Huawei Ascend Mate, Προπαραγγελία στο Amazon με τιμή 499 ευρώ

Το tabletόφωνο Huawei Ascend Mate (TechblogTV) με οθόνη 6.1 ιντσών LCD ανάλυσης HD 1280×720 pixels και Gorila Glass, εμφανίστηκε για προπαραγγελία με τιμή 499 ευρώ στο γερμανικό Amazon. Το Ascend Mate ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz κατασκευής Huawei (HiSilicon), μνήμη RAM 2GB και τρέχει Android 4.1 Jelly Bean.

Huawei Ascend Mate, Huawei Ascend Mate, Προπαραγγελία στο Amazon με τιμή 499 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

Με τιποτε ομως….?
προτιμω με τα 1000 ενα note 2…..εξαλου το βρισκεις πλεον καινυργιο σε καλη τιμη 498…

SammyJim

Οκ….η μαλλον περιπου Οκ,αλλα αμα δεν δουμε καταρχήν επιδοσεις και κατά δευτερο την απαντηση της Σαμμυ με το πιθανό ΝΟΤΕ 3, τι να λεμε τωρα….παντως απο το Tab Plus πουχω στην κωλοτσεπη εδω και δυο μηνες, ειναι πιο φορητό….. αντε με το καλο να το δουμε και ζωντανό.. .

kostis

παιδια ποιο απο τα δυο μου προτεινετε ? το nexus 4 η το s3 ?

Darth

@kostis αν δεν έχεις θέμα με μικρο χώρο αποθήκευσης του nexus (12 13 gb διαθέσιμα στον χρήστη χωρίς δυνατότητα επέκτασις τότε το lg nexus 4) αν θελεις απλετο χωρο τοτε s3 η οτιδήποτε άλλο με κάρτα sd

Τασος

το συγκεκριμενο υπάρχει με 438 ευρω (8gb/1gb) https://xitra24.de/eshop.php?action=article_detail&rid=gh&s_supplier_aid=3282653
ειναι ωραιο κινητό αλλα απο τα βιντεο φαινεται να ειναι καπως αργό. Η οθόνη του βεβαια ειναι μοναδικη μεχρι στιγμης στα 6,1.
Αν ειχε 400-450 ευρω η εκδοση 16gb/2gb θα αξιζε.
Γιατι αν εχεις 500 περιμενεις το note 3 που θα ναι στο 650 (αρχικα με πτωτικες τασεις)

Τασος

συγνώμη Κώστα αλλα το λινκ που αναφέρεις λεει ακριβως το ιδιο Dieser Artikel ist noch nicht verfügbar. ( Αυτό το αντικείμενοδεν είναι ακόμη διαθέσιμο), οπότε δεν καταλαβαινω γιατι η πληροφορία μου προκαλει συγχυση (!!??). Είναι απολύτως ακριβής και μαλιστα όλα τα καταστήματα στην ευρωπη που το αναφερουν το εχουν ως προπαραγγελία (αυτη τη στιγμη ειναι 10).

Μερκούριος Μπαϊράμης

Αν και είμαι γνωστός huaweiακιας βρίσκω εντελώς άτοπη την προτροπή της huawei να περιμένουν οι υποψήφιοι αγοραστές ταμπλετόφωνων την πρόταση της, πριν αγοράσουν το note 2. Αν δεν έχουν τουλάχιστον 100 ευρώ διαφορά στην τιμή όταν φτάσει Ελλάδα το mate δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το note 2. Τα μόνα θετικά του mate είναι η μεγαλύτερη μπαταρία και αν κάποιος θέλει τεράστια οθόνη και του αρέσουν τα πιο φυσικά χρώματα της IPS-LCD θα το προτιμήσει. Πίστευα ότι θα ερχόταν με τον Κ3V3 Cortex A-15 για να κάνει την διαφορά αλλά τελικά ήρθε με τον “παλιό”. Το note 2 δέχεται κάρτες μνήμης έως 64 gb αντί για 32 του mate, που είναι πολύ σημαντικό για ενδεχόμενη παρακολούθηση ταινιών hd που είναι φυσιολογικό να γίνει σε τέτοια τηλέφωνα. Είναι πιο συμμαζεμένο αισθητά σε διαστάσεις, πιο ελαφρύ και έχει gorilla glass 2. Τα υλικά κατασκευής είναι παρόμοια απ’ ότι βλέπω. Το note κερδίζει και σε συνδεσιμότητα καθώς έχει mhl usb και nfc αλλά και glonass. Πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερο και σε κάμερα, έχει υψηλότερο ppi και ραδιόφωνο, καθώς απ’ ότι καταλαβαίνω το mate δεν θα έχει κλασικό ραδιόφωνο. Στον ήχο πιστεύω το mate θα είναι δυνατό και ποιοτικό όπως μας έχει συνηθίσει… Συνέχεια »

Νίκος Γκάτσιος

Είδα στη σελίδα της Huawei στο facebook ότι θα έρθει και στη χώρα μας! Σε σχέση με το Note II για εμένα είναι κλάσης ανώτερο και αν είναι και φτηνότερο όπως λένε, θα το αγοράσω πάση θυσία 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.