Huawei Ascend Mate 7, διέρρευσε πριν γίνει επίσημο- μεταλλική κατασκευή, λεπτά bezels

Λίγες μέρες πριν γίνει επίσημο, το Huawei Ascend Mate 7, η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες και βλέπουμε την μπροστινή και την πίσω πλευρά της συσκευής. Το Huawei Ascend Mate 7 αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρέυσει, να έχει 6.1 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 και απ ότι βλέπουμε πολύ λεπτά bezels.

To phablet εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στο AnTuTu και περιμένουμε να έρθει με Kirin 920 octa-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3 GHz, ARM Mali-T625 MP4 και 2 ή 3 GB RAM ανάλογα με την έκδοση. Η εξωτερική κάμερα θα είναι στα 13 MP και η μπροστινή στα 5 MP. Η συσκευή θα έχει κάτι σαν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά και έχει μεταλλική κατασκευή.

Στις 4 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο το press event της Huawei στην IFA 2014 όπου θα ανακοινώσει το Huawei Ascend Mate 7.

huawei ascend mate p7, Huawei Ascend Mate 7, διέρρευσε πριν γίνει επίσημο- μεταλλική κατασκευή, λεπτά bezels

huawei ascend mate p7, Huawei Ascend Mate 7, διέρρευσε πριν γίνει επίσημο- μεταλλική κατασκευή, λεπτά bezels

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Δυνατό, καλοσχεδιασμένο, μεταλλικό αλλά 6 ίντσες…Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Είμαι περίεργος πάντως να δω πως θα πάνε στην αγορά αυτές οι ναυαρχίδες που έχουν μέγεθος πάνω από 5-5,3 ίντσες. Προσωπικά προβλέπω πτώση των πωλήσεων.

gio

δυστηχως εξαρτωμαστε απο την αγορα της κινας. και εκει οι 5.5 – 6.0 πουλανε τρελλα ενω εμεις θεωρουμε ιδανικες τις 5 ιντσες . και επισης δυστηχως γι αυτους μετραει η μεγαλητερη αγορα

Sot11

Ειναι απλά υπέροχο!! Αν ήταν στις 4.7 ακριβώς το ίδιο θα το είχα πάρει χθες!

Lefteris

Μετά από τόσο καιρό χρήσης συνήθισα το μέγεθος του Note 2, με τόσο λεπτά bezel δεν το κόβω να είναι και πολύ μεγαλυτερο οπότε το θεωρώ πολύ καλή επιλογή για διάδοχο του…

Αλέξανδρος

Παιδιά όλα θέμα συνήθειας είναι αλλά αυτός που έχει μάθει στα μεγάλα κινητά όπως εγώ (lg g pro ) δύσκολα πάει κάτω από 5.5″ αλλά και η αλήθεια να λέγεται ότι και οι 6″ είναι πολύ για κινητό εκτός αν είναι για επαγγελματική χρήση.
Ήθελα να πάρω το Lg g flex αλλά όταν το είδα από κοντά έπαθα πλάκα, πραγματικά μεγάλο.

Arrow

Απίστευτο κινητό αν είναι έτσι μπράβο στην Huawei άντε να έρθει και Ελλάδα

JohnWave

Όμορφο μπροστά, όχι τόσο όμορφο πίσω και αν ο επεξεργαστής του αποδειχτεί πολύς καλός τότε θα είναι μια καλή αγορά για όσους θέλουν μικρό tablet.

tech21man

Τι αρχιτεκτονικης ειναι ο επεξεργαστης? 1,3 ghz ανα πυρηνα σχετικα χαμηλος χρονισμος. Οκτω πυρηνες βεβαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.