Huawei Ascend G700, Το πρώτο δίκαρτο με 2GB RAM

Την έκθεση IFA στο Βερολίνο διάλεξε η Huawei για να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο Huawei Ascend G700, το οποίο είναι και το πρώτο μοντέλο με δύο θύρες για κάρτα SIM και μνήμη RAM 2GB.Το δύο το καλό, που λένε! Ένα ακόμα καλό νέο, είναι ότι το νέο Android smartphone θα διατίθεται και σε πολύ προσιτή τιμή, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι 249 ευρώ.

Κατά τα άλλα, έχουμε να κάνουμε με ένα καλά εξοπλισμένο smartphone με τετραπύρηνο επεξεργαστή, που αναμένεται να κάνει θετικά βήματα στην αγορά από το Σεπτέμβριο και μετά που θα ξεκινήσει η διάθεσή του και στην Ευρώπη.

Huawei Ascend G700
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: 1.2 GHz τετραπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 2 GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5 ίντσες, IPS, 294 ppi, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel,autofocus, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8 GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Dual SIM, Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, A2DP, FM Radio
Μπαταρία: 2150 mAh
Διαστάσεις: 142.5×72.8×9 χλστ.
Βάρος: 155 γρ.

Huawei Ascend G700, Huawei Ascend G700, Το πρώτο δίκαρτο με 2GB RAM

Huawei Ascend G700, Huawei Ascend G700, Το πρώτο δίκαρτο με 2GB RAM

Huawei Ascend G700, Huawei Ascend G700, Το πρώτο δίκαρτο με 2GB RAM

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω από Κίνα στα 200 ευρώ, αφού όμως θα έρθει και Ευρώπη θα περιμένω. Έχουμε καμιά πληροφορία για το αν θα εισαχθεί και στην Ελλάδα;

giorgio

νικο μηπως σε ενδιαφερει το Honor 2 στην εκδοση με τα 2 gb ram??

Nikos

Όχι φίλε θέλω αποκλειστικά δικαρτο και καινούργιο

Vasileios

Giorgio εμένα με ενδιαφέρει

giorgio

Βασιλη κανε μια αναζητηση στο ricardo και θα το δεις!!ειναι το μοναδικο με 2gb ram..σε λευκο χρωμα..ξαναμιλαμε

Λεωνίδας

Μπράβο ρε HUAWEU!! Έτσι, να βάζεις τα γυαλιά στους άλλους!

Κι εμενα θα μ ενδιεφερε φιλε Giorgio

george

παιδια εσεις που ενδιαφερεστε ριξτε μια ματια στο ricardo…θα το βρειτε εκει το Honor 2 με τα 2gb ram

giorgiooo

παιδες το εχω βαλει και στις αγγελιες στo techblog…ριξτε μια ματια Βασιλη και Μερκουριε

MIT-SOS

Και πάνω που είχα αποφασίσει να πάρω το Oppo R819
βγαίνει αυτό! Πολύ χαίρομαι που πλέον τα δίκαρτα είναι τουμπανάκια!

chris

Ήδη κυκλοφορεί και στα γνωστά κινέζικα μαγαζιά.ο μόνος λόγος που δεν το έχω πάρει ακόμη είναι γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για το αν υποστηρίζει usb otg αν και μάλλον δεν υποστηρίζει

george

Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το ideos x5 pro, και μπορω με σιγουρια να σας πω ότι την εποχη εκείνη που το είχα αγοράσει ήταν το καλύτερο κινητό που μπορούσε καποιος να αποκτήσει με 199 ευρώ. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, το είχα κιολας κάνει root και το κινητό ”φυσσούσε”. Μετά το πούλησα ως μεταχειρησμένο και αγόρασα παραεισαγωγής το lg optimus 4x hd με 289 ευρώ. Έτσι και τώρα, πιστεύω ότι το ascend G700 είναι από τις καλύτερες προτάσεις. Μεγάλο ατού τα 2 GB RAM, καθώς ακόμα και το lg που έχω τώρα με 1 GB RAM είχε προβλήματα, με την ram να πέφτει πολύ χαμηλά αρκετές φορές και να αρχίζουν τα κολλήματα. Βέβαια αυτό λυθηκε μετά το root και την εγκατάσταση των κατάλληλων εφαρμογών. Για όποιον όμως δεν θέλει ή δεν ξέρει να κάνει root και τα σχετικά, τα 2 GB RAM αποτελούν μονόδρομο για την αποφυγή των κολλημάτων. Και το ascend G700 τα προσφέρει, μαζί με πλήθως άλλων κορυφαίων χαρακτηριστικών, σε τιμή ασυναγώνιστη…..

andreas foto

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. εχετε να προτεινετε κανα καλο σαιτ εξωτερικου, διεθνες που να εχει χουαγουει καινουρια και γκαραντι κατασκευασμενα; εννοω οχι να ειναι χουαγουει και απαξ και το βαλεις στην πριζα να εκρηγνυται… ευχαριστω εκ των προτερων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.