Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το οκταπύρηνο Huawei Ascend G750 με οθόνη αφής 5.5 LCD IPS ανάλυσης HD, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapizel με LED flash και δεύτερη μπροστινή 5 Megapixel, μπαταρία 3000 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 Jelly Bean. Δείτε το βίντεο.

Το Ascend G750 δέχεται δύο κάρτες SIM και θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήμα της WIND με τιμή 299 ευρώ.

Huawei Ascend G750 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Huawei Ascend G750 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΕΦΟΣ

τουμπανειρος

dark_master

Ρε Κώστα γιατί έχει τόσα λίγα MB ελευθερα? Χρόνια πολλά btw.

Το Huawei G750 (aka Huawei Honor 3X) όπως και το Huawei Honor 3C θα πάρουν Android Kit Kat ήδη έχει ξεκινήσει τις private beta η Huawei.

manosv

τουμπανο το κινητο…και καλη τιμη…η huawei αργα αλλα σταθερα καθιερωνεται για τα καλα…μου θυμιζει την hyundai και την kia στα αυτοκινητα..κανει τους μεγαλους παικτες να χανουν τον υπνο τους σιγα σιγα

Αντρέας

Λυπάμαι τις εταιρείες που βγάζουν αυτά τα κινητά γιατί σκέψου πχ ότι στο skroutz βρίσκεις Ζ με λιγότερα από 300 ευρώ. Αλλά πολύ καλή συσκευή

Γιαννης

Κώστα συγχαρητήρια για την παρουσίαση. Πραγματικά μοναδικό το τηλέφωνο για τα λεφτά του.

@Αντρέα τη sony πρέπει να λυπάσαι που έδωσε με τα λάθη της το περιθώριο στον Κινέζικο κολοσσό να την ξεπεράσει σε πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

stavros drakoulis

χρόνια πολλά συνάδελφε Κώστα σου εύχομαι να πορεύεσαι πάντα με σύντροφο την υγεία την ευτυχία και την επιτυχία, και να συνεχίσεις να μας εντυπωσιάζεις με την εξαιρετική δουλιά που κάννης.

ahileas

Χρόνια σου πολλά, Κωστή. Πολύ ωραίο το βίντεο της παρουσίασης. Θα κάνει πάταγο το Honor 3x (aka G750)!!!! Όσο για το dual-sim, είναι κάτι που πολλοί θα το εκτιμήσουν.

Να θυμήσω πως και το ascend p7 είναι dual-sim : “There’s a clever fearture surrounding the microSD slot too, as instead of sticking a storage card in it the tray is also compatible with a nanoSIM. This allows you to make the Ascend P7 a dual SIM smartphone, if you so wish.”

πηγή :https://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/huawei-ascend-p7-1246719/review#null

Νάσος

Ωραίο κινητό όπως ακριβώς θα το ήθελα με αυτή την οθόνη και με 2 κάρτες.
Anyway Κώστα Χρόνια, πολλά και καλά, γεμάτα υγεία και πολλές παρουσιάσεις χαχαχαχα

nikos

Κάποιος φίλος πιο πάνω είπε ότι σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις xperia z που είναι καλύτερο.Ναι συμφωνώ,όμως αυτή είναι τιμή στα μεγάλα καταστήματα και όχι στα σκρουτζομάγαζα που σημαίνει ότι το huawei σε λίγο καιρό θα είναι πολύ κάτω απο το z στο skroutz.Επιπλέον το huawei έχει kitkat out of the box ενώ το z όταν πάρει θα είναι η 3 αναβάθμιση και πολύ αμφιβάλλω αν θα πάρει περισσότερες απο μια μετά την kitkat!+1 το huawei λοιπόν.Επίσης εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω ξανά sony γιατί έχουν κολλήσει τις παιδικές αρρώστιες της ericson!Και τέλος το huawei ανήκει στην κατηγορία phablet άσχετα αν το z είναι τεράστιο σε μέγεθος και μπορεί να είναι και ίσα(αστιεύομαι :P)οπότε δεν μπορείς να τα συγκρίνεις!Το μόνο phablet ισάξιο που βρίσκεις ακόμη και στο skroutz σε αυτά τα λεφτά είναι το note 2 που όμως είναι και δύο χρόνια στην αγορά!

Giannis

Κανενα κινητο με mediatek επεξεργαστη δε φοραει κιτκατ. Ολα 4.2.2 φορανε

Γιαννης

@Giannis ψάξε λίγο καλύτερα στο διαδίκτυο. Η mediatek ετοιμάζεται να δώσει drivers για android kitkat.

Υπάρχουν κινητά με Mediatek επεξεργαστή που έχουν λάβει Kitkat, αρκετά από άγνωστες εταιρίας από γνωστές σίγουρα έχει λάβει το Lenovo S650 και υποθέτω και άλλα της νέας σειράς της Lenovo.

nikos

@Giannis έχεις δίκιο δικό μου λάθος αλλά νομίζω πως η mediatek θα δώσει drivers…

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Χρόνια πολλά για την ονομαστική γιορτή σου Κώστα ότι επιθυμείς!!!

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Κώστα χρόνια πολλά.Υγεία και τεχνολογικές επιτυχίες! Τουμπανάκι το κινητό.
I love it!

Αντρέας

Το ότι λυπάμαι την Huawei ( γαλλική και όχι κινεζική εταιρεία) το λέω με την καλή έννοια. Το ότι πολλοί θα αγνοησουν το κινητό ενώ είναι πολύ καλό μόνο και μόνο επειδή δεν είναι Apple or samsung or δεν ξέρω κι εγώ.
Για τιμή εννοώ πως υπάρχουν κι άλλες συσκευές οι οποίες είναι οικονομικές αλλά…

Μιχάλης Πάνου

Giannhs ήδη κινητά με mtk φοράνε kitkat.Κάτοχος lenovo s920 είμαι με mtk6589 και έχω εδώ κ 1 μήνα kitkat.Και μάλιστα μου ήρθε OTA update όταν έβαλα την κινέζικη rom.Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά εδώ https://www.needrom.com/phone-roms/lenovo/serial-s/s920/.Όσο για το κινητό είναι πάρα πολύ καλό αλλά ακριβό για να το πάρεις από την Wind.Κώστα Χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς κ ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνεις!!

H Huawei είναι αμιγώς κινέζικη εταιρία, τι εννοείς με το γάλλικη; Γαλλική εταιρία που να ασχολείται πλέον με Smartphones και Tablets είναι η Archos, Η Alcatel έχει πουληθεί στην TLC (TCL κινέζικη) και η Sagem το έριξε στα στρατιωτικά και τις ταυτότητες. Δεν νομίζω να ξεχνάω καμία

sokel

πολύ καλό τηλέφωνο για τον ήχο υπάρχει μια ρύθμιση στον ήχο που κάνει θαύματα και πολύ καλύτερες εφαρμογές με ισοσταθμιστεί και αν βελτιώθηκαν οι κάμερες τότε πραγματικά θα τα σπάει
χρόνια πολλά Κώστα ότι ποθείς να το πάθεις

dialteo

Το Nokia X που πήγε στον επίλογο? χαχα
υ.γ. Μπράβο για το video!

Γιαννης

@Αντρέα είσαι άσχετος και σίγουρα ηλικιακά μικρός. Ναι, την Huawei στα Android smartphone την ξεπερνά μόνο η Samsung αυτήν τη στιγμή σε πωλήσεις. Σε χαλάει η δεύτερη θέση στα Android πιτσιρίκο?

Geo

Μια χαρά κινητό για τα λεφτά του , σύντομα που θα πέσει και άλλο θα είναι φοβερό VFM.

Thanasis

Χρονια πολλα Κωστα !

Το τηλεφωνο παιρνει micro sd 64gb.
Στα ξενα forum διαβαζω για το <> με τον ηχο, αυτο που λεει και ο κωστας.
Σε ~25 λεπτα που ειδαμε στο βιντεο εχασε 8% μπαταρια με κλειστες sim και τερμα φωτεινοτητα.

Mimis

Αν δεν παραβιαζε το Linux /GPL licence, η Mediatek θα ήταν οκ.
Τωρα, άκυρο.
Άσε ρε Chinaman… να τα ακουμπησουμε σε αυτούς που τουλάχιστον συμμορφωνονται με τους κανονισμούς.
Πονηρέ..
Αρα, παίρνει μπάλα όλες σχεδόν τις Κινεζικές συσκευές.
Ποτέ Mediatek για μένα.

Mimis

Χρόνια Πολλά Κώστα!!
Αν και αργοπορημενα!!

JohnWave

@Κώστα Βλαχάκη , χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στην πολύ καλή δουλειά που κάνεις 🙂

Όσο για τον όρο “κινεζιά” , το έχω πει και σε άλλο post, για μένα η λέξη εδώ και καιρό συμβολίζει κάτι πολύ καλό στο χώρο των κινητών και αν θέλουμε να πούμε ότι κάτι είναι “ψεύτικο” τότε μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τον όρο “κορεατιά” ( βλ. τα κορεάτικα κινητά με πλαστικό που είναι δήθεν δέρμα ή που είναι δήθεν αλουμίνιο ), Κώστα Βλαχάκη σου προτείνω πλέον να χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο. 🙂

Καλό το κινητό και με στεναχωρεί το ότι παίζει μια χαρά τα videos σε αντίθεση με το P7 που φορά Silicon και Μali

NIk

@+1 johnwave
Τα κορεατικα ειναι οτι χειροτερο απο πλευρας ποιοτητας k εμφανισης(βλεπε σαμσουνγκ, lg)
Τα νεα κινεζικα πλεον ειναι πολυ καλης κατασκευης εμφανισης λειτουργικοτητας κ πρεπει να εξαλειφθει ο ορος κινεζια γιατι απλα δεν ισχυει(βλεπε xiaomi huawei lenovo zte).

Chris

Πολύ Ωραίο Κινητό ! Και τέλειο Hands on !

Αλεξανδρος

το οτι η μια sim ειναι 3g και η αλλη 2g ειναι καλο η κακο?δλδ,στην θυρα 3g εχουμε την καρτα για το ιντερνετ που αναγκαστηκα θελει 3 και στην αλλη την καρτα ομιλιας , η οποια δουλευει καλυτερα με 3g or 2g?

Giannis

@NIk
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα βγάζει κρεμαστάρια. Σίγουρα θα έχεις κανένα iNew ή Cubot από αυτά που οι Κινέζοι πουλάνε στα καλάθια στις λαϊκές του Πεκίνου.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΤΟ ΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΙΜΗ 300 ΕΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠ ΤΗ WIND.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕ 229 ΕΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ WIND TO alcatel one touch idol x ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ..ΚΩΤΣΑ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

stavrospapage99

Είχα huawei ideos x5 και είδαμε και πάθαμε να πάρουμε gingerbread.Πάλι καλά που ο dzo φτιάχνει την aurora ics.Τώρα με honor 2 ο bootloader παρέμενε κλειδωμένος μέχρι τον Απρίλη αλλά έχει τόσο σκατά libraries που είναι πανδύσκολο να φέρεις μια απλή cyanogen 10, άσε που βάζουν επεξεργαστές που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και δεν τους υποστηρίζουν με drivers.Το μόνο καλό με την συσκευή μου είναι ότι ειδικά στην κατηγορία της πέρα λογισμικού είναι έτσι απλά η καλύτερη, περνάει στα benchmarks one x και s3 βγάζοντας score 6000 και βάλε.Υπάρχει μία μικρή κοινότητα dev που το προσπαθούν και να είναι καλά οι άνθρωποι γιατί μέχρι και το emotion ui 2.0 τώρα το Μάη βγήκε στην Κίνα.OTA update δεν είδα ποτέ και αν επιτέλους δώσουν kitkat στο p6 που το λέγανε εδώ και μήνες να το δώσουν και το τράβηξαν τελικά Ιούνη θα πάρω και εγώ λόγω k3v2 που φοράνε και τα δυο.Γενικά είναι πολύ καλές συσκευές τα huawei αλλά αν θες πειραματισμούς με roms κλπ πλέον τίποτα.Καλές εποχές με το x5 αλλά το χάλασε πολύ πλέον και η mediatek δν παίζει να δώσει drivers για τις cpu της.

Σπύρος

Ετυχε και ειχα το κινητο στα χερια μου για 2 μερες.Ωραι οθονη. Δεν θα ελεγα καλα λογια για την αυτονομία της μπαταρίας. Η καμερα ειναι απαράδεκτη για τα λεφτα που δινεις για το κινητο και τα υποτιθέμενα mpx….. δεν εχει ποιότητα για φωτογραφια απο κινητο σε σχεση με αλλα μοντελα π.χ. grand 2 που ειχα

Σπύρος

Και η δυο η κάρτες εχουν δυνατότητα για 3g αλλα οχι ταυτόχρονα. Διαλέγεις εσυ πια απο της 2 θελεις να εχει 3g

Alexandros

Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το htc 816. περιπου ιδια τιμη και τα 2 (πιστευω). το g750 εχει καλυτερη μπαταρια, ραδιοφωνο και dual-sim το 816 φαινεται να υπερτερει σε ηχο αν και δεν μπορω να καταλαβω καλα απο το βιντεο ποσο χαλια ειναι το g750 στον ηχο ή αν ειναι και χάλια at all… αν δεν μπορω να το ακουσω οταν με καλουν δεν εχει και νοημα. εχει και το ηχειο απο κατω…
xmxm decisions decisions decisions….

petros7

Κωστα σε λευκο δεν θα το φερει η wind;

GEORGE

τι να μας πει το κινητο αυτο ρε παιδια,Οι Κινεζοι ετοιμαζουν αλλα πολυβολα στυλ, one plus one και OPPO FIND7,πρεπει ομως να τα δουμε να δουλευουν κιολας!!! οχι μονο δυνατότητες,δεν συμφωνειτε ?

george

Ωραιο το κινητακι, για 300 ευρω με τα συγκεκριμενα specs ειναι τουμπανακι. Το μονο που θα προτιμουσα διαφορετικο ειναι μια full hd αναλυση της οθονης αντι για την απλη hd, αλλα αυτα ειναι απλα λεπτομερειες. Για οποιον ενδιαφερεται για κινητο απο Ελλαδα, ειναι πιστευω απο τις καλυτερες επιλογες στα 300 ευρω. Επισης πολυ καλα χαρακτηριστικα για την τιμη του προσφερει και το alcatel idol x. Οποιος το ψαξει απο το εξωτερικο εννοειτε οτι θα βρει κινητα με ακομα καλυτερα specs και με λιγοτερα ακομα χρηματα, πρεπει μονο να προσεξει καλα το θεμα της εγγυησης σε περιπτωση που η συσκευη ειναι ελατωματικη. Οταν πριν λιγα χρονια αγοραζα το huawei ideos x5 pro, μονοπυρυνο, 512ram, 1gb rom, 5mp camera, hd video, 3.8 ιντσες οθονη, ηταν εκεινη την εποχη μαζι με το sony ericcson neo v τα δυο καλυτερα κινητα που μπορουσε να αποκτησει κανεις με μολις 199 ευρω. Σημερα πια στην κατηγορια των 200 ευρω περιπου παιρνεις, με λιγο ψαξιμο, οχι απλα κινητο, αλλα κινηταρα. Για παραδειγμα το huawei g700. Δεν αξιζει να δινει κανεις 500-600 η και 700 ευρω για ενα κινητο. Ειναι πεταμενα χρηματα.

John

Χαίρετε! Προχθές έκανα μια διευκρινιστική ερώτηση για το τηλέφωνο και δεν έχει ανέβει καν η ίδια, πόσο μάλλον απάντηση. Ευχαριστώ 🙁

@Alexandros και το 816 θα έχει dual sim!

Nick Ts

Eνα θα ασα πω……..

Τέλη του 2012 ολο το δυκτιο 4g του οτε, στηθηκε κυριως με μηχανηματα

της Huawei!

lefteriss

φαινεται πολυ καλο κινητο…ειναι αρκετα γρηγορο?? επισης δεν κολλαει η κατι τετοιο??

STATHIS

ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM THN KANONIKH OXI THN MICROSIM.ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΗ 3G/2G ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΠΟΜΠΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Η’ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΛΗΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ”ΜΟΝΟ 2G” ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΟ INTERNET ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η’ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ 2G? ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ WIND ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αλεξανδρος

δεν εχει κανενα προβλημα.αν θελεις γρηγορο ιντερνετ πρεπει να βαλεις μια microsim μιας και αυτη η υποδοχη εχει 3g.η αλλη υποδοχη εχει μονο 2g σημα.αρα αλλαζεις η καρτα σου.

ΣΟΦΟ

Παιδιά μην λέτε ότι θέλετε. Και οι δύο υποδοχές έχουν 3g σήμα απλά δεν γίνετε να δουλέψουν ταυτόχρονα.
Ρυθμίσεις->Διπλή κάρτα->Σύνδεση δεδομένων και επιλέγεις πια κάρτα θα δουλεύει 3g.

panagiwtis

Καλο πολυ καλο αριστο θα το παρω

stelios

μιλαμε για αισχος.Κολαει συνεχεια Δεν δουλευουν οι χαρτες της google οι ενημερωμενοι μετρια φωτο κολαει κολαει κολαει

νικος

@stelio to εχεις το κινητο κ κολλαει γιατι κ μενα με ενδιαφερει να το παρω,δυο λογια παραπανω θελω να μου πεις.

Εγω παντως οταν το δουλεψα στη wind δε κολαγε και οι χαρτες παιξανε γρηγορα.

stelios

το αγορασα πριν εικοσι μερες λογω δικαρτου.Σε σχεση με το nexus 5 που ειχα μεχρι τωρα ειναι μερα με νυκτα.Δεν μου κανει προσωπικα ,Αν καποιος το θελει μου κανει πμ

dimitris litsas

Καλησπέρα Κώστα και παίδες.. Θέλω να κάνω μια ερώτηση.. Μάλλον θα το αγοράσω την επόμενη εβομαδα και αναρωτιέμαι το εξής: η οθόνη έχει gorilla glass η κάποιο κρυστάλλινο-γυαλινο κάλυμμα η υπάρχουν κινητά την σήμερον ημέρα και με τέτοια σπεκς που φορουν ακόμη το (πλαστικό όπως παντα) scratch resistant glass?

Harris

Goustaro pou eheis Astrix k Astral!!!!!

Apostolos

Εχω 200 ευρω επιδοτηση απο wind και το παρηγγειλα θα το εχω Δευτερα.259 ευρω κανει πλεον.Ερχεται με kitkat τελικα;

Athina

Εχω αυτό το κινητό και για κάποιο λόγο το έκλεισα έτσι για να πάρει μια ανάσα… και τώρα δεν ανοίγει με τίποτα! φτάνει μέχρι το σήμα και μένει εκεί. Ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω; ευχαριστώ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.