Huawei Ascend P1, Έρχεται στη WIND με 399 ευρώ

Κάπου εκεί αναμέναμε την τιμή του διπύρηνου Huawei Ascend P1 (TechblogTV) με την οθόνη 4.3 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED. Σήμερα επιβεβαιώνεται μέσα από το νέο φυλλάδιο της WIND που το έχει στα “Σύντομα διαθέσιμο”. Το Ascend P1 είναι πολύ λεπτό και έχει ελαφριά αίσθηση στο χέρι. Έρχεται με κάμερα 8 Megapixels και μπαταρία 1670 mAh και τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

, Huawei Ascend P1, Έρχεται στη WIND με 399 ευρώ

, Huawei Ascend P1, Έρχεται στη WIND με 399 ευρώ

Huawei Ascend P1
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4430 Dual-core 1.5GHz
GPU: SGX 540
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Super AMOLED, 960×540 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 8 Megapixel, διπλό LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB (MHL-HDMI), FM Radio
Μπαταρία: 1670 mAh
Διαστάσεις: 127.4×64.8×7.7 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

Kudos to Giannis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis1

εαν το εδιναν γυρω στα 300-330 θα ηταν αψογο!

zak

Τωρα που βρισκεις galaxy nexus με 370….

greeceandroid

Ενδιαφέρουσα πρόταση στις 4.3 ίντσες. Ένα κλικ πιο κάτω η τιμή να ήταν θα πούλαγε πιστεύω πολύ περισσότερο, καθότι ακριβώς τόσο κάνει το s2.
Ένα είναι σίγουρο πάντως, ότι η Huawei ήρθε για να μείνει!

Kostas K.

Οταν βρισκεις Galaxy Nexus στα 369 ευρω τα 399 ειναι πολλα..Ειναι ομως αρχικη τιμη πωλησης πιστευω σε κανα μηνα θα εχει πεσει γυρω στα 330

keysmith

Νομίζω σχετικά ακριβό αν και με καλά χαρακτηριστικά. Λόγω “ονόματος” νομίζω κοντά στα 350 θα ήταν δελεαστικό. Για μένα το όνομα δεν θα ήταν λόγος να μην το προτιμήσω, αλλά για πολλούς είναι και εκεί χρειάζεται πιο επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Ισως πάλι να σκίσει στην κατηγορία του. Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για κινητό (και θεωρώ τα πολυπύρηνα “υπερβολικά” για κινητά) άλλοι όμως θα έδιναν.

eleonora

Πολυ ακριβο για ενα brand-name,που δεν ειναι και τοσο γνωστο σε αυτη τη κατηγορια τιμων.Αν ηταν γυρω στα 250-300 ευρω,θα ελεγα πως ειναι σωστη τιμη…αλλα 400ευρω,οταν βρισκεις motorola razr στα 300,και galaxy nexus/s2 κατω απο 400…απλα δεν αξιζει

Γιώργος Τσ.

ρε παιδιά μην λέτε παρλαπίπες….το κινητό για 400€, είναι καταπληκτικό….Μην σας φαίνεται ακριβό σε λίγο καιρό θα πέσει σίγουρα 70-80€ και θα είναι καλή περίπτωση….Ειδικά άμα πέσει και στα 300€…Και μην ξεχνάτε ότι και τα κινητά που το ανταγωνίζονται ξεκίνησαν από 600€+, οπότε μην γκρινιάζετε….Και όλοι εσείς που λέτε διάφορα έχετε δει τα χαρακτηριστικά του..?
1.5ghz dual core, 1gb ram, sgx 540, super amoled 4.3″-gorilla glass, 8mp FULL HD + 1.3mp HD, HDMI, και φοράει και ICS…Πόσο θέλετε να το πάρετε ρε Ελληναράδες, 200€…?

Υ/Γ: Το μόνο αρνητικό (σχετικό όμως), είναι η ανάλυση…Θα μπορούσε να ήταν HD, αλλά και πάλι μια χαρά είναι…Δεν έχουμε και βιονικό μάτι…

kostis

αν παει κοντα στα 300 το συζηταμε….οπως ειπαν και οι παραπανω βρισκεις πιο brand συσκευες ιδιας εμβελειας σε πιο χαμηλη τιμη….

kostass

400€ είναι πολλά όμως για αρχική τιμή στην wind είναι καλή τιμή. Σε κανα μήνα θα πέσει κανα 50-60€. Στον καναδά πάντως η wind το πουλάει 400$=330€. https://shop.windmobile.ca/ProductCatalog/Handsets/HandsetDetails.aspx?id=Huawei+Ascend+P1%28WINDCA%29&color=orange

Από σεπτέμβρη και μετά θα δούμε και άλλα κινητα (από την Acer, την zte, την Alcatel κ.α.) σε πολύ καλές τιμές, άσε που θα πέσουν και οι τιμές από τα τωρινά.

eleonora

Γιωργο τσ. τουλαχιστον ατυχες το σχολιο.Εχει γινει της μοδας να τα “ριχνουμε” ολα στην καταγωγη μας ἠ μου φαινετε???Τι ρολο εχει που ειμαστε Ελληνες,στο να κρινουμε την τιμη μιας συσκευης??Οταν στα ιδια χρηματα μπορεις να παρεις πολυ καλυτερα κινητα,τοτε ναι δεν ειναι ευκαιρια,οπως συνηθιζονται να χαρακτηριζονται τα κινεζικα κινητα.Ας μην μιλησω για το γεγονος οτι 399ευρω ειναι η τιμη του στη wind μονο,αλλου κανει κοντα στα 450.Αν αυτο ειναι καλη τιμη τοτε το lg optimus 4xd στα 480 τι ειναι?Μανα,εξ ουρανου??

υ.γ:Ειναι τουλαχιστον αγενες,να χαρακτηριζεις ως παρλαπιπες τις γνωμες των αλλων σχολιαστων.Ο καθενας δικαιουται την γνωμη του,δεν χρειαζεται ομως να προσβαλλει με αυτην τους αλλους.

petalotis

@Γιώργος Τσ. απο 600 ξεκινησαν πριν 1.5 χρονο οχι τωρα. Ειναι ακριβο τα χαρακτηριστικα του ειναι ιδια chipset,gpu kai νταξ εχει 0.3 παραπανω cpu (μενα ροοτ το χεις) με galaxy nexus και με χειροτερη οθονη η τιμη πρεπει να ταν μαξ 350

Tony Cool

Για καποιον που ενδιαφερεται να αγορασει κινητο cash δεν το συζηταμε,ουτε με σφαιρες.Οπως ειπαν και τα παιδια πλεον βρισκεις super κινητα και με κατω απο 300 ευρω.Με μια επιδοτηση ομως η για καποιον καινουριο συνδρομητη δεν ειναι καθολου ασχημη περιπτωση.Μην ξεχναμε πως αλλες οι τιμες στα ιντερνετομαγαζα και αλλες στα δικτυα κινητης.

Manwlhs

Εγώ πιστεύω ότι είναι μια αρκετά ανταγωνιστική πρόταση διότι υπάρχουν και κινητά με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το HTC ONE S το οποίο κοστίζει 600 ευρώ αλλά και συσκευές με κατώτερα χαρακτηριστικά όπως το SONY XPERIA P το οποίο έχει και αυτό 399 ευρώ ! Εγώ προσωπικά είχα και παλαιότερα HUAWEI κινητό και νομίζω ότι η εταιρία είναι αρκετά αξιόπιστη.

Ante_Geia

Καλά ρε φίλε έλεος … To Galaxy S2 είναι πιο κάτω η τιμή του η κάνα HTC ας πούμε … Για ποιο λόγο λοιπόν να πας να πάρεις κινέζικο ??? Όχι ότι δεν είναι καλό !!! Μπορεί να κάνει ΜΠΑΜ στο χέρι σου αλά είναι γρήγορο !!! Τες πα .. άμα η τιμή του πέσει θα πωλήσει σίγουρα !!!

Kostas K.

@ Manwlhs ε οχι και ιδια specs με το One s..Ο επεξεργαστης του one s μπορει να ναι dual core αλλα ειναι krait 28nm και χτυπαει στα ισα πολλους τετραπυρινους..βγαλε το one s απ εξω , για ολα τ αλλα μπορεις να πεις

Manwlhs

Ρε παιδιά άμα ψάξετε και δείτε και η HTC είναι γιαπωνέζικη εταιρία η οποία εξάγει τα προϊόντα της κυρίως στην Ασία και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ταϊβάν ! Και άμα παρατηρήσετε όλες οι εταιρίες είναι κορεάτικες, κινέζικες και γιαπωνέζικες εκτός από την NOKIA και την APPLE άσε που όλες οι συσκευές κατασκευάζονται στην Κίνα ! Απλός τα είπα για να μην συγκρίνεται την προέλευση τις εταιρίας, όχι για να προσβάλω κανέναν ! Και Kostas K. έχεις δίκιο ότι ο επεξεργαστής του ONE S έχει καλύτερες επιδόσεις παρόλο που είναι χιονισμένοι στα ίδια GHz επειδή είναι και της qualcomm.

kostaszx

Σε τέτοια τιμή είναι και το galaxy nexus στο skroutz.gr, αλλά μην ξεχνάμε πως άλλο skroutz άλλο Wind, καλύτερα να περιμένει κανείς τις προσφορές των skroutzομάγαζων για να μπορέι να έχει καθαρή εικόνα και να κάνει πιο σωστές συγκρίσεις. Θα συμφωνήσω παρ’όλα αυτά στο γεγονός πως οι τιμές τους για την ώρα φαίνονται παραπλήσιες και με την Jelly Bean να είναι ουσιαστικά μία βελτιωμένη στα σημεία αναβάθμιση του αγαπημένου μας ανδροειδούς και διαθέσιμη για το nexus ( απο τη στιγμή που είναι google branded ) φαίνεται ρεαλιστικά μια καλύτερη επιλογή.
Κατα τα άλλα μ’αρέσει το κινητάκι, ειδικά το πόσο λεπτό είναι ( που μάλλον θα είναι και το δεύτερο βασικό του selling-point, μετά την τιμή του ).

tasosng

Παιδιά τι λέμε τώρα … Ότι και να λέμε για κινεζικό είναι ακριβό !!!

Manwlhs

Εγώ θα συμφωνήσω με τον kostaszx !!!

stelios GR

πολυ αξιολογη προταση, αλλα υψηλη τιμη, για πολλους λογους…

Χρήστος

tasosng γιατί τα άλλα που αγοράζουμε τι είναι? Αμερικάνικα, γιαπωνέζικα η Εγγλέζικα? Για να μην πω όλα, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό φτιάχνεται στην Κίνα. Το όνομα σας πείραξε? Ελάτε ρε παιδιά τώρα. Αν έφτιαχνε μια κινέζικη εταιρεία ένα κινητό και το πούλαγε 300 ευρώ θα λέγατε ότι είναι πολλά, όχι δεν παίρνω κινέζικο και τα σχετικά. Αν έφτιαχνε η sony όμως ένα xperia mini και όπως είναι λογικό έβαζε πάνω την φίρμα της θα λέγαμε τα καλύτερα σχόλια και το πούλαγε 300 ευρώ. Τότε δε θα είχαμε πρόβλημα θα λέγαμε, ααα sony, πάω να το αγοράσω! Το κινητό μου made in china γράφει όπως και πολλών άλλωστε. Αν έβγαζε η HTC ένα παρόμοιο κινητό ή η LG σε αυτά τα χρήματα αλλά με λιγότερες δυνατότητες, δεν θα μας πείραζε, θα το αγοράζαμε πιστεύω.
Το Ascend είναι απλά κορυφαίο για αυτά που προσφέρει. Ναι είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του αλλά όπως ξέρετε θα πέσει σε λίγο καιρό. Και μόνο που έχει πάχος 7,1mm είναι επίτευγμα.
Καλό θα ήταν να μη θάβουμε αμέσως όταν κάτι νέο βγει και πόσο μάλλον από μια εταιρεία που προσπαθεί να αναδειχτεί στον δύσκολο χώρο των smartphones.
Αυτά.
Ευχαριστώ.

Manwlhs

Έμα έτσι είναι ! Πέστα ρε χρήστο !

tasosng

Χρήστο !!!! Αυτό το τηλέφωνο έχει το ίδιο ντιζάιν με το Galaxy S2 είναι και πιο ακριβό …. αυτό λέω γιατί λοιπόν να πάρεις αυτό και να μην πάρεις ένα Galaxy s2 που είναι και ποιο φτηνό ??? Δεν το είπα σε φάση είναι ότι είναι μουφα … ΛΕΩ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΌ …!!!

Αργύρης

Παιδιά συμφωνα με το gsmarena στη review το huawei σε πολλα benchmarks ξεπερνα το σ2!

JohnGR

Τους είδαμε και τους μη Κινέζους πως τα πάνε από αξιοπιστία…

Nick

Mε τα μισα λεφτα επαιρνα το L5
η΄ το neo v !

stathis

παιδια η τιμη για αρχη ειναι παρα πολυ καλη αν σκεφτητε οτι σε 1-2 μηνες θ αειναι στα 340 ευρω με 350!!!το να το συγκρινουν καποιοι με το s2 ειναι λαθος!!!ας θυμηθουνε λιγακι την τιμη που ξεκινησε οταν βγηκε στην αγορα!!!αν θυμαμε καλα καννα 600 ειχε!!!και επισεις περνετε κατι καινουργιο που βγαινει στην αγορα και οχι κινητο που πλεον το εχουν μεχρι και οι πακιστανοι!!!

παντως η εταιρια ηρθε για να μεινει και για να κανει θαυματα!!!μην κοιτατε το ονομα!!!αν δεν υπηρχαν οι τηλεωρασεις τα ιδια θα λεγατε και για την samsung!!!

Tony Cool

Stathis Το σχολιο σου εκτος απο ρατσιστικο ειναι και αστοχο.Δηλαδη ακομα φτηνοτερα κινητα οπως το galaxy nexus στα 380 και το razr στα 280,που ειναι καλυτερα απο το ascend και ισαξια με το sgs2, δεν θα τα προτιμησω επειδη λογω της τιμης τους ειναι πιο προσιτα σε ευρυτερο κοινο;Δεν καταλαβαινω την λογικη αυτη.Βεβαια συμφωνω πως το τηλεφωνο ειναι μια χαρα και πως η huawei δεν ειναι εταιρια της πλακας αλλα το να τη συγκρινεις με εταιριες οπως η samsung που ειναι το no1 παγκοσμιως με τρελη διαφορα απο τον 2ο,αλλα και με αλλες οπως η lg,η sony η htc κλπ ειναι τουλαχιστον φαουλ.Θελει πολλα ψωμια ακομα.

giannis

Ρε παιδιά η wind το σ2 το έχει 399 και το νεξους 599 .Η ανακοίνωση αφορά τη wind, οχι το σκρουτζ. Λογικά τον Σεπτέμβρη στο σκρουτζ θα το βρουμε στα 300+ .

vasilios

επειδη προφανως δεν εχουν καποιο δει το κινητο απο κοντα καλο ειναι να μην κανουν αστοχες συγκρισεις…που ακριβως μοιαζει ακριβως κιολας με το s2 και σε ποια σημεια?
γτ εγω που τα ειχα και τα 2 δεν ειδα εξωτερικες ομοιοτητες…επισης καποιο λενε για το nexus…το οποιο οταν βγηκε ειχε 600 ευρω…και συν οτι για να ακουσεις μια κληση επρεπε να πεις στο κοσμο να σκασει και να χεις και δονηση…μην κανετε συγκρισεις με κινητα ποθ οταν βγηκαν ειχαν 500 ευρω και ….και να σημειωσω οτι το συγκεκριμενο εχει και πολυ καλη αυτονομια….δηλαδη επειδη η εταιρεια ειναι κινεζικη πρεπει να το παρουμε ποσο 200 ευρω?μηπως τα αλλα δεν κατασκευαζονται στην κινα…?ενταξει ειπαμε βγαζουν και μαιμουδιες οι κινεζοι αλλα μην λεμε και την huawei εταιρεια της πλακας …ας μας πουν οσοι εχουν μοντεμ και ρουτερ της wind για ιντερνετ ποσοι γυρισαν τις συσκευες πισω οταν εμαθαν οτι ειναι κινεζικες και ποιοι απο αυτουσ ειχαν προβληματα..?φιλικη συμβουλη’ δειτε πιαστε το στα χερια σας και μετα πειτε μου αν πρπει να λεμε οτι πρεπει να κοστιζει κατω απο 300…το οτι ειναι κινεζικο δεν σημαινει οτι ειναι και μουφα…

grigoris

κωστα τα χριστουγεννα θελω να αγορασω κινητο μπαινουν προσφορεσ σαυτο το κινητο και σε αλλα
α και να σε ρωτησω ποτε βγαινει το motorola razr και ποια η τιμη του

Γιαννης

Καλησπερα Κωστα…

Εδω και μερες ψαχνω για κινητο μια και το παλιο δεν τραβαει πλεον.

Επειτα απο δεκαδες ωρες ψαξιματος κατεληξα στα παρακατω….

Huawei Ascend P1
https://www.gsmarena.com/hu…nd_p1-4410.php

Acer Liquid E2
https://www.gsmarena.com/ac…id_e2-5418.php

Acer CloudMobile S500
https://www.gsmarena.com/ac…_s500-4542.php

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.