκα να ειναι στο μ.ο. Θα διαλεγα το Huawei γιατι κερδιζει ιντσες απο τα κουμπια που βρισκονται εκτος οθονης

Darth

@kostas έχουμε και λέμε (neo v πχ) απο 512 mb πάνω κάτω το λειτουργικό πιάνει 172 mb πιάνει kernel και shared memory της κάρτας γραφικών (πάνω κάτω το ίδιο γίνετε και με όλα τα κινητά με 512 mb ram ) μας μένουν 340 mb ram μόλις ξεκινάει το λειτουργικό 160 mb πιάνουν system ui keyboard και κάποιες βασικές υπηρεσίες (αναγκαστικό αυτό) + κάποιες εφαρμογές του κατασκευαστή κάνα 60 mb ram ακόμη έχουμε και λέμε σε ένα φρέσκο κινητό (χωρίς δικές μας εφαρμογές) μόλις ξεκινάει έχουμε ελεύθερα 100 με 120 mb ram έτσι όπως είναι το κινητό πραγματικά πετάει (με ics, jb) αλλά πες ότι περνάμε δικές μας εφαρμογές τώρα ξεκινάμε από απλές viber (πρέπει να τρέχει μόνιμα) 40 mb ram facebook (δυστυχώς τρέχει μόνιμα) 40 mb ram και αυτο όπα μας μένουν 40 mb ελεύθερα κάπου εκεί ξεκινάει και το low memory killer να κλείνει εφαρμογές αν ανοίξεις πχ ενα skype παει ήρθε το χαος για αρχή θα λαγκαρουν όλα μετά το Low memory killer θα σκοτώσει κάνα viber…………. και πάει λέγοντας ακόμη και με 1gb ανάλογα τι έχεις στο κινητό μπορείς να τα βρεις σκούρα και όχι δεν κάνω πλάκα…….. είμαι ενεργό μέλος στο xda ξέρω λίγο παραπάνω για… Συνέχεια »

thomas

παρακαλω εχει κανεις ελληνικη rom για το zte blade g;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.