Huawei Ascend G6, Mid-range Smartphone με 4G

Η Huawei εκτός από το εκπληκτικό Huawei MediaPad X1, παρουσίασε στο MWC και το Huawei Ascend G6 μία mid-range πρόταση της εταιρίας με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα τέταρτης γενιάς. Το Huawei Ascend G6 θα κυκλοφορήσει σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις, στην αρχή θα κυκλοφορήσει μόνο με 3G και στην συνέχεια με υποστήριξη 4G.

Το Huawei Ascend G6 έχει οθόνη 4.5 ίντσες με ανάλυση 960×540 pixels, ~245 ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στα 1.2 GHz, τεχνολογία NFC που δεν βλέπουμε συχνά σε mid-range smartphones και μπαταρία 2000 mAh. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με 1 GB μνήμης RAM για multitasking και 8 GB για αποθήκευση αρχείων με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Θα τρέχει Android Jelly Bean 4.3 με το Emotion UI της Huawei. Η πίσω φωτογραφική έχει ανάλυση 8 Megapixels με f/2.0 και η μπροστινή 5 Megapixels με 88 μοίρες λήψη για μεγάλα selfies. Επίσης τα ηχεία είναι πιστοποιημένα από την dts.

Στην αρχή το Huawei Ascend G6 θα κυκλοφορήσει με δυνατότητα σύνδεσης μόνο σε δίκτυα 3G και με πάχος 7.5 χιλιοστά ενώ τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει και με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G με πάχος 7.85 χιλιοστά, οι υπόλοιπες διαστάσεις έχουν ως εξής, ύψος 131.2 χιλιοστά και πλάτος 65.3 χιλιοστά. Η τιμή της 4G έκδοσης αναμένεται περίπου στα 249 ευρώ.

Huawei Ascend G6, Huawei Ascend G6, Mid-range Smartphone με 4G

Huawei Ascend G6, Huawei Ascend G6, Mid-range Smartphone με 4G

Huawei Ascend G6, Huawei Ascend G6, Mid-range Smartphone με 4G

Huawei Ascend G6, Huawei Ascend G6, Mid-range Smartphone με 4G

Huawei Ascend G6, Huawei Ascend G6, Mid-range Smartphone με 4G

https://www.youtube.com/watch?v=GFrfCQ-juDg

https://www.youtube.com/watch?v=dARWcDiBX1w

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killerchris

Μου αρέσει αν ημουν διαθέσιμος θα το αγόραζα

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ καλό!!!!!

Nio

Εκπληκτικη mid range συσκευη. Για να δουμε κ τιμη…
Μπραβο στην Huawei.

Πολύ καλό το τηλέφωνο. Μακάρι η 3G έκδοση να κοστολογηθεί κάτω από 200 ευρώ. Αυτή την στιγμή δεν νομίζω πως συμφέρει η αγορά του όμως, λόγω της ύπαρξης του P6 στα ιντερνετικά καταστήματα στα 250 ευρώ περίπου. Με το P7 τι έγινε πότε θα ανακοινωθεί?

Σεργιος

Πολυ ωραιο..μπραβο τους..αν και το p6 νομιζω ειναι ακομα καλυτερο..αλλο smarthpones δεν θα παρουσιασουν;;μονο το g6;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.