Huawei Ascend P6, Έρχεται Ευρώπη τον Ιούλιο με τιμή 449 ευρώ

Το Huawei Ascend P6 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο στις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 449 ευρώ. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι οι Αγγλία, Σουηδία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανια, Φινλανδία και άλλες 12 σε Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται στη δεύτερη φουρνιά διάθεσης του Ascend P6 (η πρώτη θα είναι τώρα τον Ιούνιο στην Κίνα).

Θα σας κρατάμε ενήμερους για την ημερομηνία διάθεσης του Huawei Ascend P6 στη χώρα μας.

Huawei Ascend P6 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend P6 τιμή 449 ευρώ, Huawei Ascend P6, Έρχεται Ευρώπη τον Ιούλιο με τιμή 449 ευρώ

Huawei Ascend P6 τιμή 449 ευρώ, Huawei Ascend P6, Έρχεται Ευρώπη τον Ιούλιο με τιμή 449 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Παπαντωνίου

Αυτό με τις φουρνιές μου θύμισε την Apple… Και το Huawei το iPhone…

giorgio

με ξενερωσε ο επεξεργαστης του!!δεν μπορουσε να βαλει τον καινουριο Κ3V3??

Ζαφειρης

Αρκετα ακριβο παρ’οτι πανεμορφο.Με αυτα τα λεφτα παιρνεις πια full hd με snapdragon.Στα 350 θα ηταν δελεαστικη προταση.

@giorgio
Συμφωνώ μαζί σου φίλε, δεν ξενέρωσα γιατί το περίμενα ότι θα φοράει τον Κ3V2, αλλά αν φορούσε τον καινούριο θα ήταν το κινητό της χρονιάς. Πάλι όμως είναι πολύ γρήγορο, δεν νομίζω να έχει αισθητή διαφορά στην καθημερινή χρήση με το S4 ας πούμε λόγω 720p οθόνης αντί για full hd. Η gpu της vivante που φοράει συγκαταλέγεται ακόμα στις κορυφαίες και σε συνδυασμό με τα 2gb ram και αν είναι καλορυθμισμένο και ελαφρύ το UI της huawei πιστεύω πως θα είναι εξαιρετικά smooth στην εμπειρία χρήσης. Τώρα μένει να δούμε σε δοκιμές και τα υπόλοιπα περιφερειακά του κινητού.

sosimple

Σιγα το πανεμορφο..Εντελως κλασικο ντιζαιν. Μονο που το ντισαν με αλουμινιο. Αλλα και αυτο εντελως λεπτο φαινεται. Σαν να το κολησαν πανω στο πλαστικο ενα πραγμα.. Με τοσο μεγαλα περιθωρια πανω κατω, μαλλον μεγαλυτερο απο το sgs4 θα ειναι που εχει 5 ιντσες.. 450€ οταν το ισοδυναμο sgs3 κανει 350€ και ειναι και Samsung με οτι σημαινει αυτο σε ρομ ,ποιοτητα εγγυηση κλπ.. Μονο εγω τα βλεπω αυτα? Καλα παμε.. Βγαινουν κινεζικα ακριβοτερα απο Samsung..

socrates

@sosimple

Είσαι πολύ κοντόφθαλμος. Έλεος πια. Τι είναι η samsung? Το άγιο δισκοπότηρο της τηλεφωνίας?Μόνο αυτή επιτρέπεται να ζητάει λεφτά?
Ακόμα και καλύτερο να είναι σε όλους τους τομείς κάποιοι θεωρούν πως πάλι δεν επιτρέπεται να είναι πιο ακριβό απο άλλα γνωστότερα brands.Ε λοιπόν αυτοί ας πληρώνουν τα Brands και να μην παραπονιούνται μετά γιατί τα higj end Κινητά κάνουν 700+ €
Τί θα πεί κινέζικο?Τη δεκαετία του 70 κορόιδευαν όλοι τα ιαπωνικά αυτοκίνητα.
Για δες σήμερα.Κάποτε οταν έλεγες tv εννοούσες sony & philips.Σήμερα?
Ρόδα είναι και γυρίζει και ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας σήμερα είσαι κορυφή αύριο εξαφανίστηκες.
Μην κολλάτε σε εταιρίες λες και σας ανήκουν.

ps. Έχετε δει το πανω κατω Bezel του iPhone?

sosimple

@Socrates:Θα σου απαντησω στο υφος σου: Δεν ξερω αν εγω ειμαι κοντοφθαλμος, αλλα εσυ γραφεις ασυναρτησειες. Μου θυμηζεις καθυστερημενο οπως απαντας. Μαλλον σε αλλον απαντας και οχι σε αυτα που γραφω. Γραφω οτι το sgs3 ειναι ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ κανει 350€ και απαντας οτι δε θελουμε ολοι κινητα των 700€. Μαθε να διαβαζεις πρωτα, και μετα διαφωνισε.
Τωρα εαν εσυ προτιμας να αγορασεις ενα κινεζικο γουαγουει σε τιμη ακριβοτερη απο ενα σαμσουνγκ ιδιας κατηγοριας, οκ μας επισες για το μακρυ σου ματι και ποσο κοντοφθαλμος ειμαι εγω. Δεν ξερω που θα φτασει η χουαγουει καποτε. Πιθανον να ξεπερασει και τι σαμσουνγ και την καθε σαμσουνγκ. Καθολου απιθανο, μια χαρα βαδιζει. Αυτη τη στιγμη ομως απο καθε σκοπια και να το δεις, στα σμαρτφον αυτες οι εταιριες δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο ακομα.
Επαναλαμβανω στην τιμη που το βγαζει ειναι φαουλ. Γι αυτο και θα πεσει συντομα γιατι ελαχιστοι θα το παρουν.Λιγοι εχουν την αντικειμενικοτητα και το καθαρο ματι του Socrates για να το προτιμησουν. Αν και μεταξυ μας, ειμαι βεβαιος ουτε αυτος θα το παρει.

JohnWave

Προσωπικά θεωρώ μια χαρά την τιμή αυτή για αρχική στα μεγάλα καταστήματα και στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.Αν το ίδιο κινητό το έβγαζε σήμερα η Samsung θα το πουλούσε στα 600 μόνο και μόνο λόγω ονόματος.Από τη στιγμή που κάποιοι αγοράζουν iphone ή Galaxy ανεξαρτήτως τιμής τότε λογικό είναι οι Samsung και η Apple να υπερκοστολογούν τα προϊόντα τους.Αυτό καταλαβαίνω ότι λέει ο Socrates και συμφωνώ μαζί του.

Το Galaxy S3 στο Πλαίσιο και στα Public πωλείται σήμερα στα 560 ευρώ.Με αυτή την τιμή πρέπει να συγκρίνουμε τα 450 ευρώ του P6 γιατί τα 450 ευρώ θα είναι η τιμή αυτών των καταστημάτων και όχι των ιντερνετικών.

Όσο για το design του P6 το περίμενα να μην το θεωρούν ωραίο όσοι θεωρούν ωραίο το design των S3,S4…Μιλάμε για διαμετρικά αντίθετα γούστα και δεν μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος συζήτησης σε αυτό το θέμα.

sosimple

@johnwave: Πως θα το πουλαγε 600€ οταν το sgs4 κανει 530 στα ιντερνετικα Ελληνικα μαγαζια? Το χουαγουει για το οποιο συζηταμε ειναι υποδιεστερο σε ολα. Καμια σχεσηνο 4πυρηνος cpu του με του sgs4 για οποιον ξερει τα βασικα, και δεν κοιταει μονο ποσους πυρηνες και ποσα MHz εχει. Δε συμφωνω μαζι σου οτι κοιταμε μονο τιμες μαγαζιων. Ελαχιστοι αγοραζουν σκετη συσκευη μετρητα σε αυτα τα μαγαζια. Ειναι κοινο μυστικο οτι πουλανε πανακριβα για να τρωνε τα μπονους των συμβολαιων. 9 στους 10 αγοραζουν απο εκει με επιδοτηση. Δε θεωρω οραιο,ουτε οτι αξιζει τα λεφτα του το sgs4. Υπεραξιες πληρωνεις. Ουτε βλεπω καμια καινοτομια στο ντιζαιν του χουαγουει. Μονο οτι ειναι μεταλικο και λεπτο. Απο ντιζαιν και πριν 5 χρονια ακριβως ιδια ηταν αλλα απο πλαστικο. Εσας σας εχει φαει η μανια οτιδηποτε δεν ανοικει στις γνωστες μαρκες να ειναι γουαου και ευκαιρια ακομα και οταν ειναι ποιο ακριβο απο τα καθιερωμενα επωνυμα. Κατι μου λεει οτι αν εγραφε σαμσουνγκ, σονυ κλπ εσι θα εγραφες, “ελα μωρε τωρα το ιδιο τετραγωνισμενο ντιζαιν, με τα κλασικα μεγαλα περιθωρια πανω κατω. Ιχνος πρωτοτυπιας. Γιατι να το παρω επειδη γραφει σαμσουνγκ”?

JohnWave

Δεν συνεννοούμαστε :p 1) Το P6 συγκρίνεται καταρχάς με το S3 μιας και έχουν σχεδόν ολόιδια χαρακτηριστικά. 2) To S3 πωλείται σήμερα στα 560 ευρώ σε Πλαίσιο και Γερμανό.Δεν κοιτάζω πόσο πωλείται στα internet καταστήματα γιατί η τιμή του P6 που αναφέρεται στο παρόν άρθρο ΔΕΝ είναι η τιμή που θα έχει το P6 στα internet καταστήματα.Αν θέλεις να συγκρίνουμε την τιμή του P6 με βάση την τιμή του S3 στα internet καταστήματα τότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο κάτω από τα 449 ευρώ θα πουλάνε το P6 τα internet καταστήματα. 3) Αν η Samsung έβγαζε το δικό της P6 και το ονόμαζε πχ Galaxy S3s ( εννοώ να έκανε λεπτότερη και μεταλλική version του κλασικού S3 ) τότε δεν θα πουλιόταν 450 στο Πλαίσιο και 350 στα internet καταστήματα.Θα πουλιόταν σίγουρα πάνω από τα 560 που κοστίζει τώρα το S3 στο Πλαίσιο και πάνω από τα 350 που κοστίζει τώρα το S3 στα internet καταστήματα. Όσο για το design πολλές φορές έχω γράψει σε διάφορα άρθρα κινητών πόσο μου αρέσουν τα λεπτά κινητά,πόσο μου αρέσει το μέταλλο,πόσο μου αρέσουν τα κινητά που δεν έχουν πολύ στρογγυλές άκρες.Ε η Samsung με το S3 και το S4 δεν κάλυψε… Συνέχεια »

sosimple

Ουτε και προκειται να συνενοηθουμε. Αυτο ειναι βεβαιο. Για την ιστορια και μονο, δε θα το συνεχισω και γραφε οτι θες. Βαζεις ενα σωρο ρητορικα ερωτηματα, υπονοοντας οτι η απαντηση σε αυτα ειναι υπερ αυτου που ισχυριζεσαι. Για να μη πω οτι 99% σε οσα ρωτας η απαντηση δεν ειναι καθολου αυτη που νομιζεις, απλα να σου πω κατσε και να δουμε. Το χουαγουει οταν θα βγει στα 450€, σε τοσους μηνες, δε θελει και πολυ προφητικο χαρισμα για να προβλεψεις οτι στο νετ το ανωτερης κατηγοριας sgs4 θα κανει επισης τοσο.. Ενω επειδη δυστυχως δεν ειναι ιδιες εταιριες, η χουαγουι δεν μπορει να καληψει ειδικα τον πρωτο καιρο ουτε τη δικη της μικρη (σε σχεση με σαμσουνγκ) ζητηση. Τον πρωτο καιρο και στο νετ περιπου ιδια τιμη θα εχει. Να μη ξαναγραψω τη διαφωνια μας για το αν αξιζει να αναφερω τιμες νετ ή μαγαζιων. Ειναι ακριβως οπως εγραψα παραπανω τα πραγματα. Οποιος διαφωνει σε αυτο απλα ειναι υποκριτης. Στο θεμα ντεζαιν. Δε μπορω να διαφωνισω. Τα γουστα ειναι υποκειμενικα οποτε ολα δεκτα. Τελικα το μονο συν που εχει η παραπανω συσκευη στην παραπανω τιμη, ειναι το ντιζαν και μονο για οποιον του αρεσει. Στην ιδια τιμη επαναλαμβανω οτι… Συνέχεια »

socrates

@sosimple

Κουράστηκε ηδη αρκετά να σου απαντά ο JohnWave.Οπότε δεν πρόκειται να απαντήσω σε κάτι.
Θα σε ενημερώσω μόνο πως η λέξη κοντόφθαλμος δεν είναι βρισιά για να εξάπτεσαι.
Επίσης όταν γίνεται διάλογος πάνω σε οποιοδήποτε θέμα δεν υπάρχουν προσωπικές διενέξεις,οπότε μην τα παίρνεις προσωπικά,συζήτηση κάνουμε.
Επιπλέον η λέξη ”έλεος” δεν δείχνει κάποιο ειρωνικό ύφος αλλά την κούραση του εγκεφάλου μου απο την κορποροκρατία (λατρεία εταιριών) κάποιων.

Στο επόμενο σχόλιό μου θα σου απαντήσω όπως παραπάνω (σε σπέσιαλ ελληνικά) μήπως και συννενοηθούμε…(ΑΥΤΟ ειναι ειρωνία.)

Να είμαστε καλά να διαφωνούμε.Είναι κάτι πολύ υγειές!
Φιλικά πάντα και μην εξάπτεσαι

socrates

*Κορπορολατρεία εννοώ.

Xaris

egw na rwtisw kati allo ? Ean to sigekrimenw to brw kamia 300 eurw stin kina aksizei na to parw?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.